Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λεει για το 60αρι. Εαν εχεις ενεργοποιησει το 500μβ, μετα που θα τελειώσει;

http://www.frogmobile.gr

• Απαντήσεις 44χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Εάν είναι έτσι τα πράγματα τότε δεν υπαρχει λογος κάποιος να πάει στη wind για το internet εκτός αν είναι μόνιμος κάτοικος Αθήνας - στις άδειες του δεν πάει στο χωριό του - έχει λεφτά να ξοδεύει καθώς και να περνάει 10 ώρες την ημέρα στο internet...

Χαλάλι η διαφήμιση του Προέδρου...

Συνήθως αξίζει πολύ αρκεί να έχεις καλό δίκτυο εκεί που βρίσκεσαι τους περισσότερους μήνες του χρόνου.

Για τις μέρες που θα είσαι εκτός μπορείς να έχεις μια κάρτα Cosmote ή Vodafone για να χρησιμοποιείς...;)

Το θέμα το βασικό για εμένα είναι πως δεν μεταφερεται ο χρόνος γιατί διαφορετικά θεωρώ πως 1 GB για normal χρήστη για ένα μήνα είναι υπερβολή εκτός πια αν ο τύπος χρησιμοποιεί και το κινητό για να κατεβάζει και mp3s, ταινίες κλπ...

Το θέμα το βασικό για εμένα είναι πως δεν μεταφερεται ο χρόνος γιατί διαφορετικά θεωρώ πως 1 GB για normal χρήστη για ένα μήνα είναι υπερβολή εκτός πια αν ο τύπος χρησιμοποιεί και το κινητό για να κατεβάζει και mp3s, ταινίες κλπ...

Καταλαβαίνω το σκεπτικό σου, αλλά όταν π.χ. η κυρίαρχη τάση που επικρατεί στα περισσότερα καρτοκινητά πακέτα είναι έως 500Mb/5€, για εμένα είναι σχεδόν αχρείαστη η υπηρεσία μεταφοράς υπολοίπου στα Mb, από την στιγμή μάλιστα που πρέπει να ενεργοποιείς κάθε 30 ημέρες πακέτο προκειμένου να διατηρήσεις το υπόλοιπο των Mb.:X

Στην Wind που δεν μεταφέρεται, έχεις 1Gb ούτως ή άλλως, οπότε είναι υπεραρκετό ακόμα και για τυχόν αυξημένη χρήση που θα χρειαζόσουν σε άλλο πακέτο καρτοκινητής το υπόλοιπο των Mb των προηγουμένων μηνών προκειμένου να καλύψεις τις έκτακτες ανάγκες σου...:blink:

στην εφαρμογή της κοσμοτε για android εάν πάρω κοσμοκαρτα θα μπορώ μέσω αυτής της εφαρμογής να ανανεώνω χρόνο ομιλίας, μηνυμάτων, να βλέπω τα υπόλοιπα μου;

widget έχει;

Edited by fuorigioco1981

Στον τιμοκατάλογο είναι σαφές , επιπλέον την έχω πατήσει προσωπικά και έχασα 28 ευρώ σε δευτερόλεπτα....

Πλοήγηση στο Internet με επιλεγμένη τη ρύθμιση COSMOTE Internet 0,0010 €/Kbyte

Χρέωση πέρα των δωρεάν ΜΒ για πλοήγηση στο Internet (€/ΜΒ) 1,0332 €/MB

Χρεώσεις internet Monthly pass 60 Η ογκοχρέωση μετά την κατανάλωση της ενσωματωμένης χρήσης γίνεται ανά 1 KB με ελάχιστη χρέωση 1ΚΒ ανά σύνδεση. 1MB = 1024 KB και 1GB = 1024 MB.

