Mobileras Δημ. August 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2022 Μέχρι τέλος Αυγουστου μπορείς να παρεις το απεριόριστο ιντερνετ και νομίζω μόνο μέσω app. Εάν το ενεργοποιήσεις 2 φορές (μέχρι τέλος Αυγουστου) θα σου δώσει δώρο ακόμη έναν μήνα απεριόριστο ιντερνετ που θα μπορείς να το ενεργοποιήσεις μέχρι τέλος του έτους. Όποτε ενεργοποίησε το σημερα, μετά 2η φορά την τελευταία ημέρα του Αυγουστου και θα πάρεις και το δωρο. 2 1 Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. August 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2022 1 hour ago, karib said: Οποτε δεν ξερω τι εγραφε εκει, κι ακομη δεν ξερω πως ενεργοποιω με sms. Στείλε "summer'' στο 1330. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. August 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2022 Στο whatup μετα την παρέλευση διμήνου από ανανέωση όταν διαγραφεί το όποιο χρηματικό υπόλοιπο παραμενουν διαθέσιμα υπόλοιπα σε mb? Ή μηδενίζονται και αυτά;Στάλθηκε από το Mi 9T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2022 Παραμένουν 2 1 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arjuna Δημ. August 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2022 Quote AΠO THN ONLINE ANANEΩΣH KEPΔIΣEΣ 3.200 ΠONTOYΣ ΓIA NA TOYΣ KAΨEIΣ ΣE EKΠTΩΣH 2€ ΣTHN ΠAPAΓΓEΛIA ΣOY ΣTO BOX, TO NEO FOOD DELIVERY APP! KATEBAΣE TO TΩPA KAI KATAXΩPHΣE TON KΩΔIKO FREB8AA7B ΣTO ΠPOΦIΛ ΣOY MEXPI 30/09/22! για όποιον ενδιαφέρεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2022 Προσπάθησα , αλλά έχει ήδη εξαργυρωθεί ο κωδικός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. August 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2022 Επειδή είχα καιρό να παω σε κατάστημα Γερμανός, ας μου επιβεβαιώσει κάποιος το παρακάτω: Σε κατάστημα Γερμανός αγόρασα κάτι και όταν ζήτησα απόδειξη η κοπέλα μου είπε "δεν εκτυπωνουμε πιά αποδείξεις, δώστε το κινητό σας να σας την στείλουμε εκεί". Και μου είπε ότι για οικολογικούς λόγους δεν εκτυπώνουν. 1 Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2022 Ναι γενικά ισχύει αυτό. Για Γερμανό δε γνωρίζω καθώς δεν έχω πάρε δώσε αλλά σε άλλα καταστήματα και γιατρούς πήρα απόδειξη στο email. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. August 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2022 Μόνο τηλέφωνο μου ζήτησε. Εντωμεταξύ στην αρχή με ρωτάει "να σας εκτυπωσω ή να το στείλω στο κινητό;" (Βασικά δεν σκόπευε να δώσει απόδειξη εάν δεν ζητούσα.) Και της της απαντάω ότι θέλω εκτύπωση και μου απαντάει "δεν κάνουμε εκτύπωση", δηλαδή ότι να'ναι. Τότε τί με ρώτησες (είπα από μέσα μου). Έφυγα χωρίς να δώσω περισσοτερη σημασία. Δεν ήθελα να δώσω το κινητό μου διότι σίγουρα θα έμπαινε σε λίστα ενημερωτικών σμσ για προσφορες κλπ. 1 Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. August 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2022 11 minutes ago, Mobileras said: Μόνο τηλέφωνο μου ζήτησε. Εντωμεταξύ στην αρχή με ρωτάει "να σας εκτυπωσω ή να το στείλω στο κινητό;" (Βασικά δεν σκόπευε να δώσει απόδειξη εάν δεν ζητούσα.) Και της της απαντάω ότι θέλω εκτύπωση και μου απαντάει "δεν κάνουμε εκτύπωση", δηλαδή ότι να'ναι. Τότε τί με ρώτησες (είπα από μέσα μου). Έφυγα χωρίς να δώσω περισσοτερη σημασία. Δεν ήθελα να δώσω το κινητό μου διότι σίγουρα θα έμπαινε σε λίστα ενημερωτικών σμσ για προσφορες κλπ. Το ιδιο ισχυει και στα media markt. Ηρθε η αποδειξη αγορας στο mail και για μενα καλυτερα ετσι παρα εκτυπωσεις. 1 1 Παράθεση iPhone 16 Pro Max Airpods Pro Redmi Watch 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. August 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2022 10 minutes ago, aenaos15 said: Το ιδιο ισχυει και στα media markt. Ηρθε η αποδειξη αγορας στο mail και για μενα καλυτερα ετσι παρα εκτυπωσεις. Εμένα δεν μου είπε να της δωσω email. Κινητό τηλέφωνο (αριθμο) μου ζήτησε. 1 Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios120 Δημ. August 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2022 Καλησπέρα. Μια ερώτηση να κάνω. Σε λίγες μέρες γίνεται η μεταφορά μου σε What's up και μόλις λήξη και το άλλο συμβόλαιο θα μεταφέρω και τον άλλο αριθμό. Επειδή οι κάρτες είναι σε ξεχωριστά τηλέφωνα θα πρέπει στην εφαρμογή του κάθε τηλεφώνου διαφορετικό λογαριασμό ή τον ίδιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. August 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2022 7 minutes ago, stelios120 said: Καλησπέρα. Μια ερώτηση να κάνω. Σε λίγες μέρες γίνεται η μεταφορά μου σε What's up και μόλις λήξη και το άλλο συμβόλαιο θα μεταφέρω και τον άλλο αριθμό. Επειδή οι κάρτες είναι σε ξεχωριστά τηλέφωνα θα πρέπει στην εφαρμογή του κάθε τηλεφώνου διαφορετικό λογαριασμό ή τον ίδιο; Το what's up app δέχεται μόνο έναν αριθμό what's up. Το mycosmote app δέχεται πολλους αριθμους και οποιαδήποτε πακέτα καρτοκινητης κοσμοτε. 1 Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios120 Δημ. August 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2022 24 minutes ago, Mobileras said: Το what's up app δέχεται μόνο έναν αριθμό what's up. Το mycosmote app δέχεται πολλους αριθμους και οποιαδήποτε πακέτα καρτοκινητης κοσμοτε. Άρα σε κάθε κινητό θα πρέπει να έχω ξεχωριστό λογαριασμό και στο mycosmote app θα τα περάσω όλα για να έχω το Cosmote one Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. August 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2022 7 ώρες πριν, stelios120 said: Άρα σε κάθε κινητό θα πρέπει να έχω ξεχωριστό λογαριασμό και στο mycosmote app θα τα περάσω όλα για να έχω το Cosmote one Δεν γνωρίζω να σου πω για το cosmote one, εγώ απλά τα έχω βάλει όλα της οικογένειας (διαφορετικά ΑΦΜ) στο mycosmote app για να φροντίζω να έχουν υπόλοιπα και πακετα. 1 Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. August 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2022 Άρα σε κάθε κινητό θα πρέπει να έχω ξεχωριστό λογαριασμό και στο mycosmote app θα τα περάσω όλα για να έχω το Cosmote oneΓια να έχεις το κοσμοτε one πρέπει όλα να έχουν την ίδια διεύθυνση 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nodasz Δημ. August 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2022 Χωρίς να είμαι σίγουρος αν ποστάρω στο σωστό νήμα αλλά επειδή έχω cosmote καρτοκινητο μου λέτε πως απενεργοποιώ την αυτόματη περιαγωγή ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. August 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2022 Εμένα δεν μου είπε να της δωσω email. Κινητό τηλέφωνο (αριθμο) μου ζήτησε.Έρχεται η απόδειξη σε μορφή smsSent from my Redmi 7 using Tapatalk 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. August 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2022 1 hour ago, HEO said: Έρχεται η απόδειξη σε μορφή sms Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Και πώς ενημερώνεται η εφορία; Πώς αποδίδει τον ΦΠΑ; Ρητορική η ερώτηση... Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. August 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2022 1 hour ago, HEO said: Έρχεται η απόδειξη σε μορφή sms Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Αυτό εμένα μου έχει τύχει αλλά για την απόδειξη της πληρωμής με κάρτα. Όχι για την κανονική. 16 ώρες πριν, nodasz said: Χωρίς να είμαι σίγουρος αν ποστάρω στο σωστό νήμα αλλά επειδή έχω cosmote καρτοκινητο μου λέτε πως απενεργοποιώ την αυτόματη περιαγωγή ? Είναι ενεργοποιημένη η περιαγωγή δεν χρειάζεται κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. August 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2022 Και πώς ενημερώνεται η εφορία; Πώς αποδίδει τον ΦΠΑ; Ρητορική η ερώτηση... Γιατί αν κόψει χαρτί, πως ενημερώνεται η εφορία? Από poco f3 via Tapatalk 2 Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. August 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2022 1 hour ago, minotavros said: Γιατί αν κόψει χαρτί, πως ενημερώνεται η εφορία? Από poco f3 via Tapatalk Δεν ενημερώνεται; Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. August 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2022 21 ώρες πριν, Mobileras said: Δεν ενημερώνεται; Ασφαλως και ενημερωνεται!! Απο τα Ζ Παράθεση iPhone 16 Pro Max Airpods Pro Redmi Watch 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. August 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2022 47 minutes ago, aenaos15 said: Ασφαλως και ενημερωνεται!! Απο τα Ζ Σαν όμως δεν σου κόψει απόδειξη, στο Ζ δεν θα φαίνεται το σμσ. 1 Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. August 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2022 Γίνεται να απενεργοποιήσω τον τηλεφωνητή ? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts