Mark_K Δημ. August 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2018 Κάνεις λάθος. Από τη στιγμή που έκανες ανανέωση δεν είναι "λεφτά" αυτό που έχεις, αλλά χρόνος ομιλίας. Έδωσες χρήματα και πήρες υπηρεσία. Η οποία έχει συγκεκριμένη ημερομηνία λήξης. Sent from my SM-G930F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. August 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2018 Κάνεις λάθος. Από τη στιγμή που έκανες ανανέωση δεν είναι "λεφτά" αυτό που έχεις, αλλά χρόνος ομιλίας. Έδωσες χρήματα και πήρες υπηρεσία. Η οποία έχει συγκεκριμένη ημερομηνία λήξης. Sent from my SM-G930F Κάποιοι δυστυχώς σκάνε γάιδαρο. Εξηγείς πως δεν πρόκειται περί τραπεζικού ιδρύματος και υπηρεσίας ταμιευτηρίου, αλλά πέρα βρέχει και αντίπερα χιονίζει. Προ πληρώνεις χρόνο ομιλίας. Είτε πάρεις πακέτο, είτε όχι. Δηλαδή πόσο δύσκολο είναι να καταλάβει κάποιος αυτούς τους όρους. Φυσικά, το ότι έχουμε αυτή την άποψη, σε καμία των περιπτώσεων δεν μας χρήζει οπαδούς των συγκεκριμένων (συχνών θα έλεγα) τροποποιησεων. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2018 Όσο αφορά τον όρο κλοπή και με έμφαση (καθαρή κλοπή ) είναι εντελώς άσχετος γιατί εσύ τα πλήρωσες με την θέληση σου. Δεν σου τα αφαίρεσαν από την τσέπη . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. August 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2018 Παιδιά είναι όροι του "παιχνιδιού" που συμφωνούμε θέλοντας και μη. Εφόσον υπάρχει ανακοίνωση και ενημέρωση από πριν δεν είναι κλέψιμο. Δε λέω ότι μου αρέσει αλλά τι να κάνεις αφού κάνουν ότι θέλουν με τις ευλογίες του ελεύθερου εμπορίου Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfz6 Δημ. August 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2018 Οκ πάσο.... Από όλους θα μας ΚΛΕΒΟΥΝ (χωρίς εισαγωγικά) τα ΛΕΦΤΑ (γιατί όντως λεφτά είναι και όχι ανανέωση, αφού εμένα , λεφτά μου αφαιρεί η πιστωτική μου κάθε φορά που βάζω 10€ στο whats up) στο τέλος κάθε διμηνου... Και όλοι θα ζήσουμε με αυτό. (Live with it) Απλά εγώ, ο cbr και ορισμένοι άλλοι θα λέμε ότι δεν είναι σωστό, είναι αδικία είναι κλεψιά ή ότι άλλο μπορεί να το πει κάποιος. Εσείς μπορείτε να λέτε μπράβο που το κάνουν, δεν είναι τράπεζες ή ιδρύματα κτλ κτλ. Δημοκρατία έχουμε (ακόμα ευτυχώς). Και να σας πω και κάτι? Αφού δεν είναι τράπεζες γιατί θα πρέπει να έχουν έναν τύπου "κουμπαρά"?? Εγώ θέλω να αγοράσω κάθε μήνα το combo με 8,50€. Ο άλλος θέλει το καλοκαιρινό 7gb με 7€ Γιατί να πρέπει να καταθέσουμε στο ταμείο μιας "όχι Τράπεζας" 10€ και δεν μπορώ πχ να πάρω το combo κατευθείαν με την κάρτα μου και να δω στον λογαριασμό της πιστωτικής μια χρέωση 8,50+φπα ??? Γιατί έτσι θέλει η κάθε εταιρία και άμα δεν μου αρέσει να μην γίνω πελάτης της να φανταστώ?? Sent from Lenovo Vibe P1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arjuna Δημ. August 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2018 Κάνεις λάθος. Από τη στιγμή που έκανες ανανέωση δεν είναι "λεφτά" αυτό που έχεις, αλλά χρόνος ομιλίας. Έδωσες χρήματα και πήρες υπηρεσία. Η οποία έχει συγκεκριμένη ημερομηνία λήξης. Sent from my SM-G930F Και όμως δεν είναι χρόνος ομιλίας... είναι χρηματικό υπόλοιπο. Έτσι προσδιορίζεται στις εφαρμογές (web, app) και στα ενημερωτικά sms Από το υπόλοιπο αυτό: αγοράζεται χρόνος ομιλίας flat rate (υπηρεσία) βάση του ανακοινωμένου τιμοκαταλόγου αγοράζονται πακέτα χρόνου ομιλίας-internet-sms (υπηρεσία) με συγκεκριμένες παροχές και χρονική διάρκεια Είναι κατανοητή η φραγή σε (Χ) μέρες μετά την τελευταία ανανέωση, απαράδεκτη ωστόσο η αρπαγή των υπολοίπων μας. Χρησιμοποιούμε εθελούσια υπηρεσίες εταιριών... δεν χρειάζεται όμως να επικροτούμε την κακή τους επιχειρηματική πρακτική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
looneygirl Δημ. August 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2018 Γεια σας . Έβαλα μια κάρτα των 10 ευρώ και επειδή είχα υπόλοιπο -58 λεπτά δεν.με φτάνουν να πάρω το πακέτο των 8.50 ευρώ μιας και έμεινε μέσα 8,35 ευρώ. Και φυσικά δεν θέλω να βαλω άλλη κάρτα. Υπάρχει λύση??? Αν τους πω να μου πιστωσουν 25 λεπτά θα το κάνουν ή δεν έχω ελπίδα? Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2018 Αν τους το πεις , απλά έχεις ελπίδα. Σίγουρο δεν είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. August 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2018 Και όμως δεν είναι χρόνος ομιλίας... είναι χρηματικό υπόλοιπο. Έτσι προσδιορίζεται στις εφαρμογές (web, app) και στα ενημερωτικά sms Από το υπόλοιπο αυτό: αγοράζεται χρόνος ομιλίας flat rate (υπηρεσία) βάση του ανακοινωμένου τιμοκαταλόγου αγοράζονται πακέτα χρόνου ομιλίας-internet-sms (υπηρεσία) με συγκεκριμένες παροχές και χρονική διάρκεια Είναι κατανοητή η φραγή σε (Χ) μέρες μετά την τελευταία ανανέωση, απαράδεκτη ωστόσο η αρπαγή των υπολοίπων μας. Χρησιμοποιούμε εθελούσια υπηρεσίες εταιριών... δεν χρειάζεται όμως να επικροτούμε την κακή τους επιχειρηματική πρακτική. Λυπάμαι αλλά δεν είναι έτσι. Μερικά πράγματα είναι συγκεκριμένα στην κινητή και δεν μπορούμε να τα βαφτίζουμε κατά το δοκούν για να υποστηρίξουμε μια άποψη. Όταν ανανεώνεις αγοράζεις υπηρεσία. Δεν έχει πλέον χρήματα, αλλά credits που αντιστοιχούν σε συγκεκριμένο χρόνο ομιλίας, sms ή mb, και που επίσης μπορείς να τα ανταλλάξεις με πακέτα. Για αυτό το λόγο εκφράζονται με μονάδα μέτρησης το € χάριν ευκολίας και δεν σημαίνει ότι είναι χρήματα. Αν ήταν χρήματα θα έπρεπε να μπορείς να τα ανταλλάξεις και με άλλα προϊόντα. Δεν γίνεται όμως να πας σε ένα φούρνο να αγοράσεις μισό κιλό ψωμί με το "χρηματικό υπόλοιπο" στο καρτοκινητό σου. Αυτή είναι η κύρια διαφορά μετάξύ όσων άσχετων παραδειγμάτων αναφέρθηκαν (άσχετων γιατί συγκρίνουν διαφορετικά ππράγματα) που μιλάνε για αντιπαραβολή με paypal ή τράπεζα. Οκ πάσο.... Από όλους θα μας ΚΛΕΒΟΥΝ (χωρίς εισαγωγικά) τα ΛΕΦΤΑ (γιατί όντως λεφτά είναι και όχι ανανέωση, αφού εμένα , λεφτά μου αφαιρεί η πιστωτική μου κάθε φορά που βάζω 10€ στο whats up) στο τέλος κάθε διμηνου... Και όλοι θα ζήσουμε με αυτό. (Live with it) Απλά εγώ, ο cbr και ορισμένοι άλλοι θα λέμε ότι δεν είναι σωστό, είναι αδικία είναι κλεψιά ή ότι άλλο μπορεί να το πει κάποιος. Εσείς μπορείτε να λέτε μπράβο που το κάνουν, δεν είναι τράπεζες ή ιδρύματα κτλ κτλ. Δημοκρατία έχουμε (ακόμα ευτυχώς). Και να σας πω και κάτι? Αφού δεν είναι τράπεζες γιατί θα πρέπει να έχουν έναν τύπου "κουμπαρά"?? Εγώ θέλω να αγοράσω κάθε μήνα το combo με 8,50€. Ο άλλος θέλει το καλοκαιρινό 7gb με 7€ Γιατί να πρέπει να καταθέσουμε στο ταμείο μιας "όχι Τράπεζας" 10€ και δεν μπορώ πχ να πάρω το combo κατευθείαν με την κάρτα μου και να δω στον λογαριασμό της πιστωτικής μια χρέωση 8,50+φπα ??? Γιατί έτσι θέλει η κάθε εταιρία και άμα δεν μου αρέσει να μην γίνω πελάτης της να φανταστώ?? Sent from Lenovo Vibe P1 Άλλο πράγμα τα χρήματα, άλλο οι υπηρεσίες και τα προϊόντα. Με αυτήν την λογική που περιγράφεις αν αγοράσεις 2 εισιτήρια ή μια κάρτα απεριορίστων διαδρομών δίνεις χρήματα και πάλι έχει χρήματα. Όχι, απλά αγοράζεις υπηρεσίες. Αυτό που λες υπάρχει και είναι το συμβόλαιο, αν θες να δίνεις συγκεκριμένο ποσό απευθείας για αγορά συγκεκριμένων παροχών. Και ΔΕΝ καταθέτεις στο ταμείο γιατί δεν είναι τράπεζα. Πληρώνεις για αγορά υπηρεσιών. Η τελευταία σου πρόταση είναι απολύτως σωστή. Αν δεν συμφωνείς απλά δεν αγοράζεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2018 (edited) Ακριβώς έτσι και με το εισιτήριο του ΚΤΕΛ που γράφει 30 Ευρώ με επιστροφή, Αν δεν χρησιμοποιήσω εντός μηνός την επιστροφή το έχασα. Και κανείς δεν μίλησε για κλοπή. Ούτε για κουμπαρά. Και όμως το εισιτήριο μου λέει 30 ευρώ. Γιατί να μην το χρησιμοποιήσω όταν θέλω εγώ ; Edited August 7, 2018 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. August 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2018 να συμπληρωσω (μάλλον το εχω γραψει παλι,αν και εχει τραβηξει πολυ το θεμα του υπολοιπου) οτι με την ανανεωση επι της ουσιας πληρωνεις επισης: -τα τελη διατηρησης του αριθμου για αλλους 13 μηνες που διαρκει συνολικα ο αριθμος (η εκχωρηση απο την εεττ κοστιζει στην καθε εταιρια καθε χρονο ενα παγιο τελος) -την διατηρηση εισερχομενων για άλλους 3-4 μηνες -την διατηρηση εξερχομενων για άλλους 2-3 μηνες Αυτα δεν χανονται,ειναι υπηρεσιες που απολαμβανεις.Τα credits (μοναδες σε ευρω) που σου πιστωνει είναι τροπος διευκολυνσης για να χρησιμοποιεις πακετα ομιλιας κλπ. Το αν ειναι σωστος τροπος διαχειρησης το να σβηνονται οι μοναδες απο το υπολοιπο ειναι αλλο θεμα. Με καποιον τροπο πρεπει να σε "αναγκασει" το δικτυο να δινεις λεφτα,για να συντηρειται,να επεκτεινεται και παραλληλα να ικανοποιειται η (φυσικη ή τεχνητή) ανάγκη επικοινωνίας σου.Αν δεν στα επαιρνε ή δεν σου έβαζε φραγές κλπ θα βρισκοταν αλλος τροπος για να σε αναγκασει να βαλεις χρηματα. Προσφερουν καποιες υπηρεσιες,τζαμπα δεν ειναι. Ουτε και υποχρεωτικό να τις χρησιμοποιησω.Το αν αισχροκερδουν ή πλουτίζουν εις βαρος μας είναι αλλη ιστορια.Την οποία προσωπικά δεν μπορω να αναλυσω ή να αποδείξω χωρις στοιχεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2018 http://www.kathimerini.gr/978757/article/oikonomia/epixeirhseis/ay3hseis-stis-xrewseis-kartokinhths-prow8oyn-oi-paroxoi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. August 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2018 Νομίζω οτι συμπίπτει αυτό με κατι που σκεφτόμουν,πλεον επιχειρούν να μαζεψουν τα σπασμένα του "πολέμου" προσφορών και ανταγωνισμού ειδικά στα τέλη δεκαετίας '00 - αρχές δεκαετίας '10. Το προβλημα ειναι οτι τα σπασμένα τα πληρώνουν οι πελάτες,ειδικά οι "φτωχοί". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. August 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2018 (edited) http://www.kathimerini.gr/978757/article/oikonomia/epixeirhseis/ay3hseis-stis-xrewseis-kartokinhths-prow8oyn-oi-paroxoiΟ ανταγωνισμός σε όλο του το μεγαλείο. Δεν σου αρέσει η μία, πας στην άλλη. Πως είπατε; Πάνω κάτω το ίδιο είναι; Σιγά. Με την ευκαιρία να αναφέρω πως δεν πληρώνεις εισιτήριο 45€ για ένα με επιστροφή που κοστίζει 30€ και το υπόλοιπο μένει....στο ΚΤΕΛ(πχ) Μπορώ να πληρώνω 7 και κάτι που κοστίζει το πακέτο που θέλω; Όχι; Πώς και έτσι; Edited August 7, 2018 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. August 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2018 πω πω κολλημα!!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. August 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2018 Ποτε δεν υπήρχε το "πληρώνω ακριβώς όσο κάνει το πακέτο" στην καρτοκινητη. Υπηρχαν στανταρ αξιες ανανέωσης,ανεξαρτήτως αξίας πακέτου. Μετά ήρθε και ο φορος κινητής. Εν παση περιπτώση,θα βοηθούσε να αντιληφθούμε ότι αγοράζουμε κάτι με συγκεκριμένη αξια και συγκεκριμένη διάρκεια. Καποτε η διαρκεια ηταν 12 μήνες. Τωρα ειναι 2. Αλλαξε η διάρκεια οχι η τακτικη. Και στους 12 μηνες χανονταν τα χρηματα αλλα δεν ακουσα παραπονο ποτε. Το καρτοκινητο παντα ετσι λειτουργουσε.Προφανως δεν ειναι ευχαριστη ουτε βολικη η αλλαγη αλλα δεν μπορουμε να φωναζουμε οταν (δεν) μας βολεύει μονο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. August 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2018 (edited) Λυπάμαι αλλά δεν είναι έτσι. Μερικά πράγματα είναι συγκεκριμένα στην κινητή και δεν μπορούμε να τα βαφτίζουμε κατά το δοκούν για να υποστηρίξουμε μια άποψη. Όταν ανανεώνεις αγοράζεις υπηρεσία. Δεν έχει πλέον χρήματα, αλλά credits που αντιστοιχούν σε συγκεκριμένο χρόνο ομιλίας, sms ή mb, και που επίσης μπορείς να τα ανταλλάξεις με πακέτα. Για αυτό το λόγο εκφράζονται με μονάδα μέτρησης το € χάριν ευκολίας και δεν σημαίνει ότι είναι χρήματα. Αν ήταν χρήματα θα έπρεπε να μπορείς να τα ανταλλάξεις και με άλλα προϊόντα. Δεν γίνεται όμως να πας σε ένα φούρνο να αγοράσεις μισό κιλό ψωμί με το "χρηματικό υπόλοιπο" στο καρτοκινητό σου. Αυτή είναι η κύρια διαφορά μετάξύ όσων άσχετων παραδειγμάτων αναφέρθηκαν (άσχετων γιατί συγκρίνουν διαφορετικά ππράγματα) που μιλάνε για αντιπαραβολή με paypal ή τράπεζα. Άλλο πράγμα τα χρήματα, άλλο οι υπηρεσίες και τα προϊόντα. Με αυτήν την λογική που περιγράφεις αν αγοράσεις 2 εισιτήρια ή μια κάρτα απεριορίστων διαδρομών δίνεις χρήματα και πάλι έχει χρήματα. Όχι, απλά αγοράζεις υπηρεσίες. Αυτό που λες υπάρχει και είναι το συμβόλαιο, αν θες να δίνεις συγκεκριμένο ποσό απευθείας για αγορά συγκεκριμένων παροχών. Και ΔΕΝ καταθέτεις στο ταμείο γιατί δεν είναι τράπεζα. Πληρώνεις για αγορά υπηρεσιών. Η τελευταία σου πρόταση είναι απολύτως σωστή. Αν δεν συμφωνείς απλά δεν αγοράζεις. Μην είσαι απόλυτος ότι είναι GREDITS επειδή θυμάμαι.. Κάποτε ο άνεμος τα έλεγε στο υπόλοιπο έχετε 8€ ευρωλεπτά Οπότε μην είσαι σίγουρος ούτε εσύ σε αυτό που λες και εσύ βάπτιση κάνεις...λέγοντας GREDITS Edited August 7, 2018 by oxxy Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. August 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2018 όπως και να τα πεις το νόημα είναι ότι δεν πρόκεται για χρήματα από τη στιγμή που θα φύγουν από εσένα. Μπορεί να τα πεις όπως γουστάρεις. Η λέξη credits που χρησιμοποιούμε είναι για χάριν ευκολότερης κατανόησης. Το τι έκανε η wind μικρή σημασία έχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. August 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2018 το gigaday έχει προτεραιότητα σε σχέση με το after dark; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. August 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2018 http://www.kathimerini.gr/978757/article/oikonomia/epixeirhseis/ay3hseis-stis-xrewseis-kartokinhths-prow8oyn-oi-paroxoi Θα ήθελα να σε ευχαριστήσω για το άρθρο. Καλά έκαναν στην καθημερινή και έκλεισαν τα σχόλια γιατί θα έτρωγαν το κράξιμο της αρκούδας. Μια δικαιολογία ολόκληρή το ότι οι συνδρομητές ουσιαστικά συμβάλουν στις επενδύσεις λόγο ότι δεν έρχονται κεφάλαια από έξω για επενδύσεις που είναι ψέμα και το χειρότερο από όλα «Με τις κινήσεις αυτές, αλλά και την αύξηση των χρεώσεων, οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας θέλουν αφενός μεν να αυξήσουν τα έσοδά τους, αφετέρου να ενθαρρύνουν την υψηλότερη χρήση καρτοκινητού.» Ας φτιάχνανε τις τιμές και τις παροχές. Αλλά αυτοί θέλουν να βγάλουν κέρδος χωρίς να αυξήσουν τις παροχές. Αίσχος και ντροπή σε όλα τα συστημικά μέσα. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. August 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2018 Απορώ πως μερικοί δεν ζητάνε και τόκους απο τα λεφτά που βάζουν για την ανανέωση.:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. August 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2018 (edited) όπως και να τα πεις το νόημα είναι ότι δεν πρόκεται για χρήματα από τη στιγμή που θα φύγουν από εσένα. Μπορεί να τα πεις όπως γουστάρεις. Η λέξη credits που χρησιμοποιούμε είναι για χάριν ευκολότερης κατανόησης. Το τι έκανε η wind μικρή σημασία έχει.Αυτό ακριβώς... Λέμε δεν έχει σημασία πως λέγεται... Έφερα ένα παράδειγμα πως τα έλεγε η κάθε μία θα μπορούσε να τα λέει ευρώλεπτα coin gredits... αλλάζει κάτι..Όχι για αυτό είπα να μην βαπτίζονται Edited August 7, 2018 by oxxy Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. August 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2018 Απορώ πως μερικοί δεν ζητάνε και τόκους απο τα λεφτά που βάζουν για την ανανέωση.:lol:Χμ, θα μπορούσε όταν πηγαίνει το υπόλοιπο σε αρνητικά νούμερα, όπως αναφέρει η κοπελιά λίγα μηνύματα πιο πριν, να τοκίζεται μέχρι την επόμενη ανανέωση. Χμ, για περίμενε... Αφού είναι χρήματα πως είναι δυνατόν να πάει κάτω από 0; Και όταν βάλεις και άλλα χρήματα να σου τα αφαιρέσει και να έχεις ακόμη λιγότερα; Αυτό και αν είναι κλεψιά.... Sent from my SM-G930F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. August 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2018 Αρχίζω να ψάχνω για βουλγαρικό νούμερο, με πολλά λεπτά ομιλίας και παρά πολλά gb. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. August 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2018 Αυτό ακριβώς... Λέμε δεν έχει σημασία πως λέγεται... Έφερα ένα παράδειγμα πως τα έλεγε η κάθε μία θα μπορούσε να τα λέει ευρώλεπτα coin gredits... αλλάζει κάτι..Όχι για αυτό είπα να μην βαπτίζονται οχι οτι παιζει ρολο αλλά ο ορος ευρωλεπτα πρεπει να χρησιμευε στον διαχωρισμο μεταξυ λεπτων του ευρω και λεπτων της ωρας (ομιλιας). Αν και δεν θυμαμαι ακριβη διατυπωση,δεν πρεπει να σχετιζεται με αυτο που λέμε ----- προσθήκη μηνύματος 60 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αρχίζω να ψάχνω για βουλγαρικό νούμερο, με πολλά λεπτά ομιλίας και παρά πολλά gb. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk και οποιος θελει να σε παρει θα χρεωνεται προς Βουλγαρία?ασε που θα βλέπουν βουλγαρικο και θα φοβουνται να το σηκωσουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts