Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για το 8ωρο από ότι είδα πρέπει να πας στην εφαρμογή εκεί που γράφει datakalokairo και να το ενεργοποιήσεις όπως την πρώτη φορά που πήρε τα 5€. Έχεις δίκιο πάντως γιατί έτσι όπως στο γράφει το sms ("μπες στο what's up application και πάρε 1GB κάθε μέρα"), είναι εύκολο να μπερδευτεί κανείς και να πάει να πατήσει να πάρει πακέτο που χρεώνεται κανονικά.

• Απαντήσεις 44,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

οπότε για να έχεις ίντερνετ όχι μόνο για 8 ώρες θα πρέπει να αγοράσεις και το πακέτο τον 5 ευρώ?

οπότε για να έχεις ίντερνετ όχι μόνο για 8 ώρες θα πρέπει να αγοράσεις και το πακέτο τον 5 ευρώ?

Ναι ώστε να μπορέσεις να ενεργοποιησεις την προσφορά από το App της εφαρμογής. Οπότε 10 ευρώ για 1 μήνα. Μην πω 15 εφόσον λήξει ο ένας μήνας και θες να το κρατήσεις και άλλο.

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εννοείται. Πες ότι το χρησιμοποιείς κανονικά αλλά για 8ώρες έχεις +1GB. Αν θέλεις να χρησιμοποιήσεις mobile internet για χρονικό διάστημα εκτός των 8 αυτών ωρών πρέπει να έχεις υπόλοιπο δεδομένων.

Ναι ώστε να μπορέσεις να ενεργοποιησεις την προσφορά από το App της εφαρμογής. Οπότε 10 ευρώ για 1 μήνα. Μην πω 15 εφόσον λήξει ο ένας μήνας και θες να το κρατήσεις και άλλο.

Θεωρητικά δεν είναι απαραίτητο το τελευταίο, καθώς η εφαρμογή δουλεύει και με wi-fi. Αν έχεις κλειστά τα δεδομένα πρέπει να μπορείς να ενεργοποιήσεις το 8ωρο και μετά να τα ανοίξεις.

Edited by Mark_K

Εννοείται. Πες ότι το χρησιμοποιείς κανονικά αλλά για 8ώρες έχεις +1GB. Αν θέλεις να χρησιμοποιήσεις mobile internet για χρονικό διάστημα εκτός των 8 αυτών ωρών πρέπει να έχεις υπόλοιπο δεδομένων.

Θεωρητικά δεν είναι απαραίτητο το τελευταίο, καθώς η εφαρμογή δουλεύει και με wi-fi. Αν έχεις κλειστά τα δεδομένα πρέπει να μπορείς να ενεργοποιήσεις το 8ωρο και μετά να τα ανοίξεις.

Ναι και έτσι γίνεται αρκεί να είσαι κοντά σε Wifi.

Το θέμα είναι ας πούμε ενεργοποιουμε το 8ωρο στις 9 το βράδυ. Πάει μέχρι τις 5 το πρωί. Στις 5 το πρωί γίνεται να ενεργοποιηθεί και το άλλο 8ωρο εφόσον άλλαξε η μέρα?

Μπήκα στο γουατσαπ application να βάλω το 1gb που δίνει με 5€ https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160722/af1b55e7821cb57d272189de22a4a8ba.jpg

Και μου ήρθε απάντηση με SMS

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160722/39f8476741043331ffebe060c65a81c4.jpg

EDIT ::::: και τώρα μου ήρθαν αλλά 500mb σε ξεχωριστό μήνυμα https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160722/b1cec414a2a79b7fc3a2fdbfbc18bd4e.jpg

Δεν μπήκε 1gb μονοκοματο αλλά 500 + 500

(Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1)

Edited by lek88

Έρχεται άλλο μήνυμα σε λίγο για τα επιπλέον 500mb

Μα λέω κ εγώ τι γίνεται....!!!!! :D

(Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1)

Το θέμα είναι ας πούμε ενεργοποιουμε το 8ωρο στις 9 το βράδυ. Πάει μέχρι τις 5 το πρωί. Στις 5 το πρωί γίνεται να ενεργοποιηθεί και το άλλο 8ωρο εφόσον άλλαξε η μέρα?

Εγώ έβαλα το πρώτο εχθές το βράδυ και έληγε στις 5 το πρωί. Κατά τις 09:30 σήμερα ενεργοποίησα το σημερινό, οπότε λογικά λειτουργεί κανονικά αφού αλλάξει η ημέρα.

Sent from my XT1524

Για να μην έχεις πρόβλημα με υψηλές χρεώσεις ενεργοποιείς το Cosmote My internet και έχεις το έλεγχο από το myinternet.cosmote.gr

Αυτό ισχύει και για Frog;

Για το 8ωρο από ότι είδα πρέπει να πας στην εφαρμογή εκεί που γράφει datakalokairo και να το ενεργοποιήσεις όπως την πρώτη φορά που πήρε τα 5€. Έχεις δίκιο πάντως γιατί έτσι όπως στο γράφει το sms ("μπες στο what's up application και πάρε 1GB κάθε μέρα"), είναι εύκολο να μπερδευτεί κανείς και να πάει να πατήσει να πάρει πακέτο που χρεώνεται κανονικά.

δεν έχω καταλάβει αγοράζεις το πακέτο των 5 ευρώ και μετά σου δίνει δωρεάν 8 ώρες μέχρι κι τέλος Αύγουστου ? και πρέπει να αγοράζεις το πακέτο κάθε μήνα? επίσης για να πάρεις τις 8 ώρες θα πρέπει να μπεις στο ίντερνετ πρώτα? άρα σε χρεώνει? άμα δεν έχεις internet? τι χαζό? άρα το δωρεάν ίντερνετ πληρώνεις κάθε μήνα για να στο δώσει? επίσης μέχρι 31/7 Θα πρέπει να το ενεργοποιήσει κάποιος ? δεν το κατάλαβα εξηγήστε το μου. ευχαριστώ!

Edited by JOHNMEGARYTHMOS

δεν έχω καταλάβει αγοράζεις το πακέτο των 5 ευρώ και μετά σου δίνει δωρεάν 8 ώρες μέχρι κι τέλος Αύγουστου ? και πρέπει να αγοράζεις το πακέτο κάθε μήνα? επίσης για να πάρεις τις 8 ώρες θα πρέπει να μπεις στο ίντερνετ πρώτα? άρα σε χρεώνει? άμα δεν έχεις internet? τι χαζό?

Αγοράζεις μία φορά το πακέτο με 5€.

Έχεις κάθε μέρα για ένα 8ωρο 1gb Internet το οποίο επιλέγεις πότε θα ενεργοποιηθεί μέσα από το app της what's up ή το site.

Το πακέτο αυτό ισχύει για 62 μέρες από τη μέρα που θα το ενεργοποιησεις.

Εάν μπεις από WiFi δε σε χρεώνει τπτ.

Στάλθηκε από GT-I9505

Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω!

Δεν έχει καταλάβει τίποτα πραγματικά . Μήπως να διάβαζες την ανακοίνωση πρώτα ;

Για 62 ημέρες ισχύει το πακέτο και το αγοράζεις μια φορά μόνο.

Δεν αγοράζεις το πακέτο των 5€. Πας στην εφαρμογή εκεί που λέει datakalokairo, επιλέγεις ενεργοποίηση και σου αφαιρεί 5€ δίνοντας σου 1gb για 8 ώρες. Τις επόμενες 61 ημέρες πας στο ίδιο σημείο και επιλέγεις πάλι ενεργοποίηση όποια στιγμή της ημέρας και παίρνεις αντίστοιχα 1gb για 8 ώρες χωρίς άλλη χρέωση.

Sent from my XT1524

Δεν αγοράζεις το πακέτο των 5€. Πας στην εφαρμογή εκεί που λέει datakalokairo, επιλέγεις ενεργοποίηση και σου αφαιρεί 5€ δίνοντας σου 1gb για 8 ώρες. Τις επόμενες 61 ημέρες πας στο ίδιο σημείο και επιλέγεις πάλι ενεργοποίηση όποια στιγμή της ημέρας και παίρνεις αντίστοιχα 1gb για 8 ώρες χωρίς άλλη χρέωση.

Sent from my XT1524

Έγραψα "αγοράζεις το πακέτο με 5€" και όχι "αγοράζεις το πακέτο των 5€".

Ίσως να μην το έγραψα όμως σωστά και μπερδευτεί.

Στάλθηκε από GT-I9505

Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω!

Sent from my XT1524

άρα είναι η απάντηση στο Vodafone cu αντίστοιχα αλλά εδώ δεν έχεις 6 το πρωί μέχρι και 6 το βράδυ! αλλά στην Vodafone cu παλι είναι καλύτερη δίνει μέχρι 1.5 gb internet την ημέρα και μετά πέφτει η ταχύτητα ενώ στο what's up μετά τις 8 ώρες σε χρεώνει κανονικά?

Πάντως η προσφορά ισχύει για 60 μέρες από την ενεργοποίηση οπότε επειδή αυτή τη στιγμή έχω 2gb μέχρι 20/8 στις 20 θα ενεργοποιήσω την προσφορά και θα έχω μέχρι 20/10 1gb τη μέρα για 8 ώρες. Πιστεύω δεν θα κοπεί στις 31/8 που τελειώνει το καλοκαίρι εφόσον γράφουν ότι ισχύει για 2 μήνες από την στιγμή ενεργοποίησης

Δύσχρηστο πάντως το να πρέπει να μπαίνεις λίγο πριν για να ξεκινήσει το 8ωρο,

άρα να πρέπει να έχεις με κάποιο τρόπο δεδομένα (είτε με wifi είτε με data κινητής ανοικτά {Και νομίζω το app του whatsup δουλεύει μόνο με data από sim whatsup, κάνω λάθος;}) τη στιγμή που θα ξεκινήσεις το 8 ωρο...

Καλό μεν που σου δίνει την επιλογή (πχ όπως είπε ο Mark: Έχω 18:00-06:00 ήδη... Το θέλω 10:00-18:00, γιατί να μη δίνει τη δυνατότητα επιλογής ώρας ενεργοποίησης από πριν κοπεί το προηγούμενο 8ωρο για το πότε θα ξεκινήσω το 8ωρο την άλλη μέρα?) αλλά δύσχρηστο

και πολλοί θα χρεωθούν κατά την ενεργοποίηση του 8ωρου.

Πια πρέπει να είσαι expert για όλες αυτές τις "χρήσεις" που εμφανίζουν οι εταιρείες τα τελευταία χρόνια

Και ίσως εκεί να "στηρίζονται" οι εταιρείες για τα κέρδη τους (Εεεεε κάποια στιγμή δε θα κάνεις το "λάθος"?).

εγώ το΄χω πολύ άγχος στο παρόμοιο της κόκκινης μπας και με πάρει ο ύπνος και έχει πάει 06:01....χα χα!!!

Θέλει πολύ προσοχή.

άρα είναι η απάντηση στο Vodafone cu αντίστοιχα αλλά εδώ δεν έχεις 6 το πρωί μέχρι και 6 το βράδυ! αλλά στην Vodafone cu παλι είναι καλύτερη δίνει μέχρι 1.5 gb internet την ημέρα και μετά πέφτει η ταχύτητα ενώ στο what's up μετά τις 8 ώρες σε χρεώνει κανονικά?

Αν και off topic, το 1,5 gb της Vodafone έχε υπόψιν ότι μετράει τη συνολική χρήση της ημέρας, οπότε και ότι έχεις καταναλώσει από πακέτα πριν τις 6 το απόγευμα.

Πάντως η προσφορά ισχύει για 60 μέρες από την ενεργοποίηση οπότε επειδή αυτή τη στιγμή έχω 2gb μέχρι 20/8 στις 20 θα ενεργοποιήσω την προσφορά και θα έχω μέχρι 20/10 1gb τη μέρα για 8 ώρες. Πιστεύω δεν θα κοπεί στις 31/8 που τελειώνει το καλοκαίρι εφόσον γράφουν ότι ισχύει για 2 μήνες από την στιγμή ενεργοποίησης

Μέχρι 31/8 γράφει ότι μπορεί να ενεργοποιηθεί. Έχε υπόψιν ότι δεν θα σου επεκτείνει τη διάρκεια των δεδομένων που λήγουν στις 20/8(αν δεν τα έχεις φάει φυσικά).

Sent from my XT1524

Ναι, ισχύει.

Σωραίος....

Προσωπικά πιστεύω το 8ωρο της κοσμοτε ειναι καλύτερο του 12ωρου της βονταφολ, λόγω ευελιξίας.

Εμενα πάντως 2 φορές που αγόρασαν πακέτο internet σε cosmote internet on the go φοιτητικό δε μου δώσανε διπλασιασμό GB. Παρότι στο site είχε και καλά το διπλάσιο αριθμό GB. Πήρα την εξυπηρέτηση και ακόμα το ελέγχουνε

Sent from my MX4

Εμενα πάντως 2 φορές που αγόρασαν πακέτο internet σε cosmote internet on the go φοιτητικό δε μου δώσανε διπλασιασμό GB. Παρότι στο site είχε και καλά το διπλάσιο αριθμό GB. Πήρα την εξυπηρέτηση και ακόμα το ελέγχουνε

Sent from my MX4

Πού το είδες για το φοιτητικό;

https://www.cosmote.gr/mobile/cosmoportal/page/HCG/section/IOTG_Plans_Prs

http://i63.tinypic.com/x532g7.jpg

OK

Εδώ το γράφει....ΟΚ

https://www.cosmote.gr/mobile/cosmoportal/page/HCP/xml/Personal__contractplans__contractplan_internetonthego_student/section/IOTG_Plans_Prs

Σε κοσμοκάρτα δεν έχει καμία καλοκαιρινή προσφορά;

Με αγορά πακέτου δεδομένων 500 mb σου δίνει άλλα τόσα δώρο.

Sent from my iPad using Tapatalk