Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Βγαλανε και προσφορά 5gb 5€ για 14 ημέρες..

Στάλθηκε από το X52X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Απαντήσεις 44χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Μπορείς λέει να το ενεργοποιήσεις μέχρι 2 φορές έως 6/1

Ξέρει κανείς αν πρέπει να έχουν τελειώσει τα mb από το πρώτο για να ενεργοποιήσεις δεύτερη φορά?

Στάλθηκε από το BLN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

φετος η κοσμοτε δινει δωρα μονο σε 2 και οχι 3 οπως περυσι! νουμερα κινητης και ή στο εαυτο σας και το αλλο δωρο σε 1 ατομο κοσμοτε κινητης , ενεργοποιηση εως 3/1 και το δωρο ισχυει για 5 ημερες πρεπει να κατεβασετε την εφαρμογη my cosmote app ή whats up app

. και οι συνδρομητες σταθερης δινουνε δωρα προς συνδρομητες κινητης κοσμοτε απο το my cosmote app .

https://xmas.cosmote.gr/land

Edited by JOHNMEGARYTHMOS

Είναι η υπηρεσία fon της cosmote.

Τμήμα του ρουτερ σου μοιράζει internet στους γείτονες και εσύ αντίστοιχα μπορεις να συνδεθείς όπου το βρείς με τους κωδικούς του δικού σου Modem ή πληρώνοντας.

Ισχύει σε πολλές χώρες https://fon.com//

Δινεις 1.5mb απο τη συνδεση σου σε καποιον που θα ερθει να μπει και εχει wifi fon ote και μπορεις να μπεις με τους κωδικους σου σε οποιο αλλο δικτυο ote fon υπαρχει παγκοσμιως.

Δινεις 1.5mb απο τη συνδεση σου σε καποιον που θα ερθει να μπει και εχει wifi fon ote και μπορεις να μπεις με τους κωδικους σου σε οποιο αλλο δικτυο ote fon υπαρχει παγκοσμιως.

λαθος εως 1mbs ιντερνετ ειναι η ταχυτητα που μπορει να μπει ο αλλος με τους κωδικους του με το ote wifi fon.

και μεχρι 2 ατομα μπορουνε ταυτοχρονα να συνδεθουνε στο ιδιο ote wifi fon.

παντως η εφαρμογη για το κινητο android ειναι για τα μπαζα δεν συνδεεται απευθειας. και δεν υπαρχει λογος να την εχω .

Μονο που εγω δεν εχω σταθερη συνδεση ίντερνετ ή τηλεφωνο. Μπορω να αγοράσω τα πακετα που δειχνει και όπου πιάνει το συγκεκριμένο wifi να εχω ίντερνετ;

το 2ο πακέτο το ενεργοποιείς ακομα και εάν δεν έχεις καταναλώσει το πρωτο

----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μπορείς λέει να το ενεργοποιήσεις μέχρι 2 φορές έως 6/1

Ξέρει κανείς αν πρέπει να έχουν τελειώσει τα mb από το πρώτο για να ενεργοποιήσεις δεύτερη φορά?

Στάλθηκε από το BLN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

το 2ο πακέτο το ενεργοποιείς ακομα και εάν δεν έχεις καταναλώσει το πρωτο και τα GB προστιθενται :D:D:D:D:D

Edited by Magica18

Μόλις έβαλα 5 ευρώ 5 GB για 14 μέρες ξαναπαίζει προσφορά.
[sIGPIC][/sIGPIC]

λαθος εως 1mbs ιντερνετ ειναι η ταχυτητα που μπορει να μπει ο αλλος με τους κωδικους του με το ote wifi fon.

και μεχρι 2 ατομα μπορουνε ταυτοχρονα να συνδεθουνε στο ιδιο ote wifi fon.

παντως η εφαρμογη για το κινητο android ειναι για τα μπαζα δεν συνδεεται απευθειας. και δεν υπαρχει λογος να την εχω .

1.5mb μεχρι πριν κατι μηνες που την δουλευα ποτε εγινε 1mb?

7,90 ευρώ.

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Ξέρει κανείς αν τα 5gb με 8,5 ευρώ που έχει προφορά, θα παίρνουν παράταση αν αγοράσω το πακέτο με τα 7,5 ευρώ που έχει ομιλία και mb;....

... καλησπέρα. Όπως σωστά ανέφερες είναι δώρα και οι κάθε προσφορά έχει τους δικούς της όρους και προϋποθέσεις. Αν δεν έχεις συμβατή συσκευή στην οποία να μπορείς να έχεις το What's Up app ή το Cosmote App, δεν μπορείς να δώσεις τα δώρα.

Αυτή είναι η απάντηση της comsote σχετικά με το γιατί δε μπορούν να έχουν τα χριστουγεννιάτικα δώρα όλοι οι χρήστες της cosmote. Πιστεύω αντιλαμβάνεστε το γελοίο του θέματος, ο περιορισμός του να έχεις υποχρεωτικά συσκευή smartphone android 5+ για να δώσεις το δώρο που δικαιούσαι καθότι υποτίθεται είναι χριστουγεννιάτικα δώρα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ όπως το ονομάζουν και όχι προσφορά μόνο για χρήστες που μπορούν να τρέξουν την εφαρμογή. Όσες φορές και να τους το επισήμανα τη διαφορά ΔΩΡΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ vs προσφοράς δε πήρα διαφορετική απάντηση, όπως δεν πήρα και απάντηση στο γιατί δεν επαναφέρουν την ιστοσελίδα που λειτουργούσε πέρυσι. Όπως καταλαβαίνετε, προσπαθούν να μη δώσουν τίποτα φέτος καθώς πολλοί χρήστες δεν έχουν καν smartphone ή παλιότερης γενιάς.

Παιδιά μην γκρινιάζετε γιατι η Vodafone (τουλάχιστον μέχρι τώρα) δεν δεν έχει δώσει ούτε 1mb δωρεάν φέτος τα Χριστούγεννα. Τουλάχιστον η cosmote έδωσε κάτι έστω και για 5 μέρες ΔΩΡΕΑΝ. Είχαν πολύ καιρό οι εταιρίες να δώσουν δώρο δωρεάν. Ακόμα και το Πάσχα (και το καλοκαίρι) όλα τα "δώρα" ήταν πληρωμή ενός πακέτου + έξτρα δώρο κάτι ακόμα.

Ξέρει κανείς αν τα 5gb με 8,5 ευρώ που έχει προφορά, θα παίρνουν παράταση αν αγοράσω το πακέτο με τα 7,5 ευρώ που έχει ομιλία και mb;....

Εγω το απογευμα εβαλα 5 ευρο και 5 gb για 2 βδομαδες.το εγραψα και προηγουμενως

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά μην γκρινιάζετε γιατι η Vodafone (τουλάχιστον μέχρι τώρα) δεν δεν έχει δώσει ούτε 1mb δωρεάν φέτος τα Χριστούγεννα. Τουλάχιστον η cosmote έδωσε κάτι έστω και για 5 μέρες ΔΩΡΕΑΝ. Είχαν πολύ καιρό οι εταιρίες να δώσουν δώρο δωρεάν. Ακόμα και το Πάσχα (και το καλοκαίρι) όλα τα "δώρα" ήταν πληρωμή ενός πακέτου + έξτρα δώρο κάτι ακόμα.

Μάλλον δεν κατάλαβες. Το δίνει μόνο σε όσους έχουν κινητό που μπορεί να τρέξει την εφαρμογή. Στην οικογένειά μου είμαστε 5, οι 4 έχουν απλό κινητό που δε μπαίνει η εφαρμογή, αυτοί ΔΕΝ μπορούν να στείλουν δώρα, πες μου γιατί τους "κόβει" έτσι, τα λεφτά όμως κάθε μήνα ξέρει να τους τα παίρνει. Τα δώρα σαν δώρα καλά είναι, το να αποκλείεις 50%, 70%, 20% όσο είναι των χρηστών σου από ΔΩΡΟ χριστουγέννων επειδή δεν έχουν τη δυνατότητα η δε θέλουν να έχουν smartphone είναι το γελοίο και αυτό θίγω. Τους τα είπα χοντρά στη cosmote για αυτή τη προσέγγιση. Άλλο δώρο χριστουγέννων για όλους, άλλο να κάνεις προωθητική προσφορά (και να το ονομάσεις έτσι) για να προμοτάρεις πχ την εφαρμογή σου. Εδώ το ατόπημα είναι ότι το ονόμασαν ΔΩΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, και όπως βλέπεις πάρα πολλοί ΔΕΝ μπορούν να δώσουν δώρα που δικαιούνται ως χρήστες που τους τα δίνουν κάθε μήνα. Βλέπεις το θέμα τώρα;

Edited by apagogeas

Εγω το απογευμα εβαλα 5 ευρο και 5 gb για 2 βδομαδες.το εγραψα και προηγουμενως

Αυτό είναι άλλο πακέτο...

δηλαδη αν στειλεις εσυ απο την εφαρμογη δωρο σε αλλον με feature phone δεν μπορει να λάβει? Και αν βαλεις προσωρινα ή μόνιμα τις συνδεσεις των δικων σου με τα feature phones στο app της κοσμοτε ή του wu δεν δουλευουν τα δωρα? Θελω να πω οτι λυσεις υπαρχουν. Χωρις να επικροτω βεβαιως αυτη την λογικη της κοσμοτε, που περιγραφεις,οτι το εκαναν πιο δυσκολο φετος. Ισως βαλανε και το promotion των εφαρμογών στη μέση βεβαια. Ξερουν τον αριθμο των χρηστων τους πανω κατω και υπολογισαν τι τους συμφερει...

δηλαδη αν στειλεις εσυ απο την εφαρμογη δωρο σε αλλον με feature phone δεν μπορει να λάβει? Και αν βαλεις προσωρινα ή μόνιμα τις συνδεσεις των δικων σου με τα feature phones στο app της κοσμοτε ή του wu δεν δουλευουν τα δωρα? Θελω να πω οτι λυσεις υπαρχουν. Χωρις να επικροτω βεβαιως αυτη την λογικη της κοσμοτε, που περιγραφεις,οτι το εκαναν πιο δυσκολο φετος. Ισως βαλανε και το promotion των εφαρμογών στη μέση βεβαια. Ξερουν τον αριθμο των χρηστων τους πανω κατω και υπολογισαν τι τους συμφερει...

Να λάβει μπορεί, να στείλει δεν μπορεί. Και αντικειμενικά να το σκεφτείς, αυτοί που πραγματικά θα ήθελαν ένα δωράκι είναι και αυτοί που δεν είναι της τεχνολογίας κολλημένοι με ένα smartphone στο χέρι να σερφάρουν όλη την ώρα, μιλάνε μόνο και για αυτό έχουν οι περισσότεροι και ένα απλό κινητό. Ε, αυτοί δικαιούνται να μπορούν να στείλουν δώρα και δε μπορούν. Δεν είναι μόνο τα ΜΒ που ενδιαφέρουν. Και το ερώτημα που τίθεται είναι, αν η οικογένεια πχ δεν έχει κανέναν με κατάλληλο κινητό, γιατί αυτοί να μη μπορούν να στείλουν δώρα μεταξύ τους πχ;;;;; Επίσης, είναι απίστευτη ταλαιπωρία στη περίπτωσή μου πχ να

τους συνδέσω όλους στο κινητό μου γιατί είμαστε όλοι σκόρπιοι.

Ισως βαλανε και το promotion των εφαρμογών στη μέση βεβαια

Ας μην το ονομάζανε ΔΩΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ τότε, ας το ονομάζανε προσφορά για όσους έχουν την εφαρμογή μας. Αυτό που κάνανε εδώ δεν είναι δώρο χριστουγέννων, να μη πω τι είναι.

Edited by apagogeas

Αν έχεις έστω και ένα smartphone μπορείς να; στείλεις δώρα από εκατοντάδες άλλα, απλά κινητά.

Ειδικα όταν τα άλλα άτομα είναι μέλη της οικογένειας σου .

Η πρόσβαση στο WHATS UP γίνεται με κωδικό επιβεβαίωσης που λαμβάνει το future Phone και το βάζεις στο APP.

Άδικα λοιπόν διαμαρτύρονται όσοι έχουν έστω και ένα smartphone.

Edited by Vasileios

Αν έχεις έστω και ένα smartphone μπορείς να; στείλεις δώρα από εκατοντάδες αλλά απλά κινητά.

Ειδικα΄όταν τα άλλα άτομα είναι μέλη της οικογένειας σου .

Η πρόσβαση στο WHATS UP γίνεται με κωδικό επιβεβαίωσης που λαμβάνει το future Phone και το βάζεις στο APP.

Σύμφωνοι Vasileios, ποιος ο λόγος να το κάνουν έτσι; Βλέπεις τη σκοπιμότητα από πίσω; Πέρυσι και τις προηγούμενες χρονιές είχαν μια ιστοσελίδα, ο οποιοσδήποτε μπορούσε να μπει και να δώσει τα δώρα που δικαιούται. Μια χαρά ήταν και όλοι ευχαριστημένοι. Φέτος, ας κάνει ότι θέλει η cosmote, ας μην δώσει δώρα στην τελική, αλλά αφού το ονομάζεις ΔΩΡΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, πρέπει να μπορεί αυτός ο "ΟΛΟΥΣ" να έχει πρόσβαση, και δεν έχει.

Και ναι, αυτοί που θα μείνουν εκτός από τα δώρα είναι ίσως και αυτοί που τα χρειάζονται περισσότερο, οι φτωχές οικογένειες με ένα δύο απλά κινητά, μη κρίνεις από εμάς εδώ μέσα που είμαστε στα κόλπα.

Όσο για αυτό

πρέπει το κινητό να είναι το πολύ τελευταίας τετραετίας (android 5+ και πάνω) αλλιώς η εφαρμογή δεν τρέχει. Η γυναίκα μου πχ έχει smartphone και η εφαρμογή αρνείται να εγκατασταθεί γιατί είναι έκδοση 4.2 κάτι τέτοιο δε θυμάμαι ακριβώς. Ε τι να πω. Ότι θα με "τιμωρούσε" η cosmote και δε θα μου έδινε δώρο επειδή δεν έχω κινητό να τρέξει την βαρύτατη εφαρμογή της είναι από τα άγραφα. Λύσεις υπάρχουν, για κάποιους αρκετούς όμως δεν υπάρχουν.

Edited by apagogeas

Σύμφωνοι Vasileios, ποιος ο λόγος να το κάνουν έτσι; Βλέπεις τη σκοπιμότητα από πίσω; Πέρυσι και τις προηγούμενες χρονιές είχαν μια ιστοσελίδα, ο οποιοσδήποτε μπορούσε να μπει και να δώσει τα δώρα που δικαιούται. Μια χαρά ήταν και όλοι ευχαριστημένοι. Φέτος, ας κάνει ότι θέλει η cosmote, ας μην δώσει δώρα στην τελική, αλλά αφού το ονομάζεις ΔΩΡΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, πρέπει να μπορεί αυτός ο "ΟΛΟΥΣ" να έχει πρόσβαση, και δεν έχει.

Και ναι, αυτοί που θα μείνουν εκτός από τα δώρα είναι ίσως και αυτοί που τα χρειάζονται περισσότερο, οι φτωχές οικογένειες με ένα δύο απλά κινητά, μη κρίνεις από εμάς εδώ μέσα που είμαστε στα κόλπα.

Όσο για αυτό

πρέπει το κινητό να είναι το πολύ τελευταίας τετραετίας (android 5+ και πάνω) αλλιώς η εφαρμογή δεν τρέχει. Η γυναίκα μου πχ έχει smartphone και η εφαρμογή αρνείται να εγκατασταθεί γιατί είναι έκδοση 4.2 κάτι τέτοιο δε θυμάμαι ακριβώς. Ε τι να πω. Ότι θα με "τιμωρούσε" η cosmote και δε θα μου έδινε δώρο επειδή δεν έχω κινητό να τρέξει την βαρύτατη εφαρμογή της είναι από τα άγραφα. Λύσεις υπάρχουν, για κάποιους αρκετούς όμως δεν υπάρχουν.

Έχει δίκιο το παλικάρι. Ας τους επέτρεπαν μέσω του cosmote.gr. Υπάρχουν όντως πολλοί, δίχως έξυπνο τηλέφωνο.

Προσωπικά θεωρώ πως οι διακρίσεις πρέπει να απέχουν σε έναν τέτοιον τομέα. Είμαι μαζί τους σε αρκετά, όχι όμως σε αυτό το κομμάτι.

Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination.