kmpatra Δημ. May 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2017 Επειδη με ενδιαφερει και δεν βρίσκω πληροφοριες υπαρχει καποιο link με πληροφοριες? Πως το ενεργοποιουμε ? μαλλον για το after dark λες,γιατι βλεπω οτι το εχεις μαρκαρει με bold. Περισσότερα εδω https://www.whatsup.gr/el/services/after-dark-10gb-mono-me-5eu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. May 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2017 μαλλον για το after dark λες,γιατι βλεπω οτι το εχεις μαρκαρει με bold. Περισσότερα εδω https://www.whatsup.gr/el/services/after-dark-10gb-mono-me-5eu Τώρα το είδα... Ότι εννοούσε το βραδυνο. Άσχετο, η cosmokarta έχει το afterdark? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
no_maniac Δημ. May 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2017 Ευχαριστω όλους που απάντησαν. Ναι για το afterdark μιλουσα και εψαχνα στην σελιδα της Cosmote για πληροφοριες αλλα τωρα ειδα οτι θα πρεπει να ψαχνω στην σελιδα του What’s Up. Ευχαριστω και παλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michailgm Δημ. May 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2017 Μόνο Πέμπτη δίνει 1gb το xfactor ; Έκανα κλήση στο 13555 αλλά μου στείλαν μήνυμα ότι η προσφορά δεν είναι ενεργή. Παράθεση Δικαιοσύνη θα βρεις στην επόμενη ζωή. Σ' αυτήν εδώ έχουμε τους νόμους. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. May 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2017 Μόνο Πέμπτη δίνει 1gb το xfactor ; Έκανα κλήση στο 13555 αλλά μου στείλαν μήνυμα ότι η προσφορά δεν είναι ενεργή. Ναι........... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtkar Δημ. May 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2017 Ναι........... Εμενα μου εδωσε Ξαναδοκινασε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. May 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2017 Κανονικά πήρα την προσφορά πριν από λίγο. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. May 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2017 Ίσως δεν το δίνει όσο είναι ενεργό το 1GB από την προηγούμενη μέρα. Κι εγώ την ίδια απάντηση έλαβα στο sms "δεν είναι ενεργή η προσφορά" αλλά αργότερα ήρθε χωρίς να κάνω τίποτα η επιβεβαίωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. May 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2017 Ακριβώς.:) Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. May 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2017 Εγώ πάντως πήρα το 1GB και χθες και σήμερα! Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. May 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2017 (edited) Εμενα μου εδωσε Ξαναδοκινασε Τίποτα.... Εχω 6 GIGA έτσι κ αλλιώς. Δεν με απασχολεί να τα πάρω σονι κ καλά απλά βλέπω ότι δεν δίνει κ είχα την εντύπωση ότι είναι κάθε Πέμπτη μόνο Edited May 26, 2017 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michailgm Δημ. May 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2017 Ίσως δεν το δίνει όσο είναι ενεργό το 1GB από την προηγούμενη μέρα. Κι εγώ την ίδια απάντηση έλαβα στο sms "δεν είναι ενεργή η προσφορά" αλλά αργότερα ήρθε χωρίς να κάνω τίποτα η επιβεβαίωση. Ακριβώς αυτό έγινε τελικά και σε μένα. Έκανα την κλήση πριν λήξει το 1GB της Πέμπτης. Το έδωσε λίγο αργότερα χωρίς να κάνω εγώ κάτι. Παράθεση Δικαιοσύνη θα βρεις στην επόμενη ζωή. Σ' αυτήν εδώ έχουμε τους νόμους. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. May 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2017 Εγω αγορασα τα 3gb για αυτο το πσκ γιατι ληγει το χρηματακι σε λιγες μερες. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. May 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2017 Για όποιον έχει απορία τι γίνεται αν ενεργοποιηθεί 2ο after dark πριν λήξει το 1ο. Τα προσθέτει από ότι φαίνεται σε πρώτη φάση. Σε 3 ημέρες που θα έληγε το πρώτο αν δεν αφαιρεθεί το υπόλοιπο που έχει μείνει θα ξέρουμε 100%. Τι έγινε τελικά με το θέμα του afterdark; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. May 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2017 Δεν άλλαξε τίποτα. Παραμένουν διαθέσιμα 20gb με ημερομηνία λήξης το τέλος του 2ου μήνα ενεργοποίησης. Δεν τα χρησιμοποιώ είναι η αλήθεια. Τα πήρα μόνο και μόνο επειδή είναι σε καλή τιμή, και θα τα κρατήσω αφού μαζεύονται για τις καλοκαιρινές διακοπές, όπου θα είναι πιο χρήσιμα. Sent from my XT1068 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. May 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2017 πολυ καλο αυτο που μεταφερονταιτα gb του afterdark Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. May 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2017 ωραιοι αυτοι της cosmote, πας να μπεις στην εφαρμογη, σου βγαζει συνεχως οτι βγηκε νεα εκδοση, την βαζεις και δεν κανει login, ενω με την παλια κανει :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. May 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2017 (edited) Παιδιά ερώτηση: Αν ανανεώσω πριν τη λήξη των mb, μεταφέρονται τα υπολειπόμενα mb; Έχω 500mb από ανανέωση με χρεωστική, 500mb που δίνει η Cosmote με κάθε ανανέωση από 10€ και 200 από το Πάρε Μοίρασε. Και αν ναι, ποια από αυτά; Ευχαριστώ Edited May 28, 2017 by Ilovemetal Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. May 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2017 Παιδιά ερώτηση: Αν ανανεώσω πριν τη λήξη των mb, μεταφέρονται τα υπολειπόμενα mb; Έχω 500mb από ανανέωση με χρεωστική, 500mb που δίνει η Cosmote με κάθε ανανέωση από 10€ και 200 από το Πάρε να'χεις. Και αν ναι, ποια από αυτά; Ευχαριστώ Ναι θα γίνει ένωση και μεταφορά αν βάλεις άλλο πακέτο mb πριν λήξουν τα προηγούμενα. Edit : το πάρε να'χεις πρώτη φορά το ακούω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. May 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2017 Ευχαριστώ για την απάντηση. Το Πάρε Μοίρασε εννοούσα! :P Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. May 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2017 Ευχαριστώ για την απάντηση. Το Πάρε Μοίρασε εννοούσα! :P Λέω κ εγώ ποτέ πρόλαβαν και βγάλανε νέα υπηρεσία και δεν το ξέρω :p Αγχώθηκα Χαχαχαχαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. May 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2017 Χαχα :D αν μεταφέρεται η πλειοψηφία τους, είναι πολύ καλή φάση. Εννοώ των MB. Μακάρι να μεταφέρονταν και τα λεπτά, όπως στο Vodafone CU! :/ Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anosamos Δημ. May 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2017 Προχθές έβαλα κάρτα από κατάστημα για πάρω τα 500 + 500 MB, 4 μέρες ΠΡΙΝ λήξουν τα προηγούμενα που είχα κ δεν μεταφέρθηκε τίποτα! Του προηγούμενου μήνα λήγουν κανονικα σε 2 μέρες ως είχαν. Στάλθηκε από το CUBOT_NOTE_S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2017 Eχει περάσει 6μηνο απο την ενεργοποίηση του frog σου? Μετά το πρώτο 6μηνο έχω την εντύπωση ότι τα δωρεάν mb δεν μεταφέρονται Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. May 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2017 Εγω θα ελεγα να επικοινωνησεις μαζι τους μηπως υπηρξε καποιο προβλημα. Πριν 3-4 μερες εκανα ανανέωση σε wu και μεταφερθηκαν κανονικά τα υπόλοιπα στην ημερομηνια ληξεως των νέων 500 mb, ενα μηνα μετά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts