Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχω σπάσει το κεφάλι μου και δεν μπορώ με τίποτα να καταλάβω τι φταίει. Νομίζω ότι όλα έχουν γίνει σωστά, δεν μπορώ να διακρίνω ποια είναι αυτή η μικρή λεπτομέρεια που μου ξεφεύγει, αν έχω παραλείψει κάτι, δηλαδή.

Και επανεκκίνηση έκανα, και το έκλεισα για κανά 5λεπτο, και 4G (όπως και START) έστειλα στο 1333, και τις ρυθμίσεις στο APN τσέκαρα. Και να πεις ότι τουλάχιστον λειτουργούσε το 3G, πάει στο καλό.

Τι σκ@τ@ μπορεί να είναι;

EDIT: Δεν μπορώ να το βρω αυτό που λες jaranor, αλλά αν απενεργοποιήσω το 4G μου γυρνάει κατευθείαν σε 3G αλλά και πάλι τίποτα...

Οι ρυθμίσεις apn είναι σίγουρα σωστές?
No root->No problem

• Απαντήσεις 44,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Αν μπορείς τσέκαρε και με κανέναν εκεί γύρω μην παίζει βλάβη στην τοπική κεραία...

Οι ρυθμίσεις apn είναι σίγουρα σωστές?

Είναι ό,τι είχε αυτόματα περαστεί. Στα Δεδομένα έχει APN: internet και στο όνομα χρήστη και συνθηματικό τα έχει κενά. Μήπως πρέπει να βάλω κάτι εκεί;

Αν μπορείς τσέκαρε και με κανέναν εκεί γύρω μην παίζει βλάβη στην τοπική κεραία...

Όχι, είναι μια χαρά.

apn to γραφει στο κινητο του φιλου,ειναι πιο κατω απο το ονομα και το συνθηματικο και πρεπει να ειναι ρυθμισμενο στο default,οπως το βλεπεις στην εικονα.

Απ' την εικόνα που έστειλες δεν μπορώ να διακρίνω καλά, μπορώ μόνο να δω πως είναι κάτι επιλεγμένο το οποίο μάλλον γράφει APN και κάτι άλλο που δεν φαίνεται.

Εγώ έχω το iphone6 και πάω ρυθμίσεις-δεδομένα-κινητό δίκτυο δεδομένων και από εκεί στην καρτέλα δεδομένα βλέπω απλά ότι έχει το ΑΡΝ και δίπλα γράφει: internet. Και από κάτω το όνομα χρήστη και το συνθηματικό δεν αναφέρουν τίποτα.

Edit: τώρα είδα καθαρότερα την εικόνα - όχι, το δικό μου δεν φαίνεται έτσι. Εκτός αν πηγαίνω κάπου λάθος να το ελέγξω.

apn to γραφει στο κινητο του φιλου,ειναι πιο κατω απο το ονομα και το συνθηματικο και πρεπει να ειναι ρυθμισμενο στο default,οπως το βλεπεις στην εικονα.

Κάτω από το χρήστη και το συνθηματικό, έχει για mms και προσωπικό hotspot.

Edited by mplamplakas

Δεν ξέρω που πρέπει να πας για τις ρυθμίσεις σε iPhone.

Στο Android είναι στα δίκτυα και κάρτα σιμ

No root->No problem

Βαλε για κανα 10λεπτο το τηλεφωνο σε λειτουργια πτησης για να βγει εκτος δικτυου μπας και γινει.

Sent from my iPhone using Tapatalk

EDIT: Δεν μπορώ να το βρω αυτό που λες jaranor, αλλά αν απενεργοποιήσω το 4G μου γυρνάει κατευθείαν σε 3G αλλά και πάλι τίποτα...

Αυτό που έλεγα είναι Ρυθμίσεις > Δίκτυο Και Διαδίκτυο > Δίκτυο Κινητής Τηλεφωνίας > Σύνθετες Ρυθμίσεις > Προτιμώμενος Τύπος Δικτύου:

Επιλέγεις μόνο WCDMA. ("WCDMA only").

Μπορεί και να έχεις διαφορετικά μενού, αλλά κάπως έτσι θα τα γράφει. Για να λες ότι δεν λειτουργεί ούτε το 3G, άρα μάλλον δεν βοηθάω και πολύ, απλά έριξα μια ιδέα μήπως και.

Λοιπόν, συμβαίνει το εξής τρελό, που τώρα το παρατήρησα: σε σελίδες και στα social media (συγεκριμένα: Messenger, Whatsapp, Viber, ενώ πχ Facebook και Instagram όχι) μπαίνει μια χαρά με ενεργοποιημένο 4G. Δεν μπαίνει όμως σε καμία εφαρμογή - όλες μου λένε πως δεν υπάρχει σύνδεση στο ίντερνετ.

Το είδα τώρα γιατί κάθε φορά το τέσταρα μέσω Instagram. Άρα κάποια άλλη ρύθμιση θα φταίει, έτσι δεν είναι; Δεν μπορεί να έχει επιλεκτικά μόνο 4G...

Edited by mplamplakas

Ok, τσάμπα ταλαιπωρήθηκα τόση ώρα. Οι ρυθμίσεις του κινητού έφταιγαν που δεν έδιναν άδεια στις πιο πολλές εφαρμογές να χρησιμοποιήσουν δεδομένα. Τώρα είναι εντάξει.

Όπως και να 'χει, σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια.

Ένα άλλο θέμα, μικρής σημασίας, που αντιμετωπίζω ακόμα είναι πως ενώ έχω κατεβάσει το MyCosmote app (η πρώτη φορά που το κατεβάζω για αυτή τη σύνδεση και σ' αυτό το κινητό), δεν μου έχουν περάσει ακόμα τα 4GB για μια βδομάδα που δικαιούμαι.

Μίλησα με εξυπηρέτηση και μου είπαν ότι έχουν καταχωρήσει τεχνικό αίτημα προκειμένου να το εξετάσουν. Για να δούμε.

Νομίζω πως αυτά τα 4GB είναι μόνο για συμβόλαια. Τα Whatsup παίρνουν 2GB για μια εβδομάδα με το πρώτο κατέβασμα της εφαρμογής Whatsup.

Καλημέρα .να ρωτήσω επειδή έχω χάσει τα πολλά γιγα που είχα , αν ενεργοποιήσω τα 3 γιγα με 8.5 ευρώ θα προστεθούν στα δεδομένα του call them all plusi ε;

Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σωστά, τα ΜΒ από τα πακέτα ομιλίας των 8,5 και 10€ γίνονται ένα με το giga month.
Ευχαριστώ πολύ καλημέρα,καλή χρονιά

Κι όμως παιδιά δεν μου ενοποιησε τα γιγα από το plusi με το πακέτο των 8.5 ευρώ

Μήπως φταίει που έβαλα την αυτόματη ενεργοποίηση για να πάρω 3 γιγα αντί για 2; Και πως μπορώ να το διορθώσω;

Με αυτόματη ενεργοποίηση ήξερα ότι δεν έχει διαφορά. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι από όσο ξέρω, εκτός αν τον επόμενο μήνα ενεργοποιήσεις το χειροκίνητο.

Δε ξέρω ρε γμτ εγώ το έβαλα για να γίνουν ένα αυτός ήταν ο σκοπός μου.εκτος αν παίζει ρόλο η σειρά ,πρώτα έβαλα το πακέτο των 8.5 και μετά το μηνιαίο μου.....έχω ξενερώσει

Κανονικά το giga month ενώνεται με τα πακέτα ομιλίας, το αυτόματο λογικά φταίει.

Κανονικά το giga month ενώνεται με τα πακέτα ομιλίας...

Αυτό, επειδή με ενδιαφέρει κι εμένα, μπορεί να επιβεβαιωθεί με κάποιον τρόπο; Π.χ. από κάποιον που αγοράζει τα 2 αυτά πακέτα;

Αυτό, επειδή με ενδιαφέρει κι εμένα, μπορεί να επιβεβαιωθεί με κάποιον τρόπο; Π.χ. από κάποιον που αγοράζει τα 2 αυτά πακέτα;
Ε αυτό λέω τόση ώρα οτι τα αγόρασα και τα 2 και δεν τα συμψιφησε

Αφού το επιβεβαιώνει ο φίλος στην πράξη.

Όλα τα υπόλοιπα που είπαμε δεν ισχύουν.

Υποθέσεις και μαντεψιές.

Μέχρι να υπάρξει μία διαφορετική μαρτυρία.

Το θέμα είναι ότι όλες οι εταιρείες μας κοροϊδεύουν όλους στην πράξη.