Vasileios Δημ. July 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2018 Στείλε B_OFF στο 1317 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=80009&page=1762# Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. July 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2018 Πριν πάρω τηλέφωνο στην cosmote, ήθελα να ρωτήσω το εξής. Αν έχεις έναν αριθμό τον οποίο τον χρησιμοποιείς σπάνια, μετά από καιρο σου αφαιρούν ότι υπόλοιπο χρημάτων έχεις μέσα; Έχω ένα what's up το οποίο το χρησιμοποιώ σπανίως. Κυρίως σε διακοπές (καλοκαίρι, Πάσχα κτλ), για να έχουν τα πιτσιρίκια ίντερνετ. Το Πάσχα λοιπόν είχα βάλει κάποιο ποσό, απο το οποίο μου είχε μείνει ένα υπόλοιπο 4 και κάτι ευρω. Τώρα βλέπω ότι είναι μηδενικό. Είναι λογικό αυτό; Στάλθηκε από το OnePlus 5 χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. July 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2018 Πριν πάρω τηλέφωνο στην cosmote, ήθελα να ρωτήσω το εξής. Αν έχεις έναν αριθμό τον οποίο τον χρησιμοποιείς σπάνια, μετά από καιρο σου αφαιρούν ότι υπόλοιπο χρημάτων έχεις μέσα; Έχω ένα what's up το οποίο το χρησιμοποιώ σπανίως. Κυρίως σε διακοπές (καλοκαίρι, Πάσχα κτλ), για να έχουν τα πιτσιρίκια ίντερνετ. Το Πάσχα λοιπόν είχα βάλει κάποιο ποσό, απο το οποίο μου είχε μείνει ένα υπόλοιπο 4 και κάτι ευρω. Τώρα βλέπω ότι είναι μηδενικό. Είναι λογικό αυτό; Στάλθηκε από το OnePlus 5 χρησιμοποιώντας Tapatalk Μετά από 90 μέρες χάνεται το χρηματικό υπόλοιπο αν δεν ανανεώσεις ξανά και μετά από 120 μέρες μπαίνει φραγή εισερχομένων και εξερχομένων κλήσεων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2018 Σε 90 ημέρες το υπόλοιπο σου μηδενίζεται. Δεν γνωρίζω αν είναι λογικό ή όχι αλλά αυτό ισχύει. Στις άλλες δύο εταιρείες άλλαξε πρόσφατα σε 60 ημέρες, και πιστεύουμε ότι πολύ σύντομα η Cosmote θα ακολουθήσει. Μην βάζεις περισσότερα χρήματα από όσα θα χρειαστείς. Αυτήν την στιγμή ισχύει η προσφορά 7 ευρώ για 7 GB , και θα σε βολέψει πολύ για το Internet. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. July 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2018 Σε 90 ημέρες το υπόλοιπο σου μηδενίζεται. Δεν γνωρίζω αν είναι λογικό ή όχι αλλά αυτό ισχύει. Στις άλλες δύο εταιρείες άλλαξε πρόσφατα σε 60 ημέρες, και πιστεύουμε ότι πολύ σύντομα η Cosmote θα ακολουθήσει. Μην βάζεις περισσότερα χρήματα από όσα θα χρειαστείς. Αυτήν την στιγμή ισχύει η προσφορά 7 ευρώ για 7 GB , και θα σε βολέψει πολύ για το Internet. Καλημέρα, Μια επισήμανση. Εμένα στο CU μου το υπόλοιπο λήγει κανονικά στο τρίμηνο ως δια μαγείας. Ανανέωσα τέλη Μαΐου και λήγει τέλη Αυγούστου. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. July 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2018 Μετά από 90 μέρες χάνεται το χρηματικό υπόλοιπο αν δεν ανανεώσεις ξανά και μετά από 120 μέρες μπαίνει φραγή εισερχομένων και εξερχομένων κλήσεωνΝα είσαι καλά. Ευχαριστώ πολύ. Στάλθηκε από το OnePlus 5 χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. July 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2018 Πριν πάρω τηλέφωνο στην cosmote, ήθελα να ρωτήσω το εξής. Αν έχεις έναν αριθμό τον οποίο τον χρησιμοποιείς σπάνια, μετά από καιρο σου αφαιρούν ότι υπόλοιπο χρημάτων έχεις μέσα; Έχω ένα what's up το οποίο το χρησιμοποιώ σπανίως. Κυρίως σε διακοπές (καλοκαίρι, Πάσχα κτλ), για να έχουν τα πιτσιρίκια ίντερνετ. Το Πάσχα λοιπόν είχα βάλει κάποιο ποσό, απο το οποίο μου είχε μείνει ένα υπόλοιπο 4 και κάτι ευρω. Τώρα βλέπω ότι είναι μηδενικό. Είναι λογικό αυτό; Στάλθηκε από το OnePlus 5 χρησιμοποιώντας TapatalkΕίναι λογικό. Το χρηματικό υπόλοιπο που έχεις μέσα ισχύει για 90 μέρες. Αν δεν βάλεις αλλά χρήματα μέσα σε αυτό το διάστημα τα χάνεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2018 Καλημέρα, Μια επισήμανση. Εμένα στο CU μου το υπόλοιπο λήγει κανονικά στο τρίμηνο ως δια μαγείας. Ανανέωσα τέλη Μαΐου και λήγει τέλη Αυγούστου. Δεν διάβασες αυτό που έγραψα , ότι η αλλαγή σε δίμηνο έγινε πρόσφατα συγκεκριμμένα στις 11 Ιουνίου "Α) Από 11 Ιουνίου 2018, τροποποιείται η διάρκεια της αξίας συνδιαλέξεων από ανανέωση για Vodafone CU, Καρτοκινητό Vodafone, Vodafone International, Taza, Καρτοκινητό Ολυμπιακός, ΕΛΤΑ Καρτοκινητή και Καρτοπρόγραμμα για Ιδιώτες και Επαγγελματίες, από 91 σε 60 ημέρες. " https://www.vodafone.gr/vodafone-ellados/digital-press-office/anakoinoseis/20180504-timologiakes-allages-gia-syndromites-kartokinitis-amp-kartoprogrammatos/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. July 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2018 Δεν διάβασες αυτό που έγραψα , ότι η αλλαγή σε δίμηνο έγινε πρόσφατα συγκεκριμμένα στις 11 Ιουνίου "Α) Από 11 Ιουνίου 2018, τροποποιείται η διάρκεια της αξίας συνδιαλέξεων από ανανέωση για Vodafone CU, Καρτοκινητό Vodafone, Vodafone International, Taza, Καρτοκινητό Ολυμπιακός, ΕΛΤΑ Καρτοκινητή και Καρτοπρόγραμμα για Ιδιώτες και Επαγγελματίες, από 91 σε 60 ημέρες. " https://www.vodafone.gr/vodafone-ellados/digital-press-office/anakoinoseis/20180504-timologiakes-allages-gia-syndromites-kartokinitis-amp-kartoprogrammatos/ Το διάβασα Βασίλειε, εσύ δεν διευκρίνισες το "πρόσφατα". Πάρα ταύτα, η ουσία βρίσκεται στην ανακοίνωση. Εφόσον άλλαξε και στην Vodafone Ελλάδος, τότε είναι σίγουρο πως θα αλλάξει και στην Cosmote. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
survivorgr Δημ. July 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2018 Ακόμα και με ανανέωση 5 ευρω μου δινει 3*100mb να στειλω (παρε-δωσε); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. July 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2018 Ναι δίνει Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. July 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2018 Ακόμα και με ανανέωση 5 ευρω μου δινει 3*100mb να στειλω (παρε-δωσε); Ναι, και παίρνεις κι εσύ άλλα 100ΜΒ. Είναι το #pare_moirase https://www.whatsup.gr/el/pare_moirase Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
survivorgr Δημ. July 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2018 (edited) Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Όποιος θέλει ανταλλαγή, εχω 4*100 (έξτρα 100 απο υπολοιπο προηγούμενης ανανεωσης), στειλτε πμ. Edit: έγινε η ανταλλαγή Edited July 9, 2018 by survivorgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. July 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2018 Τα προηγουμενα 100 που εμειναν αδιαθετα νομιζω οτι σβηνουν με την νεα ανανεωση. Αλλα ισως να κανω και λάθος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. July 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2018 Τα προηγουμενα 100 που εμειναν αδιαθετα νομιζω οτι σβηνουν με την νεα ανανεωση. Αλλα ισως να κανω και λάθος... Σβήνουν ναι πρέπει να στέλνονται όλα πριν γίνει ανανέωση Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
survivorgr Δημ. July 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2018 Πράγματι. Το έμαθα με τον άσχημο τρόπο. Ευτυχώς εχασα μονο 100mb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. July 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2018 χμ, ναι, τωρα που το λες, πρεπει να εχεις δικιο, γιατι θυμαμαι που ο king ελεγε για καποιον που μπορει να ηθελε να βαλει 10 ευρω καρτα: βαζουμε την πρωτη 5αρα, κανουμε παρε μοιρασε, βαζουμε δευτερη 5αρα και ξανα κανουμε παρε μοιρασε κ.ο.κ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. July 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2018 χμ, ναι, τωρα που το λες, πρεπει να εχεις δικιο, γιατι θυμαμαι που ο king ελεγε για καποιον που μπορει να ηθελε να βαλει 10 ευρω καρτα: βαζουμε την πρωτη 5αρα, κανουμε παρε μοιρασε, βαζουμε δευτερη 5αρα και ξανα κανουμε παρε μοιρασε κ.ο.κ. Ακριβώς. Και μετά το δεύτερο πάρε-μοίρασε, σου έρχεται κωδικός reload it. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. July 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2018 Ο κωδικός reload έρχεται με το δεύτερο 5ευρω. Το δεύτερο πάρε μοίρασε μπορεί να γίνει και αργότερα. (μέχρι 60 μέρες) Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. July 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2018 Ο κωδικός reload έρχεται με το δεύτερο 5ευρω. Το δεύτερο πάρε μοίρασε μπορεί να γίνει και αργότερα. (μέχρι 60 μέρες) Ναι, σωστά. Έχεις δίκιο. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgian Δημ. July 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2018 Έχω cosmokarta και είμαι Ελλάδα. Έχει έρθει ένας φίλος Ελλάδα με σουηδικό κινητό. Αν τον καλέσω τι θα χρεωθώ; Θα φάει από τον δωρεάν χρόνο του πακέτου μου ή θα με πάρει και θα με σηκώσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
survivorgr Δημ. July 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2018 Έχω cosmokarta και είμαι Ελλάδα. Έχει έρθει ένας φίλος Ελλάδα με σουηδικό κινητό. Αν τον καλέσω τι θα χρεωθώ; Θα φάει από τον δωρεάν χρόνο του πακέτου μου ή θα με πάρει και θα με σηκώσει; Θα χρεωθεις ό'τι χρεωνεσαι οταν καλείς Σουηδικό κινητό νούμερο. Αυτο ισχυει σε οποιαδήποτε εταιρία κινητής. Εαν ησουν ΕΣΥ σε ευρωπαϊκή περιαγωγή, δλδ σε ευρωπαϊκή χωρα εξω απο την χωρα του νουμερου σου, δηλαδη εξω απο Ελλάδα, τοτε θα τραβουσε απο τα αφορασμένα πακετα ομιλιας προς ολους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpySif Δημ. July 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2018 o πατερας μου ελαβε το ιδιο σε φρογκ,με την επισημανση στο σχετικο μηνυμα οτι αποτελει "αποζημιωση" για ενδεχομενο τεχνικο προβλημα στην online ανανεωση απο 17 ως 25/6. Αν θυμαμαι καλα του ειχα βαλει 5€ επιτυχως γυρω στις 25. Αυτό θα ήταν τότε, γιατί είχα αντιμετωπίσει κι εγώ κάποιο πρόβλημα με online ανανέωση του χρόνου ομιλίας γύρω στις 25 του Ιουνίου. Απλά, δεν ανέφεραν κάτι στο μήνυμα. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. July 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2018 Μετά από αλλαγή αριθμού ένας φίλος από συμβόλαιο σε κάρτα υπάρχει ένα πρόβλημα. Ενώ μπορεί να πάρει τηλέφωνα, δε μπορεί να δεχτεί. Όταν τον καλεί κάποιος δείχνει ότι είναι κλειστό. Ξέρετε τρόπο να επιλυθεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss567 Δημ. July 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2018 Μετά από αλλαγή αριθμού ένας φίλος από συμβόλαιο σε κάρτα υπάρχει ένα πρόβλημα. Ενώ μπορεί να πάρει τηλέφωνα, δε μπορεί να δεχτεί. Όταν τον καλεί κάποιος δείχνει ότι είναι κλειστό. Ξέρετε τρόπο να επιλυθεί; Αν η αλλαγή έγινε τις τελευταίες ώρες είναι φυσιολογικό. Θέλουν λίγο χρόνο να γίνουν οι απαραίτητες δρομολογήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts