babis3g Δημ. Χθες στς 04:02 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 04:02 μμ (edited) μπήκα & την πρώτη φορά έλεγε γιά μία ημέρα & μέχρι 14/2 ώρα 23.59 ... έφυγα από τα τόκενς & κοίταζα εκεί μέσα στην εφαρμογή...ξανά πάω μετά από λίγο στα τοκενς & έγινε χωρίς λήξη η μία ημέρα data ... μάλλον η τεχνική νοημοσύνη θα με υπολόγισε γιά ξέμπαρκο & σου λέει δεν θα γιορτάσει & του το αφήνω γιά άλλη φορά Edited Χθες στς 04:03 μμ by babis3g 1 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 23 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 23 ώρες πριν Μαλλον να το βάλεις στην "καβάτζα" μεχρι 14 και μετα το έχεις χωρις ημερομηνία ληξης. 5 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 23 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 23 ώρες πριν 7 minutes ago, VIPdriver said: Μαλλον να το βάλεις στην "καβάτζα" μεχρι 14 και μετα το έχεις χωρις ημερομηνία ληξης. Αυτό ακριβώς γίνεται. 4 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis3g Δημ. 23 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 23 ώρες πριν κατά λάθος θα έγινε, ναι μπήκα & μέσα στις καβάτζες, ευχαριστώ 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 22 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 22 ώρες πριν 2 ώρες πριν, babis3g said: μπήκα & την πρώτη φορά έλεγε γιά μία ημέρα & μέχρι 14/2 ώρα 23.59 ... έφυγα από τα τόκενς & κοίταζα εκεί μέσα στην εφαρμογή...ξανά πάω μετά από λίγο στα τοκενς & έγινε χωρίς λήξη η μία ημέρα data ... μάλλον η τεχνική νοημοσύνη θα με υπολόγισε γιά ξέμπαρκο & σου λέει δεν θα γιορτάσει & του το αφήνω γιά άλλη φορά Τα Mistery token δεν έχουν λήξη απλώς μέχρι 14/2 μπορείς να το καταχωρίσεις μαζί με τα υπόλοιπα Tokens. 3 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas545 Δημ. 21 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 21 ώρες πριν 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. 21 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 21 ώρες πριν 5 minutes ago, andreas545 said: Καλή φάση 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis3g Δημ. 20 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 20 ώρες πριν άντε πότε να έρθει η 1η /3ου ...όμως τα άλλα 1 hour ago, elkons said: Τα Mistery token δεν έχουν λήξη απλώς μέχρι 14/2 μπορείς να το καταχωρίσεις μαζί με τα υπόλοιπα Tokens. ξέρει κανεις πως τα καταχωρώ, γιατί κατά λάθος μπήκε στα tokens, ευχαριστώ 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 20 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 20 ώρες πριν Αυτό πρέπει να γίνει από τη στιγμή που φαίνεται μαζί με τα άλλα tokens το ενεργοποιείς το συγκεκριμένο όποτε το χρειαστείς. Εγώ πχ έχω διατηρήσει και πιο παλιά Mistery Tokens μαζί με τα υπόλοιπα ώστε να τα ενεργοποιήσω οπότε τα χρειαστώ. 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis3g Δημ. 20 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 20 ώρες πριν ευχαριστώ & κάτι άλλο ... πήρα 1GB από το ριλόαντ...στο my cosmote γράφει ότι έχω 1024MB ενώ στο whatsup app δεν το γράφει, σε σχέση με τα λεπτά πού είναι σωστα & στα 2 ... γιατί έτσι? γραφει 0MB 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 20 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 20 ώρες πριν Δώσε μαν screenshots να καταλάβω τι γίνεται 🙂 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis3g Δημ. 20 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 20 ώρες πριν το whats δεν γράφει τα data, πήγα στο chat & το έκλεισαν αυτόματα γιατι είναι καρτοκινητο, το chat είναι μόνο γιά συμβόλαια, ευχαριστώ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 20 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 20 ώρες πριν 1 minute ago, babis3g said: το whats δεν γράφει τα data, πήγα στο chat & το έκλεισαν αυτόματα γιατι είναι καρτοκινητο, το chat είναι μόνο γιά συμβόλαια, ευχαριστώ Δεν είναι μόνο για συμβόλαια μέσω what's up chat και μέσω Cosmote app ισχύει για όλους τους συνδρομητές COSMOTE. Απλά είναι ανοιχτό από τις 9.00 το πρωί μέχρι 21.00 το βράδυ. Περίεργο πάντως επειδή είναι το ίδιο νούμερο κάνε έξοδο από What's Up και ξανα είσοδο. Παμβ αριστερά τρεις κάθετες γραμμές και αποσύνδεση. 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 20 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 20 ώρες πριν 29 minutes ago, babis3g said: ευχαριστώ & κάτι άλλο ... πήρα 1GB από το ριλόαντ...στο my cosmote γράφει ότι έχω 1024MB ενώ στο whatsup app δεν το γράφει, σε σχέση με τα λεπτά πού είναι σωστα & στα 2 ... γιατί έτσι? γραφει 0MB Οι ενδείξεις του Cosmote app είναι οι σωστές. Το άλλο app μπορεί να κολλήσει που και που. Θα ξεκολλήσει τελικά και θα δείχνει το σωστό. 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 20 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 20 ώρες πριν @babis3g Στο Cosmote app μπες στο ανακάλυψε επί της ευκαιρίας, βρες πιο πάνω ένα Quiz για το World pass by Telekom βάλε ότι να ναι στην έρευνα και θα παροχές 3GB δωρεάν στο νούμερο π χεις στο app. Στο λέω απλά επειδή είναι τσάμπα 3GB 3 ημέρες. 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis3g Δημ. 20 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 20 ώρες πριν (edited) 11 minutes ago, elkons said: Δεν είναι μόνο για συμβόλαια μέσω what's up chat και μέσω Cosmote app ισχύει για όλους τους συνδρομητές COSMOTE. Απλά είναι ανοιχτό από τις 9.00 το πρωί μέχρι 21.00 το βράδυ. Περίεργο πάντως επειδή είναι το ίδιο νούμερο κάνε έξοδο από What's Up και ξανα είσοδο. Παμβ αριστερά τρεις κάθετες γραμμές και αποσύνδεση. θα δοκιμάσω log on/off, ευχαριστώ 👍 γιά το θέμα cosmote chat από pc ήταν μέσα στις ώρες πού αναφέρεις ... αύριο θα ξανα δοκιμάσω να δώσω φωτό πού με τερματίζει γιατί δεν έχω συμβόλαιο κινητού 10 minutes ago, opmgls said: Οι ενδείξεις του Cosmote app είναι οι σωστές. Το άλλο app μπορεί να κολλήσει που και που. Θα ξεκολλήσει τελικά και θα δείχνει το σωστό. ναι μάλλον αυτό έγινε γιατι αν πατήσω επάνω στο data μου δείχνει ότι λήγει την ίδια ημερομηνία, ευχαριστώ 8 minutes ago, elkons said: @babis3g Στο Cosmote app μπες στο ανακάλυψε επί της ευκαιρίας, βρες πιο πάνω ένα Quiz για το World pass by Telekom βάλε ότι να ναι στην έρευνα και θα παροχές 3GB δωρεάν στο νούμερο π χεις στο app. Στο λέω απλά επειδή είναι τσάμπα 3GB 3 ημέρες. ναι το μόλις το είδα, θα το δοκιμάσω αύριο νωρίς φανταζομαι να έχω 3 μέρες γεμάτες Edited 20 ώρες πριν by babis3g 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 19 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 19 ώρες πριν 1 minute ago, babis3g said: θα δοκιμάσω log on/off, ευχαριστώ 👍 ήταν μέσα στις ώρες πού αναφέρεις ... γιά το θέμα cosmote chat από pc αύριο θα ξανα δοκιμάσω να σου δώσω φωτό πού με τερματίζει γιατί δεν έχω συμβόλαιο κινητού Ναι αν δε δουλέψει μπορείς να τους στείλεις μήνυμα σε Messenger ή Instagram εκεί εξυπηρετούν και εκτός ωραρίου του Chat των εφαρμογών αν δεν απαντήσουν τώρα θα στείλουν σίγουρα τα ξημερώματα. Δοκίμασε καλύτερα μέσω κινητού στο Cosmote app απλώς ο προσωπικός βοηθός (ρομπότ) σου σπάει λίγο τα νεύρα να σε συνδέσει ίσως και όχι μπορεί κατευθείαν να προωθήσει να μιλήσεις με άνθρωπο. Αν και δε νομίζω μέσω εξυπηρέτησης να μπορούν να κάνουν κάτι θα ξεμπλοκαρει θα σ πουν πχ μπες με δεδομένα ή σβήσε ξανά κατέβασε και τα σχετικά. 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis3g Δημ. 19 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 19 ώρες πριν ευχαριστώ όλους, θα κάνω τις προσπάθειες & αν θέμα θα ξανα επιστρέψω επί αυτού 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madmax Δημ. 19 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 19 ώρες πριν Σε ενα σημειο των νεων αλλαγων: https://www.whatsup.gr/sites/default/files/anakoinosi_neon_prosforon_kai_meiosis_timis_se_paketa_dedomenon_allagis_sta_posa_ananeosis_ypoloipoy_kai_pronomioy_cosmote_one_kartokinitis_ver-final_0.pdf Αναφερεται οτι : Quote Οι συνδρομητές καρτοκινητής WHAT’S UP, COSMOΚΑΡΤΑ & FROG έχουν δικαίωμα να καταγγείλουν τη σύμβασή τους εντός 30 ημερών από τη θέση σε ισχύ των ανωτέρω τροποποιήσεων, υπό την προϋπόθεση ότι τα αποτελέσματα της καταγγελίας επέρχονται όχι νωρίτερα από την προηγούμενη ημέρα από την ημέρα ενεργοποίησης των ανωτέρω τροποποιήσεων. Οι συνδρομητές που θα καταγγείλουν τη σύμβασή τους σύμφωνα με τα ανωτέρω, μπορούν να αιτηθούν την επιστροφή του χρηματικού τους υπολοίπου το οποίο θα τους επιστραφεί, υπό την προϋπόθεση ότι θα έχουν προβεί σε ανανέωση χρηματικού υπολοίπου μέχρι την ημερομηνία δημοσίευσης της παρούσας ανακοίνωσης, εντός τριάντα (30) ημερών από την αίτησή τους. Καταρχας ξερει κανεις να ερμηνευσει τι σημαινει "υπό την προϋπόθεση ότι τα αποτελέσματα της καταγγελίας επέρχονται όχι νωρίτερα από την προηγούμενη ημέρα από την ημέρα ενεργοποίησης των ανωτέρω τροποποιήσεων". Τι σημασια εχει ποτε θα βγουν τα αποτελεσματα τις κατεγγελιας; Και δευτερον, εχει κανει κανεις την διαδικασια να μας πει τα βηματα και πως ακριβως εκανε καταγγελια; Μονο αυτο βρηκα αλλα φαινεται οτι ειναι για αλλα περιστατικα. https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/testemailattachmentform.html 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. 18 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 18 ώρες πριν Ως αποτέλεσμα της καταγγελίας εννοεί την διακοπή ή φορητότητα του αριθμού. Για να σου δώσουν χρήματα, θέλουν να την κάνεις μία μέρα πριν την εφαρμογή των αλλαγών ή αργότερα. Για "καταγγελία" μπορείς να κάνεις γραπτή αίτηση σε κατάστημα, να επικοινωνήσεις από τη φόρμα στο site ή ακόμα και από το chat. 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 17 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 17 ώρες πριν 42 minutes ago, minast said: Ως αποτέλεσμα της καταγγελίας εννοεί την διακοπή ή φορητότητα του αριθμού. Για να σου δώσουν χρήματα, θέλουν να την κάνεις μία μέρα πριν την εφαρμογή των αλλαγών ή αργότερα. Για "καταγγελία" μπορείς να κάνεις γραπτή αίτηση σε κατάστημα, να επικοινωνήσεις από τη φόρμα στο site ή ακόμα και από το chat. Δηλαδή από τώρα μέχρι 9/3/25 κάνουμε μια ανανέωση 8€ και στις 10/3/25 αιτούμαστε επιστροφή του υπολοίπου μας. ΥΓ. Καλά μου έκατσε. Εχω 60€ μεσα στην frogokarta. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madmax Δημ. 17 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 17 ώρες πριν Ανανεωση γιατι να κανεις; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 16 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 16 ώρες πριν 1 hour ago, madmax said: Ανανεωση γιατι να κανεις; 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. 10 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 10 ώρες πριν 9 ώρες πριν, babis3g said: θα δοκιμάσω log on/off, ευχαριστώ 👍 γιά το θέμα cosmote chat από pc ήταν μέσα στις ώρες πού αναφέρεις ... αύριο θα ξανα δοκιμάσω να δώσω φωτό πού με τερματίζει γιατί δεν έχω συμβόλαιο κινητού ναι μάλλον αυτό έγινε γιατι αν πατήσω επάνω στο data μου δείχνει ότι λήγει την ίδια ημερομηνία, ευχαριστώ ναι το μόλις το είδα, θα το δοκιμάσω αύριο νωρίς φανταζομαι να έχω 3 μέρες γεμάτες Στην cosmote δεν υπάρχει πρωί η βράδυ. Έχεις ακριβώς 72 ώρες από την ενεργοποίηση. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. 8 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 8 ώρες πριν 9 ώρες πριν, opmgls said: Δηλαδή από τώρα μέχρι 9/3/25 κάνουμε μια ανανέωση 8€ και στις 10/3/25 αιτούμαστε επιστροφή του υπολοίπου μας. ΥΓ. Καλά μου έκατσε. Εχω 60€ μεσα στην frogokarta. Εγώ το ερμηνεύω ότι θα πρέπει ΉΔΗ να είχες κάνει ανανέωση "θα έχουν προβεί σε ανανέωση χρηματικού υπολοίπου μέχρι την ημερομηνία δημοσίευσης της παρούσας ανακοίνωσης, εντός τριάντα (30) ημερών από την αίτησή τους". Εάν κάνεις μετά την δημοσίευση της ανακοίνωσης, ίσως να έχεις πρόβλημα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts