Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μπορεί κάποιος να μου πει τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω όταν είμαι κατειλημμένος ή εκτός δικτύου να μου έρχεται ειδοποίηση ότι κάποιος τρίτος με καλεί ή με κάλεσε; Έχω χάσει πολλές κλήσεις, άργησα να το καταλάβω, σε κάρτα What's up

για ειδοποιήσεις σε περίπτωση κλειστού ή εκτός δικτύου τηλέφωνο θα πρέπει να ενεργοποιήσεις ειδοποίηση κλήσεων

για ειδοποίηση όταν είσαι κατειλημμένος θα πρέπει να ενεργοποιήσεις την αναμονή κλήσης

• Απαντήσεις 44,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Θα το κοιτάξω και θα επανέλθω, ευχαριστώ

edit μπηκα στο site ,το εκανα αλλα τιποτα ,δεν ερχετε μηνυμα οταν πχ ειναι κλειστο ,μηπως θελει λιγο χρονο για να ενεργοποιηθει;

Edited by dimtz

πρεπει να εχει δυνατοτητα ρυθμισης των υπηρεσιων αυτων μεσα απο τη σελιδα mycosmote. Ρίξε μια ματιά.

μηπως απλα στελνει αιτημα στο cc και μπαινει στην ουρα μεχρι να ενεργοποιηθει αργοτερα? κατι αναλογο γινοταν πιο παλια οταν εκανες μεταφορα χρηματων σε αλλο αριθμο μεσα απο το interface.

τι να πω φιλε ,δεν ξερω, ενω μου λεει ενεργοποιηθηκε πιο κατω αναφερει πως δεν υπαρχουν ενεργα πακετα ,μπαινω παλι εκει μεσα και το ενεργοποιω εκ νεου αλλα παλι τα ιδια,τι κανουμε; περιμενουμε;

OJUEVH.jpg

Δεν πρέπει να δεις κάτι εκεί που κοιτάς. Δεν είναι πακέτο, είναι υπηρεσία. Αν σου λέει ότι ενεργοποιήθηκε, μένει να δοκιμάσεις να δεις αν δουλεύει.

Μολις το ξανα δοκιμασα φιλε, δεν ερχετε καποια ειδοποιηση

το pdf που βρήκες είναι το Οδηγίες για τον COSMOTE Mobile Τηλεφωνητή;

δοκίμασες την ενεργοποίηση ειδοποίησης κλήσεων μέσω κλήσης;

Σωστα ,αυτο εκανα πρωτα ,καλεσα μια επιλογη απο ολες αυτες και δεν δουλευει (ενω μου εγραψε οτι ενεργοποιηθηκε)

edit θα στειλω αυριο μηνυμα (μαλλον τωρα την Δευτερα) μεσα απο το face να δουμε τι θα μου πουνε

Μπορεί κάποιος να μου πει τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω όταν είμαι κατειλημμένος ή εκτός δικτύου να μου έρχεται ειδοποίηση ότι κάποιος τρίτος με καλεί ή με κάλεσε; Έχω χάσει πολλές κλήσεις, άργησα να το καταλάβω, σε κάρτα What's up

Ποια ακριβώς εντολή στέλνεις για ενεργοποίηση της ειδοποίησης κλήσεων? Θέλεις και τηλεφωνητή ή μόνο ειδοποίηση κλήσεων?

Για την περίπτωση κατειλημμένου που αναφέρθηκε για να έχεις ειδοποίηση κλήσεων πρέπει να έχεις και τηλεφωνητή ενεργό

Έχεις κάνει επανεκκίνηση στο κινητό?

Στις περισσότερες συσκευές αν όχι σε όλες,στις ρυθμίσεις κλήσεων στην προώθηση έχει όλες τις επιλογές για ειδοποιηση. Δείχνει κάποια περασμένη και αν ναι μετά το +30697 ποιο τριψήφιο έχει?

**62*+3069754xxxxxxxx# και μετά κλήση.

Στη θέση των x βάζεις τους τελευταίους 8 αριθμούς του τηλεφώνου σου. Στην περίπτωση αυτή ειδοποιείται αυτός που καλεί πως θα ειδοποιηθείς με μήνυμα πως σε κάλεσαν.

Χωρίς να έχεις τηλεφωνητή ενεργό.

Edited by spyrdano

Στη θέση των x βάζεις τους τελευταίους 8 αριθμούς του τηλεφώνου σου. Στην περίπτωση αυτή ειδοποιείται αυτός που καλεί πως θα ειδοποιηθείς με μήνυμα πως σε κάλεσαν.

Καλημέρα

1) Υπάρχει τρόπος να ειδοποιείσαι για χαμένη κλήση, χωρίς να λέει σε αυτον που καλει οτι θα ειδοποιηθεις με γραπτο μηνυμα;

2) ισχυει η ιδια εντολη που εγραψες και για Φρογκ;

Ναι, γίνεται. Το 54 που εμφανίζεται θα το κάνεις 53.

Για το frog δεν ξέρω, Cosmokarta έχω.

Ποια ακριβώς εντολή στέλνεις για ενεργοποίηση της ειδοποίησης κλήσεων? Θέλεις και τηλεφωνητή ή μόνο ειδοποίηση κλήσεων?

Για την περίπτωση κατειλημμένου που αναφέρθηκε για να έχεις ειδοποίηση κλήσεων πρέπει να έχεις και τηλεφωνητή ενεργό

Έχεις κάνει επανεκκίνηση στο κινητό?

Στις περισσότερες συσκευές αν όχι σε όλες,στις ρυθμίσεις κλήσεων στην προώθηση έχει όλες τις επιλογές για ειδοποιηση. Δείχνει κάποια περασμένη και αν ναι μετά το +30697 ποιο τριψήφιο έχει?

Πρώτα είχα την επιλογή 507 , έπειτα δοκίμασα το 547 που αναφέρετε αλλά πάλι τίποτα , ότι να ναι, τι να παίζει άραγε; Υπάρχει περίπτωση να φταίει το κινητό; Την καλημέρα μου.

Αυτούς ακριβώς τους κωδικούς μου είπαν από την εξυπηρέτηση πελατών. Τώρα, αν δεν αρκεί η εισαγωγή τους αλλά χρειάζεται και ενεργοποίηση από την Cosmote είναι κάτι που δεν μπορώ να ξέρω.

Η καλύτερη λύση για μένα είναι κλήση στο 13888 και υπομονή...

Λοιπόν για να μην πεδευεστε.

Ειδοποίηση με ενημέρωση καλούντα:

**62*+30697548νουμερο μας χωρίς τα πρώτα τρία ψηφία# πλήκτρο κλήσης.

Ειδοποίηση χωρίς ενημέρωση καλούντα:

**62*+30697538νουμερο μας χωρίς τα πρώτα τρία ψηφία# πλήκτρο κλήσης.

Αυτά είναι και δουλεύουν.

ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

τι να πω φιλε ,δεν ξερω, ενω μου λεει ενεργοποιηθηκε πιο κατω αναφερει πως δεν υπαρχουν ενεργα πακετα ,μπαινω παλι εκει μεσα και το ενεργοποιω εκ νεου αλλα παλι τα ιδια,τι κανουμε; περιμενουμε;

OJUEVH.jpg

Ναι, περιμένουμε. Τους παίρνει κάποιες εργάσιμες μέρες για να το ενεργοποιήσουν, άσχετα ότι το feedback από το αίτημα στο site λέει "ενεργοποιήθηκε". Έπρεπε να λέει ας πούμε "το αίτημα καταχωρήθηκε".

Λόγο ταξιδιού στην Ιταλία θα χρειαστεί κάποια ενέργεια για να δουλέψουν οι κάρτες wats up, πρέπει να επικοινωνήσω με την cosmote;

Στάλθηκε από το Huawei P20 pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Λοιπόν για να μην πεδευεστε.

Ειδοποίηση με ενημέρωση καλούντα:

**62*+30697548νουμερο μας χωρίς τα πρώτα τρία ψηφία# πλήκτρο κλήσης.

Ειδοποίηση χωρίς ενημέρωση καλούντα:

**62*+30697538νουμερο μας χωρίς τα πρώτα τρία ψηφία# πλήκτρο κλήσης.

Αυτά είναι και δουλεύουν.

Φίλε μου τι πίνεις να σε κεράσω, τελικά έγινε με το 538 αλλά αυτό το νούμερο ενημερώνει στον καλούντα ότι θα ενημερωθώ, δεν με πειράζει, μια χαρά είναι και έτσι, ευχαριστώ πολύ

Φίλε μου τι πίνεις να σε κεράσω, τελικά έγινε με το 538 αλλά αυτό το νούμερο ενημερώνει στον καλούντα ότι θα ενημερωθώ, δεν με πειράζει, μια χαρά είναι και έτσι, ευχαριστώ πολύ

Ε τότε το πρώτο είναι για μη ενημέρωση καλούντα. Τα έχω αποθηκευμένα μόνιμα στο κινητό μου.

ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

Ε τότε το πρώτο είναι για μη ενημέρωση καλούντα. Τα έχω αποθηκευμένα μόνιμα στο κινητό μου.
Να φανταστείς φίλε επικοινώνησα και μέσα στο Face και μου είχαν δώσει άλλο τριψήφιο νούμερο, που εννοείται δεν έκανε κάτι, μ έσωσες, ευχαριστώ και πάλι

Μέχρι πόσο διάστημα αν δεν ανανεώσεις το υπόλοιπο σου αυτό χάνεται και πότε εφαρμόζεται φραγή εισερχόμενων κλήσεων ;;;

Στη μητέρα μου το what's up που έκανε καιρό να ανανεώσει το χρόνο μπήκε φραγή ;

Μήπως καταργήθηκε αυτό ;;

Στους 3 μήνες χάνετε το υπόλοιπο αν βάλεις 12 ευρώ ή στοτς δύο αν βάλεις10. Στους 4 ή 3 μήνες μπαινει φραγή εισερχομένων.

Δεν ξέρω αν μπήκε φραγή στην μητέρα σου. Ισως να ξέρει η ίδια. Όταν το καλείς τι λέει ;

Αυτό δεν έχει καταργηθεί.

Edited by Vasileios