theo4850 Δημ. August 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2019 Ξέρω την διαφορά... Με ενδιαφέρουν τα πακέτα now.. Απλά μου φαίνεται παράξενο που δεν βγάζει τις πιο παλιές χρονολογιες... Έστειλα στο messenger και μου είπαν να πάω σε κατάστημα. Προσπάθησα και με live chat, το είχα ανοιχτό πόση ώρα, δεν έμπαινε κανένας να μου απαντήσει... Θα το προσπαθήσω ξανά το live chat. Στάλθηκε από το HRY-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikakilo Δημ. August 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2019 Θέλω να μετατρεψω εναν αριθμό cu σε What's Up. Ο αριθμός έχει φραγή εισερχομένων (οταν καλώ το νουμερο αυτο λεει) επειδή έχω πάνω απο 4 μηνες να τον ανανεωσω. Θα εχω καποιο πρόβλημα στην φορητοτητα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. August 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2019 Θέλω να μετατρεψω εναν αριθμό cu σε What's Up. Ο αριθμός έχει φραγή εισερχομένων (οταν καλώ το νουμερο αυτο λεει) επειδή έχω πάνω απο 4 μηνες να τον ανανεωσω. Θα εχω καποιο πρόβλημα στην φορητοτητα;Όχι δεν θα εχεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikakilo Δημ. August 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2019 Όχι δεν θα εχεις. Ευχαριστώ για την απάντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas1980 Δημ. August 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2019 Μετά από 20 χρόνια σε συμβόλαιο, μετέτρεψα 2 αριθμούς σε what's up. Προσπαθώ να εξοικειωθώ και έχω 2 ερωτήσεις: 1. Η μεταφορά των ΜΒ από το Reload it γίνεται μόνο με Reload it, δηλαδή με το να βάλω κάρτα ή αρκεί η ανανέωση του Call them all; (Έχω επιλέξει την αυτόματη ανανέωση.) 2. Ενώ στον έναν αριθμό, με την πρώτη κάρτα που του έβαλα, μου έστειλε κανονικά κωδικό Reload it, στον άλλο αριθμό δε μου έστειλε και μου έδωσε δώρο 2 GB για μια βδομάδα από μόνο του. Έκανα κάτι λάθος; Ο κωδικός δεν αποστέλλεται ανεξάρτητα από τον τρόπο που θα βάλεις χρήματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. August 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2019 Δοκίμασε 60MB στο 1330 60MB το σωστό. Αυτό μεταφέρει και τα GΒ της καλοκαιρινής προσφοράς; Πόσο κοστίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. August 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2019 Μετά από 20 χρόνια σε συμβόλαιο, μετέτρεψα 2 αριθμούς σε what's up. Προσπαθώ να εξοικειωθώ και έχω 2 ερωτήσεις: 1. Η μεταφορά των ΜΒ από το Reload it γίνεται μόνο με Reload it, δηλαδή με το να βάλω κάρτα ή αρκεί η ανανέωση του Call them all; (Έχω επιλέξει την αυτόματη ανανέωση.) 2. Ενώ στον έναν αριθμό, με την πρώτη κάρτα που του έβαλα, μου έστειλε κανονικά κωδικό Reload it, στον άλλο αριθμό δε μου έστειλε και μου έδωσε δώρο 2 GB για μια βδομάδα από μόνο του. Έκανα κάτι λάθος; Ο κωδικός δεν αποστέλλεται ανεξάρτητα από τον τρόπο που θα βάλεις χρήματα;Η μεταφορά γίνεται με reload. Κάτι έκανες λαθος Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2019 (edited) 1. Nαι μόνο με reloadit και αντίστοιχα τα mb του call them all και του παρε-μοιρασε μονο μεταξύ τους. 2. Κανονικά ναι. Εκτος και αν έκανες μεταφορά υπολοίπου απο το ένα wu στο άλλο. Στο κινητό που δεν ήρθε στείλε sms με την λέξη codes στο 1330 και αν υπάρχει κωδικός reloadit θα σου τον εμφανίσει. Εφοσον στον εμφανίσει πας στο m.whatsup.gr απο το κινητό και τον βάζεις ειτε ελέγχεις πάλι στην εφαρμογή του wu απο το κινητό γιατι κάποιες φορές αργεί λίγη ώρα να έρθει Αυτό μεταφέρει και τα GΒ της καλοκαιρινής προσφοράς; Πόσο κοστίζει; Ναι με κόστος 3.02€ Edited August 16, 2019 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas1980 Δημ. August 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2019 Ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempo Δημ. August 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2019 καλημερα, εχω ενα καρτοκινητό cosmote για την μητέρα μου...εκει μπαίνουν δωρεάν λεπτά ομιλίας κάθε μηνα λόγω σύνδεσης σταθερού που εχω...το ερώτημα μου: αυριο τελειώνει ημερολογιακα το υπόλοιπο που εχω στο κινητό, θα μηδενιστεί....θα μηδενιστουν και τα λεπτα του χρονου ομιλίας; Παράθεση η παιδεία απλά... https://www.ipedia.gr η γνώμη σου μετράει... https://www.24net.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. August 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2019 Όχι, τα λεπτά από τα πακέτα λήγουν την ημερομηνία λήξης τους ή όταν μπει φραγή εισερχομενων, όχι όταν μηδενίζουν τα €. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempo Δημ. August 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2019 Όχι, τα λεπτά από τα πακέτα λήγουν την ημερομηνία λήξης τους ή όταν μπει φραγή εισερχομενων, όχι όταν μηδενίζουν τα €. ωραία, με την ευκαιρία ας ξεκαθαρίσω μερικά πράγματα γιατί δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με τα καρτοκινητά cosmote και θέλω να γλυτώνω όσο το δυνατόν τις ανανεώσεις του υπολοίπου γιατί η μητέρα μου με τα δωρεάν λεπτά που μπαίνουν κάθε μήνα είναι καλυμένη. Το υπόλοιπο μου λήγει αύριο. Τα δωρεάν λεπτά ομιλίας μπαίνουν κάθε 1η του μήνα. Αν εγώ δεν ανανεώσω το υπόλοιπο.... ερώτηση 1: την 1η του επόμενου μήνα θα μπουν πάλι τα δωρεάν λεπτά ομιλίας; ερώτηση 2: πόσο χρονικό διάστημα έχω μέχρι την επόμενη ανανέωση του υπολοίπου ώστε να μην έχω πρόβλημα (φραγή κλπ); Παράθεση η παιδεία απλά... https://www.ipedia.gr η γνώμη σου μετράει... https://www.24net.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. August 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2019 ωραία, με την ευκαιρία ας ξεκαθαρίσω μερικά πράγματα γιατί δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με τα καρτοκινητά cosmote και θέλω να γλυτώνω όσο το δυνατόν τις ανανεώσεις του υπολοίπου γιατί η μητέρα μου με τα δωρεάν λεπτά που μπαίνουν κάθε μήνα είναι καλυμένη. Το υπόλοιπο μου λήγει αύριο. Τα δωρεάν λεπτά ομιλίας μπαίνουν κάθε 1η του μήνα. Αν εγώ δεν ανανεώσω το υπόλοιπο.... ερώτηση 1: την 1η του επόμενου μήνα θα μπουν πάλι τα δωρεάν λεπτά ομιλίας; ερώτηση 2: πόσο χρονικό διάστημα έχω μέχρι την επόμενη ανανέωση του υπολοίπου ώστε να μην έχω πρόβλημα (φραγή κλπ);Το υπόλοιπο σου ας πούμε ότι λήγει 18/08. Στις 18/08, το υπόλοιπο σου θα γίνει 0€. Την 01/09, μπαίνουν τα λεπτά της προσφοράς. Στις 18/09, τυχόν ενεργά πακέτα (μαζί με την προσφορά) θα σταματήσουν και στις εισερχόμενες κλήσεις θα μπει φραγή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempo Δημ. August 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2019 Το υπόλοιπο σου ας πούμε ότι λήγει 18/08. Στις 18/08, το υπόλοιπο σου θα γίνει 0€. Την 01/09, μπαίνουν τα λεπτά της προσφοράς. Στις 18/09, τυχόν ενεργά πακέτα (μαζί με την προσφορά) θα σταματήσουν και στις εισερχόμενες κλήσεις θα μπει φραγή. ευχαριστώ πολύ....αναλυτικότατος. Δηλαδή αν κατάλαβα καλά μπορώ να καθυστερώ την ανανέωση του υπολοίπου μου κάθε φορά κατά 1 μήνα....γιατί όπως είπα τζάμπα τα βάζω τα χρήματα της ανανέωσης, ο χρήστης του κινητού καλύπτεται απο τα δωρεάν λεπτά που παίρνει κάθε μήνα. Έτσι δεν είναι; Παράθεση η παιδεία απλά... https://www.ipedia.gr η γνώμη σου μετράει... https://www.24net.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. August 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2019 Ναι αλλά καλό θα ήταν να βάζεις κάρτα 1η του μήνα για να μην χάνεις τα λεπτά στην μέση του 3ου μηνα. Άλλη λύση είναι αν έχεις καρτοκινητο Cosmote και εσύ, να βάζεις 12€ στο κινητό της μητέρας σου και μετά να κάνεις μεταφορά τα 10 στο δικό σου. Η κάθε μεταφορά χρεώνεται 0,20 και πρέπει ο αποστολέας να έχει βάλει τουλάχιστον 20€ τους τελευταίους 4 μηνες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempo Δημ. August 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2019 Άλλη λύση είναι αν έχεις καρτοκινητο Cosmote και εσύ, να βάζεις 12€ στο κινητό της μητέρας σου και μετά να κάνεις μεταφορά τα 10 στο δικό σου. Η κάθε μεταφορά χρεώνεται 0,20 και πρέπει ο αποστολέας να έχει βάλει τουλάχιστον 20€ τους τελευταίους 4 μηνες. αυτό δεν το γνώριζα....τα 12 και 10 ευρώ είναι τυχαία νούμερα ή μπορεί να γίνει οποιοσδήποτε συνδυασμός; Εγώ που θα δέχομαι τα 10ευρώ στο παράδειγμα σου κάθε πότε πρέπει να κάνω ανανέωση; Αυτή η μεταφορά μπορεί να γίνει απο έναν σε περισσότερους αποδέκτες; Παράθεση η παιδεία απλά... https://www.ipedia.gr η γνώμη σου μετράει... https://www.24net.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2019 Εσύ κάθε φορά που θα δέχεσαι τα 10€ δε χρειάζεται να κάνεις άλλη ανανέωση. Με την κάθε μεταφορά που δέχεσαι θα ανανεώνεται το υπόλοιπο σου για άλλους 2 μήνες και η φραγή κλήσεων για 3. Το μόνο αρνητικό ειναι ότι με την μεταφορά υπολοίπου απο το κινητό της μητέρας σου στο δικό σου, δε θα παίρνεις reloadit bonus και δε ξέρω κατά πόσο χρήσιμα θα ειναι τα 1.2gb του reloadit στο κινητό της μητέρας σου Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. August 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2019 Τα ποσά μεταφοράς που ανανεώνουν τη διάρκεια του σύνδεσης κατά 2 μήνες είναι 5 και 10 ευρώ.Υπάρχει δυνατότητα να μεταφέρεις και δύο ευρώ αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση η διάρκεια της σύνδεσης δεν ανανεώνεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempo Δημ. August 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2019 δηλαδή αν κατάλαβα καλά και αυτός που βάζει τα χρήματα και στέλνει και αυτός που δέχεται τα χρήματα (5 ή 10 ευρώ) κάνει ανανέωση για ένα 2μηνο (φραγή στους 3). Έτσι δεν είναι; ουσιαστικότατη ερώτηση αυτή που ακολουθεί: όλα τα παραπάνω (ανανεώσεις, μεταφορές) ισχύουν και για frog; αυτή τη στιγμή έχω 5 καρτοκινητά στην οικογένεια που τα έχω στην Q. Ένας μιλάει αρκετά, 2 μέτρια και 2 σχεδόν καθόλου.....η χρέωση/δευτερόλεπτο με εξυπηρετεί. Τον τελευταίο καιρό όμως η Q/wind μας κάνει περίεργα πράγματα και σκέφτομαι να πάω προς frog. Τι λέτε αξίζει ή όχι; Παράθεση η παιδεία απλά... https://www.ipedia.gr η γνώμη σου μετράει... https://www.24net.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. August 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2019 δηλαδή αν κατάλαβα καλά και αυτός που βάζει τα χρήματα και στέλνει και αυτός που δέχεται τα χρήματα (5 ή 10 ευρώ) κάνει ανανέωση για ένα 2μηνο (φραγή στους 3). Έτσι δεν είναι; Έτσι είναι. ουσιαστικότατη ερώτηση αυτή που ακολουθεί: όλα τα παραπάνω (ανανεώσεις, μεταφορές) ισχύουν και για frog; Οι μεταφορές που συζητήθηκαν δεν παίζουν σε frog. Μόνο στα "προγράμματα" cosmokarta και whatsup, όπου όμως δεν υπάρχει το χρέωση ανά δευτερόλεπτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2019 Δυστυχώς στο frog δεν υπάρχει η δυνατότητα αποστολής-λήψης χρημάτων απο άλλο καρτοκινητό cosmote. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. August 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2019 Αν πάρετε το 1314 ακούτε και εσείς "θέλεις 600ΜΒ για ένα μήνα με 6€; Για ενεργοποίηση πάτησε 0" ή έχουν κάποιο θέμα τεχνικό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. August 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2019 Αν πάρετε το 1314 ακούτε και εσείς "θέλεις 600ΜΒ για ένα μήνα με 6€; Για ενεργοποίηση πάτησε 0" ή έχουν κάποιο θέμα τεχνικό; Εγώ δεν το ακούω. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2019 Πάμφθηνα πάντως τα 600 mb με 6 ευρώ. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. August 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2019 Το μόνο αρνητικό ειναι ότι με την μεταφορά υπολοίπου απο το κινητό της μητέρας σου στο δικό σου, δε θα παίρνεις reloadit bonus και δε ξέρω κατά πόσο χρήσιμα θα ειναι τα 1.2gb του reloadit στο κινητό της μητέρας σουαυτό διορθώνεται αν βάζει σε αυτόν τα λεφτά και τα στέλνει στη μάνα του.ετσι παίρνει το μπονους Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts