HEO Δημ. September 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2022 Πολλά είναι κάθε μήνα για απλή συντήρηση αριθμού gps trackerΑν θέλεις νούμερο για tracker η ιοτ πάρε καλύτερα ένα giffgaff Αγγλίας κάνει περιαγωγή στο δίκτυο της cosmote και της wind ...Στέλνεις μήνυματα με χρέωση eu foaming 10 πένες (11 ευρωλεπτα) στο στέλνουν Ελλάδα δεν χρειάζεται ταυτοποίηση και ουσιαστικά δεν λήγει ποτέέχω και λινκ για να κερδίσεις 5 λίρεςΠερισσότερα με πμ Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. September 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2022 2 minutes ago, HEO said: Αν θέλεις νούμερο για tracker η ιοτ πάρε καλύτερα ένα giffgaff Αγγλίας κάνει περιαγωγή στο δίκτυο της cosmote και της wind ... Στέλνεις μήνυματα με χρέωση eu foaming 10 πένες (11 ευρωλεπτα) στο στέλνουν Ελλάδα δεν χρειάζεται ταυτοποίηση και ουσιαστικά δεν λήγει ποτέ έχω και λινκ για να κερδίσεις 5 λίρες Περισσότερα με πμ Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Στείλε πμ αγορίνα. Σε ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. September 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2022 3 ώρες πριν, kostas123464 said: Καλησπέρα στην παρέα. Έχω ένα νούμερο whats up σε ένα gps tracker. Ποιο είναι το ποιο μικρό πακέτο για λίγο ίντερνετ και λίγα sms να του βάλω? Και πως το ενεργοποιω? Δεν δουλεύει μόνο με data? Αν όχι καλύτερα, αγόρασε ενα που να δουλεύει. Μετά πας στο Giga wifi on the spot της Vodafone με 0€ πάγιο και 200mb δωρεάν κάθε μήνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. September 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2022 Just now, leo06 said: Δεν δουλεύει μόνο με data? Αν όχι καλύτερα, αγόρασε ενα που να δουλεύει. Μετά πας στο Giga wifi on the spot της Vodafone με 0€ πάγιο και 200mb δωρεάν κάθε μήνα. Θέλω που και που κανένα sms να του στέλνω να δω που είναι. Άμα έχει πρόβλημα ο σερβερ του τρακερ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. September 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2022 10 ώρες πριν, kostas123464 said: Πολλά είναι κάθε μήνα για απλή συντήρηση αριθμού gps tracker Βάλε φύλακα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. September 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2022 11 ώρες πριν, kostas123464 said: Frog τι εχεις Στην ιστοσελίδα θα ενημερωθείς σχετικά με προσφορές και πακέτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. September 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2022 Η έρευνα παίζει ακόμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eliseos Δημ. September 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2022 Η Cosmote τι έγινε με τα απεριόριστα,,,,, ;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. September 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2022 2 minutes ago, Eliseos said: Η Cosmote τι έγινε με τα απεριόριστα,,,,, ;;;; Τι να γίνει? Τελείωσαν χθες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pppe Δημ. September 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2022 (edited) 4 ώρες πριν, GREGORYMO said: Η έρευνα παίζει ακόμα? Ναι, την έχει ακόμη (Δευτέρα 15:15 από την Πέμπτη τρέχει) σε όσα CosmoteId που διαχειρίζομαι δεν την έχω κάνει. Edited September 12, 2022 by Pppe Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. September 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2022 5 minutes ago, Pppe said: Ναι, την έχει ακόμη (Δευτέρα 15:15 από την Πέμπτη τρέχει) σε όσα CosmoteId που διαχειρίζομαι δεν την έχω κάνει. Εγώ φοβήθηκα και το πήρα από χθες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eliseos Δημ. September 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2022 Πάνε τα απεριόριστα στην κοσμοτε λοιπών Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. September 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2022 Βασικά δεν το ενημέρωσαν καθολου, κοινώς κοιμηθηκαν. Η κόκκινη έδωσε 1 μέρα παράταση. Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. September 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2022 20 minutes ago, Eliseos said: Πάνε τα απεριόριστα στην κοσμοτε λοιπών Για το καλοκαίρι, ήταν. 17 minutes ago, Mobileras said: Βασικά δεν το ενημέρωσαν καθολου, κοινώς κοιμηθηκαν. Η κόκκινη έδωσε 1 μέρα παράταση. H cosmote 11 ημέρες. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. September 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2022 2 ώρες πριν, GREGORYMO said: H cosmote 11 ημέρες. Εγώ και στα 3 apps βλέπω 11/9 Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. September 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2022 7 minutes ago, Mobileras said: Εγώ και στα 3 apps βλέπω 11/9 Σωστά το βλέπεις. Δεν περασαν οι 11 ημέρες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. September 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2022 6 minutes ago, GREGORYMO said: Σωστά το βλέπεις. Δεν περασαν οι 11 ημέρες? Η κόκκινη το δίνει έως 12/9 Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. September 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2022 3 minutes ago, Mobileras said: Η κόκκινη το δίνει έως 12/9 Κάτι τρέχει στα γύφτικα. ΥΓ. Και εμένα ήταν ενεργο στις 16.00 σήμερα. Το κοίταξα όταν το έθεσε ο φίλος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. September 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2022 Μόλις έσκασε από τη frog 50GB για 10 μέρες 2,90€.. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2022 Eχουμε και ένα μήνα δώρο φέτος για όσους πήραμε δύο φορές το πακέτο.. αλλά γενικά για άλλη μια χρονιά η cosmote θα δίνει με το σταγονόμετρο τα mb στην κανονική περίοδο της χρονιάς Στάλθηκε από το G8141 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. September 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2022 5 minutes ago, bbbb said: Eχουμε και ένα μήνα δώρο φέτος για όσους πήραμε δύο φορές το πακέτο.. αλλά γενικά για άλλη μια χρονιά η cosmote θα δίνει με το σταγονόμετρο τα mb στην κανονική περίοδο της χρονιάς Στάλθηκε από το G8141 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εντάξει..μήν έχουμε και παράπονο..Χριστούγεννα,Πάσχα,δεκαπεντάυγουστο μας δίνει τα δωράκια με το internet και με το παραπάνω.. Τί να μας κάνει κι'αυτή η Cosmote;;; Πόόόσα να μας δώσει πιά;😄 2 Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2022 1 minute ago, Nikos_96 said: Εντάξει..μήν έχουμε και παράπονο..Χριστούγεννα,Πάσχα,δεκαπεντάυγουστο μας δίνει τα δωράκια με το internet και με το παραπάνω.. Τί να μας κάνει κι'αυτή η Cosmote;;; Πόόόσα να μας δώσει πιά;😄 Ενα μονιμο πακέτο απεριόριστων με τιμή μέχρι 15€ μέγιστο 3 1 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. September 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2022 Εγώ πάντως είμαι κατά του φτηνού απεριόριστου. Είναι πολύς ο κόσμος που θα κάνει κατάχρηση.. και φυσικά εις βάρος αυτών που το θέλουν για τη δουλειά τους. Θα βλέπετε παντού παιδάκια παρατημένα με το τάμπλετ να χαζεύουν YouTube σε 4k ή απλώς να παίζει και να μην το βλέπουν καν.. Για εμένα 100GB με 10€, και 300 με 20€. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. September 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2022 4 minutes ago, kalitexnis_g said: Εγώ πάντως είμαι κατά του φτηνού απεριόριστου. Είναι πολύς ο κόσμος που θα κάνει κατάχρηση.. και φυσικά εις βάρος αυτών που το θέλουν για τη δουλειά τους. Θα βλέπετε παντού παιδάκια παρατημένα με το τάμπλετ να χαζεύουν YouTube σε 4k ή απλώς να παίζει και να μην το βλέπουν καν.. Για εμένα 100GB με 10€, και 300 με 20€. Δέν είναι ακριβώς έτσι..Τα απεριόριστα σου παρέχουν αυτό το ''χωρίς άγχος'' που ψάχνει ο κάθε πελάτης-καταναλωτής. π.χ εγώ μπορεί να μην κάνω πολύ χρήση ίντερνετ και να μπαίνω για λίγο facebook.youtube,chrome και αυτό τα ποσά που λές να μοιάζουν αρκετά αλλα αυτές τις δύο φορές τον μήνα που θα θέλω να δώ Formula 1 στην εφαρμογή της cosmotetv σε FullHD και δεν ξέρω πόση ακριβώς κατανάλωση mb θα έχω, γιατί να έχω αυτό το άγχος άν θα κοντεύουν να τελειώσουν τα mb ή όχι; 3 2 Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Naturas Δημ. September 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2022 (edited) Εχω ενα whatsup και θελω να το διατηρώ "σχετικά ενεργο" με το μικροτερο κοστος. Δεν θέλω να κανω κλησεις. Μόνο να δέχομαι κωδικους OTP (μηνυματα με κωδικους μιας χρησης) απο τραπεζες και gov.gr Σκέφτηκα να μεταφέρω 5€ απο ενα αλλο whatsup. (καθε 3 μηνες - δηλαδη κοστος 20€ το χρονο ) Πόση ζωη δινουν τα 5€ ? ειναι οντως 3 μηνες ? υπαρχει άλλος τροπος ? Edited September 12, 2022 by Naturas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts