marras Δημ. December 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2020 Καλησπέρα. Μια ερώτηση, με το play now unlimited (wu) μπορώ να βλέπω π.χ. Netflix στο tvbox μου παίρνοντας internet από το κινητο (tethering), η θα "τραβάει" τα δεδομένα από άλλο πακέτο γιατί θα είναι σε άλλη συσκευή; Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monae99 Δημ. December 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2020 Χθες μου ήρθε μήνυμα από το Cosmote app να κάνω update "γιατί έρχονται δωράκια", το έκανα, καμμία αλλαγή. Σήμερα μου ξανά ήρθε το ίδιο μήνυμα, μπαίνω play store, δεν είχε κάποιο νέο update, ξαναμπαίνω στο app (μήπως άλλαξε κάτι), καμμία αλλαγή. Χάνει τα μυαλά της η κοσμοτε ή μου φαίνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pn1fon1 Δημ. December 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2020 Καλησπέρα. Μια ερώτηση, με το play now unlimited (wu) μπορώ να βλέπω π.χ. Netflix στο tvbox μου παίρνοντας internet από το κινητο (tethering), η θα "τραβάει" τα δεδομένα από άλλο πακέτο γιατί θα είναι σε άλλη συσκευή;Το play now unlimited λειτουργεί κανονικά σε tethering Στάλθηκε από το SM-T860 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. December 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2020 Χάνει τα μυαλά της η κοσμοτε ή μου φαίνεται; Πολύ συχνά βγαίνουν ενημερώσεις της εφαρμογής που ενσωματώνουν κάποια νέα λειτουργία, η οποία όμως εμφανίζεται σε μεταγενέστερο χρόνο, με ενεργοποίηση από τη μεριά τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astratis Δημ. December 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2020 Παιδιά καλησπέρα, εάν κάποιος απενεργοποιησει το auto combo, και βάλει το diy, τα λεπτά ομιλίας που έχει μαζέψει θα μεταφερθούν; Από το combo όπως βλέπω μεταφερονται, έχει κανείς κάποια εμπειρία; ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_one Δημ. December 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2020 (edited) Καλησπέρα. Μια ερώτηση, με το play now unlimited (wu) μπορώ να βλέπω π.χ. Netflix στο tvbox μου παίρνοντας internet από το κινητο (tethering), η θα "τραβάει" τα δεδομένα από άλλο πακέτο γιατί θα είναι σε άλλη συσκευή; Το play now unlimited λειτουργεί κανονικά σε tethering Ναι μεν αλλά.. Αντιγράφω από τους όρους χρήσης (https://www.whatsup.gr/play-now-unlimited-oroi-hrisis-faqs) Με την ενεργοποίηση του Πακέτου PLAYNOWUnlimitedόλα τα Video, εντός ή εκτός του Πακέτου, παρέχονται με ποιότητα/ανάλυση StandardDefinition (480p). Edited December 12, 2020 by user_one Παράθεση link υπογραφής: https://myphone.gr/forum/settings/signature/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. December 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2020 (edited) Δεν με πειράζει η ανάλυση, αρκεί να μπορώ να βλέπω κάτι, χωρίς να τραβάω από τη σύνδεση του σταθερού, την ώρα των μαθημάτων του παιδιου στο Webex. Καλά ήταν τα απεριόριστα με 6€, αλλά.λήγουν στις 15. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. :) Edited December 12, 2020 by marras Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. December 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2020 Παιδιά καλησπέρα, εάν κάποιος απενεργοποιησει το auto combo, και βάλει το diy, τα λεπτά ομιλίας που έχει μαζέψει θα μεταφερθούν; Από το combo όπως βλέπω μεταφερονται, έχει κανείς κάποια εμπειρία; ευχαριστώ. Σύμφωνα με τους όρους, πλέον ναι. Δεν το έχει επιβεβαιώσει κάποιος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monae99 Δημ. December 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2020 Δεν με πειράζει η ανάλυση, αρκεί να μπορώ να βλέπω κάτι, χωρίς να τραβάω από τη σύνδεση του σταθερού, την ώρα των μαθημάτων του παιδιου στο Webex. Καλά ήταν τα απεριόριστα με 6€, αλλά.λήγουν στις 15. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. :) Υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές με πορτοκάλια (απεριόριστα για 1 μήνα με 9.90). Δεν θέλω να φανεί σαν διαφήμιση ή versus, για περισσότερες πληροφορίες στείλε π.μ. Το γράφω καθαρά για την εξυπηρέτηση σου και του παιδιού με το Webex. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2020 Δεν ισχύει πλέον αυτό με την ανάλυση ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σύμφωνα με τους όρους, πλέον ναι. Δεν το έχει επιβεβαιώσει κάποιος. Στην τελική το πας ένα μήνα ακόμη στο απλό combo και εν συνεχεία το κάνεις diy που επιβεβαιώνω ότι γίνεται αρκεί στα δωράκια να επιλέξεις λεπτά προς wu και sms αν δεν θες να τα χάσεις.. Αν και έτσι ουσιαστικά κερδίζεις 600mb internet και χάνεις 200 προς όλους.. Αν τώρα δε σε ενδιαφέρει κάτι απο sms/λεπτά προς wu μεταφέρεις τα υπόλοιπα mb και λεπτα προς όλους και αλλάζεις τα έξτρα σε ότι σε βολεύει Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. December 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2020 Υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές με πορτοκάλια (απεριόριστα για 1 μήνα με 9.90). Δεν θέλω να φανεί σαν διαφήμιση ή versus, για περισσότερες πληροφορίες στείλε π.μ. Το γράφω καθαρά για την εξυπηρέτηση σου και του παιδιού με το Webex. Για δώσε περισσότερες πληροφορίες με pm. Θα με ενδιέφερε. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2020 Δεν είναι κάτι μυστικό... https://www.vodafonecu.gr/upiresies-cu/open-options/ Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. December 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2020 Δεν είναι κάτι μυστικό... https://www.vodafonecu.gr/upiresies-cu/open-options/ Μέχρι 2/1 ενεργοποίηση όμως. Μετά τι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2020 Μετά λογικά θα δείξει ανάλογα την κατάσταση μάλλον.. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. December 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2020 (edited) Δεν ισχύει πλέον αυτό με την ανάλυση ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στην τελική το πας ένα μήνα ακόμη στο απλό combo και εν συνεχεία το κάνεις diy που επιβεβαιώνω ότι γίνεται αρκεί στα δωράκια να επιλέξεις λεπτά προς wu και sms αν δεν θες να τα χάσεις.. Αν και έτσι ουσιαστικά κερδίζεις 600mb internet και χάνεις 200 προς όλους.. Αν τώρα δε σε ενδιαφέρει κάτι απο sms/λεπτά προς wu μεταφέρεις τα υπόλοιπα mb και λεπτα προς όλους και αλλάζεις τα έξτρα σε ότι σε βολεύει Υπάρχει λες περίπτωση τα μαζεμένα λεπτά και MB του auto combo να μη συνδυάζονται με αυτά του DIY αν κάποιος περάσει από το ένα πακέτο στο άλλο; Η αλήθεια είναι πως στους όρους του απλού combo αναφέρεται αυτός ο συνδυασμός ενώ στου auto όχι - τουλάχιστον σε αυτά που λέει στην εφαρμογή. Λες να υπάρχει αυτή η περίπτωση; Edited December 12, 2020 by mplamplakas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2020 Υπάρχει λες περίπτωση τα μαζεμένα λεπτά και MB του auto combo να μη συνδυάζονται με αυτά του DIY αν κάποιος περάσει από το ένα πακέτο στο άλλο; Η αλήθεια είναι πως στους όρους του απλού combo αναφέρεται αυτός ο συνδυασμός ενώ στου auto όχι - τουλάχιστον σε αυτά που λέει στην εφαρμογή. Λες να υπάρχει αυτή η περίπτωση;Συνδυάζονται έβαλα 2 πακέτα diy και τράβηξε τα λεπτά προς όλους από το auto combo. Δεν έβαλα λεπτά προς what's up στο diy οπότε εκείνα δεν τα τράβηξε. Είναι το μόνο καλό που έκαναν τον τελευταίο καιρό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abab Δημ. December 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2020 (edited) Παιδιά καλημέρα. Θέλω την βοήθειά σας. Ενεργοποιω το combo το οποίο δίνει 400 μβ, αν ενεργοποιήσω το diy θα συμψηφιστουν τα 400 με το 1, 1.5 ή 2gb? Edited December 13, 2020 by Abab Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. December 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2020 Ναι, όπως και τα λεπτά προς όλους. Αν ενεργοποιήσεις και τα δώρα λεπτά προς whatsup ή SMS προς όλους, ενώνονται και αυτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abab Δημ. December 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2020 Ναι, όπως και τα λεπτά προς όλους. Αν ενεργοποιήσεις και τα δώρα λεπτά προς whatsup ή SMS προς όλους, ενώνονται και αυτά. Ευχαριστώ πολύ. Για τα λεπτά το ήξερα απλά είχα μία αμφιβολία για τα μβ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. December 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2020 Συνδυάζονται έβαλα 2 πακέτα diy και τράβηξε τα λεπτά προς όλους από το auto combo. Δεν έβαλα λεπτά προς what's up στο diy οπότε εκείνα δεν τα τράβηξε. Είναι το μόνο καλό που έκαναν τον τελευταίο καιρό. Φαντάζομαι πως τράβηξε επίσης και τα ΜΒ που είχες μαζεμένα από το auto combo, έτσι δεν είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2020 Φαντάζομαι πως τράβηξε επίσης και τα ΜΒ που είχες μαζεμένα από το auto combo, έτσι δεν είναι;Δεν είχα MB αλλά λογικά θα πρέπει να τα τραβάει στο πακέτο με το 1gb κανονικά. Στάλθηκε από το JNY-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2020 Tι εγινε με τον αριθμο που περναμε στο 13888 μεσω του 210 και ηταν δωρεαν? Μολις περνω κλεινει αυτοματα. Ξερετε αν το αλλαξαν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. December 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2020 πάει αυτό νομίζω, όπως και το κινητό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2020 πάει αυτό νομίζω, όπως και το κινητό Οποτε δεν υπαρχει τιποτα? Μονο το 13888 εμεινε που ειναι με χρεωση? Μεχρι πριν κατι μερες δουλευε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. December 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2020 Μπηκα στο cosmote app και μου εβγαλε ένα survey που δίνει 500ΜΒ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts