Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Είμαι σίγουρος ότι το έχει .κοίτα στο ρυθμίσεις κλήσεων στις γρήγορες απαντήσεις ή ως απόρριψη κλήσης με σμσ.

Sent from my HT3 Pro using Tapatalk

Αγαπητε φιλε , η αυτοματη αποστολη SMS δεν υπαρχει πουθενα ως επιλογη σε αυτο το τηλεφωνο. Εστειλα μυνημα μεσω call back στην COSMOTE αλλα εδω και μια ωρα καμια απαντηση. Θα παρουν ποτε ?

• Απαντήσεις 44,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Κι όμως!!!Ούτε εγω το πίστευα!!!Αυτο συνεβη πριν 4-5 μερες που έκανα τις κλήσεις ενω βρισκομουν στο εξωτερικο και ειπα να δοκιμασω τους ΝΕΟΥΣ κανονες περιαγωγης.Ισως γι'αυτο.Αλλα και παλι δεν το βρισκω σωστο.Οποιος φιλος βρεθει στο εξωτερικο (ΕΕ) ας το δοκιμασει....

Εννοειται οτι ειχα λεπτα προς ΟΛΟΥΣ όχι προς wu.

Δεν ξερω τι κανεις, παντως σε μενα προσωπικα δε συμβαινει αυτο.

Πολλοί από τους αποτυχημένους της ζωής είναι άνθρωποι οι οποίοι δεν συνειδητοποίησαν πόσο κοντά ήταν στην επιτυχία όταν τα παράτησαν

Thomas Edison

Αγαπητε φιλε , η αυτοματη αποστολη SMS δεν υπαρχει πουθενα ως επιλογη σε αυτο το τηλεφωνο. Εστειλα μυνημα μεσω call back στην COSMOTE αλλα εδω και μια ωρα καμια απαντηση. Θα παρουν ποτε ?

Οταν δέχεσαι μια κλήση και πριν απαντήσεις τι επιλογές σου δίνει;Αποδοχή-απόρριψη μόνο;Δεν σου βγάζει και εικονίδιο με σμς ;

Οταν δέχεσαι μια κλήση και πριν απαντήσεις τι επιλογές σου δίνει;Αποδοχή-απόρριψη μόνο;Δεν σου βγάζει και εικονίδιο με σμς ;

Το συγκεκριμενο τηλεφωνο δεν εμφανιζει καν σε σχεδιο τις επιλογες. Τελος παντων , ευχαριστω για τη βοηθεια αλλα θα ρωτησω στην ενοτητα αποριες android γιατι προφανως δεν φταιει η cosmote , εχει καποια σχεση με το τηλεφωνο. Αναρωτιεμαι πως να απενεργοποιησω την επιλογη για αποστολη SMS καθως δεν εχω πακετο με τετοια και δεν γουσταρω να μου τρωγεται το υπολοιπο χωρις λογο.

Αργούν πολύ να πάρουν!!!

Εμένα με καλούν συνήθως εντός δύο ωρών.

Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination.

Εμένα με καλούν συνήθως εντός δύο ωρών.

Με καλεσαν τωρα , καποιες ωρες αργοτερα. Αλλα ειναι Κυριακη Ιουλιου. Δικαιολογημενοι.

Μονο 1200 mb πηρα με reload κωδικό για εναν μηνα με online ανανεωση ( 10 ευρω ) απο χρεωστική κάρτα και αλλα 100 mb με το μοίρασε σε 3 φίλους.

Οποτε κατι 500 και 500 άκυρο

iPhone 11

Apple Watch Series 5

iPad Air 3 (2019)

Μονο 1200 mb πηρα με reload κωδικό για εναν μηνα με online ανανεωση ( 10 ευρω ) απο χρεωστική κάρτα και αλλα 100 mb με το μοίρασε σε 3 φίλους.

Οποτε κατι 500 και 500 άκυρο

Βασικά χειρότερο το έκαναν. Πριν έδινες και τίποτα σε κάποιον άλλο έπαιζες και τη σαΐτα έπερνες και από εκεί κάτι ακόμα.

Send From Note 3 With S8 Port Rom

Σημερα εγινε κατι περιεργο. Δεχτηκα κληση απο τον αδερφο μου στο κινητο , η κληση σταματησε μετα απο λιγα χτυπηματα και ο αδερφος μου δεχτηκε αυτοματο SMS απο μενα "δεν μπορω τωρα , παρε με αργοτερα" για το οποιο και χρεωθηκα. Δεν εχω αλλαξει τιποτα στις ρυθμισεις. Ξερει κανεις τι μπορει να εγινε και πως ακυρωνεται αυτο ?

Αυτό τί είναι πάλι; Καινούριο;

Το ίδιο μού είπαν ότι συνέβει και στους γονείς μου!!!!

Απλά δεν μπορώ να ξέρω αν χρεώθηκαν.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Αυτό τί είναι πάλι; Καινούριο;

Το ίδιο μού είπαν ότι συνέβει και στους γονείς μου!!!!

Απλά δεν μπορώ να ξέρω αν χρεώθηκαν.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Μήπως είναι η απάντηση του κινητού;;Μήπως έχει μπει αυτόματη απάντηση;;

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

γεια σας ! εαν κανω ανανεωση απο το site της cosmote 5 ευρω θα παρω κωδικο για το reload ? ωστε να μπορεσω να παρω απο τα δωρα του reload? η πλεον χρειαζεται ανανεωση 10 ευρω?

ευχαριστω και καλο καλοκαιρι σε ολους!!!!!!!!!!!!!!!!!

γεια σας ! εαν κανω ανανεωση απο το site της cosmote 5 ευρω θα παρω κωδικο για το reload ? ωστε να μπορεσω να παρω απο τα δωρα του reload? η πλεον χρειαζεται ανανεωση 10 ευρω?

Όχι. Από τη σελίδα της Cosmote: ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «WHAT’S UP Reload It» "Κωδικό δικαιούνται αποκλειστικά ανανεώσεις ποσού 10€ και άνω"

Καλό καλοκαίρι και σε εσένα φίλε.

Μέσω της εφαρμογής με online ανανέωση έρχεται κανονικά κωδικός και με 5 ευρώ

Μέσω της εφαρμογής με online ανανέωση έρχεται κανονικά κωδικός και με 5 ευρώ

Σημερα εκανα 2 online ανανεωσεις των 5 ευρω και μου ηρθε ενα κωδικος reload

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά εγώ βάζω 10€ και πάνω, γι'αυτό παρέθεσα κείμενο από την σελίδα της Cosmote. Μα καλά, άλλα γράφουν, άλλα ισχύουν; Τι να πω ρε παιδάκι μου...

Στα αγορασμένα πακέτα ομιλίας, μετά το τρίλεπτο, πώς γίνεται η χρέωση; Αν μιλήσουμε 4 λεπτά για παράδειγμα.

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

13555 πατατε το 0

Send From Note 3 With S8 Port Rom

Να είσαι καλά φίλε που μας το θύμησες! Το ενεργοποίησα μόλις τώρα, δηλαδή περασμενες δύο μεταμεσονυχτίως.

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6