Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ τώρα προσπαθώ να κάνω ανανέωση χρόνου ομιλίας μέσω της εφαρμογής και μου βγάζει σφάλμα..

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Απαντήσεις 44,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Εχει κανενας αλλος θεμα τοu 4g του wu??με εχει συνειχεια με 3g ενω ειμαι σε εμρος που ειχα 4g με φουλ σημα

[sIGPIC][/sIGPIC]

''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ''

"Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία."

smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ

Εχει κανενας αλλος θεμα τοu 4g του wu??με εχει συνειχεια με 3g ενω ειμαι σε εμρος που ειχα 4g με φουλ σημα

Από τις 1:00 το μεσημέρι έως τις 6:00 το απόγευμα ήμουν με 4g+!

Δεν είχα πρόβλημα.

Εγώ τώρα προσπαθώ να κάνω ανανέωση χρόνου ομιλίας μέσω της εφαρμογής και μου βγάζει σφάλμα..

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Από την εφαρμογή του wu σήμερα το μεσημέρι έκανα κανονικά.

Έβαλα σήμερα το after dark 10GB σε WU.Είναι πολύ καλά οργανωμένη η εφαρμογή!Έχει τα ΜΒ χώρια από τα ''κανονικά''.Μπράβο τους..!Ελπίζουμε να ανοίγει ο δρόμος για απεριόριστα πακέτα , έστω και με χρονική δέσμευση!Ελπίζω να το κρατήσει γιατί το καλοκαίρι θα είναι τέλειο!

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

Δε θα μπορούσε να τα έχει μαζί με τα "κανονικά" έτσι κι αλλιώς. Είναι ειδικό το καθεστώς κάτω από το οποίο καταναλώνονται, και επιβάλλεται να τα έχει χωριστά.

Sent from my Moto X Play

Έβαλα σήμερα το after dark 10GB σε WU.Είναι πολύ καλά οργανωμένη η εφαρμογή!Έχει τα ΜΒ χώρια από τα ''κανονικά''.Μπράβο τους..!Ελπίζουμε να ανοίγει ο δρόμος για απεριόριστα πακέτα , έστω και με χρονική δέσμευση!Ελπίζω να το κρατήσει γιατί το καλοκαίρι θα είναι τέλειο!

Και απ'ότι ειχε διαπιστώσει ο Μark_K τα Gb μεταφέρονται αν ενεργοποιηθεί νέο afterdark πριν τη λήξη του προηγούμενου

Δοκίμασα να βάλω κάρτα για ένα φίλο χρησιμοποιώντας το paypal στο site της Cosmote αφού συνδέθηκα με τους κωδικούς του.

Δεν τα κατάφερα.

Το περίεργο είναι πως έχω συνδέσει στο paypal μου μια πιστωτική, μια χρεωστική και μια prepaid cosmote. Την τελευταία δεν μου την έβγαζε καν σαν επιλογή. Πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό και πραγματοποιώ αρκετά συχνά πληρωμές με paypal.

Λέω δε βαριέσαι, ας το κάνω με τη χρεωστική. Τίποτα, έβγαζε ότι η συναλλαγή δεν ολοκληρώθηκε. Υπόλοιπο εννοείται πως είχα. Και σαν τελική λύση έβαλα απευθείας με την prepaid, και το έκανε κανονικά. Πολύ παράξενο...

Αν πριν λήξουν τα 5 GB του τριημέρου που έχω αγοράσει με 2 ευρώ αγοράσω και άλλο πακέτο ιντερνετ αυτά τα 5 θα πάρουν παράταση λήξης ή θα λήξουν κανονικά στο 4 ήμερο;

Η περιοχη αναληψη εως νταλιπη και απο θαλασσα ποσειδωνιο εως και κηφησιας ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ υπερφορτωσεως δικτυου το προβλημα με ενημερωσαν απο cosmote θα ληθει σε καποιους μηνες.......δεν προσδιορισαν ποσους παντως ειπαν λιγοτερο απο 8.

Καλησπέρα. Επειδή βλέπω πολλούς να μην γνωρίζουν το πάρε μοίρασε της what's up είπα να κάνω ένα θέμα ώστε να το μάθει ο κόσμος και να μην πάνε χαμένα πολύτιμα MB.

Λοιπόν βάζοντας 5αρα η 10αρα η παραπάνω μπορείτε να στείλετε 300 mb σε 3 άτομα από 100mb δηλαδή και πέρνετε και εσείς 100 για 1 μηνα. Μπορείτε να στείλετε και τα 300 προς ένα αριθμό.

Μέχρι πριν 2 μήνες η διάρκεια ήταν 3 μέρες για κάθε 100mb. Έγινε 1 μηνα όμως. Οπότε για να εξηγήσω πως δουλεύει. Στέλνετε σε κάποιον 100πmb. Έχουν διάρκεια 1 μηνα. Σε 10 μέρες του στέλνετε άλλα 100. Όσα είχαν μείνει μεταφέρονται όλα μαζί με τα νέα 100 για άλλο 1 μηνα. Προσωπικά το χρησιμοποιώ συνέχεια και έχω να βάλω πακέτο πολύ καιρό μιας και μόνο από τις κάρτες που βάζουν κάθε μήνα συγγενείς και φίλοι έχω πάρει πάνω από 5gb και έτσι δεν χρειάζεται να βάλω πακέτο ποτέ ξανά.

Πιστεύω ότι δεν το γνωρίζει πολύς κόσμος και θα βοηθήσει πολλούς με τα δεδομένα.

Και ένα άλλο που σκέφτηκα σήμερα:

Αντι να βάζουμε 10αρα κάρτα θα βάζουμε 2 5αρες. Έτσι θα περνουμε 300mb να στείλουμε σε 3 φίλους ή όλα σε έναν και 200 για μας.

Screenshot_20170526-211302.png

Screenshot_20170526-211311.png

Σήμερα έβαλα 2 5αρες σε ένα κινητό και μόλις βάζετε τη μία στέλνετε τα 300mb. Έπειτα βάζουμε τη δεύτερη και στέλνουμε και τα άλλα 300mb. Έτσι με 2 5αρες πήρα 600mb 200mb το κινητό που μπηκαν οι κάρτες και με 7 ευρω πακέτο 300 λεπτά προς όλους και 400 προς what's up. Συν 500mb για 15 μέρες με την ανανέωση μέσω χρεωστικης. Συν 2 reload it λόγω 2 καρτών.

Send From Note 3 With S8 Port Rom

Edited by king2009

Μπράβο ρε Κίνγκ! Πολύ χρήσιμος οδηγός σκέψης! Ευχαριστώ

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

Μπράβο ρε Κίνγκ! Πολύ χρήσιμος οδηγός σκέψης! Ευχαριστώ

Να σε καλά αδερφέ. Όντως τόσο καιρό δεν το είχα σκεφτεί και απλά έβαζα 10αρα στα κινητά και έχανα ένα σωρό MB.

Επίσης "κρέμεσαι" στο τι θα κάνουν οι άλλοι...

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Ναι αλλα με δεκάρα κάρτα παίρνεις 500 για ένα μήνα!

Πίστεψε με είναι καλύτερα οι 2 5αρες. Περνεις και 600 για να τα δώσεις και αλλα 200 για σένα συν τα 2 reload it που και εκεί έχει MB. Και το καλύτερο είναι ότι μεταφέρονται μόλις σε στείλουν καινούργια. Έχω να βάλω πακέτο αρκετούς μήνες και έχω 3GB κοντά.

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Επίσης "κρέμεσαι" στο τι θα κάνουν οι άλλοι...

Εδώ ναι έχεις ένα δίκιο αλλά με συνεννόηση όλα γίνονται. Αρκεί να μην ξεχνάτε ότι μόλις βάλεις 5αρα στέλνεις τα 300 και μετά βάζεις την επόμενη αλλιώς θα χάσεις τα πρώτα.

Τι γινεται ρε παιδια με την εφαρμογη? 2 μερες τωρα δεν μπορω να μπω με τιποτα!! Μου στελνει τον κωδικο μετα μου λεει εχω λαθος το μαιλ.

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

Εχω θεμα με το παρε δωσε. ΔΕ μπορω να επιλεξω κατι αλλο να δωσω εκτός των 100mb. Ενω εχω λεπτα προς ολους, οπου θελω να ανταλλαξω

Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk!

Αυτό με τις 2 κάρτες γίνεται κ με 1!

Τι εννοείς? Αν βάλεις 10αρα θα πάρεις ένα πάρε μοίρασε. Αν βάλεις 2 5αρες θα πάρεις 2 συν 2 reload it. Προφανώς και μπορείς να βάλεις μόνο μια 5αρα αν δεν θες 10αρα.

Η περιοχη αναληψη εως νταλιπη και απο θαλασσα ποσειδωνιο εως και κηφησιας ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ υπερφορτωσεως δικτυου το προβλημα με ενημερωσαν απο cosmote θα ληθει σε καποιους μηνες.......δεν προσδιορισαν ποσους παντως ειπαν λιγοτερο απο 8.

Η Cosmote παιζει καλυτερα απ ολες μεσα στη πολη.Αλλα κραταει κοσμο και ειναι φορτωμενη.Το σουταρα το whats up ενω εχω σημα καμπανα χρονια(ειμαι διπλα στο σταθμο που εχει στο τελος της Καραμανλη,στο υψος της Βουλγαρη).Ακριβη οπως παντα και χωρις το σουπερ δικτυο.Με τα πακετα data για μια μερα,σκ,για το βραδυ εχει τοση κινηση το δικτυο που το εχω δει να πεφτει.Δεθ 2016 ειχα δει το 4G να μην υπαρχει,3G με το ζορι και το 2G δουλευε σωστα.Ξανθη στο καρναβαλι επισης 2G/4G μονο και χαμηλες ταχυτητες.Στο 3G δεν συνδεοταν καθολου.Βοτση επισης το ιδιο φορτωμενη ειναι αν και αλλη επαιζε καλυτερα.Αλλη υπερφορτωση ειδα το καλοκαιρι απο Λιτοχωρο εως νεους πορους με Cosmote.Εψαχνα 3G και αυτο σε 10-20 λεπτα γινοταν Edge.4G εβλεπα μονο απο B20 που ηταν μακρινες.Καθομουν εξω στην αυλη για να εχω σημα,μεσα στο σπιτι Edge και κρατουσα με ζορι τη μια γραμμη 4G.Καποτε ειχε σημα καμπανα,ειχαν οι γονεις μου συμβολαια.Πλεον οχι,ενας γνωστος πηγε Cosmote λογω της καλυψης που εχει σε ολη τη χωρα.Επειδη εχει 3G/4G παντου.Εγω που πηγαινω Ημαθια,Πιερια και κινουμαι Θεσσαλονικη εντος και εκτος πολης.Χαλκιδικη σπανια πηγαινω.Μονο στην Ημαθια υπερτερει η Cosmote επειδη στο κομματι Κλειδι-Βεροια εχει 4G σχεδον παντου.Και 90Mbps το βραδυ με το iPhone 5s που εχω σε χωριο των 1.500 κατοικων.Το τελευταιο τετραμηνο πηγα στο CU.Καμια διαφορα δεν ειδα,μονο θεμα ειναι οτι δεν εχει τοση μεγαλη καλυψη το 4G.

Edited by Nikolas14

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Τι εννοείς? Αν βάλεις 10αρα θα πάρεις ένα πάρε μοίρασε. Αν βάλεις 2 5αρες θα πάρεις 2 συν 2 reload it. Προφανώς και μπορείς να βάλεις μόνο μια 5αρα αν δεν θες 10αρα.

με μεταφορά Χρημάτων.

Εγώ θέλω να ρωτήσω άλλο. Αν βάλω δεκάρα κάρτα από τον Γερμανός θα έχω μπόνους ιντερνέτ πέρα των 500mb?

Δ

με μεταφορά Χρημάτων.

Εγώ θέλω να ρωτήσω άλλο. Αν βάλω δεκάρα κάρτα από τον Γερμανός θα έχω μπόνους ιντερνέτ πέρα των 500mb?

Δ

Με χρεωστικη η paypal είναι τα 500mb. Περνεις αλλα 500 με 10αρα.