Για όσους συνδρομητές δεν έχουν ενεργοποιήσει πακέτο Internet Monthly Pass 60 η πρόσβαση στο Internet χρεώνεται με 1 € /ημέρα μέσω της υπηρεσίας Internet Day Pass προσφέροντας απεριόριστη πλοήγηση στο Internet και στο μενού υπηρεσιών COSMOTE my view για 24 ώρες από τη στιγμή που ξεκίνησε η πρόσβαση στο Internet

Μου συνεβει κι εμενα μολις πριν λιγο. Είχα βαλει 50 ευρω καρτα σαν πανηλιθιος και τελειωσε το 500mb πακετο που ειχα και πριν παρω χαμπαρι μεσα σε δευτερολεπτα πηγε ι καρτα μου απο 35ευρώ στα 0,01. Αυτό είναι πραγματικά ληστεια, συνέβει και σε αλλους 2 γνωστους μου. Φυσικά δεν υπάρχει επιλογή να το απενεργοποιήσεις οπότε εαν σου τελειώσει το πακετο που έχεις πριν προλαβεις να κλείσεις τα δεδομένα στο κινητό σου απλα η cosmote σου αδειάζει όλο το υπόλοιπο της κάρτας σου. Πρέπει να έχουν κλέψει έτσι εκατομμύρια ευρώ. Απορώ πως τους αφήνει το ΙΝΚΑ να κλέβουν έτσι τον κοσμο...

cosmote ποτέ ξανά. Έφυγα για wind.

Γι αυτο ειμαι χρηστης το daily pack.

1 ευρω τη μερα.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=304415&page=7

Βεβαια, η καλη μας cosmote, μετα τα 20mb, μας 'τιμωρει' ριχνοντας την ταχυτητα σε 2g οπου πρακτικα δεν σερφαρεις πια, εισαι στο νετ και το κοιτας απλα, αντε κανενα 'ping' αν μπορεις να κανεις, ειναι σαν να εχεις νετ, αλλα δεν εχεις, η χελωνα παει πιο γρηγορα....

Αλλα ειναι ο μονος τροπος να ξερω σιγουρα, οτι δεν θα με αρμεξει η cosmote.

Εκανα την περασμένη εβδομάδα "Αίτημα δημιουργίας λίστας ανάλυσης κλήσεων" για το καρτοκινητό μου.

Μέχρι χθες ήταν σε εκκρεμότητα. Βλέπω σήμερα το αίτημα σαν διεκπεραιωμένο.

- Μπαίνω στο Μy cosmote, επιλέγω "Εμφάνιση ανάλυσης κλήσεων"

- Μου στέλνουν τον 5ψήφιο κωδικό, τον καταχωρώ,

- Βλέπω μία επιλογή "Αναλυτική Κατάσταση Χρήσης 01/06/2014 - 01/07/2014", το τσεκάρω, πατάω εμφάνιση και μου βγαίνει μήνυμα:

"Λυπούμαστε, δεν μπορείς να διαχειριστείς την υπηρεσία"

Καμιά ιδέα??

May The Force Be With You...

Μου συνεβει κι εμενα μολις πριν λιγο. Είχα βαλει 50 ευρω καρτα σαν πανηλιθιος και τελειωσε το 500mb πακετο που ειχα και πριν παρω χαμπαρι μεσα σε δευτερολεπτα πηγε ι καρτα μου απο 35ευρώ στα 0,01. Αυτό είναι πραγματικά ληστεια, συνέβει και σε αλλους 2 γνωστους μου. Φυσικά δεν υπάρχει επιλογή να το απενεργοποιήσεις οπότε εαν σου τελειώσει το πακετο που έχεις πριν προλαβεις να κλείσεις τα δεδομένα στο κινητό σου απλα η cosmote σου αδειάζει όλο το υπόλοιπο της κάρτας σου. Πρέπει να έχουν κλέψει έτσι εκατομμύρια ευρώ. Απορώ πως τους αφήνει το ΙΝΚΑ να κλέβουν έτσι τον κοσμο...

cosmote ποτέ ξανά. Έφυγα για wind.

ΣΕ ολες τις εταιριες συμβαινει.

ΤΟ κινητο σου δεν εχει τροπο να σταματαει τα δεδομενα στο οριο που του θετεις;

Πράγματι... το έχω πάθει κι εγώ με ένα Free2Go που έχω...

Οχι τόσο πολλά βέβαια γιατί το πήρα χαμπάρι, αλλά έχασα ένα τάληρο μέχρι να ανοιγοκλείσω τα μάτια...

ρε παιδιά πήρα σήμερα μια κοσμοκαρτα και νόμιζα ότι μπορούσα να βλέπω τα υπόλοιπα και να αγοράζω πακέτα από την εφαρμογή my account αλλά δεν μπορώ να βρω πως; για βοηθήστε! Πήγα να κάνω εγγραφή αλλά είναι μόνο για συμβόλαια;;; Edited by fuorigioco1981

ρε παιδιά πήρα σήμερα μια κοσμοκαρτα και νόμιζα ότι μπορούσα να βλέπω τα υπόλοιπα και να αγοράζω πακέτα από την εφαρμογή my account αλλά δεν μπορώ να βρω πως; για βοηθήστε! Πήγα να κάνω εγγραφή αλλά είναι μόνο για συμβόλαια;;;

Είναι και για κοσμοκάρτες, αν το σύστημα κάνει διακρίσεις.

2 κοσμοκάρτες μου τις δέχτηκε ενώ μία 3η αρνείται να μου ανοίξει account...

- Μπορείς να βλέπεις το υπόλοιπο (αλλά δεν έχω βρει τρόπο να βλέπω ΚΑΙ την ημερομηνία λήξης)

- Μπορείς να ανανεώσεις το χρόνο στο MyAccount αλλά ΜΟΝΟ μέσω πιστωτικής ή easy transfer.

Edited by Yoda

Είναι και για κοσμοκάρτες, αν το σύστημα κάνει διακρίσεις.

2 κοσμοκάρτες μου τις δέχτηκε ενώ μία 3η αρνείται να μου ανοίξει account...

- Μπορείς να βλέπεις το υπόλοιπο (αλλά δεν έχω βρει τρόπο να βλέπω ΚΑΙ την ημερομηνία λήξης)

- Μπορείς να ανανεώσεις το χρόνο, ΜΟΝΟ μέσω πιστωτικής ή easy transfer.

μα μου λέει λάθος msidsn η κάτι τέτοιο! το Α.Φ.Μ.τι το ζητάει αφού έδωσα την ταυτότητα στον γερμανό για ταυτοποίηση!

τι γελοιοτητες είναι αυτές; μετά από τόσα χρόνια και δεν έχουν μια εφαρμογή της προκοπής.αλλά δεν πειράζει δοκιμαστικά έβαλα μια κοσμοκαρτα για να τσεκάρω το σήμα της κοσμοτε, δεν μου είναι τίποτα αύριο να πάρω άλλης εταιρείας!

...αλλά δεν πειράζει δοκιμαστικά έβαλα μια κοσμοκαρτα για να τσεκάρω το σήμα της κοσμοτε, δεν μου είναι τίποτα αύριο να πάρω άλλης εταιρείας!

Γι αυτό είναι οι κάρτες ;)

Eγώ είχα 3 F2G τις έκανα cosmocarta και μία που δε μου τη δεχόταν το σύστημα την ξαναπήγα wind... :)

Αμα δε θέλουν.... υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές....

Γι αυτό είναι οι κάρτες ;)

Eγώ είχα 3 F2G τις έκανα cosmocarta και μία που δε μου τη δεχόταν το σύστημα την ξαναπήγα wind... :)

Αμα δε θέλουν.... υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές....

πες μου λίγο τώρα, θέλω να ενεργοποιήσω το 5€/500mb πως το κάνω ;; έχω χρεωστική αλλά και PayPal! είμαι από κινητό πως ενεργοποιω το πακέτο?

πες μου λίγο τώρα, θέλω να ενεργοποιήσω το 5€/500mb πως το κάνω ;; έχω χρεωστική αλλά και PayPal! είμαι από κινητό πως ενεργοποιω το πακέτο?

Στείλε 200 στο 1330 και θα ενεργοποιηθεί το πακέτο 500 ΜΒ με 5 ευρώ.

ΤΟ κινητο σου δεν εχει τροπο να σταματαει τα δεδομενα στο οριο που του θετεις;

Ναι μπορεί αλλά αυτό είναι άσχετο. Η wind τουλάχιστον χρεώνει 10 σεντ το MB αντι για 1 ευρώ. Είναι πραγματική ξεφτίλα να διαφημίζουν τις "απίστευτες" 4g ταχύτητες τους και την ίδια ώρα να χρεώνουν πάνω από 1 ευρώ το MB. Σα να σου λένε έλα σε εμάς, μόνο εμείς μπορούμε να σε χρεώσουμε 1 ευρώ το δευτερόλεπτο. Θέλεις να δεις το καινούργιο trailer του χόμπιτ σε 1080p από το κινητό σου; Νο problem, σκάσε 100 ευρώ.

Με αφήσανε τόσο άφραγκο που ούτε την εξυπηρέτηση πελατών δε μπορούσα να καλέσω για να τους τα χώσω. Πώς γίνεται μια εταιρεία να σου δίνει 1gb ΤΖΑΜΠΑ σαν καλοκαιρινή προσφορά και ταυτόχρονα να χρεώνει στο κανονικό τιμολόγιο της 1,000 ευρώ για την ίδια υπηρεσία; Σε ποιο σύμπαν είναι λογική αυτή η τιμολόγηση; Ποιό ποσοστό των χρηστών λιμιτάρουν τη χρήση τους ώστε να σταματήσει όταν τους τελείωσει το πακέτο και ποιό ποσοστό των χρηστών απλά μηδενίζουν το υπόλοιπο της κάρτας τους καθε φορά που συμβαίνει αυτο; Πόσα εκατομύρια ευρώ έχουν κλέψει από τους χρήστες τους από αυτή την τιμολόγηση; Προφανώς τους προσφέρει αδρά έσοδα και προφανώς το γνωρίζουν, κι επειδή ειναι ξεφτιλισμένοι απατεώνες θα συνεχίσουν να το κανουν μέχρι να τους το απαγορεύσει κάποια νομοθεσία.

Ποιό ποσοστό των χρηστών λιμιτάρουν τη χρήση τους ώστε να σταματήσει όταν τους τελείωσει το πακέτο και ποιό ποσοστό των χρηστών απλά μηδενίζουν το υπόλοιπο της κάρτας τους καθε φορά που συμβαίνει αυτο;

όλοι όσοι την πάτησαν μια φορά ψάχνουν τρόπο για να περιορίζουν τα ντατα όταν πρέπει :lol:

Στείλε 200 στο 1330 και θα ενεργοποιηθεί το πακέτο 500 ΜΒ με 5 ευρώ.

Ναι αλλά ΔΕΝ έχω γεμίσει την κάρτα! στην wind το έκανα online και το γέμισμα και την ενεργοποίηση πακέτων μέσω της εφαρμογής! στην κοσμοκαρτα από χτες με ένα κινητό στο χέρι και δεν μπορώ να κάνω τίποτα!

Ναι αλλά ΔΕΝ έχω γεμίσει την κάρτα! στην wind το έκανα online και το γέμισμα και την ενεργοποίηση πακέτων μέσω της εφαρμογής! στην κοσμοκαρτα από χτες με ένα κινητό στο χέρι και δεν μπορώ να κάνω τίποτα!

[ATTACH]47945[/ATTACH] αυτό μου βγάζει όταν πάω να γράφω με την εφαρμογή my account.

Επίσης online 5 ευρώ πως μπορούμε να βάλουμε; στο viva.gr πάνω από δέκα είναι!

Edited by fuorigioco1981

δεν χρειάζεται να γραφτείς , απλώς ανοίγεις την εφαρμογή

για κοσμοκαρτα που βλέπω τα πακέτα να αγοράσω, να ανανεώσω κλπ; όπου πατάω μου βγάζει να βάλω username και password!

πήγα να γράψω το κοσμοκαρτα νούμερο και στο site αλλά μου έβγαλε και για ότι δεν μπορεί να γράψει το IDM η κάτι τέτοιο.

που στο διατανο δηλαδή να εγγραφώ με το ρημάδι το κοσμοκαρτα νούμερο ;;;

Εκανα την περασμένη εβδομάδα "Αίτημα δημιουργίας λίστας ανάλυσης κλήσεων" για το καρτοκινητό μου.

Μέχρι χθες ήταν σε εκκρεμότητα. Βλέπω σήμερα το αίτημα σαν διεκπεραιωμένο.

- Μπαίνω στο Μy cosmote, επιλέγω "Εμφάνιση ανάλυσης κλήσεων"

- Μου στέλνουν τον 5ψήφιο κωδικό, τον καταχωρώ,

- Βλέπω μία επιλογή "Αναλυτική Κατάσταση Χρήσης 01/06/2014 - 01/07/2014", το τσεκάρω, πατάω εμφάνιση και μου βγαίνει μήνυμα:

"Λυπούμαστε, δεν μπορείς να διαχειριστείς την υπηρεσία"

Καμιά ιδέα??

Και σε εμενα ακριβως το ιδιο συνεβη...