P_papadis Δημ. November 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2019 Γυρω στις 11.10 αποκατασταθηκε. Πρεπει να ειχε παρα πολλές ώρες προβλήματα ισως και απο την νύχτα. Από νύχτα δεν ήταν σίγουρα τουλάχιστον στην περιοχή μου αφού το πρωί στις 8.30 μπήκα στην εφαρμογή και ενεργοποίησα το #pare_kavatza. Μπήκα ξανά μετά από 1 ώρα και τότε είχε πρόβλημα και δεν έκανε ενημέρωση ή εφαρμογή στα υπόλοιπα λεπτά mb κτλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. November 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2019 Έχω ένα app που κάθε πρωί (08:02) προσπαθεί να μπει στο ίντερνετ και ευτυχώς η Κοσμοτε μου στέλνει σμσ ότι δεν έχω πακέτο. Ξέρει κανείς κανένα αππ που να με βοηθήσει να βρω ποιο app προσπαθεί να μπει εκείνη την συγκεκριμένη ώρα; Είναι ΚΑΠΟΙΑ από τα app που χρησιμοποιεί ς. Αλλά, τι να κάνεις να τα αφαιρέσεις ?? Μπαίνεις από ρυθμίσεις στις εφαρμογές και βλέπεις ποιες καταναλώνουν δεδομένα από το ΠΑΡΑΣΚΉΝΙΟ. ΥΓ. Εγώ, παρότι το έχω ΑΠΟΚΛΙΣΕΙ και από εκεί δεδομένα ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΝΤΑΙ από ΑΡΚΕΤΕΣ εφαρμογές και ΕΓΩ λαμβάνω sms ΚΑΘΕ ημέρα, όταν δεν έχω δεδομένα. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εχεις ενεργοποιημενο το myinternet οποτε οταν δεν εχεις mb δεν επιτρέπει χρηση δεδομένων. Εχω την εντύπωση πως απο μόνο του στελνει μηνυμα μια φορα την ημερα, ανεξάρτητα αν κάποια εφαρμογή προσπαθεί να μπει στο ίντερνετ. Μπορείς να παραθεσεις το μήνυμα? ΟΧΙ, ανεξάρτητα! ΜΟΝΟ αν αφαιρέσεις ΟΛΕΣ τις εφαρμογές που τραβούν δεδομένα από το ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ, αλλά μετά το θα έχεις ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenopoulos Δημ. November 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2019 Αυτήν την στιγμή η cosmote στην σελίδα της λεει: Λόγω εργασιών αναβάθμισης των συστημάτων COSMOTE δεν είναι διαθέσιμες οι self care υπηρεσίες που προσφέρονται μέσα από το http://www.cosmote.gr όπως: ενεργοποίηση πακέτων έλεγχος διαθέσιμου υπολοίπου αγορά κουπονιού COSMOTE DEALS for YOU ανανέωση χρόνου ομιλίας online πληρωμές τροποποίηση υπηρεσιών My COSMOTE Στο whatsup.gr και στο WhatsUp app, δεν θα είναι διαθέσιμη η ανανέωση χρόνου ομιλίας. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση. Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgos007 Δημ. November 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2019 Αυτήν την στιγμή η cosmote στην σελίδα της λεει: Λόγω εργασιών αναβάθμισης των συστημάτων COSMOTE δεν είναι διαθέσιμες οι self care υπηρεσίες που προσφέρονται μέσα από το http://www.cosmote.gr όπως: ενεργοποίηση πακέτων έλεγχος διαθέσιμου υπολοίπου αγορά κουπονιού COSMOTE DEALS for YOU ανανέωση χρόνου ομιλίας online πληρωμές τροποποίηση υπηρεσιών My COSMOTE Στο whatsup.gr και στο WhatsUp app, δεν θα είναι διαθέσιμη η ανανέωση χρόνου ομιλίας. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση. Μαλιστα...ευχαριστουμε για την ενημερωση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikakilo Δημ. November 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2019 Ξερουμε εάν λύθηκε το προβλημα της Κοσμοτε; Θελω να βαλω χρηματα ονλαιν και να μεταφερω χρηματα μεταξυ what's up Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. November 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2019 Αυτήν την στιγμή η cosmote στην σελίδα της λεει: Λόγω εργασιών αναβάθμισης των συστημάτων COSMOTE δεν είναι διαθέσιμες οι self care υπηρεσίες που προσφέρονται μέσα από το http://www.cosmote.gr όπως: ενεργοποίηση πακέτων έλεγχος διαθέσιμου υπολοίπου αγορά κουπονιού COSMOTE DEALS for YOU ανανέωση χρόνου ομιλίας online πληρωμές τροποποίηση υπηρεσιών My COSMOTE Στο whatsup.gr και στο WhatsUp app, δεν θα είναι διαθέσιμη η ανανέωση χρόνου ομιλίας. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση. Πάντως χθες το μεσημέρι είχα και άλλες δυσλειτουργίες, όπως ότι η εφαρμογή δεν έβλεπε υπόλοιπα χρημάτων και χρόνου, δεν τερματίζονταν εξερχόμενες κλήσεις, κλπ. Μετά από μερικές ώρες συνήλθε. Στο συμβόλαιο με άλλη κάρτα στο ίδιο κινητό ήταν όλα οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. November 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2019 Έχε διορθωθεί το θέμα από χθες. Μπορείς να κάνεις κανονικά όλα τα πράγματα από το my Cosmote και το whatsup app. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. November 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2019 ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ data από την COSMOTE. Mόνο με 0,90€. Για όλο το ΣΚ και ΔΩΡΟ η Δευτέρα. Ενεργοποίησέ τα αποκλειστικά μέσα από το My COSMOTE App. (από post της Cosmote στο Facebook) Στάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pn1fon1 Δημ. November 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2019 ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ data από την COSMOTE. Mόνο με 0,90€. Για όλο το ΣΚ και ΔΩΡΟ η Δευτέρα. Ενεργοποίησέ τα αποκλειστικά μέσα από το My COSMOTE App. (από post της Cosmote στο Facebook) Στάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕίναι μόνο για συμβόλαια και καρτοσυμβόλαια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. November 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2019 Μια χαρά :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgos007 Δημ. November 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2019 Μια χαρά :p Μια χαρα....τετοια τα θελουμε! ----- προσθήκη μηνύματος 99 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Είναι μόνο για συμβόλαια και καρτοσυμβόλαια Ειπα & εγω...κανα καλο για whats up θα εχουμε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. November 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2019 Σημερα το πρωι αγορασα πακετο αξιας 8,5 € απο την εφαρμογη wu. Εχω το καρτοκιητο ενα μηνα και ηταν η πρωτη αγορα πακετου μετα την αρχική Δεν εκανα αναναιωση χρόνου, δεν εβαλα χρηματα επειφη ειχα μεσα Μετα απο 8 ωρες ελαβα το παρακατω μηνυμα ΜΟΛΙΣ ΠΗΡΕΣ 2GB ΔΩΡΟ ΓΙΑ 7 ΗΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ WHAT’S UP APP. ΚΑΛΟ ΣΕΡΦΑΡΙΣΜΑ! Τι ειναι αυτο ; γιατι εγινε ξερετε ; Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. November 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2019 Κάποια προσφορά για σένα, ίσως λόγω ανανέωσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. November 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2019 Κάποια προσφορά για σένα, ίσως λόγω ανανέωσης. Μα δεν εκανα αναναιωση Απλα αγορασα πακετο, και αυτο νωρις το πρωι, ενω το μηνυμα με την προσφορα ηρθε το απογευμα Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikakilo Δημ. November 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2019 Το γράφει ξεκάθαρα, δώρο από το app. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. November 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2019 Προσφορά είναι, μόνο οι ίδιοι ξέρουν γιατί. Όντως από το αππ είναι Δεν το πρόσεξα. Στο πρώτο κατέβασμα της εφαρμογής παίρνεις δώρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. November 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2019 Προσφορά είναι, μόνο οι ίδιοι ξέρουν γιατί. Όντως από το αππ είναι Δεν το πρόσεξα. Στο πρώτο κατέβασμα της εφαρμογής παίρνεις δώρο. 35 μέρες μετά; Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. November 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2019 Τα τρώει τα κολλήματα του το σύστημα τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pn1fon1 Δημ. November 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2019 Καλησπέρα σε όλους. Αντιμετώπισα ένα πρόβλημα με ένα whatsup μου και ήθελα να το παραθέσω μήπως κάποιος φίλος το έχει αντιμετωπίσει και μπορεί να βοηθήσει ή να με συμβουλέψει.Συνοπτικά. Σε ένα καινούργιο νουμερο που αγόρασα πριν δυο εβδομάδες ενεργοποίησα το play now unlimited. Παρατήρησα όμως ότι στα video από YouTube συνεχίζει να τρώει από τα γενικής χρήσης. Επικοινωνώ μαζί τους και μου έσπασαν τα νεύρα. Τρεις φορές. Την πρώτη μου λένε φταίει η προέλευση των mb. Αν είναι από reloadit ή από πάρε μοίρασε ή δώρο από την prepaid θα τρώει αυτά. Με αναγκάζουν να βάλω πακέτο αγορασμένο. Τπτ. Ξαναπαιρνω. Η δεύτερη ισχυρίζεται ότι το πακέτο λειτουργεί μόνο από την εφαρμογή YouTube και πουθενά αλλού. Ούτε από browser ούτε από downloader τπτ. Της εξηγώ πριν μια εβδομάδα σε άλλο νούμερο που το είχα ενεργοποιημένο λειτουργούσε. Επιμένει. Μου λέει να δοκιμάσω από την εφαρμογή. Της λέω έχω κάψει ήδη καμμία 500αρια mb από δοκιμές προώθησε το στο τεχνικό. Εκεί ανακαλύπτει ότι παίρνω από άλλο νούμερο. Μου λέει πρέπει να πάρεις από αυτό που έχει βλάβη. Της λέω είσαι σοβαρή; θα πάρω και Τρίτη φορά; κάθε φορά που έπαιρνα εν τω μεταξύ περίμενα και κάνα τέταρτο στην αναμονή. Τελικά πήρα και Τρίτη φορά για το στειλει στο τεχνικο. Μου κάναν τα νεύρα τσανταλια. Το έχει αντιμετωπίσει άλλος το πρόβλημα; Αν ναι τι έκανε; Λύθηκε; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikakilo Δημ. November 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2019 Εγω το επαθα και βαρεθηκα να με εχουν στο περίμενε και εφυγα σε άλλη εταιρία και δεν έχω πρόβλημα (στειλε π.μ. να σου πω) και μου βγαίνει και φτηνότερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpaptff Δημ. November 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2019 Με μεταφορά χρημάτων από ένα καρτοκινητου σε ένα άλλο ανανεώνεται κανονικά η διάρκεια του υπολοίπου για ένα διμηνο όπως γίνεται και με την ανανέωση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. November 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2019 Με μεταφορά άνω των 5 ευρώ ναι,ανανεώνεται η διάρκεια για δύο μήνες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stred Δημ. November 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2019 Παιδιά σκέφτομαι να πάρω ένα what's up για να σερφαρει η μάνα μου στο κινητό γιατί έχει πρόβλημα το dsl στο σπίτι... Λέω what's up με giga week 3gb/4€..αλλά κάπου διάβασα ότι δεν υποστηρίζει 4g,ισχύει; Παράθεση dum spiro spero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. November 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2019 Παιδιά σκέφτομαι να πάρω ένα what's up για να σερφαρει η μάνα μου στο κινητό γιατί έχει πρόβλημα το dsl στο σπίτι... Λέω what's up με giga week 3gb/4€..αλλά κάπου διάβασα ότι δεν υποστηρίζει 4g,ισχύει; Καλημέρα, φυσικα και ΔΕΝ ισχυει!!!! κανονικα εχει 4G! καλα ποιος λεει τέτοιες μπαρούφες? :confused::mad: Απλα πρεπει να ενεργοποιηθεί με ένα μυνημα σε ένα νουμερο που δεν θυμαμαι τωρα, και να είναι η sim τελευταιας γενιας, αν είναι απαρχαιωμενη μπορει να μην παιζει με 4G. Και εγω που εχω whats up μια χαρα εχω 4G και εχω και Xiaomi mi max 2 χωρις την 800αρα μπαντα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. November 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2019 Πλέον είναι ενεργό σε όλες τις συνδέσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts