Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Eδω και κανένα δίωρο και τα καρτοκινητά και το συμβόλαιο στο σπίτι μου πιάνουν μόνο EDGE... ούτε καν 3G....
May The Force Be With You...

• Απαντήσεις 44,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Eδω και κανένα δίωρο και τα καρτοκινητά και το συμβόλαιο στο σπίτι μου πιάνουν μόνο EDGE... ούτε καν 3G....

Αν μας ελεγες και την περιοχη σου και ποσες γραμμες σημα εχεις... Στο Μπραχαμι παντως ολα καλα και απο σημα και απο data H+.

Αν μας ελεγες και την περιοχη σου και ποσες γραμμες σημα εχεις... Στο Μπραχαμι παντως ολα καλα και απο σημα και απο data H+.

Εχω 3 γραμμές και η περιοχή μου είναι Πειραιάς (Το λέω στο avatar)

Edited by Yoda

Σημερα κατα λαθος νομιζοντας οτι μιλαω σε αριθμο wu χαλασα ολη μου την καρτα σε αυτη την κληση. Καλα πλεον δεν σε ενημερωνουν με φωνητικο μηνυμα οτι πχ "εχετε 2 λεπτα διαθεσιμα" ή 1 λεπτο κτλ πριν τελειωσει η καρτα? Τι που***ες ειναι αυτες??

Έχω 3 γραμμές και η περιοχή μου είναι Πειραιάς (Το λέω στο avatar)

Το πρόβλημα συνεχίζεται και νομίζω ότι είναι της Cosmote και όχι δικό μου...

Βγήκα στο μπαλκόνι με 2 κινητά (1 κάρτα - 1 σύνδεση) σήμα 4/4 και έχουν και τα δύο ΕDGE...

(Έλεγξα τα κινητά και είναι επιλεγμένο το 3G)

Επανεκκίνηση δοκίμασες; Κι εμένα εχθές το απόγευμα είχε κολλήσει και το έκλεισα και το άνοιξα ξανά, και όλα ρολόι.

Επανεκκίνηση δοκίμασες; Κι εμένα εχθές το απόγευμα είχε κολλήσει και το έκλεισα και το άνοιξα ξανά, και όλα ρολόι.

Ναι... το έκανα χθες, αλλά μιας και το ανάφερες το ξανάκανα μόλις τώρα.

Σήμα 4/4 και EDGE... :confused:

Ναι... το έκανα χθες, αλλά μιας και το ανάφερες το ξανάκανα μόλις τώρα.

Σήμα 4/4 και EDGE... :confused:

κλείδωσε το μόνο σε 3g.ελάχιστα σημεία πλέον δεν έχουν τέτοιο σήμα στην Αθήνα τουλάχιστον.είναι σπαστικό ειδικά στην βοντα που στην εναλλαγή προτιμάει το 2g!

κλείδωσε το μόνο σε 3g.ελάχιστα σημεία πλέον δεν έχουν τέτοιο σήμα στην Αθήνα τουλάχιστον.είναι σπαστικό ειδικά στην βοντα που στην εναλλαγή προτιμάει το 2g!

Εκανα όπως είπες και έπαιξε...

Εβαλα WCDMA και μπήκε με Η+

Ακόμη και μέσα στο σπίτι με σήμα 1/4 έχει 3G

Δεν είναι περίεργο όταν είναι στο αυτόματο να κλειδώνει EDGE ?

Εκανα όπως είπες και έπαιξε...

Εβαλα WCDMA και μπήκε με Η+

Ακόμη και μέσα στο σπίτι με σήμα 1/4 έχει 3G

Δεν είναι περίεργο όταν είναι στο αυτόματο να κλειδώνει EDGE ?

κάθε εταιρεία έχει άλλο όριο που αλλάζει από απλό σε 3g!

Άρα δεν το είχες στο 3G, αλλά στο αυτόματο. Δεν είναι καθόλου περίεργο που συνδέεται στο EDGE αν εκείνη τη στιγμή για οποιονδήποτε λόγο έχει καλύτερο σήμα συγκριτικά με το 3G.

Μετά το δικό μου κινητό, έκανα το εξής με το κινητό της κόρης μου:

- Είναι στο αυτόματο και πιάνει μόνο EDGE.

- Κάνω reboot και πάλι EDGE.

- To βάζω στο WCDMA και μπαίνει με Η+

- Το ξαναβάζω στο αυτόματο και μπαίνει πάλι με Η+

- Κάνω reboot (ενώ είναι στο αυτόματο) και πάλι H+

Σα να είχαν φάει όλα τα κινητά κάποιο κόλλημα με τη συγκεκριμένη κεραία...

Αυτό ακριβώς. Αν στον τόπο που βρίσκεσαι είσαι σίγουρος ότι υπάρχει 3G, το βάζεις εκεί και τέλος. Αν το έχεις στο αυτόματο, κάτι να συμβεί και να μην έχει καλό σήμα μπορεί ανά πάσα στιγμή να στο γυρίσει στο 2G. Εγώ το έχω μόνιμα στο 3G γιατί έχω 5-6 άτομα με cosmote και καλή συσκευή και μιλάμε με HD Voice και βολεύει.

Για βιντεοκληση το viber έχει πολύ καλή ποιότητα. Το χρησιμοποιώ πολύ συχνά

videocall with viber, περιεχεται καμμια κρυφή χρέωση?

οταν ειναι και οι δυο συνδεδένοι με wifi δουλευει κανονικά? δεν το εχω δοκιμασει καθολου

Εγώ με το σήμα έχω σοβαρό πρόβλημα. Προερχόμενος απο wind πίστευα πως θα είχα καλύτερο σήμα. Με την wind είχα 3g σήμα και στο σπίτι στην Αθήνα (Κατεχάκη Γηροκομείο) και στο εξοχικό (Μαραθώνας Τύμβος). Με το που γύρισα σε cosmokarta άρχισαν να μου έρχονται μηνύματα είχατε μια κλήση απο τον τάδε αριθμό κάθε λίγο. Τότε΄έψαξα το σήμα και βρήκα πως ενώ ήταν στο αυτόματο διάλεγε το 3g αλλά με ελάχιστο σήμα κι έτσι έχανε τις κλήσεις. Το ίδιο πράγμα γινόταν και στο εξοχικό. Το έβαλα στο 2g μόνο και σταμάτησαν τα μηνύματα με χαμένες κλήσεις και στο σπίτι και στο εξοχικό. Όλα αυτά με το ίδιο τηλέφωνο ένα galaxy s3. Απ΄ότι κατάλαβα μάλλον δεν με πάει η cote και πρέπει να αλλάξω. Ξέχασα να πω πως το σπίτι στην Αθήνα είναι στο 2ο όροφο. Επίσης στο εξοχικό που είναι διώροφο μόλις ανέβαινα στον όροφο είχε τέλειο σήμα μέχρι και 4g με ένα Νοκια lumia που έκανα συγχρόνως δοκιμές. Πήρα επίσης μια κάρτα Voda που στα ίδια σημεία στην Αθήνα είχε πολύ καλό 4g σήμα και στο εξοχικό μεσαίο 3g. Μάλλον με βλέπω για Vodafone γιατί βαρέθηκα να αλλάζω απο αυτόματο σε 2g κάθε φορά που φτάνω σπίτι.

Έχει ο πατέρας μου ένα καρτοκινητό για ώρα ανάγκης, δεν το χρησιμοποιεί σχεδόν καθόλου. Στον αριθμό του είναι ενεργοποιημένο το bonus των 300 λεπτών προς όλους με κάθε ανανέωση 10 ευρώ. Αυτό καταργείται αν δεν κάνω λάθος. Πρέπει να κάνει κάτι ώστε να μη του ενεργοποιηθεί το καινούργιο πακέτο που δίνουν (400 λεπτά με χρέωση)?

Ναι αλλά μάλλον δεν συμφέρει . Θα πληρώνει 3 ευρώ κάθε φορά που βάζει 10 ευρώ και θα πέρνει 400 λεπτά.

Αν δεν θές μπορείς να το αλλάξεις σε νέο καρτοκινητό όπου με 5 ευρώ αγοράζεις 200 λεπτά ( αν σε συμφέρει )

Αλλιώς με ανανέωση 9 ευρώ από Vodafone είσαι εντάξει.

Παρτους τηλεφωνο και πες ότι είχες κανει ανανεωση πριν λήξουν ή οτι δε σου ήρθε μήνυμα να σε ενημερώσει ότι λήγουν. Το ίδιο μου ειχε συμβει και σε μενα (απο βλακεια δικιά μου) και μου τα επέστρεψαν. Στείλε και ενα μήνυμα στη σελίδα τους στο facebook.

απάντηση τους από το online σύστημα εξυπηρέτησης!!!

"

Σας ευχαριστούμε για το χρόνο που διαθέσατε για να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Σχετικά με το αίτημα σας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι σε συνεργασία με την τεχνική μας υπηρεσία σας αποδόθηκαν εκ νέου 11,69GB."

w 395 --> Nokia 6303i classic --> Nokia 3720 classic --> Nokia c2-01 --> Nokia c5-00 --> Nokia Lumia 735 τώρα: Nokia Lumia 930

videocall with viber, περιεχεται καμμια κρυφή χρέωση?

οταν ειναι και οι δυο συνδεδένοι με wifi δουλευει κανονικά? δεν το εχω δοκιμασει καθολου

Όχι, απλά internet θέλει. H μόνη χρέωση που μπορεί να υπάρξει είναι αν κάποια συσκευή δεν έχει πακέτο για internet και χρεωθεί 1€. Wi-fi κανονικά εννοείται χωρίς κανένα πρόβλημα.

Η κατάσταση με το σήμα στην περιοχή μου (Πειραιάς) χειροτέρεψε πολύ...

Όταν βάζω ΜΟΝΟ 3G δεν έχω καθόλου σήμα... (Δεν με αφήνει να κάνω καθόλου κλήσεις...)

Όταν βάζω 2G ή αυτόματο έχω ίσα-ίσα 1 γραμμή

Για Internet ούτε συζήτηση... Με 1 γραμμή Edge σέρνομαι...

(Δοκίμασα 3 διαφορετικά κινητά και μου το κάνει και στα 3)

Μέχρι πριν 2 μέρες έμπαινα από όλα με 3G+

Edited by Yoda
Ορθογραφικά

Καλησπέρα, το Σάββατο έπαθα το εξής. Όπως και άλλες φορές, έκανα ανανέωση χρόνου ομιλίας μέσω web banking και συγκεκριμένα στην τράπεζα Πειραιώς. Τις προηγούμενες ανανεώσεις τις είχα κάνει από υπολογιστή, ενώ την τελευταία, μέσω της εφαρμογής που έχω σε tablet (android). Η συναλλαγή προχώρησε κανονικά και στο τέλος, όταν δηλαδή θα μου έστελνε τον 16ήφιο κωδικό ανανέωσης (16 αν δεν κάνω λάθος δεν είναι τα νούμερα;), μου έβγαλε ένα περίεργο μήνυμα ότι παρουσιάστηκε κάποιο πρόβλημα και να ελέγξω το υπόλοιπο που έχω μέσα (εννοείται ότι υπήρχε πάνω από 40€) και να κάνω εκ νέου τη συναλλαγή. Στο υπόλοιπο που είδα μετά, μου είχε χρεώσει κανονικά τα 10€, ενώ στο ιστορικό πληρωμών μου γράφει ότι η συναλλαγή ακυρώθηκε. Είμαι σε συνεχή επικοινωνία με την τράπεζα και αυτό που μου λένε, είναι ότι πρέπει να είναι κάποιο πρόβλημα στο σύστημα και δεν έχει αποδώσει τον κωδικό να μου τον έλεγαν τουλάχιστον προφορικά και να προχωρήσω στην ανανέωση. Απ' ότι κατάλαβα, μάλλον κάποιο πρόβλημα παρουσιάστηκε μεταξύ cocmote και τράπεζας. Ελπίζω να βγάλω άκρη. Το έγραψα όχι τόσο σαν παράπονο απέναντι στην cosmote, αλλά για να προσέχουν όσοι κάνουν ανανέωση μέσω winbank. Επίσης να αναφέρω ότι, επειδή κύριο νούμερο έχω στη wind (f2g) όπου και κάνω χωρίς κανένα πρόβλημα εδώ και 2 περίπου χρόνια ανανέωση μέσω winbank (κάποιες φορές και μέσω paypal), για κοσμοκάρτα είναι η δεύτερη φορά που ανανεώνω μέσω web banking.

Για να χαθεί το 10ευρω ούτε συζήτηση , περίμενε μια δυο μέρες και κάνε τηλέφωνο στην cosmote . Εάν δεν σου λύσουν το πρόβλημα (που δεν το πιστεύω) τότε στην τράπεζα για αμφισβήτηση συναλλαγής .

Εχει δοκιμασει κανεις skype, με το daily pass της cosmote?

Με ηχο μόνο φαντάζομαι, με τοσο χαμηλο data rate(σερνεται μετα τα 15mb) φανταζομαι οτι καρε βιντεο θα ειναι ανεκδοτο να γελαμε.

Αλλα εστω ηχος....με ταχυτητες....gprs!(τεχνολογια η cosmote! )

Παιζει ή πάπαλα;

Καλησπέρα γνωρίζει κάποιος αν μπορεί να προσθέσει στην εφαρμογή της cosmote στο τηλέφωνο και δεύτερο νούμερο;

Αυτό με τη winbank, σε μενα έχει συμβεί αλλά με διαφορετικό τρόπο. Στο τελευταίο βήμα να λέει ότι η συναλλαγή δεν μπορεί να εκτελεστεί, να μην έρχεται κωδικός αλλά να έχει χρεωθεί. Τηλ στην εξυπηρέτηση και μου τον λένε προφορικά.

Ένας πιο ασφαλής τρόπος από τράπεζα Πειραιώς είναι μέσω sms. Αν π.χ. θέλεις 10Ε κοσμοτέ, στέλνεις στο 6945100300 το μήνυμα CO 10 (κοσμοτέ 10Ε) και μετά τη σύντομη ονομασία του λογαριασμού. Π.χ. ο δικός μου είναι τρεχούμενος και έχει σύντομη ονομασία ΤΡΧ01 (το γράφει και στους λογαριασμούς στη winbank). Κάθε φορά που στέλνω το μήνυμα CO 10 TPX01, μου αποστέλει κωδικό 10Ε. Έχει οδηγίες και στο site. Είναι πάντως πιο εύκολο από το να μπεις στο winbank.