lek88 Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 (edited) 1) ο άνθρωπος θέλει να κάνει φορητότητα για να παρει αντιπροσφορά απο κοσμοτε. Οποτε αιτηση στην q του φτάνει καταρχας,αφού δεν έχει σκοπό να φύγει. 2) δεν αλλάζεις χωρίς χρέωση σε f2g το εχει γραψει ο mark αλλα ειναι off topic. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δωρεάν αντικατασταση σε κοσμοτέ? Δεν νομίζω. Και εγώ παλιά είχα κανονική και άλλαξα σε micro.5 ευρώ κάνει. Και σε nano που θέλει,το ίδιο. Ισχύει. Δωρεάν δεν είναι τίποτα. Αντικατάσταση σιμ από παλιά σε καινούρια (για πρόσβαση σε 4g) 5€! Η αλλαγή από κανονική σε Micro η nano πάλι 5€. Και σε Cosmote και σε Γερμανό! (Ρίνα) Edited April 19, 2017 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisakis Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 Θα μπορούσε κάποιος να μου απαντήσει σε μερικά ερωτήματα σχετικά με την Cosmokarta; Σκέφτομαι να την επιλέξω με φορητότητα... 1. Τι προσφέρει με κάθε 10 ευρώ ανανέωση; (Τα 500 mb του whatsup; ) 2. Τα πακέτα των 300' προς όλους + 500 mb και 100 sms προς όλους μεταφέρονται στον επόμενο μήνα με έγκαιρη ανανέωση ίδιων πακέτων; 3. Τα 500 mb με 6 ευρώ έχω την εντύπωση πως μεταφέρονται. Είναι έτσι; 4. Υπάρχει application για Android παρόμοιο με αυτό της whatsup για ενημέρωση υπολοίπου και ανανέωση στην Cosmokarta; Προέρχομαι από CU και δεν έχω μπει στο κλίμα της καρτοκινητής της Cosmote... Από το site δεν βρίσκω άκρη. Ευχαριστώ προκαταβολικά. (Για whatsup δεν ενδιαφέρομαι). Με 6 ευρώ τον μήνα μου δίνει 400 λεπτά προς όλους και 600 Mb. Την προσφορά αυτή μου την δώσανε όταν έκανα αίτημα φορητότητας προς άλλη εταιρία ----- προσθήκη μηνύματος 101 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Υπάρχει και πολύ καλή εφαρμογή. My Cosmote Παράθεση Βεζούβιος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 Το γνωριζω για το 5ευρω, ειχα αλλαξει απο κανονικη σε μικρο. Τωρα θελω απο μικρο σε νανο. Δε δινουν μια μουλτι να τελειωνουμε..... Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DEERHUNTER Δημ. April 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2017 καλησπερα με ανανεωση 10 ευρω απο το site της cosmote σε cosmokarta παιρνεις 1 gb δωρο? εαν ανανεωσεις με 20 ευρω κατευθειαν παιρνεις κατα αντιστοιχια 20 ευρω ? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. April 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2017 Με 6 ευρώ τον μήνα μου δίνει 400 λεπτά προς όλους και 600 Mb. Την προσφορά αυτή μου την δώσανε όταν έκανα αίτημα φορητότητας προς άλλη εταιρία ----- προσθήκη μηνύματος 101 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Υπάρχει και πολύ καλή εφαρμογή. My Cosmote Ισως ειμαι πλεον και ο παλιοτερος χρηστης cosmokartas εδω μεσα...απο το 1999! Αλλα επειδη οι καιροι ειναι δυσκολοι, και τα χρηματα εξαιρετικα περιορισμενα, ψαχνομαι κι εγω για καλυτερο value for money απο οτι εχω μεχρι σημερα με τις παροχες της cosmokartas. Τι λες, να κανω αιτηση φορητοτητας; Και μετα πως γινεται η αντιπροσφορα απο cosmote? Υπαρχει επιλογη να διαλεξεις τι σου προτεινουν; Και ειναι σαν 'customized' λυση για τον αριθμο σου και μονο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2017 Μια γενικότερη παρατήρηση με αφορμή το δικό σου ποστ.Aντι να προσπαθείτε να τους "χτυπήσετε" στο φιλότιμο μπας και σας κάνουν αντιπροσφορά γιατί δεν επαναπροσδιόριζετε τι πραγματικά χρειάζεστε για τις ανάγκες επικοινωνίας σας και να ψάξετε για το ανάλογο πακέτο που μπορεί και να υπάρχει? Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. April 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2017 Παντως στην cosmokarta υπαρχει το πακετο με 8,5€ για 300' ολους και 500mb συν αλλα 500mb απο την ανανεωση 10€ αλλιως κοιτας για αλλη εταιρεια που εχει ποιο πολλες παροχες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2017 τελικα μουλτι σιμ δινουν. πηρα νωριτερα. κοστος 5 ευρω Sent from my Le X829 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. April 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2017 Μια ερωτηση. Μπορω να διαχειριζομαι εξ αποστασεως ενα whats up? Θελω απλα να βλεπω το υπολοιπο και να ενεργοποιω ενα πακετο ιντερνετ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. April 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2017 Μια ερωτηση. Μπορω να διαχειριζομαι εξ αποστασεως ενα whats up? Θελω απλα να βλεπω το υπολοιπο και να ενεργοποιω ενα πακετο ιντερνετ Με την τελευταία έκδοση της εφαρμογής του What's up γίνεται αυτό που θες. Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. April 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2017 τελικα μουλτι σιμ δινουν. πηρα νωριτερα. κοστος 5 ευρω Sent from my Le X829 using Tapatalk Περίεργο. Φαίνεται έχει να κάνει με το κατάστημα και τα αποθέματα του. Την περασμένη εβδομάδα πήγα για αλλαγή κι ούτε λόγος για multi sim. Στάλθηκε από το HUAWEI CAM-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2017 στον ευοσμο πηγα. και μενα με φάνηκε περιεργο! αναρωτηθηκα κιολας και ειπαν οτι δινουν παντα, εκτος αν ξεμεινουν!!! Sent from my Le X829 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. April 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2017 Με την τελευταία έκδοση της εφαρμογής του What's up γίνεται αυτό που θες. Με ποιο τροπο; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. April 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2017 Πλέον στην εφαρμογή του what's up γίνεται σύνδεση με τον αριθμό. Καταχωρείς τον αριθμό σου και σου έρχεται ένας κωδικός επιβεβαίωσης και μετά μπορείς να τα διαχειριστείς όλα από εκεί. Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2017 Μόλις το δοκίμασα. Δεν μου δούλεψε. Έβγαλα την κάρτα sim από το τηλέφωνο που είχα σετάρει να λειτουργεί η εφαμογή του what's up και έβαλα μια cosmoκάρτα. Καταλάβαινε ότι δεν είναι what's up,στέλνοντας μήνυμα, και μου έλεγε πως το μόνο που μπορώ να κάνω είναι ανανέωση σε κάποιο what's up μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας. Δοκιμάζοντας και μια κάρτα από άλλο πάροχο μετά, μου βγάζει συνέχεια ότι παρουσιάστηκε κάποιο πρόβλημα. Οπότε μάλλον δεν δουλεύει για αυτόν τον σκοπό(απομακρυσμένη διαχείριση). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. April 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2017 Το λέω με απόλυτη σιγουριά διότι διαχειρίζομαι το what's up της κοπέλας μου σε δική μου συσκευή. Για να σου δουλέψει κάνε απεγκατάσταση και πάλι εγκατάσταση την εφαρμογή για κάποιο λόγο δημιουργείται πρόβλημα. Αν στη συσκευή έχεις κάρτα Cosmote βαλτη σε flight mode κάνε τη διαδικασία ταυτοποίησης και μετά θα είσαι κομπλέ. Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. April 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2017 μηπως δοκιμαζες με δεδομενα απο αλλη εταιρια? εμενα με wifi και την καρτα στο 2ο slot εκανε επιβεβαιωση με κωδικο.Του αδελφου μου με την καρτα στην 1η θεση επαιζε κατευθειαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. April 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2017 (edited) Την έχω σε tablet και έδωσα το αριθμό της μάνας μου ήρθε ο κωδικός σε ένα 2G τηλέφωνο τον έβαλα και η εφαρμογή δουλεύει ρολόι το tablet δεν έχει sim την εφαρμογή την δουλεύω πάντα με WiFi Edited April 20, 2017 by oxxy Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2017 (edited) Ίσως επειδή η κάρτα που έβαλα ήταν cosmote. Έστελνε η εφαρμογή μήνυμα από αυτήν την κάρτα και καταλάβαινε ότι δεν είναι what's up. Στο καπάκι έβαλα την άλλη από άλλη εταιρεία και δεν. Αλλά τώρα που το σκέφτομαι, ίσως είναι και λάθος που πήγα να κάνω το αντίθετο. Στην ήδη λειτουργική για την εφαρμογή συσκευή άλλαξα κάρτα. Θα δοκιμάσω σε άλλη συσκευή να δω τι λέει. edit: τώρα που το σκέφτομαι, πήγε sms και στην cosmoκάρτα που τοποθέτησα(τον οποίο κωδικό τον πήρε αυτόματα η εφαρμογή βγάζοντας μήνυμα ότι δεν είναι what's up) αλλά και αργότερα που άνοιξα το what's up είχε πάει και εκεί μήνυμα. Οπότε υποθέτω πρέπει η "2η" συσκευή να μην έχει κάρτα κοσμοτέ(η κάρτα γενικώς) γιατί αυτό χαλάει τη λογική που δουλεύει. edit: μετά από ψάξιμο βρήκα ότι το μόνο που θέλει είναι το εξής. Όταν εγκατασταθεί πρώτη φορά δεν πρέπει να αποδεχτούμε εκεί που ζητάει άδεια για να πραγματοποιεί τηλεφωνικές κλήσεις. Άδεια για sms δεν μας πειράζει, αλλά ας μην τη βάλουμε ούτε αυτή. Αν έχουμε δώσει την άδεια κλπ, δεν χρειάζεται απεγκατάσταση, αρκεί να πάμε στις πληροφορίες εφαρμογής, αποθηκευτικός χώρος και να κάνουμε διαγραφή δεδομένων και είναι το ίδιο πράγμα. Στην ουσία την άδεια για να πραγματοποιεί τηλεφωνίκες κλήσεις τη χρησιμοποιεί για να βρει τον τηλεφωνικό αριθμό της κάρτας που έχουμε βάλει, και μόνο αν δεν τον βρει μπορεί να δουλέψει. Οπότε ναι, λειτουργεί με πατέντα, έχετε δίκιο. Edited April 20, 2017 by Mark_K Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. April 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2017 Χτες μου ηρθε μηνυμα για την διαθεσιμοτητα νεου πακετου, απορω πως δεν αναφερθηκε εδω, εκτος αν καπου εγω εχασα την ειδηση: GIGA DAY. https://www.cosmote.gr/mobile/cosmoportal/page/T07/xml/Personal__article__giga-day-ck/section/COSMOKARTA_Services Ερωτησεις/προβληματισμοι: - Με τετοιο ογκο, και σε ταχυτητα 3g, ποιος θα προτιμησει πλεον το 'Mobile Internet Day Pass'? Τι να το κανω το ...'απεριοριστο' για ενα 24ωρο, οταν με τον κοφτη ταχυτητας ειναι ζητημα και αν θα μπορεσω να πιασω τα 100mb συνολικα μες τη μερα(οριο ορθης χρησης-καλως ηλθατε στο 2000, 20mb τη μερα-ντροπη να το εχουν και να το γραφουν'), με το daily pass? Κι οποιος το εχει χρησιμοποιησει, με καταλαβαινει. - Θεωρειτε οτι ειναι πλεον η καλυτερη επιλογη, για περιστασιακη χρηση, για 1 ημερα; - Αν το ενεργοποιησω, εξακολουθει γενικα να ισχυει το daily pass, για τις περιπτωσεις που δεν εχω giga day? edit: ετσι φαινεται συμφωνα με οσα λεει η σελιδα του giga day, αλλα επιβεβαιωστε. - Υπαρχει καμια...μπανανοφλουδα που δεν βλεπω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2017 Έχει αναφερθεί ήδη αυτό.κυκλοφορεί εδώ και πολύ καιρό για what's up και frog.τώρα το έφεραν και στην κοσμοκαρτα.επισης στα αλλά 2 υπάρχει και το giga sk που δίνει με 2€ 3gb απο Παρασκευή 18.00 μέχρι Κυριακή 23.59.Για περιστασιακη χρήση καλά είναι. Στάλθηκε από το WOLDER_34 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
master_alarm Δημ. April 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2017 Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση εαν ξερει κανενας, εαν στειλω 10€ απο αλλο κινητο watsup στο δικο μου cosmokarta θα παρω τα δωρα με ανανεωση απο καρτα ανανεωσης; ειμαι παλιος συνδρομιτης και με 4 ευρω εχω 400 λεπτα προς ολους. Τωρα εχει και αλλη προσφορα που μου εστειλαν και με 10€ περνω αλλα 400λεπτα δωρο και 1gb ιντερνετ για ενα μηνα. Στάλθηκε από το MID706S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whatsup Δημ. April 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2017 Έχω καρτοκινητό what's up. Το απόγευμα πήγα σ' ένα κατάστημα γερμανός για να βάλω κάρτα 10€ και μετά από λίγα λεπτά εκτός απ' τα υπόλοιπα μηνύματα μου ήρθε και το παρακάτω: "Μόλις πήρες το δώρο ενεργοποίησης από την Cosmoκάρτα και έχεις 200 λεπτά προς όλα τα δίκτυα". Αφού έχω what's up τί σχέση έχει το δώρο της Cosmoκάρτα; Παράθεση ...Life goes on...;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrdano Δημ. April 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2017 (edited) Από CU σε Cosmοkarta. Υπάρχει δυνατότητα να ενεργοποιηθεί ειδοποίηση χαμένης κλήσης με μήνυμα; Χωρίς να ενεργοποιήσω τηλεφωνητή. Στην Vodafone που ήμουν μέχρι πριν λίγο, γινόταν με μία κλήση στο 1285 αν θυμάμαι καλά και στη συνέχεια σου έδινε επιλογές. Κάτι παρόμοιο στην Cosmote για Cosmokarta; Edited April 21, 2017 by spyrdano Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. April 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2017 Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση εαν ξερει κανενας, εαν στειλω 10€ απο αλλο κινητο watsup στο δικο μου cosmokarta θα παρω τα δωρα με ανανεωση απο καρτα ανανεωσης; ειμαι παλιος συνδρομιτης και με 4 ευρω εχω 400 λεπτα προς ολους. Τωρα εχει και αλλη προσφορα που μου εστειλαν και με 10€ περνω αλλα 400λεπτα δωρο και 1gb ιντερνετ για ενα μηνα. Στάλθηκε από το MID706S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk αν παρεις 10 ευρω απο μεταφορα,οχι δεν παιρνεις κανενα απο τα δωρα ανανεωσης Έχω καρτοκινητό what's up. Το απόγευμα πήγα σ' ένα κατάστημα γερμανός για να βάλω κάρτα 10€ και μετά από λίγα λεπτά εκτός απ' τα υπόλοιπα μηνύματα μου ήρθε και το παρακάτω: "Μόλις πήρες το δώρο ενεργοποίησης από την Cosmoκάρτα και έχεις 200 λεπτά προς όλα τα δίκτυα". Αφού έχω what's up τί σχέση έχει το δώρο της Cosmoκάρτα; για τσεκαρε στο 1314 ή στο 1330 αν οντως εχεις ακομα whatsup μηπως παιχτηκε τιποτα και αλλαξε το πακετο σου. Αλλιως λογικα απλο λαθος στο sms θα ειναι. ----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Από CU σε Cosmοkarta. Υπάρχει δυνατότητα να ενεργοποιηθεί ειδοποίηση χαμένης κλήσης με μήνυμα; Χωρίς να ενεργοποιήσω τηλεφωνητή. Στην Vodafone που ήμουν μέχρι πριν λίγο, γινόταν με μία κλήση στο 1285 αν θυμάμαι καλά και στη συνέχεια σου έδινε επιλογές. Κάτι παρόμοιο στην Cosmote για Cosmokarta; οχι πρεπει να το κανεις χειροκινητα.Στις ρυθμισεις προωθησης κλησεων,πας στην προωθηση οταν βρισκεται εκτος δικτυου και βαζεις τον αριθμό +3069753ΧΧΧΧΧΧΧΧ, οπου ΧΧΧΧΧΧΧΧ τα 8 τελευταια ψηφια του τηλεφωνου σου (δηλ. το υπολοιπο νουμερο σου χωρις το 69). Η' εντολη δικτύου απευθειας στο dialer **62*69753ΧΧΧΧΧΧΧΧ# οπου Χ οτι παραπανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts