Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 44,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

ακριβώς έξω από την εκκλησία ευαγγελιστρια στο κέντρο Πειραιά ρε γμτ και είχα σήμερα edge περιποιημένο τρομάρα τους τις διαφημίσεις τους για 10G!

Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μου λέει στο 1330 7GB για 7 ημέρες με 2,90. Είμαι φοιτητικό.Έως Τετάρτη η ενεργοποίηση.

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

Μου λέει στο 1330 7GB για 7 ημέρες με 2,90. Είμαι φοιτητικό.Έως Τετάρτη η ενεργοποίηση.

Και στο application υπάρχει, και στο site του what's up. Εμφανίζεται και σε μη φοιτητικά πακέτα.

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Και στο application υπάρχει, και στο site του what's up. Εμφανίζεται και σε μη φοιτητικά πακέτα.

Τέλεια.Το έγραψα γιατί δεν ήξερα αν είναι και για μη φοιτητές.Καλές γιορτές!

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

Έχει αναφερθεί από τις 22/4 η προσφορά των 7GB στο παρόν θέμα. Επίσης εδώ δε μιλάμε για το φοιτητικό πακέτο.

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Έχει αναφερθεί από τις 22/4 η προσφορά των 7GB στο παρόν θέμα. Επίσης εδώ δε μιλάμε για το φοιτητικό πακέτο.

Μπορούν να προστεθούν αυτά σε άλλο πακέτο ή πριν την έλευση των 7 ημερών ό,τι υπόλοιπο έχει μείνει, αν βάλω άλλο πακέτο να προστεθούν εκεί, όπως είχε γίνει με το πακέτο του καλοκαιριού;

ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65

Επειδή το πακέτο με τα 7gb λήγει μετά τα mb που παίρνω κάθε μήνα υπάρχει τρόπος να καταναλωθούν αυτά πρώτα ή να επεκτείνω το πακέτο με τα δωρεάν mb(είναι τα 600mb που δίνει κάθε μήνα σε φοιτητικό).

Αυτό είναι το μόνο πακέτο που δεν μπορεις να επεκτείνεις. Θα επεκταθεί μόνο του την 1η Μαΐου

Επειδή το πακέτο με τα 7gb λήγει μετά τα mb που παίρνω κάθε μήνα υπάρχει τρόπος να καταναλωθούν αυτά πρώτα ή να επεκτείνω το πακέτο με τα δωρεάν mb(είναι τα 600mb που δίνει κάθε μήνα σε φοιτητικό).
Βασικά αν θέλεις να επεκτείνεις τα δωρεάν mb o μόνος τρόπος είναι να ενεργοποιήσεις ένα απ τα φοιτητικά πακέτα ομιλίας. Τα mb που δίνουν προσθέτονται με τα δωρεάν

Ερωτηση για το πακετο των 8.5 ευρω. Καθε μηνα το βαζω σε ενα κινητο χωρις αυτοματη ανανεωση. Τωρα που εβγαλαν τα 100 λεπτα στην μη αυτοματη σκεφτομαι να το κανω αυτοματη ωστε να δινει παλι 300 λεπτα προς ολους. Εφοσον ενεργοποιησω την μη αυτοματη ανανεωση του πακετου θα μεταφερει ολα τα λεπτα απο το κανονικο πακετο της μη αυτοματης ανανεωσης? Επισης καθε ποτε θα ενεργοποιητε? Την καρτα και το πακετο το εβαζα την μερα που ληγει πριν τις 12 το μεσημερι. Θα μπαινει αυτοματα πριν της 12 το μεσημερι και θα μεταφερει ολα τα λεπτα που εχουν μεινει? Βαζω καρτα την προηγουμενη μερα δηλαδη και θα μπαινει αυτοματα. Οποιος ξερει σιγουρα γιατι δεν θελω να γινει κατι και να χαθουν ολα τα λεπτα ομιλιας που ειναι μεσα.

Ωχ εχεις δικιο!!! Τωρα δινει 200 προς ολους και το πακετο των 10€ δινει 300+100 στη μη αυτοματη αγορα του. Ρε τους @#€%&

Σιγα-σιγα σπρωχνουν εκτος και τα 8.5€..

Ωχ εχεις δικιο!!! Τωρα δινει 200 προς ολους και το πακετο των 10€ δινει 300+100 στη μη αυτοματη αγορα του. Ρε τους @#€%&

Σιγα-σιγα σπρωχνουν εκτος και τα 8.5€..

Οχι οχι το πακετο των 8.5 ευρω χωρις την αυτοματη ανανεωση δινει 200 λεπτα το πακετο των 8.5 με την αυτοματη δινει κανονικα 300 λεπτα. Για αυτο ρωτησα γιατι δεν ξερω ποτε μπαινει το πακετο αυτοματα μην χασουμε τα λεπτα ομιλιας.

Οχι οχι το πακετο των 8.5 ευρω χωρις την αυτοματη ανανεωση δινει 200 λεπτα το πακετο των 8.5 με την αυτοματη δινει κανονικα 300 λεπτα. Για αυτο ρωτησα γιατι δεν ξερω ποτε μπαινει το πακετο αυτοματα μην χασουμε τα λεπτα ομιλιας.

Η αυτόματη ανανέωση μεταφέρει τα λεπτά και mb, αν τελειώσουν όμως τα λεπτά πριν δεν θα ενεργοποιηθεί η αυτόματη ανανέωση όπως συμβαίνει στην κοσμοκαρτα

Η αυτόματη ανανέωση μεταφέρει τα λεπτά και mb, αν τελειώσουν όμως τα λεπτά πριν δεν θα ενεργοποιηθεί η αυτόματη ανανέωση όπως συμβαίνει στην κοσμοκαρτα

Οποτε ειμαστε κομπλε. Θα ενεργοποιησω σημερα την αυτοματη ανανεωση 8.5 ευρω. Θα μπει αμεσως το πακετο και τον αλλο μηνα την ιδια μερα θα ξανα μπει εφοσον εχω χρηματα μεσα? Μπαινει δηλαδη στις 12 το μεσημερι που ληγει το πακετο η πιο πριν?

Οποτε ειμαστε κομπλε. Θα ενεργοποιησω σημερα την αυτοματη ανανεωση 8.5 ευρω. Θα μπει αμεσως το πακετο και τον αλλο μηνα την ιδια μερα θα ξανα μπει εφοσον εχω χρηματα μεσα? Μπαινει δηλαδη στις 12 το μεσημερι που ληγει το πακετο η πιο πριν?

Δεν ξέρω ακριβώς, αλλά ότι λεπτά έχουν μείνει θα μεταφερθούν

Δεν ξέρω ακριβώς, αλλά ότι λεπτά έχουν μείνει θα μεταφερθούν

Ναι απλα μην ληγει πρωτα το προηγουμενο και μπαινει το αλλο μετα και γινει καποια κληση ενδιαμεσα και φυγει η καρτα. Δεν ξανα δουλεψα ποτε αυτοματη ανανεωση οποτε εχω μερικες βασικες αποριες.

Ναι απλα μην ληγει πρωτα το προηγουμενο και μπαινει το αλλο μετα και γινει καποια κληση ενδιαμεσα και φυγει η καρτα. Δεν ξανα δουλεψα ποτε αυτοματη ανανεωση οποτε εχω μερικες βασικες αποριες.

Σε κοσμοκαρτα ακόμη και σε κλήση να βρίσκεσαι ενεργοποιείται αν τελειώσουν τα λεπτά, σε what's up δεν γίνεται κάτι τέτοιο οπότε πρέπει να είσαι προσεκτικός. Για αυτό το λόγο το έκανα ξανά κοσμοκαρτα του πατέρα μου.

Ναι παλιά έδινε 300 όμως και η μη αυτόματη

Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλημέρα και χρόνια πολλά!

Η αυτόματη ανανέωση πακέτου ενεργοποιείται 24 ώρες, ακριβώς, πριν τη λήξη του πακέτου, εφόσον υπάρχουν χρήματα μέσα.

Αν δεν υπάρχουν, έρχεται μήνυμα σαν κι αυτό

"TO YΠOΛOIΠO ΣOY ΔEN EΠAPKEI ΓIA THN AYTOMATH ENEPΓOΠOIHΣH TOY COMBO CALL THEM ALL-i AΞIAΣ 7,5€. ANANEΩΣE KAI TO ΠAKETO ΘA ENEPΓOΠOIHΘEI AYTOMATA"

Χρόνια πολλά, παιδιά!

Μια ερώτηση: έχω ενεργοποιήσει το πακέτο των 8,5€ και τα λεπτά ομιλίας (τα οποία είναι και τα μόνα που με ενδιαφέρουν) λήγουν αύριο στις 12 το μεσημέρι. Αν αγοράσω πάλι το πακέτο αύριο πριν τις 12, τα λεπτά θα έχουν διάρκεια μία μέρα παραπάνω σε σχέση με το αν το αγοράσω σήμερα ή θα είναι το ίδιο;

Από την ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ του πακέτου, μετρούν οι ημέρες. Άλλο σήμερα, άλλο αύριο.

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Χρόνια πολλά, παιδιά!

Μια ερώτηση: έχω ενεργοποιήσει το πακέτο των 8,5€ και τα λεπτά ομιλίας (τα οποία είναι και τα μόνα που με ενδιαφέρουν) λήγουν αύριο στις 12 το μεσημέρι. Αν αγοράσω πάλι το πακέτο αύριο πριν τις 12, τα λεπτά θα έχουν διάρκεια μία μέρα παραπάνω σε σχέση με το αν το αγοράσω σήμερα ή θα είναι το ίδιο;

Έχει κάνει την ΑΥΤΟΜΑΤΗ ενεργοποίηση ?

Όχι, μόνος μου το ενεργοποιώ.

Απλά, επειδή αν πχ το ενεργοποιήσω σήμερα θα λήγει στις 29 Μαΐου στις 12 το μεσημέρι, ήθελα να μάθω τι γίνεται αν το ενεργοποιήσω αύριο πριν τις 12 (πριν λήξουν δηλαδή τα προηγούμενα λεπτά), αν έχουν διάρκεια ως 30 Μαΐου στις 12 αντί για τις 29 Μαΐου.

παιδια καλησπέρα.Το ερχομενο σαββατο κανω την μεταβαση σε καρτοκινητη μετά απο χρονια συνδεσης και αφού μετατρέψω το νουμερο σε wu απο κοσμοκαρτα θα πρεπει να ξεκινησω να βαζω πακετα, οποτε εχω μερικες ερωτησεις: 1) τα πακετα COMBO CALL THEM ALL PLUSi και COMBO CALL THEM ALL EXTRAi εχουν διαφορα μόνο στα 200 mb που εχει παραπανω το εξτρα? 2) στο reloadit διαλεγεις απο την αρχη ποιο δωρο θα παρεις ή είναι οπως παλια που εβαζες τον κωδικό και σου εβγαζε ενα δωρο τυχαια? 3) μπορώ να παρω χρηματα απο αλλο τηλεφωνο έτσι ώστε στην αρχη να η χρειαστεί να βάλω μεγάλο χρηματικό ποσο καρτας? 4) τελος δεν εχω καταλαβει πως λειτουργει ακριβως το παρε δωσε...... Με ενδιαφερει κυρίως να έχω αρκετά mb κάθε μηνα και κάποια λεπτά ομιλίας και ψάχνω τρόπους για να ξεκινήσω απο την αρχή να τα μαζεύω αφού διαβαζω πως μεταφέρονται αν ενεργοποιείς κάθες μήνα το ίδιο πακέτο.....

ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγγνώμη για τις πολλές μαζεμένες ερωτήσεις

2. Βγάζει 3 δώρα, επιλέγεις 1

3. Γινεται, απλά έχει κάποιο κόστος (0.20€, κάπου εκεί)

4. Δίνεις ότι δε χρειάζεσαι απ' το αγορασμενο σου πακέτο και παίρνεις ότι θέλεις διπλό (με διαρκεια 3 ημέρες)! Πχ δίνεις 20sms και παίρνεις 200mb. Ανταλλαγή μπορείς να κάνεις μέχρι 3 φορές ανά μήνα.

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk