tolisfz6 Δημ. July 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2018 καλησπερα παιδια πηγα την περασμενη εβδομαδα σε καταστημα cosmote kai germano να κανω φορητοτητα απο vodafone cu σε cosmote whats up και μου ειπαν οτι ειναι ειδικη καρτα που σου δινουν και υπαρχει εληψει λεει και δεν ξερουμε ποτε θα εχουμε και βεβαια 30ευρο το κοστος Διάβασε από το ποστ #22170 και πίσω... Και μετά προσπάθησε αρκετές φορές στο 13888 μέχρι να πέσεις στον υπάλληλο που δεν έχει ενημερωθεί ακόμα.... Sent from Lenovo Vibe P1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. July 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2018 (edited) Καλημέρα. Προσπάθησα να βρω παρόμοιο πρόβλημα αλλά χάθηκα λιγάκι... Ο πατέρας μου είχε υπόλοιπο 2,9gb internet απο μεταφορές υπολοίπου. Χθές έκανε reload μετά απο μια ανανέωση κάρτας και εξαφανίστηκαν! Φαίνοντα μόνο τα 600mb του reload. Τί μπορεί να συνέβει; Edited July 12, 2018 by Vasileios Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bfc Δημ. July 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2018 Καλημέρα. Προσπάθησα να βρω παρόμοιο πρόβλημα αλλά χάθηκα λιγάκι... Ο πατέρας μου είχε υπόλοιπο 2,9gb internet απο μεταφορές υπολοίπου. Χθές έκανε reload μετά απο μια ανανέωση κάρτας και εξαφανίστηκαν! Φαίνοντα μόνο τα 600mb του reload. Τί μπορεί να συνέβει; Τα 2,9 ήταν από reload ή από αγορασμένα πακέτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. July 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2018 Τα 2,9 ήταν από reload ή από αγορασμένα πακέτα? Δεν είναι σίγουρος...και απο τα 2 πιθανόν. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bfc Δημ. July 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2018 Δεν είναι σίγουρος...και απο τα 2 πιθανόν. To reload παρατείνει την ημερομηνία λήξεις μόνο στα ΜΒ του reload. Τα ΜΒ από αγορασμένα πακέτα για να επεκταθεί η ημερομηνία λήξης, θα έπρεπε να αγοράσεις πακέτο 700ΜΒ/7€ ή 120ΜΒ/3€. Για το 700ΜΒ/7€ τρέχει προσφορά και σου δίνει 7GB το οποίο μπορεί να επεκταθεί αγοράζοντας νεο πακέτο πριν λήξει, οπότε μικρή η χασούρα αν αγοράσεις νέο πακέτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2018 Μπορεί τα 2,9 GB να λήξανε. Όλα τα πακέτα ισχύουν μέχρι 30 ημέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. July 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2018 Μπορεί τα 2,9 GB να λήξανε. Όλα τα πακέτα ισχύουν μέχρι 30 ημέρες. Μα τόσους μήνες τα μεταφέρει...:/ Και ξαφνικά έληξαν;; Δε ξέρω.... Τους πήρε τηλ πριν λίγο και του είπαν τεχνικό πρόβλημα και θα λυθεί.... Αλλά παράξενο. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2018 Μεταφορά γίνεται μόνο με την αγορά του ίδιου ακριβώς πακέτου. Δεν γίνεται αγοράζοντας ένα άλλο . Πριν από 1 χρόνο γινότανε. Αλλά μιλάμε για τώρα. Με όποιον τρόπο τα μετέφερε τόσο καιρό με τον ίδιο τρόπο έπρεπε να τα μεταφέρει και τώρα. Με αγορά reload μόνο τα ΜΒ του reload μεταφέρονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. July 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2018 (edited) Μου έστειλαν σήμερα σε φοιτητικό sms για δωρεάν 3GB με διάρκεια 1 εβδομάδα και ενεργοποίηση έως 15.07. Έστειλα τελικά σμσ ενεργοποίησης.Μου απάντησαν ότι το επεξεργάζονται...Μετά από 5΄ενεργοποιήθηκε. Edited July 12, 2018 by MIKU Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestispro Δημ. July 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2018 Έστειλα τελικά σμσ ενεργοποίησης.Μου απάντησαν ότι το επεξεργάζονται...Μετά από 5΄ενεργοποιήθηκε.Έχεις καιρό να βάλεις κάρτα? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. July 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2018 Όχι.Πριν 5 μέρες είχα βάλει.. Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_bill Δημ. July 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2018 Καλησπέρα, θα ηθελα να ρωτησω για μια νεα καρτα whats up που εβγαλα.Αφου ενεγοποιηθηκε και εβαλα καποια data, εστειλα 4G στο 1333 για να ενεργοποιησω το 4G (πηρα πισω απαντηση οτι οκ).Απο εκει και περα ενω 3χω επιλεξει το 4G (LTE) απο τις ρυθμισεις, στο ιδιο σημειο εμενα δειχνει H+ και διπλανη συσκευη (iPhone συγκεκριμενα) με cosmote και αυτη δειχνει 4G. Χρειαζεται να κανω κατι αλλο μηπως δεν εχει ενεργοποιηθει το 4G ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2018 Μήπως η συσκευή σου δεν έχει την 800 μπάντα? ;) Και έτσι δε σε καλύπτει στο σημείο που βρίσκεσαι? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_bill Δημ. July 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2018 Το xiaomi mi5s εχω, νομιζω δεν την εχει( δεν ειμαι σιγουρος) Απλα πριν την cosmote ειχα vodafone cu και επιανε κανονικα 4g ,γιαυτο μου κανε εντυπωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. July 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2018 Καλησπέρα, θα ηθελα να ρωτησω για μια νεα καρτα whats up που εβγαλα.Αφου ενεγοποιηθηκε και εβαλα καποια data, εστειλα 4G στο 1333 για να ενεργοποιησω το 4G (πηρα πισω απαντηση οτι οκ).Απο εκει και περα ενω 3χω επιλεξει το 4G (LTE) απο τις ρυθμισεις, στο ιδιο σημειο εμενα δειχνει H+ και διπλανη συσκευη (iPhone συγκεκριμενα) με cosmote και αυτη δειχνει 4G. Χρειαζεται να κανω κατι αλλο μηπως δεν εχει ενεργοποιηθει το 4G ; Έκανες επανεκκίνηση;Αν ναι πάρε στο 13888 και θα δεις τι θα σου πουν.. Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. July 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2018 Καλησπέρα, θα ηθελα να ρωτησω για μια νεα καρτα whats up που εβγαλα.Αφου ενεγοποιηθηκε και εβαλα καποια data, εστειλα 4G στο 1333 για να ενεργοποιησω το 4G (πηρα πισω απαντηση οτι οκ).Απο εκει και περα ενω 3χω επιλεξει το 4G (LTE) απο τις ρυθμισεις, στο ιδιο σημειο εμενα δειχνει H+ και διπλανη συσκευη (iPhone συγκεκριμενα) με cosmote και αυτη δειχνει 4G. Χρειαζεται να κανω κατι αλλο μηπως δεν εχει ενεργοποιηθει το 4G ;Κάνε μια επανεκκίνηση την συσκευή σου για αρχή. Αν δεις ότι και πάλι δεν πιάνει, ίσως το σημείο που βρίσκεσαι να μην έχει 4g. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_bill Δημ. July 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2018 Έκανες επανεκκίνηση;Αν ναι πάρε στο 13888 και θα δεις τι θα σου πουν.. Νομίζω εστρωσε τωρα με restart (δειχνει 4g).Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. July 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2018 Καλησπέρα, θα ηθελα να ρωτησω για μια νεα καρτα whats up που εβγαλα.Αφου ενεγοποιηθηκε και εβαλα καποια data, εστειλα 4G στο 1333 για να ενεργοποιησω το 4G (πηρα πισω απαντηση οτι οκ).Απο εκει και περα ενω 3χω επιλεξει το 4G (LTE) απο τις ρυθμισεις, στο ιδιο σημειο εμενα δειχνει H+ και διπλανη συσκευη (iPhone συγκεκριμενα) με cosmote και αυτη δειχνει 4G. Χρειαζεται να κανω κατι αλλο μηπως δεν εχει ενεργοποιηθει το 4G ;Έκανες επανεκκίνηση στη συσκευή σου; Αν όχι κάνε. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. July 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2018 Ενεργοποίησα την καλοκαιρινή προσφορά και μου προτεινε 5GB για βίντεο με 1,5€ Τα πήρα και αυτά μιας και έφαγα σήμερα ήδη 6,5GB... Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. July 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2018 Ενεργοποίησα την καλοκαιρινή προσφορά και μου προτεινε 5GB για βίντεο με 1,5€ Τα πήρα και αυτά μιας και έφαγα σήμερα ήδη 6,5GB...Σε όλους πάει το μήνυμα μετά την προσφορά για τα 7GB Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Longmire Δημ. July 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2018 Εξαφανιστηκαν και απο μενα σημερα χωρις να κανω τπτ 0.74€ απο το υπολοιπο που ειχα. Δεν εχω σκοπο να ασχοληθω ομως, εκτος αν συνεχιστει το φαινομενο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. July 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2018 Μία απορία. Αν ενεργοποιησω ένα πακέτο now combo που είναι τα 700ΜΒ+το πακέτο now θα μου δώσει τα 7GB ή 700MB? Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akismei Δημ. July 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2018 Kαλησπερα στις 07 ιουλιου εβαλα στο καρτοκινητο μου (whatsup) 10 ευρω (2 πενταευρες). Πηρα την προσφορα του reload , ωστοσο μου ηρθε και ενημερωσh για τα 7gb για ενα μηνα με 7 ευρω. Σκεφτομαι να το ενεργοποιησω το πακετο αλλα μπορει να μου πει κανεις εαν το βαλω τωρα (14 ιουλιου) εαν θα πρεπει πρωτα να φαει τα mb που εχω μαζεψει και μετα να αρχισει να τρωει το πακετο των 7gb ; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastorakos84 Δημ. July 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2018 Kαλησπερα στις 07 ιουλιου εβαλα στο καρτοκινητο μου (whatsup) 10 ευρω (2 πενταευρες). Πηρα την προσφορα του reload , ωστοσο μου ηρθε και ενημερωσh για τα 7gb για ενα μηνα με 7 ευρω. Σκεφτομαι να το ενεργοποιησω το πακετο αλλα μπορει να μου πει κανεις εαν το βαλω τωρα (14 ιουλιου) εαν θα πρεπει πρωτα να φαει τα mb που εχω μαζεψει και μετα να αρχισει να τρωει το πακετο των 7gb ; :confused: Τρώει πρώτα το πακέτο που λήγει νωρίτερα. Παράθεση 1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus 2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akismei Δημ. July 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2018 ενδιαφερον !!! αρα δεν ξερω τελικα εαν συμφερει......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts