jimmiss Δημ. November 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2017 λοιπόν επειδή η γυναίκα μου είναι στη Γερμανία με whatsUp και το ειδικό πακέτο τα 1500 + 1500 σας ενημερώνω ότι ο χρόνος συνομιλίας όταν με καλεί φεύγει από τα 1500 και όχι από άλλο "διεθνές πακέτο " που μας έβαλαν να φορτώσουμε. Ακόμα και τα data λειτουργούν από το πακέτο εντός ΕΕ τελικά. Πως τα καταφέρνουν και δεν έχουν ιδέα οι υπάλληλοι; Δεν ισχύει σε περιαγωγή το promo9, έτσι; Ούτε τα λεπτά, ούτε τα data ? ? > ? Μήπως επειδή είναι Γερμανία; Σε ποιό δίκτυο βρίσκεται εκεί σε περιαγωγή η γυναίκα σου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2017 Δεν ήξερα τι ήταν αυτό και το κοίταξα σήμερα στο ίντερνετ. Επίσης για να δουλέψει αυτό πρέπει να έχεις κάτω από 1€ χρηματικό υπόλοιπο...... Έτσι διάβασα! Δηλαδή στην ουσία μόνο ίντερνετ σου δίνει (αν λειτουργεί όντως) . Αν τύχει και χρειαστείς να κάνεις μια κλήση κάπου ή να στείλεις ένα SMS έχεις μείνει ξεκρεμαστος. Οπότε δεν νομίζω να βόλευε αυτό. Χρησιμοποιω μόνο ίντερνετ αλλά θέλω να έχω και κάποιο υπόλοιπο χρηματικό μέσα σε περίπτωση που θέλω να πάρω ένα τηλέφωνο πχ Offtopic αλλά όταν λειτουργούσε είχες κανονικά το υπόλοιπο σου και τα άλλα πακέτα κτλ..Αλλά τι γίνει.. όλα τα καλά κάποτε τελειώνουν. Μαζί τα φάγαμε όσοι τα φάγαμε επί τόσους μήνες :lol: Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_who Δημ. November 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2017 (edited) Δεν ισχύει σε περιαγωγή το promo9, έτσι; Ούτε τα λεπτά, ούτε τα data ? ? > ? Μήπως επειδή είναι Γερμανία; Σε ποιό δίκτυο βρίσκεται εκεί σε περιαγωγή η γυναίκα σου; Δεν φαίνεται κάποιο δίκτυο κανονικά ΟΤΕ 4G βγάζει και δεν έχει εμπειρία σε αυτά. προσπαθώ τόση ώρα να ανεβάσω screenshot και με κόβει ότι κάνω υπέρβαση σε μέγεθος αρχείου https://photos.app.goo.gl/DWXMx2YXn6oRmBhw1 με κόκκινο είναι τα "διεθνή πακέτα" που όμως δεν μειώνονται καθόλου Edited November 18, 2017 by john_who Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. November 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2017 Δεν φαίνεται κάποιο δίκτυο κανονικά ΟΤΕ 4G βγάζει και δεν έχει εμπειρία σε αυτά. προσπαθώ τόση ώρα να ανεβάσω screenshot και με κόβει ότι κάνω υπέρβαση σε μέγεθος αρχείου https://photos.app.goo.gl/DWXMx2YXn6oRmBhw1 με κόκκινο είναι τα "διεθνή πακέτα" που όμως δεν μειώνονται καθόλου Αν ειναι με telekom de (DT) παιζει κανονικα.Ειναι συνεργαζομενη με την Cosmote(εξ αλλου η DT εχει παρει μερος των μετοχων της εταιρειας). Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_who Δημ. November 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2017 Αν ειναι με telekom de (DT) παιζει κανονικα.Ειναι συνεργαζομενη με την Cosmote(εξ αλλου η DT εχει παρει μερος των μετοχων της εταιρειας). Το θέμα είναι ότι από εδώ μου είπαν ότι η ειδική προσφορά (1500 & 1,5Gb για ένα μήνα με το Ζ9) δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση και έβαλα άλλα πακέτα που όμως δεν μειώνονται οι χρόνοι και τα data από αυτά. Τζάμπα δηλαδή τα έβαλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. November 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2017 Ειχα παει για το καρναβαλι φετος,ειχα την κοσμοτε μαζι.Και εκτος απο χαμηλες ταχυτητες ειχα 4G 800/2600 αμα ημουν μεσα σε μαγαζι ή εξω και 2G για φωνη.3G δεν εμπαινε καθολου.Με τόσο κόσμο όλοι με τα τηλέφωνα για αποστολή φωτογραφιών, chat κλπ λογικό. Μόνο η wind έχει ταχύτητες εκείνη την μέρα...αυτά τα τίποτα που έχει πάντα δηλαδή. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntonis Δημ. November 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2017 Παιδιά το 4G στην κοσμοτε Πως ενεργοποιείτε με μήνυμα??στην συσκευή το έχω ενεργοποιημένο κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2017 Δοκιμασε 4G στο 1333 ή 1330 Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. November 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2017 Εχει πλεον καμια διάφορα στο whats up να βαλεις καρτα μεσο χρεωστικής η αν βαλεις απλα.μια καρτα απο το περιπτερο??το reload βασικα στα mb αλλαζει??τοσο καιρο βαζω με χρεωστικη και μου το διπλασιαζει ισχυει και με απλη καρτα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. November 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2017 Μόνο online σου δίνει τα διπλά. Αυτή ειναι η διαφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. November 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2017 Μόνο online σου δίνει τα διπλά. Αυτή ειναι η διαφορά. οκ ευαχριστω! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. November 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2017 Δοκιμασε 4G στο 1333 ή 1330 Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk 1333 στελνεις το sms Και σε οσους υποστηριζει η συσκευη wifi calling στειλτε wifi calling στο 1333. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntonis Δημ. November 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2017 Δοκιμασε 4G στο 1333 ή 1330 Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Έστειλα δεν έκανε τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas234 Δημ. November 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2017 (edited) Σε μένα οκ έστειλα 4g στο 1333 και μου απάντησε ότι είναι σε επεξεργασία το μήνυμα και μετα από λίγο ήρθε μηνυμα ότι ενεργοποιήθηκε έκανα επανεκκίνηση το τηλέφωνο και τώρα βλέπω 4g σήμα τις cosmote Edited November 19, 2017 by kostas234 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. November 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2017 Έστειλα δεν έκανε τίποτα4G στο 1333 είναι! Και WiFi calling στον ίδιο αριθμό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntonis Δημ. November 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2017 4G στο 1333 είναι! Και WiFi calling στον ίδιο αριθμό Εντάξει Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. November 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2017 Σε wu πως διαλεγω πακετα? Τι παταω? Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolas Δημ. November 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2017 Σε wu πως διαλεγω πακετα? Τι παταω? Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πάρε το 1330 και θα ακούσεις όλα τα πακέτα. Παράθεση Πολυμαθίη νόον έχειν ου διδάσκει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2017 Ή τα βλεπεις στην εφαρμογη του Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. November 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2017 Ή τα βλεπεις στην εφαρμογη του Sent from my Redmi Note 4 using TapatalkΚαλύτερα από την εφαρμογή σε πακέτο για ομιλία έχει και bonus από την εφαρμογή που δεν το παίρνεις το bonus από το 1330 Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. November 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2017 Πάρε το 1330 και θα ακούσεις όλα τα πακέτα.Ή τα βλεπεις στην εφαρμογη του Sent from my Redmi Note 4 using TapatalkΚαλύτερα από την εφαρμογή σε πακέτο για ομιλία έχει και bonus από την εφαρμογή που δεν το παίρνεις το bonus από το 1330Ευχαριστω παιδια Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. November 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2017 είτε βάλεις με χρεωστική είτε από γερμανο 10ευρη στο WU σου δίνει δώρο 500 mb για 15 μέρες εκτός απο το reload??είχα κανένα χρόνο να βάλω σε γερμανο και έβαλα τώρα και πήρα 500 mb για 15 μέρες βασικά με την χρεωστική δεν ξέρω αν μου έδινε γιατί πάντα είχα πολλά και δεν το παρατηρούσα δίνει και με την χρεωστική? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntonis Δημ. November 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2017 είτε βάλεις με χρεωστική είτε από γερμανο 10ευρη στο WU σου δίνει δώρο 500 mb για 15 μέρες εκτός απο το reload??είχα κανένα χρόνο να βάλω σε γερμανο και έβαλα τώρα και πήρα 500 mb για 15 μέρες βασικά με την χρεωστική δεν ξέρω αν μου έδινε γιατί πάντα είχα πολλά και δεν το παρατηρούσα δίνει και με την χρεωστική? ναι δινει 1200 για ενα μηνα:p:p:p:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. November 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2017 ναι δινει 1200 για ενα μηνα:p:p:p:p αααα δηλαδη με χρεωστικη δινει reload 1200 για ενα μηνα και με γερμανο 500 για 15 μερες και 600 για ενα μηνα αρα καλυτερη χρεωστικη θυμαμαι παλια πως ηταν το ιδιο κριμα....την επομενη φορα με χρεωστικη τοτε! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntonis Δημ. November 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2017 αααα δηλαδη με χρεωστικη δινει reload 1200 για ενα μηνα και με γερμανο 500 για 15 μερες και 600 για ενα μηνα αρα καλυτερη χρεωστικη θυμαμαι παλια πως ηταν το ιδιο κριμα....την επομενη φορα με χρεωστικη τοτε! ναι ετσι ακριβως.χρεωστικη, πιστωτικη ,pay pal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts