patrickdrd Δημ. September 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2018 η συνταγή είναι απλή: Κυριακή 23:55 αγορά on-line 5€ επιτόπου πάρε μοίρασε Δευτέρα 00:01 αγορά on-line 5€ επιτόπου πάρε μοίρασε 1o Reload για 2GB με διάρκεια μιά εβδομάδα Τρίτη 23:55 αγορά on-line 5€ επιτόπου πάρε μοίρασε Τετάρτη 00:01 αγορά on-line 5€ επιτόπου πάρε μοίρασε 2o Reload για 1200MB με διάρκεια ένα μήνα οι κανόνες έχουν τηρηθεί στο ακέραιο, μια ανανέωση ανά μέρα, τρεις ανά εβδομάδα... αν είναι τρεις ανά εβδομάδα πρέπει να αλλάξει η εβδομάδα πριν την τέταρτη ανανέωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arjuna Δημ. September 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2018 αν είναι τρεις ανά εβδομάδα πρέπει να αλλάξει η εβδομάδα πριν την τέταρτη ανανέωση Δεν χρίζει φιλοσοφικής διερεύνηση αν η Δευτέρα είναι η πρώτη ή η δεύτερη μέρα της εβδομάδας. Οι εβδομάδες διπλασιασμού του frog ξεκινούν Δευτέρα 00:00:00 και ολοκληρώνονται Κυριακή 23:59:59. Είναι παραπάνω από σαφής ο ορισμός εβδομάδας κατά την Cosmote. H πρώτη προσθήκη 5ευρου ανήκει προφανώς σε διαφορετική εβδομάδα από τις υπόλοιπες τρεις Συνεπώς άπαντες οι κανόνες τηρούνται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
np79 Δημ. September 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2018 Καλημερα. Από πότε θα ισχύσει η μόνο μια ημερήσια ανανέωση; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. September 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2018 Καλημερα. Από πότε θα ισχύσει η μόνο μια ημερήσια ανανέωση; Ευχαριστώ Μπορεί και να μην ισχύσει δεν είναι λογικό αυτό. Εγώ μπορεί να τύχει μέρα να βάλω 6 7 κάρτες σε διάφορα νούμερο από μια χρεωστική. Θα μου το απαγορέψει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arjuna Δημ. September 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2018 Μπορεί και να μην ισχύσει δεν είναι λογικό αυτό. Εγώ μπορεί να τύχει μέρα να βάλω 6 7 κάρτες σε διάφορα νούμερο από μια χρεωστική. Θα μου το απαγορέψει? αν και εφόσον ισχύσει, θα αφορά τις πολλαπλές προσθήκες χρηματικού υπολοίπου στον ίδιο αριθμό. το θέμα αγγίζει μόνο το whatup καθώς πολλές 5ευρες φορτίσεις εξασφαλίζουν μεγαλύτερο αριθμό δώρων από πάρε-μοίρασε και reload. δεν υπάρχει περιορισμός στους διαφορετικούς αριθμούς που μπορείς να φορτίσεις με την ίδια χρεωστική/πιστωτική κάρτα, φτάνει να κάνεις μια προσθήκη ανά ημέρα ανά SIM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. September 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2018 αν και εφόσον ισχύσει, θα αφορά τις πολλαπλές προσθήκες χρηματικού υπολοίπου στον ίδιο αριθμό. το θέμα αγγίζει μόνο το whatup καθώς πολλές 5ευρες φορτίσεις εξασφαλίζουν μεγαλύτερο αριθμό δώρων από πάρε-μοίρασε και reload. δεν υπάρχει περιορισμός στους διαφορετικούς αριθμούς που μπορείς να φορτίσεις με την ίδια χρεωστική/πιστωτική κάρτα, φτάνει να κάνεις μια προσθήκη ανά ημέρα ανά SIM Αν ισχύσει και κόψουν και το mi βαδίζουμε σε πολύ στραβό δρόμο. Εχω να βάλω cap στα δεδομένα χρόνια από όταν βγήκε το mi. Για την ανανέωση 5 ευρώ πριν και 5 την επόμενη μέρα τα μεσάνυχτα λογικά θα περνουμε και 2 πάρε μοίρασε και reload it. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. September 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2018 Γιατί να κοπεί το ΜΙ; Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. September 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2018 Γιατί να κοπεί το ΜΙ; Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Σε προηγούμενη ανακοίνωση έγραφαν ότι μόνο στα συμβόλαια θα μείνει. Σίγουρα δεν ξέρουμε τι θα γίνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. September 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2018 Σε προηγούμενη ανακοίνωση έγραφαν ότι μόνο στα συμβόλαια θα μείνει. Σίγουρα δεν ξέρουμε τι θα γίνει. Δεν φεύγει το ΜΙ, ποτέ δεν έγραψαν ότι φεύγει το ΜΙ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. September 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2018 δεν υπάρχει περιορισμός στους διαφορετικούς αριθμούς που μπορείς να φορτίσεις με την ίδια χρεωστική/πιστωτική κάρτα, φτάνει να κάνεις μια προσθήκη ανά ημέρα ανά SIM Εγώ από την άλλη το εκλαμβάνω αντίστροφα, δηλαδή χρήση ενός συγκεκριμένου PayPal λογαριασμού άπαξ ημερησίως και το νούμερό σου φόρτωσέ το όπως θες με άλλο τρόπο. Οι λόγοι που προβάλουν στους όρους χρήσης είναι "λόγοι ασφαλείας" και αυτό είναι πιο λογικό. Τέτοιους περιορισμούς έχουν στην online ανανέωση και οι άλλες εταιρίες. Παράδειγμα από Q που το λέει πιο καθαρά: Το ανώτατο ποσό αγοράς αερόχρονου με χρήση της ίδιας κάρτας (ή λογαριασμού paypal) είναι 60€ σε 15 ημέρες. Επιτρέπονται μέχρι 2 συναλλαγές με την ίδια κάρτα (ή λογαριασμό paypal) μέσα σε 24 ώρες και 3 συναλλαγές μέσα σε 48 ώρες. Δεν πιστεύω να μην ίσχυε κανένας περιορισμός έτσι κι αλλιώς και στην Cosmote μέχρι σήμερα. Θυμάται κανείς; Γιατί να κοπεί το ΜΙ; Γιατί βγήκε πρόσφατα μια ανακοίνωση που μας μπέρδεψε και περιμένουμε την εφαρμογή της. Απίθανο φαίνεται πάντως, καθώς δεν ταιριάζει με την εικόνα της Cosmote τέτοιο πισωγύρισμα. Πιθανότατα false alarm λοιπόν, μη σκιάζεσαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. September 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2018 Δεν φεύγει το ΜΙ, ποτέ δεν έγραψαν ότι φεύγει το ΜΙ. Το λογικό είναι να μη φύγει. Αλλά δεν έγραφε τίποτα η ανακοίνωση μόνο για συμβόλαια έλεγαν. Και για 2 ευρώ τη μέρα στις κάρτες όσοι δεν έχουν δεδομένα από το 1 ευρώ που ήταν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arjuna Δημ. September 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2018 Εγώ από την άλλη το εκλαμβάνω αντίστροφα, δηλαδή χρήση ενός συγκεκριμένου PayPal λογαριασμού άπαξ ημερησίως και το νούμερό σου φόρτωσέ το όπως θες με άλλο τρόπο. Οι λόγοι που προβάλουν στους όρους χρήσης είναι "λόγοι ασφαλείας" και αυτό είναι πιο λογικό... Είμαι πολύ καχύποπτος για να δεχθώ ότι η cosmote εργάζεται για την ασφάλεια μας. Βρίσκω πιο λογικό να προσπαθεί να κόψει τα δωράκια με απώτερο σκοπό να αυξήσει το τζίρο ανά σύνδεση. Για τα λέφτα τα κάνεις όλα... μωρή Cosmote :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. September 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2018 Είμαι πολύ καχύποπτος για να δεχθώ ότι η cosmote εργάζεται για την ασφάλεια μας. Δεν είναι μόνο για τη δική μας ασφάλεια. Είναι και για τη δική της, γιατί αν αποδειχθεί εκ των υστέρων κλοπή, θα τρέχει και η ίδια με τις τράπεζες, επιστροφές χρημάτων κλπ.. Δεν είναι μόνο η Cosmote, το κάνουν όλοι και είναι αναμενόμενο σε κάποιο βαθμό στον ηλεκτρονικό κόσμο πληρωμών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. September 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2018 Επειδή δεν έχω καταλάβει δε θα μπορούμε να βάλουμε δύο 5ευρες? Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arjuna Δημ. September 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2018 Επειδή δεν έχω καταλάβει δε θα μπορούμε να βάλουμε δύο 5ευρες? στην σελίδα ανανέωση υπολοίπου της cosmote και ειδικά στους όρους και προυποθέσεις αναφέρει πως για λόγους ασφαλείας θα επιτρέπονται: 1 ανανέωση ανά ημέρα με ανώτερο ημερήσιο ποσό 30€ 3 ανανεώσεις ανά εβδομάδα με ανώτερο συνολικό ποσό 60€ 5 ανανεώσεις ανά μήνα με ανώτερο συνολικό ποσό 100€ ψαχνόμαστε για το πως θα κάνουμε την προσθήκη υπολοίπου, αν και εφόσον ενεργοποιηθούν οι περιορισμοί. για την ώρα πάντως δεν υπάρχει καμία αλλαγή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. September 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2018 Στους όρους λέει 3 ανανεώσεις ανά εβδομάδα με ανώτερο συνολικό ποσό 60€. Άρα λογικά ναι. Να κάτι τέτοια μας κρατάνε σαν λαό. :lol: Δηλαδή..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnis Δημ. September 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2018 Επειδή διαβάζω από πολλούς σας εδώ ότι βάζετε 2 5αρες ( για ονλαιν μιλάω πάντα) , δεν έχω καταλάβει ποιό το όφελος, πέρα από το ότι κάνετε 2 φορές πάρε δωσε. Εγώ βάζω μια 10αρα και κάνω reload για τα 1200mb το μήνα, και το πάρε δωσε.....Δηλαδή χάνω ένα πάρε-δώσε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. September 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2018 Δηλαδή χάνω ένα πάρε-δώσε; Ναι, αυτό ακριβώς. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexpag Δημ. September 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2018 Εφόσον κάνεις ανανέωση με 2 5ευρες μπορείς να κάνεις 2 φορές πάρε μοίρασε και να κερδίσεις συνολικά 200mb εσύ και 600mb κάποια επαφή σου που είναι what's up. Το όφελος είναι περισσότερο για αυτόν που δέχεται τα 600mb και έχουν διάρκεια 30 μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arjuna Δημ. September 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2018 Εφόσον κάνεις ανανέωση με 2 5ευρες μπορείς να κάνεις 2 φορές πάρε μοίρασε και να κερδίσεις συνολικά 200mb εσύ και 600mb κάποια επαφή σου που είναι what's up. Το όφελος είναι περισσότερο για αυτόν που δέχεται τα 600mb και έχουν διάρκεια 30 μέρες. σωστά τα λες... μόνο που σου διαφεύγει μια λεπτομέρεια αν συνεννοηθείς με τον Inevar για παράδειγμα να του στείλεις τα 2*300ΜΒ και εν συνεχεία να σου στείλει και αυτός με τη σειρά του 2*300ΜΒ στο τέλος θα καταλήξετε και οι δυο με 800ΜΒ δωρεάν το forum διαθέτει νήμα αφιερωμένο στο πάρε-μοίρασε: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=459377 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnis Δημ. September 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2018 Εφόσον κάνεις ανανέωση με 2 5ευρες μπορείς να κάνεις 2 φορές πάρε μοίρασε και να κερδίσεις συνολικά 200mb εσύ και 600mb κάποια επαφή σου που είναι what's up. Το όφελος είναι περισσότερο για αυτόν που δέχεται τα 600mb και έχουν διάρκεια 30 μέρες. Ναι, αυτό ακριβώς. Επειδή διαβάζω από πολλούς σας εδώ ότι βάζετε 2 5αρες ( για ονλαιν μιλάω πάντα) , δεν έχω καταλάβει ποιό το όφελος, πέρα από το ότι κάνετε 2 φορές πάρε δωσε. Εγώ βάζω μια 10αρα και κάνω reload για τα 1200mb το μήνα, και το πάρε δωσε.....Δηλαδή χάνω ένα πάρε-δώσε; Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. September 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2018 Επειδή διαβάζω από πολλούς σας εδώ ότι βάζετε 2 5αρες ( για ονλαιν μιλάω πάντα) , δεν έχω καταλάβει ποιό το όφελος, πέρα από το ότι κάνετε 2 φορές πάρε δωσε. Εγώ βάζω μια 10αρα και κάνω reload για τα 1200mb το μήνα, και το πάρε δωσε.....Δηλαδή χάνω ένα πάρε-δώσε; Χάνεις ένα πάρε μοίρασε δηλαδή 100mb για σένα και 300 για τους άλλους. 2 5αρες βαζω εδώ και 2 χρόνια ποτέ δεν ξέμεινα από MB όπως και στην οικογένεια τη βγάζουμε άνετα με reload it και πάρε μοίρασε. Πακέτο δεν βάζουμε ποτέ. ----- προσθήκη μηνύματος 49 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ναι, αυτό ακριβώς. Απλά είναι πάρε μοίρασε το πάρε δώσε είναι άλλη υπηρεσία επίσης πολύ χρήσιμη. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- σωστά τα λες... μόνο που σου διαφεύγει μια λεπτομέρεια αν συνεννοηθείς με τον Inevar για παράδειγμα να του στείλεις τα 2*300ΜΒ και εν συνεχεία να σου στείλει και αυτός με τη σειρά του 2*300ΜΒ στο τέλος θα καταλήξετε και οι δυο με 800ΜΒ δωρεάν το forum διαθέτει νήμα αφιερωμένο στο πάρε-μοίρασε: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=459377 Και τα οποία ανανεώνονται κάθε φορά που βάζεις. Έχεις 5gb βάζεις 100 απο πάρε μοίρασε πάνε παλι για 1 μήνα. Έτσι δεν λήγουν ποτέ. Αν θυμάστε εγώ το είχα βγαλει αυτό το κόλπο και κάποια άλλα και χαίρομαι που το μάθατε όλοι και το κάνετε. Ότι μπορούμε να κερδίσουμε να το κάνουμε. 700mb πακέτο με 7 ευρώ είναι κλέψιμο. Εφόσον κάνεις ανανέωση με 2 5ευρες μπορείς να κάνεις 2 φορές πάρε μοίρασε και να κερδίσεις συνολικά 200mb εσύ και 600mb κάποια επαφή σου που είναι what's up. Το όφελος είναι περισσότερο για αυτόν που δέχεται τα 600mb και έχουν διάρκεια 30 μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. September 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2018 Λοιπόν, οπότε λογικά κόβεται το 2*5 για τα πάρε-μοίρασε και μας δίνουν 200ΜΒ για 15 μέρες με κάθε online ανανέωση των 10€, ή αυτό το τελευταίο υπήρχε και από πριν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. September 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2018 Λοιπόν, οπότε λογικά κόβεται το 2*5 για τα πάρε-μοίρασε και μας δίνουν 200ΜΒ για 15 μέρες με κάθε online ανανέωση των 10€, ή αυτό το τελευταίο υπήρχε και από πριν; Τίποτα δεν κόβεται και το 200mb στα 10€ για 30 μέρες μέσα από το app ισχύει καιρό τώρα. Διαβάζετε καλύτερα τα μηνύματα, γιατί έχουμε ξεφύγει τις τελευταίες μέρες με ένα τρομερό άγχος ότι κάτι δήθεν αλλάζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. September 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2018 Τίποτα δεν κόβεται και το 200mb στα 10€ για 30 μέρες μέσα από το app ισχύει καιρό τώρα. Διαβάζετε καλύτερα τα μηνύματα, γιατί έχουμε ξεφύγει τις τελευταίες μέρες με ένα τρομερό άγχος ότι κάτι δήθεν αλλάζει. Κατ' αρχάς... ποιο άγχος; Κατά δεύτερο, όταν λέει μία ανανέωση τη μέρα δεν σημαίνει πως ΔΕΝ μπορείς να κάνεις δύο ανανεώσεις σε... μια μέρα; Κάτι που, με τη σειρά του, σημαίνει πως ΔΕΝ μπορείς να βάζεις 2*5€ μέσα σε ΜΙΑ μέρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts