Guest margarita12 Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 Εχω συσσωρευσει τοσο χρημα στην καρτα μου, δεκαδες ευρω, που μπορω να αγοραζω 200ευρα με 5ευρα, για κανα χρονο, χωρις να ξαναπληρωσω τιποτε! Ενω τωρα, για να εχω και χρονο, σκαω χρημα σε 10αρες καρτες. Και 10αρες, και τις πληρωνω. Ενω αλλιως, μονο 5ευρα, και δεν θα πληρωνω για πανω απο χρονο.... γιατι ομως να καταργησεις τα 400 οταν δεν μπορεις να τα επαναφερεις; παρε ενα ακομα καρτοκινητο και μετεφερε τα χρηματα σου εκει για να αγοραζεις 200αρια,μην καταργεις ενα μη εμπορικα διαθεσιμο πακετο που σε συμφερει γιατι ενας χρονος περνα και αν θα καταργησεις τα 400 θα το μετανιωσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 Εχω συσσωρευσει τοσο χρημα στην καρτα μου, δεκαδες ευρω, που μπορω να αγοραζω 200ευρα με 5ευρα, για κανα χρονο, χωρις να ξαναπληρωσω τιποτε! Ενω τωρα, για να εχω και χρονο, σκαω χρημα σε 10αρες καρτες. Και 10αρες, και τις πληρωνω. Ενω αλλιως, μονο 5ευρα, και δεν θα πληρωνω για πανω απο χρονο.... η πουλα μοναδες σε καποιο γνωστο σου Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 γιατι ομως να καταργησεις τα 400 οταν δεν μπορεις να τα επαναφερεις; παρε ενα ακομα καρτοκινητο και μετεφερε τα χρηματα σου εκει για να αγοραζεις 200αρια,μην καταργεις ενα μη εμπορικα διαθεσιμο πακετο που σε συμφερει γιατι ενας χρονος περνα και αν θα καταργησεις τα 400 θα το μετανιωσεις... Δεν καταλαβαινω. Εκτος αν κατι μου διαφευγει. Τι διαφορα εχει τελικα, το '10 ευρω = 400 λεπτα', απο το '5+5 ευρω - 200+200=400 λεπτα' ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 Στο ένα αν βάλεις 10€ έχεις 8.80 από τα οποία σου παίρνει 3 για να σου δώσει 400'. Στο τέλος σου μένουν 5.80€ για να τα κάνεις ότι θες. Με την άλλη λύση πρέπει να κάνεις 12€ ανανέωση για να μείνουν 10.56€ για να αγοράσεις 2 πακέτα των 5€ και στο τέλος θα σου μείνουν 0.56€. Αυτά για κανονικές συνθήκες. Αν έχεις μαζέψει μεγάλο υπόλοιπο είναι άλλη ιστορία. Όσο και να σου φαίνεται καλή ιδέα να καταργήσεις τα 400' σκέψου μήπως στο μέλλον αν ξοδέψεις το υπόλοιπό σου, τοτε να σε συμφέρει να είχες το bonus των 400'. Κι εγώ θα πρότεινα με κάποιο τρόπο να "ξεφορτωθείς" το υπόλοιπο. Το να πουλάς χρόνο σε γνωστούς σου με καρτοκινητά μου φαίνεται καλή ιδέα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest margarita12 Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 (edited) Δεν καταλαβαινω. Εκτος αν κατι μου διαφευγει. Τι διαφορα εχει τελικα, το '10 ευρω = 400 λεπτα', απο το '5+5 ευρω - 200+200=400 λεπτα' ??? Βάζω 10αρα κάρτα και έχω 400 λεπτα με υπολοιπο 5.80 αν θυμάμαι καλα,μετα την αφαίρεση φόρου και 3 ευρώ,αν βάλεις 10€ και αγοράσεις με 5€ 200 λεπτα μείον τον φόρο ανανέωσης θα μείνεις γύρω στα 3 και κατι € Edited June 2, 2015 by margarita12 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Ενημερωση... http://i61.tinypic.com/1zc0saf.jpg Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoulikomirmigot Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 Εχω καρτοκινητο whats up παιζει σε galaxy s2. Με h+ δεν εχω δει ποτε πανω απο 10 mbps, και αυτο το 10αρι μονο σε ενα χωριο στην Κρητη και εμεινα αναυδος. Γενικα μεσα στην Αθηνα σε πολλα σημεια που εχω δοκιμασει ειμαι στα 4-5mbps. Μου εχουν βαλει κοφτη? Πακετα εχω τα φοιτητικα που μου δινει δωρο με καθε ανανεωση και στην αρχη καθε μηνα. Αλλα και οταν αγοραζα τα 500mb με 5 ευρω ημουν στις ιδιες ταχυτητες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 Εκτός από το σήμα παίζει ρόλο και το modem της συσκευής σου. Με συσκευή που υποστηρίζει ταχύτητα έως 21 Mbps, όπως το δικό σου, δύσκολα έβλεπα πάνω από 5-6 άντε 10 το πολύ. Με συσκευή που είναι 4g και στο 3G μπορεί θεωρητικά να φτάσει ως τα 42, στις ίδιες συνθήκες έχω δει μέχρι 20-22. Φυσικά πρέπει να έχεις ενεργοποιήσει το πακέτο των 5€, διαφορετικά δεν έχεις full ταχύτητα ούτε σε 4g ούτε σε 3g. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 Η ανανέωση χρόνου ομιλίας μέσω πιστωτικής κάρτας λειτουργεί; Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 Η ανανέωση χρόνου ομιλίας μέσω πιστωτικής κάρτας λειτουργεί; χθες εκανα προσωπικα, ναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 (edited) Προσπαθώ εδώ και ώρα χωρίς αποτέλεσμα. Με την ίδια κάρτα ανανεώνω χωρίς πρόβλημα το υπόλοιπο σε αριθμό vodafone. Τροποποίηση: Μάλλον το πρόβλημα είναι στο όνομα πάνω στην κάρτα επειδή περιέχει και μια τελεία (.) Πάντα μπροστά η cosmote... Edited June 5, 2015 by seranata Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 (edited) Προσπαθώ εδώ και ώρα χωρίς αποτέλεσμα. Με την ίδια κάρτα ανανεώνω χωρίς πρόβλημα το υπόλοιπο σε αριθμό vodafone. Τροποποίηση: Μάλλον το πρόβλημα είναι στο όνομα πάνω στην κάρτα επειδή περιέχει και μια τελεία (.) Πάντα μπροστά η cosmote... υπαρχει και το ενδεχομενο να κολλησε και να στα παρει ολα μαζι μετα! το ειχα παθει και εγω μια φορα με καρτα προσπαθουσα να την βαλω και δεν την επαιρνε και απο 5 ευρω με μπηκαν 20 στο τελος! αααααχ καλες εποχες τοτε! δεν μου ξανακολησε τωρα ποτε!:lol::lol: Edited June 5, 2015 by kostashark Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 Λες να γίνει έτσι;:lol: Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_v Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 Το 'χουμε πει κι άλλες φορές για την τελεία που δεν πρέπει να βάζουμε σε αυτό το πεδίο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 Και χωρίς την τελεία δοκίμασα αλλά τίποτα. Μόνο η cosmote αυτά τα ωραία. Όπου αλλού on line κάνω πληρωμές, βάζω και την τελεία και όλα ok. Πήγα σε ένα κατάστημα Γερμανός σήμερα και έκανα την ανανέωση να τελειώνω. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. June 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2015 Εχω φιλους, ειδικα τωρα και με την κριση που υπαρχει (δυστυχως) μεταναστευση, που ζουν πλεον εξωτερικο. Μια φορα το χρονο ερχονταν συνηθως ελλαδα, ή αν δεν ερχονταν, με καποιο τροπο εβαζαν μια καρτα, και κρατουσαν τα νουμερα τους. Τωρα με την 'υποχρεωτικη' ανανεωση ανα τριμηνο, δεν υπαρχει περιπτωση. Θα 'χασουν' τα νουμερα τους, και το πολυ πολυ, θα αγοραζουν μια sim, οποιας εταιριας ειναι καθε φορα συμφεροτερο, για τις ημερες που θα βρισκονται στην Ελλαδα. Γιατι ενος κακου μυρια επονται. Για εναν Ελληνα που βιοποριζει στο εξωτερικο, και πιθανως δεν εχει οικονομικο προβλημα να δωσει λιγα € για την cosmoκαρτα, το θεμα δεν ειναι τα λιγα €, αλλα δεν προκειται να ασχοληθει κανεις με τις π@@@ριες, να βαζει καρτουλα καθε λιγο, για να τσιμπα τα ευρουλακια η cosmote. Ειναι λοιπον, περα απο 'οικονομικο', και χαζο-διαχειριστικο το θεμα, και οπως ειπα, απλα οι φιλοι δεν θα ασχοληθουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. June 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2015 Με μια ανανέωση τον χρόνο δεν χάνεις το νούμερο Ενώ βάζεις και πακέτο για Όσο είσαι Ελλάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. June 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2015 Aσε που και στο φεγγαρι να εισαι αν εχεις paypal η μια χρεωστικη καρτα μπορεις να κανεις ανανεωση μεσω ιντερνετ οποτε και παλι ουτε γατα ουτε ζημια. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. June 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2015 (edited) Aσε που και στο φεγγαρι να εισαι αν εχεις paypal η μια χρεωστικη καρτα μπορεις να κανεις ανανεωση μεσω ιντερνετ οποτε και παλι ουτε γατα ουτε ζημια. Ρε παιδια, δεν ειπα οτι δεν γινεται. Ειπα οτι ο αλλος μες τις εγνοιες του εξωτερικου, και λεφτα που θα εχει (σε σχεση με την φτωχεια της ελλαδας), και δυνατοτητα που θα εχει, απλα σιγα μην ασχοληθει να το κανει. Δηλαδη κι αμα αυριο πει, ετσι οπως το πανε, η cosmote, θελω να βαζεις εστω 1 ευρω καθε μηνα, θα καθισουν να το κανουν; Δεν θα το κανουν. Αντε τους εντος ελλαδας, τους πας οσο μπορεις στο ρυθμο που θες. Και παλι και για μας εντος ελλαδας, ψαχνουμε εναλλακτικες. Για τους εξω, απλα θα γραψουν στα @@@@ τους την καθε cosmote και δεν θα ασχοληθουν με τις ελληνικες @@@ες. Απο ενα σημειο και μετα, η 'διαχειριση' και μονο, απλα δεν αξιζει τον κοπο. Και οι ελληνες του εξωτερικου, που εχουν/ειχαν/θα ηθελαν να διατηρησουν ελληνικα νουμερα, δεν θεωρω οτι ειναι αμελητερο ποσοστο. (εδω μου βγαζουν πακετα για να 'πιασουν' τους αλβανους και πακιστανους της ελλαδας, και τα χιλιαδες ελληνοπουλα του εξωτερικου, ειναι 'αμελητεα' ποσοτητα; να μη μιλησω που σαν εταιρια, τρομπο-cosmote, αν ο αλλος ειχε την καρτουλα σου, παρα την κατα κορον χρηση skype, μπορει να 'τσιμπουσες' και καμια κληση περιαγωγης....και φυσικα θα ειχαν και το 'ετοιμο'-διατηρησιμο ελληνικο νουμερακι τους για οταν ερχονται ελλαδα, διακοπες και οχι μονο) Αλλα αυτα ειναι 'ψιλα' γραμματα για την καθε cosmote. Edited June 8, 2015 by karib Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. June 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2015 Ρε παιδια, δεν ειπα οτι δεν γινεται. Ειπα οτι ο αλλος μες τις εγνοιες του εξωτερικου, και λεφτα που θα εχει (σε σχεση με την φτωχεια της ελλαδας), και δυνατοτητα που θα εχει, απλα σιγα μην ασχοληθει να το κανει. Δηλαδη κι αμα αυριο πει, ετσι οπως το πανε, η cosmote, θελω να βαζεις εστω 1 ευρω καθε μηνα, θα καθισουν να το κανουν; Δεν θα το κανουν. Αντε τους εντος ελλαδας, τους πας οσο μπορεις στο ρυθμο που θες. Και παλι και για μας εντος ελλαδας, ψαχνουμε εναλλακτικες. Για τους εξω, απλα θα γραψουν στα @@@@ τους την καθε cosmote και δεν θα ασχοληθουν με τις ελληνικες @@@ες. Απο ενα σημειο και μετα, η 'διαχειριση' και μονο, απλα δεν αξιζει τον κοπο. Και οι ελληνες του εξωτερικου, που εχουν/ειχαν/θα ηθελαν να διατηρησουν ελληνικα νουμερα, δεν θεωρω οτι ειναι αμελητερο ποσοστο. (εδω μου βγαζουν πακετα για να 'πιασουν' τους αλβανους και πακιστανους της ελλαδας, και τα χιλιαδες ελληνοπουλα του εξωτερικου, ειναι 'αμελητεα' ποσοτητα; να μη μιλησω που σαν εταιρια, τρομπο-cosmote, αν ο αλλος ειχε την καρτουλα σου, παρα την κατα κορον χρηση skype, μπορει να 'τσιμπουσες' και καμια κληση περιαγωγης....και φυσικα θα ειχαν και το 'ετοιμο'-διατηρησιμο ελληνικο νουμερακι τους για οταν ερχονται ελλαδα, διακοπες και οχι μονο) Αλλα αυτα ειναι 'ψιλα' γραμματα για την καθε cosmote. Να πανε σε αλλη εταιρεια αμα ειναι ετσι...ευτυχως υπαρχουν εναλλακτικες. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. June 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2015 Να πανε σε αλλη εταιρεια αμα ειναι ετσι...ευτυχως υπαρχουν εναλλακτικες. Δεν ειδα οι αλλες εταιριες (τουλαχιστον μεχρι ωρας) να εχουν εφαρμοσει τα ιδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. June 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2015 Δεν ειδα οι αλλες εταιριες (τουλαχιστον μεχρι ωρας) να εχουν εφαρμοσει τα ιδια. Δεν νομιζω να προχωρησουν τοσο ευκολα γιατι δεν τους συμφερει (ειδικα την Wind). Κατα την γνωμη μου μπορουν να πανε σε Vodafone/Wind... Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. June 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2015 Καλησπέρα, Για τα φοιτητικά πακέτα σε πιο νούμερο καλούμε; Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. June 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2015 Στο 1330 όπως και για τα υπόλοιπα πακέτα. Εφόσον είναι φοιτητικό με το ξεκίνημα αρχίζει και σου λέει για τις προσφορές που έχουν τα συγκεκριμένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matsilas Δημ. June 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2015 Αυτο με τα 600' προς whatsup αμα περασει ο μηνας χανονται η αν ανανεωσεις προστιθενται στα επομενα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts