Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 44,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Τελείωσαν αυτά και το pare data και το άλλο που έδινε 500 με ανανέωση χρεωστικης.

Τώρα αξίζει υο παρακάτω:

Βάζεις 5αρα με χρωστική στέλνεις τα 300mb του πάρε μοίρασε περνεις και εσύ 100 για ένα μήνα.

Έπειτα ξανά βάζεις δεύτερη 5αρα με χρεωστικη. Στέλνεις τα 300 του πάρε μοίρασε περνεις και αλλα 100 περνεις και reload it 1200mb. Τα MB του πάρε μοίρασε ανανεώνουν όλα τα υπόλοιπα MB του πάρε μοίρασε. Γενικά 10αρα δεν αξίζει πια μιας και με 2 5αρας πέρνεις ότι δίνει η 10αρα συν 400MB ακόμα 300 για φίλους και 100 για σένα.

Send From Note 3 With S8 Port Rom

Επειδη μπερδευτηκα...Με το να βαζεις 2 5αρες αντι για μια 10αρα κερδιζεις 200mb μονο;Κι αυτο αρκει να εχεις φιλους για το παρε μοιρασε;

Επειδη μπερδευτηκα...Με το να βαζεις 2 5αρες αντι για μια 10αρα κερδιζεις 200mb μονο;Κι αυτο αρκει να εχεις φιλους για το παρε μοιρασε;

Ναι,εγω εχω ατομα με whats up,μπορω να τους δινω 200Mb και εγω να εχω 1.400 για μενα.Και αν θελω βαζω 200' σε ολους και 100Mb με 6€(μιλαω 150' το πολυ).Με 1,5GB μια χαρα ειμαι και 4G on.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Με τις 2 5αρες περνεις ακόμα 100mb για σένα και 300 να δώσεις σε άλλους φίλους. Δεν είναι καθόλου άσχημα αν αναλογιστουμε ότι το πάρε μοίρασε είναι δωρεάν MB και τα 600 που περνεις από 2 5αρες για φίλους είναι στην ουσία ένα πακέτο. Όπως και να έχει αυτό συμφέρει έναντι της 10αρας.

Εμένα ρε παιδιά μου στέλνουν μήνυμα για να βάλω 10αρα για δείτε λίγο έχει δώρο ομιλία προς όλους

60db75501b8402fbdb253b9f38730aca.jpg

Στάλθηκε από το MHA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ναι,εγω εχω ατομα με whats up,μπορω να τους δινω 200Mb και εγω να εχω 1.400 για μενα.Και αν θελω βαζω 200' σε ολους και 100Mb με 6€(μιλαω 150' το πολυ).Με 1,5GB μια χαρα ειμαι και 4G on.

Όχι ρε συ. Εσύ θα πάρεις 100+100 από τις 2 5αρες συν τα 1200 από το reload it. Οι φίλοι σου θα πάρουν 600mb μπορείς να τα στείλεις η και τα 600 σε έναν και σε 6 από 100.

----- προσθήκη μηνύματος 89 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εμένα ρε παιδιά μου στέλνουν μήνυμα για να βάλω 10αρα για δείτε λίγο έχει δώρο ομιλία προς όλους

60db75501b8402fbdb253b9f38730aca.jpg

Αυτό σε συμφέρει αν αρχίζει ο κόσμος να βάζεις 5αρες θα δίνουν προσφορές για 10αρες μετά.

----- προσθήκη μηνύματος 90 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τα MB που βλέπετε είναι όλα από πάρε μοίρασε. Λείγουν 2/9. Μέχρι τότε ομως θα έχω στείλει ακόμα 2GB από άλλες κάρτες που βάζουν συγγενείς και φίλοι θα φάω τα 500 με 1 οπότε θα έχω 6GB. Τελείως δωρεάν χωρίς να βάλω πακέτο MB εδώ και αρκετούς μήνες.

f2de9959bd393dbf5bc3b5ec12a9f2fb.jpg

387ae864b1cc53a7d561e9e575d6bb30.jpg

Και σε κοσμοκαρτα το στέλνουν.

@vag74 Να ρωτήσω τι υπόλοιπο έχεις μέσα και πότε έκανες ανανέωση τελευταία?

Edited by kmpatra

Τελείωσαν αυτά και το pare data και το άλλο που έδινε 500 με ανανέωση χρεωστικης.

Τώρα αξίζει υο παρακάτω:

Βάζεις 5αρα με χρωστική στέλνεις τα 300mb του πάρε μοίρασε περνεις και εσύ 100 για ένα μήνα.

Έπειτα ξανά βάζεις δεύτερη 5αρα με χρεωστικη. Στέλνεις τα 300 του πάρε μοίρασε περνεις και αλλα 100 περνεις και reload it 1200mb. Τα MB του πάρε μοίρασε ανανεώνουν όλα τα υπόλοιπα MB του πάρε μοίρασε. Γενικά 10αρα δεν αξίζει πια μιας και με 2 5αρας πέρνεις ότι δίνει η 10αρα συν 400MB ακόμα 300 για φίλους και 100 για σένα.

Πολύ ωραίος φιλε! Μπορει να μην έχει γίνειι sticky αλλά οπιος θέλει το αποθηκευει σαν σελιδοδεικτη :)

Ερ. Αυτό γινεται χωρις να χρειαστεί να αγοραστεί κάποιο πακέτο μόνο με το φόρτωμα χρημάτων, σωστά?

No root->No problem

Πολύ ωραίος φιλε! Μπορει να μην έχει γίνειι sticky αλλά οπιος θέλει το αποθηκευει σαν σελιδοδεικτη :)

Ερ. Αυτό γινεται χωρις να χρειαστεί να αγοραστεί κάποιο πακέτο μόνο με το φόρτωμα χρημάτων, σωστά?

Ναι χωρίς να βάλεις καν πακέτο θα έχεις 1400mb με 2 5αρες συν τα 600 για φίλους σου που έχουν what's up οι οποίοι προφανώς μπορούν να στείλουν και σε σένα όταν βάζουν κάρτα.

Και σε κοσμοκαρτα το στέλνουν.

@vag74 Να ρωτήσω τι υπόλοιπο έχεις μέσα και πότε έκανες ανανέωση τελευταία?

1 ευρώ και πριν μια εβδομάδα έβαλα τα 10gb με 8 ευρώ είχα να βάλω 4 μήνες στην cosmocarta και το έκανα what's up για να πάρω τα 10gb στις διακοπές

Όχι ρε συ. Εσύ θα πάρεις 100+100 από τις 2 5αρες συν τα 1200 από το reload it. Οι φίλοι σου θα πάρουν 600mb μπορείς να τα στείλεις η και τα 600 σε έναν και σε 6 από 100.

----- προσθήκη μηνύματος 89 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αυτό σε συμφέρει αν αρχίζει ο κόσμος να βάζεις 5αρες θα δίνουν προσφορές για 10αρες μετά.

----- προσθήκη μηνύματος 90 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τα MB που βλέπετε είναι όλα από πάρε μοίρασε. Λείγουν 2/9. Μέχρι τότε ομως θα έχω στείλει ακόμα 2GB από άλλες κάρτες που βάζουν συγγενείς και φίλοι θα φάω τα 500 με 1 οπότε θα έχω 6GB. Τελείως δωρεάν χωρίς να βάλω πακέτο MB εδώ και αρκετούς μήνες.

f2de9959bd393dbf5bc3b5ec12a9f2fb.jpg

387ae864b1cc53a7d561e9e575d6bb30.jpg

Ωραια,θα βολεψω και κοσμο τζαμπε.

Με τα λεπτα μεταφερονται ή οχι ακομα; Στο CU βγαζω τζαμπα κλησεις με τους δικους μου(εχουν φοιτητικα με απειρα λεπτα σε cu).

Το κακο ειναι οτι εχω φιλους με Whats Up χωρις να βαζουν καρτες.

Edited by Nikolas14

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Ωραια,θα βολεψω και κοσμο τζαμπε.

Με τα λεπτα μεταφερονται ή οχι ακομα; Στο CU βγαζω τζαμπα κλησεις με τους δικους μου(εχουν φοιτητικα με απειρα λεπτα σε cu).

Το κακο ειναι οτι εχω φιλους με Whats Up χωρις να βαζουν καρτες.

Με ένα νέο πακέτο θα μεταφέρονται τα λεπτά αν ανανεώσεις πάλι το ίδιο. Από Σεπτέμβριο θα βγει αυτό. Οι φίλοι σου που δεν βάζουν κάρτες δεν θα έχουν MB η λεπτά ομιλίας εκτός και αν τους στέλνεις εσύ με το πάρε μοίρασε.

Με ένα νέο πακέτο θα μεταφέρονται τα λεπτά αν ανανεώσεις πάλι το ίδιο. Από Σεπτέμβριο θα βγει αυτό. Οι φίλοι σου που δεν βάζουν κάρτες δεν θα έχουν MB η λεπτά ομιλίας εκτός και αν τους στέλνεις εσύ με το πάρε μοίρασε.

Φίλε King, εννοείς ότι από Σεπτέμβριο θα μεταφέρονται τα λεπτά ομιλίας, όπως στο CU; (Με ενεργοποίηση το ίδιου πακέτου πριν τη λήξη του). Το διάβασες κάπου;

Επειδή σε ένα δελτίο τύπου, που γράφει για μεταφορά λεπτών ομιλίας, (αν πραγματοποιηθεί ενεργοποίησή του πριν τη λήξη του), αναφέρεται σε ένα νέο πακέτο που θα προσθέσουν από τον Σεπτέμβριο.

Εκτός και αν εφαρμόσουν τη συγκεκριμένη αλλαγή σε όλα τα υπάρχοντα πακέτα...

Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination.

Φίλε King, εννοείς ότι από Σεπτέμβριο θα μεταφέρονται τα λεπτά ομιλίας, όπως στο CU; (Με ενεργοποίηση το ίδιου πακέτου πριν τη λήξη του). Το διάβασες κάπου;

Επειδή σε ένα δελτίο τύπου, που γράφει για μεταφορά λεπτών ομιλίας, (αν πραγματοποιηθεί ενεργοποίησή του πριν τη λήξη του), αναφέρεται σε ένα νέο πακέτο που θα προσθέσουν από τον Σεπτέμβριο.

Εκτός και αν εφαρμόσουν τη συγκεκριμένη αλλαγή σε όλα τα υπάρχοντα πακέτα...

Για το νέο πακέτο λέω που θα ισχύει απο Σεπτέμβριο. Δεν είπαν ακόμα τίποτα τι θα δίνει και τι τιμή θα έχει.

είναι στο δελτίο τύπου γραμμένα, όλα, 300 λεπτά μόνο προς whatsapp όμως, τα οποία αν ανανεωθούν πριν την λήξη τους μεταφέρονται, τιμή 6 ευρώ

Η προσφορά που έχει σταλεί σε υπάρχοντες αριθμούς για 1500' + 1,5 GB με 8,5 € το μήνα έχει σταλεί και σε what's up;

Έχω δύο γνωστούς με κοσμοκαρτα, και εντελώς διαφορετική χρήση ο καθένας τους, που τους ήρθε η προσφορά.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μου έστειλαν το μήνυμα «MΠOPEITE NA ENHMEPΩΘEITE ΓIA TIΣ TIMOΛOΓIAKEΣ AΛΛAΓEΣ THΣ KAPTOKINHTHΣ ME IΣXY AΠO 1/9 ΣTA KATAΣTHMATA TOY ΔIKTYOY COSMOTE KAI ΓEPMANOΣ & ΣTO COSMOTE.GR». Μπήκα στην ιστοσελίδα αλλά δεν βρήκα σε εμφανή σημείο τις τιμολογιακές αλλαγές.

ομιλος ΟΤΕ --> cosmote και μετα επανω στα μικρα γραμματα "Εμπορικες ανακοινωσεις"

ομιλος ΟΤΕ --> cosmote και μετα επανω στα μικρα γραμματα "Εμπορικες ανακοινωσεις"

Ευχαριστώ. Εδώ νομίζω είναι αν και δεν βρήκα κάποια ανακοίνωση συγκεκριμένη για αλλαγή χρεώσεων από 1η Σεπτέμβρη. Θα δούμε.

https://www.cosmote.gr/mobile/cosmoportal/page/T23B/section/anakoinoseis_xreoseon

Ευχαριστώ. Εδώ νομίζω είναι αν και δεν βρήκα κάποια ανακοίνωση συγκεκριμένη για αλλαγή χρεώσεων από 1η Σεπτέμβρη. Θα δούμε.

https://www.cosmote.gr/mobile/cosmoportal/page/T23B/section/anakoinoseis_xreoseon

https://www.cosmote.gr/mobile/content/el/attached_files/Company/24072017_CALLTHEMALL300i.pdf

Ι need a six month vacation, twice a year.

Μόλις διαπίστωσα ότι τα MB από το reload it μεταφέρονται. Τέλεια!
Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination.

Ας σουμάρουμε, λοιπόν...

Άνοιξα και νέο topic.

Cosmote_2017.jpg

Πχ με ποιές προϋποθέσεις...

Ποιά είναι η διαδικασία προκειμένου να μπορούμε να κάνουμε χρήση αυτών των πακέτων;