Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχουν αλλάξει οι παροχές και η χρονική διάρκεια αυτών, με την ανανέωση και reloadit για νέους συνδρομητές? Έτσι μου είπαν από Vodafone για να με αποτρέψουν από τη μεταφορά του αριθμού

Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Απαντήσεις 44,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Καλημέρα σας.

Ενεργοποίησα προ ημερών το πακέτο COMBO CALL THEM ALL PLUSi με αυτόματη ανανέωση.

Έχω την εντύπωση ότι αν ανανεώσεις εκ νέου το πακέτο πριν τη λήξη του, δεν χάνεις κάποια από τα μη τελειωμένα χαρακτηριστικά του, αλλά ανανεώνεται η λήξη τους.

Η απορία μου είναι αν θα πρέπει να ενεργοποιήσω εγώ χειροκίνητα το πακέτο πριν τη λήξη ή αν με την αυτόματη ανανέωση ανανεώνεται και η λήξη αυτών.

Τα είπα λίγο μπερδεμένα αλλά ελπίζω να καταλάβατε :lol:

Μόλις λήξει ή τελειώσουν οι παροχές του, αν βρει διαθέσιμο υπόλοιπο στην κάρτα σου,το τραβάει και ενεργοποιεί εκ νέου το πακέτο

Βλέπω λίγο παρακάτω ότι η μεταφορά επεκτείνει την ημερομηνία λήξης του υπολοίπου μόνο όταν προέρχεται από συμβόλαιο αλλά όχι όταν προέρχεται από άλλο καρτοκινητό (ή καρτοσυμβόλαιο). Ισχύει τελικά αυτό όπως το γράφει ή έχει διαπιστώσει κανείς το αντίθετο;

Βλέπω λίγο παρακάτω ότι η μεταφορά επεκτείνει την ημερομηνία λήξης του υπολοίπου μόνο όταν προέρχεται από συμβόλαιο αλλά όχι όταν προέρχεται από άλλο καρτοκινητό (ή καρτοσυμβόλαιο). Ισχύει τελικά αυτό όπως το γράφει ή έχει διαπιστώσει κανείς το αντίθετο;
Η πιο κάτω παράγραφος αναφέρεται στα προνόμια που δίνονται με την 10 ευρώ ανανέωση, δλδ το reloadit. Με 10 ευρώ μεταφορά προφανώς και δε θα πάρεις reloadit. Ενώ από συμβόλαιο εφόσον αφαιρείται και φόρος θεωρείται κανονική ανανέωση και θα πάρεις.

Εβαλα σήμερα 10 ευρώ αλλά ακόμη δεν έχουν πιστωθεί. Εχω κανονικά απόδειξη paypal. Μίλησα με cosmote και μου είπαν εντος 24ωρου. Εχει συμβεί σε άλλον? Τι χαζομάρες είναι αυτές? Καίγομαι να βάλω πακέτο να μην χάσω τα data. Εχασα ήδη τα λεπτά ομιλίας. :mad:

Ερασιτέχνες ....

Edited by elteo
Ι need a six month vacation, twice a year.

παιδες εμαθα απο 13888 οτι μπορω να μεταφερω απο φρογκ σε whats up or cosmokarta με 3 ευρω με sms!!! για να δουμε περιεργο μου φαινεται να ισχυει αλλα εχω το ονομα του υπαλληλου...

εχει καποιος αναλογη εμπειρια τωρα τελευταια με τα νεα κολπα?

Edited by thyreates

Θα στείλεις ΑΛΠΑΚ στο 1314 και αμέσως θα σε ενημερώσει για το κόστος της μεταφοράς.

Εβαλα σήμερα 10 ευρώ αλλά ακόμη δεν έχουν πιστωθεί. Εχω κανονικά απόδειξη paypal. Μίλησα με cosmote και μου είπαν εντος 24ωρου. Εχει συμβεί σε άλλον? Τι χαζομάρες είναι αυτές? Καίγομαι να βάλω πακέτο να μην χάσω τα data. Εχασα ήδη τα λεπτά ομιλίας. :mad:

Ερασιτέχνες ....

Το είχα πάθει αυτό με Vodafone κάνοντας online ανανέωση και για 3 μέρες δεν μπορούσαν να περάσουν τα χρήματα στον λογαριασμό μου. Τελικά μετά απο επικοινωνία με το cc της Voadfone μου επέστρεψαν τα χρήματα στην πιστωτική κάρτα που χρησιμοποιησα.

.

Καλημέρα σας. Έχω 2 νούμερα wu στο 2 (όχι τι βασικό μου) πρέπει να γίνει ανανέωση για να μην μπει φραγή.μπορω να βάλω κάρτα στο 2 και να μεταφέρω τα χρήματα στο 1.σε αυτή την περίπτωση λογίζεται σαν να βάζεις κάρτα και παίρνεις bonus? Και 2 αν γίνει έτσι χάνω τα υπόλοιπα για τον επόμενο μήνα?

Καλημέρα σας. Έχω 2 νούμερα wu στο 2 (όχι τι βασικό μου) πρέπει να γίνει ανανέωση για να μην μπει φραγή.μπορω να βάλω κάρτα στο 2 και να μεταφέρω τα χρήματα στο 1.σε αυτή την περίπτωση λογίζεται σαν να βάζεις κάρτα και παίρνεις bonus? Και 2 αν γίνει έτσι χάνω τα υπόλοιπα για τον επόμενο μήνα?
Για να κάνεις χρήση της μεταφοράς υπολοίπου θα πρέπει να έχεις βάλει 20 ευρώ κάρτα τους τελευταίους 4 μήνες. Αν πλήρεις αυτήν την προϋπόθεση στο πρώτο νούμερο μπορείς να μεταφέρεις στο δεύτερο 5 ή 10 ευρώ με χρέωση 0.20 ευρώ. Με την μεταφορά το υπόλοιπο σου θα πάρει παράταση 2 μήνες και τρεις μήνες η φραγή αλλά δε θα πάρεις κωδικό reloadit παρά μόνο πάρε μοιρασε.

Το είχα πάθει αυτό με Vodafone κάνοντας online ανανέωση και για 3 μέρες δεν μπορούσαν να περάσουν τα χρήματα στον λογαριασμό μου. Τελικά μετά απο επικοινωνία με το cc της Voadfone μου επέστρεψαν τα χρήματα στην πιστωτική κάρτα που χρησιμοποιησα.

Ούτε σήμερα μπήκαν. Μου έγραψαν ότι υπήρξε τεχνικό θέμα με τις ανανεώσεις και θα το πάνε λαου λαου με σειρά προτεραιότητας. Για να δούμε. Απαράδεκτοι όπως και να έχει.

Ι need a six month vacation, twice a year.

Ρε παιδιά επανήλθε το 10€ στη εφαρμογή του what's up.βλέπω καλά;

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Ρε παιδιά επανήλθε το 10€ στη εφαρμογή του what's up.βλέπω καλά;

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μα δεν έφυγε ποτέ. Τα 5 ευρώ έφυγαν.

Από τα δεδομένα που έχω στην εφαρμογή, πώς βλέπω πιο πρόγραμμα πρέπει να ενεργοποιηθεί για να μην χάσω τα δεδομένα που λειτουργούν στις 08/04?118eafdf8b0c63fb358e8066c06e4f08.jpg

Sent from my LEX722 using Tapatalk

Δεν βλέπεις με κανένα τρόπο.

Μπορείς όμως να ακούσεις καλώντας 1314.

Edited by Vasileios

https://www.whatsup.gr/fragi-kliseon

βαζω τις εντολες για τις φραγες αλλα δεν θελει με κανενα τροπο να ενεργοποιησει φραγη. Υπαρχει πιθανοτητα,μιας και ειδα αργα τον σωστο κωδικο φραγης,να το εχω κλειδωσει. Στην εξυπηρετηση με εβαλαν στην αναμονη για να βγαλουν ακρη αλλα τελικα με παρεπεμψαν σε καταστημα. Απο το mycosmote επισης,που εχει επιλογες φραγης με γειωνει λεγοντας οτι εκκρεμει αλλο αιτημα...Το εχει κανει κανεις να δουλεψει?

Και η πιο ουσιωδης ερωτηση,που απαντηθηκε μεν απο την εξυπηρετηση αλλα θελω να την διασταυρώσω...η φραγη εισερχομενων,κόβει και τα sms και το ιντερνετ? τα πάντα? ή μόνο τις κλήσεις?

Οι φραγές της Cosmote δεν λειτουργούσαν στο παρελθόν, όταν υπήρχε προώθηση κλήσης στον τηλεφωνητή.,

Απενεργοποίησε πρώτα την προώθηση με ##002# και δοκίμασε ξανά για τις φραγές,

Edited by Vasileios

https://www.whatsup.gr/fragi-kliseon

βαζω τις εντολες για τις φραγες αλλα δεν θελει με κανενα τροπο να ενεργοποιησει φραγη. Υπαρχει πιθανοτητα,μιας και ειδα αργα τον σωστο κωδικο φραγης,να το εχω κλειδωσει. Στην εξυπηρετηση με εβαλαν στην αναμονη για να βγαλουν ακρη αλλα τελικα με παρεπεμψαν σε καταστημα. Απο το mycosmote επισης,που εχει επιλογες φραγης με γειωνει λεγοντας οτι εκκρεμει αλλο αιτημα...Το εχει κανει κανεις να δουλεψει?

Και η πιο ουσιωδης ερωτηση,που απαντηθηκε μεν απο την εξυπηρετηση αλλα θελω να την διασταυρώσω...η φραγη εισερχομενων,κόβει και τα sms και το ιντερνετ? τα πάντα? ή μόνο τις κλήσεις?

Είναι πολύ πιθανό να έχει απενεργοποιηθεί ο κωδικός φραγής,θα σου πρότεινα να μιλήσεις με την εξυπηρέτηση και να ζητησεις επαναφορά κωδικού φραγής στο 1234. Μετά θα πρέπει να παίρνει κανονικά τον κωδικό που στέλνεις