Kozi0 Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 https://www.spametouskanones.gr/play-now-faq/ Όσον αφορά τα 480p του unlimited. Ερώτηση 13. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 μ αρεσει που μου βγαλε 15gb με 9,90 παταω να τα παρω και με πηγε στα 7gb με 7 ευρω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 Είναι μόνο για τα συμβόλαια έχω την εντύπωση Sent from my SM-G930F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 αντε! και γιατι μας το μοστραρει φατσα καρτα με το που ανοιγουμε την εφαρμογη! απιστευτοι! δεν μπορουν να κανουν διαχωρισμο ποιοι εχουν συμβολαια και ποιοι καρτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 αντε! και γιατι μας το μοστραρει φατσα καρτα με το που ανοιγουμε την εφαρμογη! απιστευτοι! δεν μπορουν να κανουν διαχωρισμο ποιοι εχουν συμβολαια και ποιοι καρτα;Και πως θα πατήσουν το κουμπί συνδρομητές σαν εσένα; εννοώ να φάνε τον πρόλογο για τα γίγα. Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 αντε! και γιατι μας το μοστραρει φατσα καρτα με το που ανοιγουμε την εφαρμογη! απιστευτοι! δεν μπορουν να κανουν διαχωρισμο ποιοι εχουν συμβολαια και ποιοι καρτα;Οι περισσότεροι που έχουν καρτα είναι WhatsUp και έχουν δικιά τους εφαρμογή. Όσοι έχουν Cosmoκαρτα ή Frog χρησιμοποιούν την εφαρμογή για συμβόλαια επειδή η Cosmote θέλει να τους ωθήσει στα συμβόλαια, ή στο WhatsUp, άρα δεν την συμφέρει ο διαχωρισμός. Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestispro Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 Μια απορία....το καλοκαιρινό πακέτο 7gb με 7€ γράφει ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν 1.9gb για την ευρωπαϊκή ένωση. Αφού λοιπόν το αγοράσω και προσθέτουν στα υπόλοιπα mb που έχω αγορασμένα για 30 μέρες, πως θα αναγνωρίσει της καλοκαιρινής προσφοράς και πως θα βάλει όριο? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hd1980 Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 Καλησπέρα έχω μια κάρτα στην κατοχή μου προνομιακό που με 10€ μου δίνει 7gb & 200 λεπτά προς όλους. Έχω μια ερώτηση αν πάρω mobile router https://www.skroutz.gr/s/10777698/TP-LINK-M7300-v2.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share & αφαιρέσω το pin θα δουλέψει η κάρτα? Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ουδείς αγνωμονέστερος του ευεργετηθέντος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 Καλησπέρα έχω μια κάρτα στην κατοχή μου προνομιακό που με 10€ μου δίνει 7gb & 200 λεπτά προς όλους. Έχω μια ερώτηση αν πάρω mobile router https://www.skroutz.gr/s/10777698/TP-LINK-M7300-v2.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share & αφαιρέσω το pin θα δουλέψει η κάρτα? Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κανονικά. Γιατί να μη δουλέψει; Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hd1980 Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 Κανονικά. Γιατί να μη δουλέψει;Δεν ξέρω το έχει δοκίμασει κάνεις? Επίσης έχω ένα ρουτερ Vodafone παίζει να δουλέψει & εκεί? Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ουδείς αγνωμονέστερος του ευεργετηθέντος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. July 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2018 Και εκει θα δουλευει. Εννοείται οτι σε καθε περιπτωση πρεπει να βαλεις τις αναλογες ρυθμισεις apn της κοσμοτε. Στο vodafone επειδη εχει ετοιμα τα apn της εταιρείας πρεπει να επιλέξεις την χειροκινητη ρύθμιση(ή όπως αλλιώς λέγεται) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hd1980 Δημ. July 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2018 Και εκει θα δουλευει. Εννοείται οτι σε καθε περιπτωση πρεπει να βαλεις τις αναλογες ρυθμισεις apn της κοσμοτε. Στο vodafone επειδη εχει ετοιμα τα apn της εταιρείας πρεπει να επιλέξεις την χειροκινητη ρύθμιση(ή όπως αλλιώς λέγεται)Έψαξα στο YouTube πως ρυθμίζω το apn αλλά δυστυχώς σε περιβάλλον Vodafone στο router δεν έχει τέτοια επιλογή. Έχει κανείς την γνώση να μου την μεταλαμπαδεύσει? Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων. Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 19 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επίσης μια ερώτηση. Πήγα σε κατάστημα Cosmote να ρωτήσω για mobile router & ρώτησα αν παίρνει & άλλες εταιρείες &. Ου είπαν ότι είναι unbranded & ότι παίρνει όλα τα δίκτυα το router. Γνωρίζει κάποιος γιατί μου έδωσαν την εντύπωση ότι δεν ήξεραν & ότι ήθελαν να μου πουλήσουν. Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ουδείς αγνωμονέστερος του ευεργετηθέντος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2018 Όλα τα ρούτερ πέρνουν όλες τις εταιρείες. Στο φυλάδιο που συνοδευει το ρούτερ θα βρείς την διευθηνση για να μπεις σε αυτό . στυλ 168.Χχ.Χχ.ΧΧ. Αφού μπεις θα χρειαστεί να αλλάξεις τις ρυθμίσεις APN μόνο αν δεν τις πέρνει αυτόματα. Αυτό γίνεται σε όλες τις εταιρείες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hd1980 Δημ. July 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2018 Όλα τα ρούτερ πέρνουν όλες τις εταιρείες. Στο φυλάδιο που συνοδευει το ρούτερ θα βρείς την διευθηνση για να μπεις σε αυτό . στυλ 168.Χχ.Χχ.ΧΧ. Αφού μπεις θα χρειαστεί να αλλάξεις τις ρυθμίσεις APN μόνο αν δεν τις πέρνει αυτόματα. Αυτό γίνεται σε όλες τις εταιρείες.Είτε βάλω ip είτε μπω μέσα από την εφαρμογή της Vodafone με βάζει σε περιβάλλον Vodafone & δεν με αφήνει να πειράξω ρυθμίσεις. Υπάρχει άλλος τρόπος? Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ουδείς αγνωμονέστερος του ευεργετηθέντος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2018 Πια Ip έβαλες ακριβώς ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. July 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2018 (edited) βασικα η ip ειναι συνηθως της μορφης 192.168.χ.χ και ζητα κωδικο για να πειραξεις τις ρυθμισεις (π.χ. admin). τουλάχιστον σε ενα 3g που ειχα εγω απο βονταφον. Αν τα πιο καινουργια εχουν αλλαξει την μορφη της ip δεν ξερω..αλλά για να αλλάξεις ρυθμισεις συνηθως θελει κωδικο. Αν μας ελεγες μοντελο θα ηταν πιο ευκολο. Edited July 19, 2018 by kmpatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hd1980 Δημ. July 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2018 Πια Ip έβαλες ακριβώς ;Το manual λέει την 192.168.0.1 Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ουδείς αγνωμονέστερος του ευεργετηθέντος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2018 Σίγουρα μέσα από την σελίδα αυτή θα υπάρχει ρύθμιση να βάλεις άλλο APN . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. July 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2018 (edited) Σίγουρα μέσα από την σελίδα αυτή θα υπάρχει ρύθμιση να βάλεις άλλο APN .Εάν έχει κάνει σύνδεση το μπρίκι του πρέπει να κάνει αποσύνδεση για να δει τα setting του apn Ένα μπρίκι που είχα εγώ έτσι μόνο σε άφηνε να κάνεις τροποποίηση του apn Υποθετικά μιλάω... Μπορεί να θέλει το ίδιο. Edited July 19, 2018 by oxxy Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. July 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2018 (edited) Καλημέρα στην παρέα. Να ρωτήσω κάτι για την ιστορία. Αν αγοράσω τώρα ένα καινούργιο νούμερο what's up, θα μπορέσω να έχω πρόσβαση στην καλοκαιρινή προσφορά 7€/7GB; Επίσης, μέχρι πόσα νούμερα μπορώ να δηλώσω στο my Cosmote app ; Υπάρχει περιορισμός; Αυτή τη στιγμή έχω δύο νούμερα what's up και τα βλέπω και τα δύο μέσα απ' το app (συνδέομαι με κωδικούς). Αν πάρω και τρίτο νούμερο θα μπορέσω να το δηλώσω κι αυτό μέσα στην εφαρμογή; Edited July 19, 2018 by panosz75 Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. July 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2018 Καλημέρα στην παρέα. Να ρωτήσω κάτι για την ιστορία. Αν αγοράσω τώρα ένα καινούργιο νούμερο what's up, θα μπορέσω να έχω πρόσβαση στην καλοκαιρινή προσφορά 7€/7GB; Επίσης, μέχρι πόσα νούμερα μπορώ να δηλώσω στο my Cosmote app ; Υπάρχει περιορισμός; Αυτή τη στιγμή έχω δύο νούμερα what's up και τα βλέπω και τα δύο μέσα απ' το app (συνδέομαι με κωδικούς). Αν πάρω και τρίτο νούμερο θα μπορέσω να το δηλώσω κι αυτό μέσα στην εφαρμογή; Μπορείς να το ενεργοποιήσεις 2 φορές ανα μήνα, δηλαδή σύνολο 4.Δεν λέει για περιορισμό στα νέα νούμερα...για την εφαρμογή δεν πρέπει να έχει περιορισμό.. Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. July 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2018 (edited) (μεχρι) ποσες ανανεωσεις χρονου ομιλιας μπορω να κανω σε μια ημερα; Edited July 20, 2018 by patrickdrd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2018 Χρήσιμες Πληροφορίες: Μπορείς να πραγματοποιήσεις: Με χρέωση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας Online Ανανέωση Χρόνου Ομιλίας συνολικής αξίας 150€ ανά ημέρα. Με χρήση Paypal μια χρέωση ημερησίως με ανώτερο ημερήσιο ποσό 30 € τρεις χρεώσεις εβδομαδιαίως με ανώτερο συνολικό ποσό 60 € πέντε χρεώσεις μηνιαίως με ανώτερο συνολικό ποσό 100 € Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. July 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2018 Έβαλα χθες 2 5αρες σε ένα κινητό ήρθε reload it βάλαμε τον κωδικό αλλά δεν ήρθαν τα MB. Πήρα τηλέφωνο τους είπα τι έγινε και με λένε είναι γενικό το πρόβλημα έστειλε ένα αίτημα και λέει θα έρθουν. Ακόμα δεν ήρθαν. Περνω στο 13888 μέσω κινητού αλλά κλείνουν την κλήση όταν είμαι στην αναμονή για σύνδεση με εκπρόσωπο. Πατάω το 5 και το 3. Υπάρχει άλλο κόλπο έστω και σε αναμονή και να μην κλείνουν την κλήση μπας και μιλήσουμε με κανέναν? Απαράδεκτοι εκεί στην cosmote. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. July 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2018 Με χρήση Paypal μια χρέωση ημερησίως με ανώτερο ημερήσιο ποσό 30 € τρεις χρεώσεις εβδομαδιαίως με ανώτερο συνολικό ποσό 60 € πέντε χρεώσεις μηνιαίως με ανώτερο συνολικό ποσό 100 € α γεια σου, αυτα τα τελευταια θυμαμαι παλιοτερα ηταν και για την καρτα, πλεον ισχυουν μονο για paypal; με καρτα δηλαδη θα μπορεσω να βαλω 3 5αρες που θελω σημερα, ετσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts