panos43 Δημ. September 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2023 17 ώρες πριν, aektzhs 1 said: Τότε περίμενε την νέα ανακοίνωση να δεις τι θα προσφέρει και αν είναι άσε τα What's Up στην μοίρα του και μείνε με Βάτραχο και κόκκινη Τι είναι αυτη η νέα ανακοίνωση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. September 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2023 2 ώρες πριν, arma said: Καλησπέρα στην παρέα, ξέχασα να ανανεώσω το what's up , δεν πρόλαβα για μισή ώρα και έχασα πολλά data, πάνω από 20gb , υπάρχει περίπτωση με κάποιο τρόπο να τα πάρω πίσω; 52 giga εχασα εγω,, ειχα κανει ανανεωση αλλα ξεχασα να ενεργοποιησω το token 1 Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. September 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2023 34 minutes ago, alfeios said: 52 giga εχασα εγω,, ειχα κανει ανανεωση αλλα ξεχασα να ενεργοποιησω το token Ατυχία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. September 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2023 1 ώρα πριν, panos43 said: Τι είναι αυτη η νέα ανακοίνωση; Για τιμολογιακές αλλαγές εικάζω 2 ώρες πριν, kmpatra said: Εξαρτάται πόσο "μέσα" πάει η ενημέρωση του καθε υπαλλήλου. Αυτό που σου ειπαν πριν ισχύει ούτως ή άλλως,θα έρθουν ενημερωτικά για όποιες αλλαγές όποτε κι αν γίνουν. Και αυτό που σου λένε τώρα πάλι σωστο, αν δεν έχει βγει κάτι επισημα... Όχι γιατί φάνηκε πολύ σίγουρη την άλλη φορά υπάλληλος. Να ενημερωθούν όλοι και έχω μεμονωμένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. September 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2023 Τι ωραία θα ήταν να έδινε ένα μηνιαίο πακετο απεριόριστου ίντερνετ... 1 Παράθεση Κοσμοτεονλι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos43 Δημ. September 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2023 1 hour ago, aektzhs 1 said: Για τιμολογιακές αλλαγές εικάζω Όχι γιατί φάνηκε πολύ σίγουρη την άλλη φορά υπάλληλος. Να ενημερωθούν όλοι και έχω μεμονωμένα Ελπίζω να μην είναι σαν της Vodafone τις αλλαγές… 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. September 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2023 12 minutes ago, panos43 said: Ελπίζω να μην είναι σαν της Vodafone τις αλλαγές… Σχεδόν παντα η κοσμοτε δίνει κάτι λίγο καλυτερο απο αυτο που δίνει ο ανταγωνισμός. 1 Παράθεση Κοσμοτεονλι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. September 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2023 14 minutes ago, VIPdriver said: Σχεδόν παντα η κοσμοτε δίνει κάτι λίγο καλυτερο απο αυτο που δίνει ο ανταγωνισμός. Μακάρι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. September 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2023 Και συνήθως πιο ακριβό. Έστω και λίγο. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. September 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2023 (edited) On 5/7/2023 at 12:39 ΜΜ, johndouk said: Χαιρετώ! Θέλω να αλλάξω πακέτο αυτόματης ενεργοποίησης (από combo to all σε combo basic). καλησπερα, πως κανω αυτοματη ενεργοποιηση πακετου; θελω π.χ. αυτο με τα 7,20 (basic calls) να ενεργοποιειται αυτοματα με τη ληξη του (=καθε μηνα), γινεται; Edited September 13, 2023 by patrickdrd 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. September 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2023 24 minutes ago, patrickdrd said: καλησπερα, πως κανω αυτοματη ενεργοποιηση πακετου; θελω π.χ. αυτο με τα 7,20 (basic calls) να ενεργοποιειται αυτοματα με τη ληξη του (=καθε μηνα), γινεται; ΝΑΙ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. September 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2023 (edited) πως το κανουμε; γιατι χθες το ενεργοποιησα και δεν θυμαμαι να με ρωτησε αν θελω αυτοματη ενεργοποιηση; περιμενω και στην εξυπηρετηση αλλα αντε πιασε γραμμη... Edited September 13, 2023 by patrickdrd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. September 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2023 Just now, patrickdrd said: πως το κανουμε; γιατι χθες το ενεργοποιησα και δεν θυμαμαι να με ρωτησε αν θελω αυτοματη ενεργοποιηση; περιμενω και στην εξυπηρετηση αλλα αντε πιασε γραμμη... Το κάνεις από το app. Δεν ξέρω αν υπάρχει άλλος τρόπος 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. September 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2023 (edited) μονο το calls to all εχει αυτοματη μου ειπαν Edited September 13, 2023 by patrickdrd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. September 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2023 1 minute ago, patrickdrd said: μονο το calls to all εχει αυτοματη μου ειπαν Ποιός το είπε? Μπαίνεις στο app και βλέπεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. September 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2023 απ'την εξυπηρέτηση, στο app σε κανένα δεν μου δείχνει αυτόματη, μήπως επειδή δεν επαρκεί το υπόλοιπο για αγορά πακέτου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. September 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2023 3 minutes ago, patrickdrd said: απ'την εξυπηρέτηση, στο app σε κανένα δεν μου δείχνει αυτόματη, μήπως επειδή δεν επαρκεί το υπόλοιπο για αγορά πακέτου; Εστί και αλλιώς βάλε € Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. September 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2023 εβαλα μπορεις να βαλεις μια οθονη που το γραφει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. September 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2023 1 minute ago, patrickdrd said: εβαλα μπορεις να βαλεις μια οθονη που το γραφει; Απεγκατεστησε το app μήπως έχεις παλιά έκδοση και ξαναβαλτο. Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση. 7 minutes ago, patrickdrd said: εβαλα μπορεις να βαλεις μια οθονη που το γραφει; ΜΗΠΩΣ έχεις what's up ? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. September 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2023 ναι, τα whats up δεν εχουν αυτοματες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. September 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2023 3 minutes ago, patrickdrd said: ναι, τα whats up δεν εχουν αυτοματες; ΟΧΙ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CamuCamu Δημ. September 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2023 13 minutes ago, GREGORYMO said: ΟΧΙ Καλα μην δαγκωνεις ομως.. 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. September 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2023 4 minutes ago, CamuCamu said: Καλα μην δαγκωνεις ομως.. Απλά, δεν ήταν συγκεντρωμένος από την αρχή 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lyricmyth19 Δημ. September 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2023 Καλησπέρα, έκανα online φορητότητα σε whats up και τη Δευτέρα έλαβα τη sim. Μέχρι σήμερα δεν μου έχει έρθει κάποιο sms ότι κατατέθηκε αίτημα φορητότητας. Έστειλα στο messenger και μου είπαν ότι η διαδικασία θέλει 14 ημέρες και υλοποιείται την πρώτη εργάσιμη μετά τη 14η μέρα. Έχει άλλη πολιτική η cosmote; Στις άλλες δύο, δύο μέρες αφότου λάμβανα την σιμ, ενεργοποιούνταν ο αριθμός στο νέο δίκτυο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. September 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2023 (edited) Εξαρτάται τι έχει συμπληρωθεί στην αίτηση φορητότητας. Υπάρχει επιλογή για άμεση φορητότητα και επιλογή για φορητότητα που ξεκινάει μετά τις 14 μέρες. Προφανώς είχε συμπληρωθεί αυτό. Σε αυτό το διάστημα των 14 ημερών μπορείς να κάνεις υπαναχώρηση, πριν δηλαδή ξεκινήσει η διαδικασία. Δυστυχώς η λύση είναι ο συνδρομητής να διευκρινίζει εξ'αρχής ότι θέλει άμεση φορητότητα. Edited September 13, 2023 by kmpatra 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts