Serafeim1981 Δημ. January 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2019 Ναι, έχει καταργηθεί. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panark Δημ. January 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2019 Χρόνια πολλά σε όλους. Μια ερώτηση που αφορά cosmokarta. Μέχρι πρόσφατα αν ενεργοποιούσα πακέτο ομιλίας, πρίν την λήξη του υφιστάμενου, τότε τα τυχών εναπομείναντα λεπτά ομιλίας μεταφέρονταν στον επόμενο μήνα. Σήμερα που ενεργοποίησα νέο πακέτο δεν έγινε αυτό. Το κατάργησε η cosmote? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. January 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2019 Μήπως ενεργοποιήσες ΑΛΛΟ πακέτο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. January 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2019 Καλησπέρα πόσο κοστίζει ένας νέος αριθμός what's up; Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simos_s Δημ. January 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2019 Καλησπέρα πόσο κοστίζει ένας νέος αριθμός what's up;Καλησπέρα, δωρεάν είναι και κάποια πακέτα έχουν και διπλασιασμό χρονου ομιλίας για τους επόμενους 3 μήνες Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. January 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2019 Καλησπέρα, δωρεάν είναι και κάποια πακέτα έχουν και διπλασιασμό χρονου ομιλίας για τους επόμενους 3 μήνες Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 5 ευρώ δεν κοστίζει ένα νέο νούμερο ? γιατί έχω δει και στην ομόνοια στον σταθμό που δίνουν δωρεάν μεν αλλά σου λένε να βάλεις κάρτα εκείνη την στιγμή δέκα ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panark Δημ. January 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2019 Μήπως ενεργοποιήσες ΑΛΛΟ πακέτο ? Έχεις δίκιο, ενεργοποίησα διαφορετικό πακέτο γιατί πλέον δεν είναι διαθέσιμο το πακέτο που χρησιμοποιούσα. Αν δεν κάνω λάθος είχα το πακέτο "200 λεπτά προς όλους + 200ΜΒ" για 30 μέρες με 7€ αλλά πλεον δεν υπάρχει διαθέσιμο. Έγινε "300 λεπτά προς όλους + 500ΜΒ" με 8,5€ Άρα είναι διαφορετικό πακέτο και γι'αυτο δεν μεταφέρθηκε ο χρόνος ομιλίας. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. January 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2019 5 ευρώ δεν κοστίζει ένα νέο νούμερο ? γιατί έχω δει και στην ομόνοια στον σταθμό που δίνουν δωρεάν μεν αλλά σου λένε να βάλεις κάρτα εκείνη την στιγμή δέκα ευρώ.Από την ανανέωση βγάζουν τα ποσοστά-αμοιβη τους οι άνθρωποι της προώθησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. January 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2019 Γεια σας να κάνω μία ερώτηση; Για να μεταφερθούν ότι υπόλοιπα υπάρχουν από ομιλία και MBs στο επόμενο πρόγραμμα η αγορά πρέπει να γίνει την τελευταία ημέρα ή μία μέρα πριν. Αν για παράδειγμα το πακέτο μου λήγει 7/1 μπορώ να κάνω την αγορά του ίδιου την ίδια μέρα (7/1) ή μία μέρα πριν 6/1 δηλαδή. Εάν μπορώ την τελευταία ημέρα, η αγορά θα πρέπει να γίνει πρωί, ή απόγευμα. Την τελευταία ημέρα τα υπόλοιπα λήγουν το βράδυ πριν τις 24:00 ή πιο νωρίς; Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cuibono Δημ. January 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2019 Και ένα λεπτό πριν μπορείς να το ενεργοποιήσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. January 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2019 Γεια σας να κάνω μία ερώτηση; Για να μεταφερθούν ότι υπόλοιπα υπάρχουν από ομιλία και MBs στο επόμενο πρόγραμμα η αγορά πρέπει να γίνει την τελευταία ημέρα ή μία μέρα πριν. Αν για παράδειγμα το πακέτο μου λήγει 7/1 μπορώ να κάνω την αγορά του ίδιου την ίδια μέρα (7/1) ή μία μέρα πριν 6/1 δηλαδή. Εάν μπορώ την τελευταία ημέρα, η αγορά θα πρέπει να γίνει πρωί, ή απόγευμα. Την τελευταία ημέρα τα υπόλοιπα λήγουν το βράδυ πριν τις 24:00 ή πιο νωρίς;Η ομιλία λήγει 12:00 το μεσημέρι, τα sms 23:59 της ίδιας μέρας, Τα mb του πακέτου την ίδια ώρα και ένα μήνα μετά την ενεργοποίηση Μπορείς να τα δεις αναλυτικά στην εφαρμογή What's up Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. January 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2019 Η ομιλία λήγει 12:00 το μεσημέρι, τα sms 23:59 της ίδιας μέρας, Τα mb του πακέτου την ίδια ώρα και ένα μήνα μετά την ενεργοποίηση Μπορείς να τα δεις αναλυτικά στην εφαρμογή What's up Έχω κοσμοκάρτα, αλλά εάν κρίνω από το χριστουγεννιάτικο δώρο των 500 λεπτών που πήρα για 7 ημέρες, έληξε σήμερα το μεσημέρι 13:00, οπότε υποθέτω πως κάτι ανάλογο με το what's up και στην κοσμοκάρτα. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. January 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2019 Καλησπέρα, δωρεάν είναι και κάποια πακέτα έχουν και διπλασιασμό χρονου ομιλίας για τους επόμενους 3 μήνες Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αναφέρεσαι σε απόκτηση αριθμού από κατάστημα; Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gokuthelegend Δημ. January 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2019 Χαιρετώ την παρέα και καλή χρονιά. Σε κινητό Cosmote What's Up μπορούμε να βάλουμε φραγή σε αριθμούς προστιθέμενης αξίας; 3ψήφιους, 4ψήφιους κλπ; Και αν ναι, πως; Επίσης αν είναι εύκολο να μου πει κάποιος, τι άλλες φραγές μπορώ να βάλω; Στην ουσία θέλω ο κάτοχος να μπορεί να παίρνει τηλέφωνα μόνο σε σταθερά και κινητά εντός Ελλάδας και πουθενά αλλού (ούτε καν στο εξωτερικό), δηλαδή να χαλάει μόνο από τον χρόνο ομιλίας του πακέτου που του αγοράζουμε. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. January 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2019 θα ζητησεις απο την εξυπηρετηση να κανει φραγη στα 4ψηφια/5ψηφια.Για τα υπολοιπα πρεπει να τους ρωτησεις,πιθανον να κάνουν φραγες και σε αυτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gokuthelegend Δημ. January 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2019 θα ζητησεις απο την εξυπηρετηση να κανει φραγη στα 4ψηφια/5ψηφια.Για τα υπολοιπα πρεπει να τους ρωτησεις,πιθανον να κάνουν φραγες και σε αυτα. Αν πάρω τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση σίγουρα γίνονται όλα, αλλά ενδεχομένως να περιμένω και κάποια ώρα στην αναμονή. Ήλπιζα μήπως υπάρχει ποιο άμεσος τρόπος, πχ να πληκτρολογήσω κάποιο συνδυασμό κουμπιών στο κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. January 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2019 για τα 4ψηφια και 5ψηφια οχι. Για τα αλλα πιθανον να υπαρχουν επιλογες στο μενου των φραγων,αλλα αν θυμαμαι καλα χρειαζεσαι τον κωδικο pin2 ή ενα κωδικο φραγής που διαφέρει ανα τηλεφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gokuthelegend Δημ. January 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2019 για τα 4ψηφια και 5ψηφια οχι. Για τα αλλα πιθανον να υπαρχουν επιλογες στο μενου των φραγων,αλλα αν θυμαμαι καλα χρειαζεσαι τον κωδικο pin2 ή ενα κωδικο φραγής που διαφέρει ανα τηλεφωνο. Δεν θέλω να γίνει κλείδωμα στην συσκευή αυτή καθεαυτή, αλλά μέσω του δικτύου. Πχ αν θέλω να βάλω απόκρυψη πατάω *21*6971234567 και καλώ με απόκρυψη. Η συσκευή δεν μεσολαβεί πουθενά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. January 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2019 (edited) Συνήθως στα καρτοκινητά βάζουμε 10 ευρώ και αγοράζουμε αμέσως το πακέτο των 8.50 Με τα 0,43 που απομένουν δεν είναι δυνατή η κλήση εξωτερικού ή τα 5ψήφια Παρόλα αυτά υπάρχουν οι εντολές οι οποίες αποκλείουν εξωτερικό Μπορεις να τις βρεις εδώ. : https://www.whatsup.gr/el/fragi-kliseon Εννοείτε ότι θα αλλάξεις τον προεπιλεγμένο κωδικό , ώστε να μην μπορει να το ακυρώσει ο χρήστης. Για να κλείσεις τα 5ψήφια θα μιλήσεις με την εξυπηρέτηση πελατών. https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/service-fragi-cosmote.html Edited January 8, 2019 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. January 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2019 Δεν θέλω να γίνει κλείδωμα στην συσκευή αυτή καθεαυτή, αλλά μέσω του δικτύου. Πχ αν θέλω να βάλω απόκρυψη πατάω *21*6971234567 και καλώ με απόκρυψη. Η συσκευή δεν μεσολαβεί πουθενά. Εγω δεν ειπα για κλείδωμα συσκευής. Κλειδωμα υπάρχει και για τη φραγη. Τα λινκ που εδωσε ο Βασίλειος κανουν την δουλειά που θες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. January 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2019 Ξέρει κανείς αν τα mb από reload it σε what"s up ισχύουν στην ΕΕ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simos_s Δημ. January 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2019 Αναφέρεσαι σε απόκτηση αριθμού από κατάστημα;Ναι εγώ από κατάστημα γερμανος το ειχα πάρει Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2019 Δεν θέλω να γίνει κλείδωμα στην συσκευή αυτή καθεαυτή, αλλά μέσω του δικτύου. Πχ αν θέλω να βάλω απόκρυψη πατάω *21*6971234567 και καλώ με απόκρυψη. Η συσκευή δεν μεσολαβεί πουθενά. Το *21* κάνει προώθηση όλων των κλήσεων σε άλλο αριθμό και το #31# κάνει απόκρυψη αριθμού Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. January 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2019 Ξέρει κανείς αν τα mb από reload it σε what"s up ισχύουν στην ΕΕ; Όχι δεν ισχύουν τα Reload ,δεν ισχύουν τα πάρε δώσε, ισχύουν μόνο τα πάρε-μοίρασε και τα αγορασμένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. January 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2019 Καλησπέρα και καλή χρονιά, επειδή τέλη του μήνα είναι να ταξιδέψω Ιταλία μαζί με την γυναίκα και έχουμε wats up ,τι θα πρέπει να κάνω και ποια πακέτα θα δουλεύουν εκεί; Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts