Ntonis Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 (edited) Ναι γίνεται . Θα τα πάρεις. Να και η παραπομπή. https://www.cosmote.gr/mobile/cosmoportal/page/W01/section/WhatsUp ότι cosmote και να έχεις . κοσμοκαρτα εχω εκει δεν λεει τιποτα που ειδα? Edited September 24, 2017 by Ntonis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 Οντως εχουν κοπει οι παροχες κωδικων reload it με μια ανανεωση των 5€. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 κοσμοκαρτα εχω εκει δεν λεει τιποτα που ειδα? Κοίτα δεξιά κάτω Εκεί που λέει : ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ: χωρίς log-in στο My COSMOTE. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 Έβαλα πριν λίγο από € 5,00 μέσω της χρεωστικής μου στα τηλέφωνα των γονιών μου (είχαν μέσα ένα μικροποσό και με τα € 5,00 θα μπορούσαν να αγοράσουν το Call Them All 600i με την χρέωση των € 6,00) και ενώ έκανα πάρε-μοίρασε σ' εμένα, όταν προσπαθώ να αγοράσω το πακέτο, και στους 2 έρχεται sms που γράφει: "Δεν είναι δυνατή η ενεργοποίηση Call Them All γιατί έχεις στον λογαριασμό σου ένα πακέτο Call Them All το οποίο δεν έχεις χρησιμοποιήσει". Γιατί το βγάζει αυτό; Ps. Και στα 2 νούμερα η εφαρμογή αναφέρει πως ο χρόνος ομιλίας λήγει στις 26/9 12:00. Πρέπει να περιμένω μέχρι αύριο; Δεν μπορώ να κάνω ανανέωση νωρίτερα; Sent from my Nexus 7 using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 Έβαλα πριν λίγο από € 5,00 μέσω της χρεωστικής μου στα τηλέφωνα των γονιών μου (είχαν μέσα ένα μικροποσό και με τα € 5,00 θα μπορούσαν να αγοράσουν το Call Them All 600i με την χρέωση των € 6,00) και ενώ έκανα πάρε-μοίρασε σ' εμένα, όταν προσπαθώ να αγοράσω το πακέτο, και στους 2 έρχεται sms που γράφει: "Δεν είναι δυνατή η ενεργοποίηση Call Them All γιατί έχεις στον λογαριασμό σου ένα πακέτο Call Them All το οποίο δεν έχεις χρησιμοποιήσει". Γιατί το βγάζει αυτό; Ps. Και στα 2 νούμερα η εφαρμογή αναφέρει πως ο χρόνος ομιλίας λήγει στις 26/9 12:00. Πρέπει να περιμένω μέχρι αύριο; Δεν μπορώ να κάνω ανανέωση νωρίτερα; Sent from my Nexus 7 using Tapatalk https://www.cosmote.gr/mobile/cosmoportal/pricelist/index.jsp?catName=CTA600_I5d2d800d-9a3b-4aee-911e-59ea0f341609 Μήπως τα έχεις γράψει στην υπηρεσία αυτόματης ενεργοποίησης του CALL THEM ALL 600i κάθε φορά που λήγουν ή εξαντλούνται τα λεπτά ομιλίας προς What’s Up; Κάλεσε 1317 να το δεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. September 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2017 Καπου ειχα δει τον περιορισμό αυτο,δεν μπορείς να βάλεις νεο πακετο αν δεν τελειώσει το παλιό,ισως εχει να κάνει με την αυτόματη ενεργοποίηση που λέει ο jimmiss. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zstephanos Δημ. September 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2017 Καλημέρα, 1. Και εμένα δεν μου παίζει το Paypal με τίποτα 2. Μήπως πήραν χαμπάρι το 2χ5€ και δεν παίζει όπως έπαιζε με το reload it και το pare moirase? γιατί στο site γράφει "Ανανέωσε online από 10€ και πάνω" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. September 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2017 Καλημέρα, 1. Και εμένα δεν μου παίζει το Paypal με τίποτα 2. Μήπως πήραν χαμπάρι το 2χ5€ και δεν παίζει όπως έπαιζε με το reload it και το pare moirase? γιατί στο site γράφει "Ανανέωσε online από 10€ και πάνω" Όχι προχθές το έκανα με χρεωστικη ήρθε κανονικά reload it. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntonis Δημ. September 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2017 απο κοσμοκαρτα για whats up να το γυρισω κοστιζει αν ναι ποσο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. September 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2017 απο κοσμοκαρτα για whats up να το γυρισω κοστιζει αν ναι ποσο? Γύρνα το εννοείτε. Δεν κοστίζει τίποτα. Αλπακ στο 1314 και θα σου έρθει μήνυμα. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntonis Δημ. September 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2017 βασικα θελω με 10ευρω που βαζω το μηνα να εχω ιντερνετ γυρωστα1gb και χρονο ομιλιας προς ολους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. September 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2017 βασικα θελω με 10ευρω που βαζω το μηνα να εχω ιντερνετ γυρωστα1gb και χρονο ομιλιας προς ολους Θα πέρνεις 1400mb δωρεάν με τα 10 ευρώ δωρεάν και με τα 7 ευρω θα πέρνεις 300 προς όλους και 400 προς what's up για 1 μηνα τα οποία προστίθενται στον επόμενο μήνα εφόσον ανανεώσεις το ίδιο πακέτο πριν λήξουν. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntonis Δημ. September 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2017 τα 1400 mb για να τα παρω πρεπει να παγαινω να κανω ανανεωση απο καταστημα γερμανος η οτε .Η μεσα απο την σελιδα της cosmote,μονο ο χρονος θα μεταφερεται η και τα mb? αν κανω ανανεωση πριν ληξει το πακετο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. September 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2017 τα 1400 mb για να τα παρω πρεπει να παγαινω να κανω ανανεωση απο καταστημα γερμανος η οτε .Η μεσα απο την σελιδα της cosmote,μονο ο χρονος θα μεταφερεται η και τα mb? αν κανω ανανεωση πριν ληξει το πακετο Μέσω χρεωστικης θα βάζεις 2 5αρες. Υπάρχουν αναλυτικά εδώ το φτιάξαμε χθες: http://mobilemaps.freesite.host/el/odigoi-xrisis-programmaton/what-s-up-extras.html Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. September 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2017 https://www.cosmote.gr/mobile/cosmoportal/pricelist/index.jsp?catName=CTA600_I5d2d800d-9a3b-4aee-911e-59ea0f341609 Μήπως τα έχεις γράψει στην υπηρεσία αυτόματης ενεργοποίησης του CALL THEM ALL 600i κάθε φορά που λήγουν ή εξαντλούνται τα λεπτά ομιλίας προς What’s Up; Κάλεσε 1317 να το δεις. Καπου ειχα δει τον περιορισμό αυτο,δεν μπορείς να βάλεις νεο πακετο αν δεν τελειώσει το παλιό,ισως εχει να κάνει με την αυτόματη ενεργοποίηση που λέει ο jimmiss. Δεν υπάρχει καμία αυτόματη ενεργοποίηση ρε παιδιά. Εγώ κάνω τις ανανεώσεις μήνες τώρα, απλά η διαφορά είναι ότι την προηγούμενη φορά έκανα την ανανέωση χρόνου μέσω της χρεωστικής μου με το κόλπο των 2x€5.00, ενώ όλες τις προηγούμενες φορές την έκανα με κάρτα από Γερμανό/Cosmote/περίπτερο. Τώρα κάλεσα την εξυπηρέτηση και ενώ μου είπαν να κάνω την ενεργοποίηση του πακέτου με sms (αποστολή 600i/i1 στο 1330), μου έρχεται μήνυμα "Η υπηρεσία δεν βρέθηκε" !!!!!!!!! Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. September 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2017 Σε φοιτητικό νούμερο που είχα να βάλω κάρτα πάνω από 4 μήνες, εφαρμόστηκε η φραγή εισερχομένων με τη λογική ότι κόπηκε εντελώς το σήμα απ το κινητό. Ούτε ενημερωτικά μηνύματα μπορούσα να λάβω πχ κωδικούς ασφαλείας από υπηρεσίες. Παρόλα αυτά τα 600 λεπτά προς whats up και 600mb (συσσωρευμένα περίπου 5gb) δε χάθηκαν όλο αυτό το διάστημα. Με το που έβαλα κάρτα και έκανα επανεκκίνηση επανήλθε το σήμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandr0s Δημ. September 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2017 καθε ποτε βαζουμε καρτα για να μη χαθει το προνομικο? δλδ τα 1500. αυτο θα με ενδιεφερε κι εμενα, ξερει κανεις; Παράθεση Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. September 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2017 Μίλησα ξανά με την εξυπηρέτηση πελατών. Αυτό που μου είπαν αυτή τη φορά είναι ότι ο χρόνος ομιλίας που έχουν τα 2 νούμερα αυτή τη στιγμή (1009 λεπτά προς what's up το ένα, και 898 λεπτά το άλλο) είναι χρόνος που έχει προστεθεί από τις 2 τελευταίες αγορές του πακέτου. Επειδή τώρα, ΔΕΝ έχει καταναλωθεί έστω και 1 λεπτό από τον χρόνο του τελευταίου πακέτου που έχει αγοραστεί, ΔΕΝ μπορώ να αγοράσω ξανά το πακέτο. Θα πρέπει να περιμένω αύριο μέχρι τις 12:00 που θα λήξει το πακέτο (άρα θα χάσω τον χρόνο ομιλίας, σωστά?) και τότε θα μ' αφήσει να αγοράσω το πακέτο. Έτσι όμως δεν κάνουμε τίποτα. Πάει περίπατο το όλο θέμα "το υπόλοιπο του χρόνου ομιλίας σου προστίθεται αν κάνεις ανανέωση του ίδιου πακέτου εντός μήνα"!!!!! Κάνω κάποιο λάθος; Το έχω καταλάβει καλά; Συμβαίνει μόνο σ' εμένα αυτό; Ή έχει συμβεί και σε κάποιον άλλο; Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelakis4 Δημ. September 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2017 Καλησπερα σε ολους. Επειδη με εχει πραγματικα κουρασει το προνομιακο της Wind F2GO μπορει καποιος εστω με pm να με βοηθησει να βρω ενα Προνομιακο της Cosmote γιατι ειμαι επαρχια; Ευχαριστω προκαταβολικα. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. September 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2017 Μίλησα ξανά με την εξυπηρέτηση πελατών. Αυτό που μου είπαν αυτή τη φορά είναι ότι ο χρόνος ομιλίας που έχουν τα 2 νούμερα αυτή τη στιγμή (1009 λεπτά προς what's up το ένα, και 898 λεπτά το άλλο) είναι χρόνος που έχει προστεθεί από τις 2 τελευταίες αγορές του πακέτου. Επειδή τώρα, ΔΕΝ έχει καταναλωθεί έστω και 1 λεπτό από τον χρόνο του τελευταίου πακέτου που έχει αγοραστεί, ΔΕΝ μπορώ να αγοράσω ξανά το πακέτο. Θα πρέπει να περιμένω αύριο μέχρι τις 12:00 που θα λήξει το πακέτο (άρα θα χάσω τον χρόνο ομιλίας, σωστά?) και τότε θα μ' αφήσει να αγοράσω το πακέτο. Έτσι όμως δεν κάνουμε τίποτα. Πάει περίπατο το όλο θέμα "το υπόλοιπο του χρόνου ομιλίας σου προστίθεται αν κάνεις ανανέωση του ίδιου πακέτου εντός μήνα"!!!!! Κάνω κάποιο λάθος; Το έχω καταλάβει καλά; Συμβαίνει μόνο σ' εμένα αυτό; Ή έχει συμβεί και σε κάποιον άλλο; Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Πραγματικά ακανόητο όλο αυτό. Αν ξοδέψεις 2-3 λεπτά, θα σε αφήσει δηλαδή; Μήπως το έχεις ενεργοποιήσει αρκετές φορές αυτό το μήνα; Γιατί νομίζω υπάρχει όριο, για τις φορές που μπορείς να ενεργοποιήσεις ένα πακέτο, ανά μήνα. Προσωπικά δεν είχα κανένα θέμα με τη μεταφορά λεπτών ομιλίας, όσο και δεδομένων. Όπως και άλλων ατόμων που γνωρίζω. ----- προσθήκη μηνύματος 117 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπερα σε ολους. Επειδη με εχει πραγματικα κουρασει το προνομιακο της Wind F2GO μπορει καποιος εστω με pm να με βοηθησει να βρω ενα Προνομιακο της Cosmote γιατι ειμαι επαρχια; Ευχαριστω προκαταβολικα. Sent from my iPhone using Tapatalk Καλησπέρα, Υπάρχει θέμα για το προνομιακό εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=456601&page=17 Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. September 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2017 Πραγματικά ακανόητο όλο αυτό. Αν ξοδέψεις 2-3 λεπτά, θα σε αφήσει δηλαδή; Μήπως το έχεις ενεργοποιήσει αρκετές φορές αυτό το μήνα; Γιατί νομίζω υπάρχει όριο, για τις φορές που μπορείς να ενεργοποιήσεις ένα πακέτο, ανά μήνα. Προσωπικά δεν είχα κανένα θέμα με τη μεταφορά λεπτών ομιλίας, όσο και δεδομένων. Όπως και άλλων ατόμων που γνωρίζω. Μα τα τηλέφωνα χρησιμοποιούνται, είναι τα βασικά τους νούμερα. Τώρα, αν με τη πρόσθεση χρόνου ομιλίας από τις 2 τελευταίες ανανεώσεις δεν μπόρεσαν να 'φάνε' αρκετό χρόνο, τι σημασία έχει; Αυτό είναι το sms που έρχεται και στις 2 συσκευές, όταν πατάω την αγορά του πακέτου. https://imgur.com/a/mn3Xj Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. September 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2017 Μα τα τηλέφωνα χρησιμοποιούνται, είναι τα βασικά τους νούμερα. Τώρα, αν με τη πρόσθεση χρόνου ομιλίας από τις 2 τελευταίες ανανεώσεις δεν μπόρεσαν να 'φάνε' αρκετό χρόνο, τι σημασία έχει; Αυτό είναι το sms που έρχεται και στις 2 συσκευές, όταν πατάω την αγορά του πακέτου. https://imgur.com/a/mn3Xj Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Καταρχάς να πω, πως είναι ΑΚΡΩΣ απαράδεκτο από την Cosmote. Γνωστή εδώ και χρόνια η τσιγκουνιά της κατά καιρούς. Αλλά τέλος πάντων! Όταν τους πήρες, τους είπες πως βάση αλλαγής πολιτικής, πρέπει να γίνει ενεργοποίηση του νέου πακέτου, με ταυτόχρονη μεταφορά των λεπτών ομιλίας; Θα σου προτείνω μια λύση. Κάνε μια κλήση και άστο να καταναλώσει 20' με 30'. Και έπειτα προσπάθησε να το ξαναενεργοποιήσεις. Ίσως καταναλώνοντας κάποιον αριθμό λεπτών ομιλίας, να δεχτεί το αίτημά σου. Και πάλι απαράδεκτοι ... ας μου τύχει κάτι τέτοιο και επέστρεψα κατευθείαν στο Vodafone CU. Υ.Γ Ιδού και τα επίσημα: https://www.whatsup.gr/transfer Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. September 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2017 Το επίσημο λέει απλά ότι μεταφέρονται. Αν "ανεπίσημα" αυτό μεταφράζεται πως η μεταφορά ισχύει στην πράξη για ένα μήνα εκτός αν προλάβεις να καταναλώσεις όσα μετέφερες, τότε δεν αξίζει τον κόπο... Sent from my Honor 6X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koslol8 Δημ. September 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2017 Καλησπερα! Για να παω απο cosmote μηδενικο παγιο σε whats up, πρεπει να πληρωσω κατι; (συγνωμη αν εχει ηδη απαντηθει) Ειναι σαν να γινεται μεταφορα και ισχυει το 30αρι €? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. September 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2017 εεε; μεταφορα εννοεις φορητοτητα; οχι, καμια σχεση, απλα επειδη αργησες λιγο θα πρεπει να πληρωσεις τα 15 για την διακοπη του μηδενικου, μετα θα στο γυρισουν κοσμοκαρτα και δωρεαν (την 1η φορα μονο) θα το κανεις whatsup Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts