Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά έκανα ανανέωση κάρτας μέσω PayPal που υποτίθεται δίνει 500mb δώρο αλλά δεν μου τα έδωσαν ξέρει κανείς τι μπορώ να κάνω;

Όλοι μας ζούμε στους υπονόμους όμως μερικοί κοιτάζουν τ'άστρα.....!

Mod edit: Αφαιρέθηκε φωτογραφία λόγω παραβίασης των όρων χρήσης.

• Απαντήσεις 44χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Καλησπέρα παιδιά έκανα ανανέωση κάρτας μέσω PayPal που υποτίθεται δίνει 500mb δώρο αλλά δεν μου τα έδωσαν ξέρει κανείς τι μπορώ να κάνω;

ένσταση ..

Από πού προκύπτει το δώρο που αναφέρεις; Πέραν του Reload it (που διπλασιαζεται στην online) δε γνωρίζω αλλο bonus ανανέωσης.

Έχω καιρό να ενεργοποιήσω πακέτο ίντερνετ στο what's up μου και μου ήρθε αυτό:

MONAΔIKH ΠPOΣΦOPA MONO ΓIA EΣENA. 4GB MONO ME 4€ ΓIA 7 HMEPEΣ. ΓIA ENEPΓOΠOIHΣH ΣTEIΛE A(KENO)59 ΣTO 1256 EΩΣ 22/01/2020

Από πού προκύπτει το δώρο που αναφέρεις; Πέραν του Reload it (που διπλασιαζεται στην online) δε γνωρίζω αλλο bonus ανανέωσης.

Το αναφέρει στο banner της εφαρμογής στο κάτω μέρος που βγάζει διαφορά δώρα!

Όλοι μας ζούμε στους υπονόμους όμως μερικοί κοιτάζουν τ'άστρα.....!

Mod edit: Αφαιρέθηκε φωτογραφία λόγω παραβίασης των όρων χρήσης.

Το αναφέρει στο banner της εφαρμογής στο κάτω μέρος που βγάζει διαφορά δώρα!

Δεν μου βγάζει κατι, σε whatsup καρτοκινητο. Αν θυμάμαι καλά ισχύει για τα καρτοσυμβολαια, ίσως και για τα φοιτητικά. Μήπως κόλλησε η εφαρμογή;

Καλημέρα,έχω έναν "ειδικό" αριθμό what's up που δίνει 1500' και 1.5g με 8.5€ +1.2g από online ανανέωση!Επειδή δεν καταναλώνονται υπάρχει περίπτωση να μεταφέρονται τον επόμενο μήνα με κάποιο τρόπο?

Ευχαριστώ πολύ!

Καλημέρα,έχω έναν "ειδικό" αριθμό what's up που δίνει 1500' και 1.5g με 8.5€ +1.2g από online ανανέωση!Επειδή δεν καταναλώνονται υπάρχει περίπτωση να μεταφέρονται τον επόμενο μήνα με κάποιο τρόπο?

Ευχαριστώ πολύ!

Nαι αλλά μόνο τα mb αν κάνεις ανανέωση πριν τελειώσει ο μήνας. Δυστυχώς ο χρόνος ομιλίας δεν μεταφερεται

Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση φίλε μου!εγώ έβαλα κάρτα 8/1 και ενεργοποίησα το πακέτο το οποίο λήγει στις 8/2..για να μεταφερθούν πότε πρέπει να βάλω κάρτα?

Για Βουκουρέστι Ρουμανία είμαι καλυμμένος με τα mb από ρελοαντ?

Νομιζω οχι. Μονο κανονικα πακετα
Ούτε τα mb του call the all?

Παιδιά να ρωτήσω. Φορητότητα μέσω 13888 πόσες μέρες μπορεί να κάνει αφού έχεις υπογραψει τον κούριερ και έχεις λαβει και τη σιμ;

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ούτε τα mb του call the all?

Αν εννοείς τα mb των combo πακέτων ομιλίας, ναι παίζουν και τα mb και τα λεπτά προς όλους . Επίσης παίζουν τα πάρε μοίρασε.

Αν εννοείς τα mb των combo πακέτων ομιλίας, ναι παίζουν και τα mb και τα λεπτά προς όλους . Επίσης παίζουν τα πάρε μοίρασε.
Εννοώ τα mb από το call them all που σου δίνει 200 mb μαζι με λεπτά ομιλίας στα 8,5 ευρώ.

Μόνο αυτά μπορώ να χρησιμοποιήσω Ρουμανία?

Αν τα mb από το reload λήγουν πρώτα θα πάρει τα mb από το call?

Εννοώ τα mb από το call them all που σου δίνει 200 mb μαζι με λεπτά ομιλίας στα 8,5 ευρώ.

Μόνο αυτά μπορώ να χρησιμοποιήσω Ρουμανία?

Αν τα mb από το reload λήγουν πρώτα θα πάρει τα mb από το call?

Ασχέτως ποια λήγουν πρώτα θα χρησιμοποιήσει αυτά που παίζουν. Τα 200mb που ανέφερες παίζουν, όπως και τα mb του πάρε μοίρασε όπως σου είπα. Πρόσεξε μόνο αν σου τελειώσουν τα mb μη σου φάει την κάρτα γιατί δεν ξέρω αν δουλεύει το myinternet στο εξωτερικό. Εναλλακτικά ανάλογα με τις μέρες που θα είσαι στο εξωτερικό θα πρέπει να ενεργοποιήσεις κάποιο πακέτο δεδομένων όπως το giga week. Να έχεις υπόψιν σου ότι όλα τα πακέτα έχουν κάποιο ποσοστό διαθέσιμο στο εξωτερικό. Καλό θα είναι να διαβάσεις τα ψιλά γράμματα πριν το ενεργοποιήσεις.

Πώς κάνω φραγή σε αριθμούς πέντε ψηφίων στην κοσμοκαρτα?

Μέσω της εφαρμογής της cosmote

Παιδιά να ρωτήσω. Φορητότητα μέσω 13888 πόσες μέρες μπορεί να κάνει αφού έχεις υπογραψει τον κούριερ και έχεις λαβει και τη σιμ;

Κάνω παράθεση το μήνυμα μου γιατί πήγε αρκετά πίσω μήπως το δει κάποιος που ξέρει. Ευχαριστώ

Κάνω παράθεση το μήνυμα μου γιατί πήγε αρκετά πίσω μήπως το δει κάποιος που ξέρει. Ευχαριστώ

Αμα την κανεις Δευτερα, το Σαββατο θα εχεις ενεργοποιηθει. Απλα να παρακολουθεις την αποστολη της sim(θα σ ερθει κωδικος αποστολης) και οταν φτασει να πας νωρις ετσι ωστε να υπογραψεις και να δωσεις σε φωτοτυπια την ταυτοτητα σου και να εχουν αυτοι εκει τα χαρτια την επομενη μερα για να προχωρησει η διαδικασια αμεσα.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Αμα την κανεις Δευτερα, το Σαββατο θα εχεις ενεργοποιηθει. Απλα να παρακολουθεις την αποστολη της sim(θα σ ερθει κωδικος αποστολης) και οταν φτασει να πας νωρις ετσι ωστε να υπογραψεις και να δωσεις σε φωτοτυπια την ταυτοτητα σου και να εχουν αυτοι εκει τα χαρτια την επομενη μερα για να προχωρησει η διαδικασια αμεσα.

Sent from my iPhone using Tapatalk

έγινε η διαδικασία υπογραφής και παραλαβής σιμ την Τετάρτη το πρωί και ακόμα τίποτα. Για αυτό αναρωτήθηκα αν εχει καθυστερήσει η διαδικασία