Jump to content

revi

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About revi

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

revi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ναι μπορεί αλλά αυτό είναι άσχετο. Η wind τουλάχιστον χρεώνει 10 σεντ το MB αντι για 1 ευρώ. Είναι πραγματική ξεφτίλα να διαφημίζουν τις "απίστευτες" 4g ταχύτητες τους και την ίδια ώρα να χρεώνουν πάνω από 1 ευρώ το MB. Σα να σου λένε έλα σε εμάς, μόνο εμείς μπορούμε να σε χρεώσουμε 1 ευρώ το δευτερόλεπτο. Θέλεις να δεις το καινούργιο trailer του χόμπιτ σε 1080p από το κινητό σου; Νο problem, σκάσε 100 ευρώ. Με αφήσανε τόσο άφραγκο που ούτε την εξυπηρέτηση πελατών δε μπορούσα να καλέσω για να τους τα χώσω. Πώς γίνεται μια εταιρεία να σου δίνει 1gb ΤΖΑΜΠΑ σαν καλοκαιρινή προσφορά και ταυτόχρονα να χρεώνει στο κανονικό τιμολόγιο της 1,000 ευρώ για την ίδια υπηρεσία; Σε ποιο σύμπαν είναι λογική αυτή η τιμολόγηση; Ποιό ποσοστό των χρηστών λιμιτάρουν τη χρήση τους ώστε να σταματήσει όταν τους τελείωσει το πακέτο και ποιό ποσοστό των χρηστών απλά μηδενίζουν το υπόλοιπο της κάρτας τους καθε φορά που συμβαίνει αυτο; Πόσα εκατομύρια ευρώ έχουν κλέψει από τους χρήστες τους από αυτή την τιμολόγηση; Προφανώς τους προσφέρει αδρά έσοδα και προφανώς το γνωρίζουν, κι επειδή ειναι ξεφτιλισμένοι απατεώνες θα συνεχίσουν να το κανουν μέχρι να τους το απαγορεύσει κάποια νομοθεσία.
  2. Μου συνεβει κι εμενα μολις πριν λιγο. Είχα βαλει 50 ευρω καρτα σαν πανηλιθιος και τελειωσε το 500mb πακετο που ειχα και πριν παρω χαμπαρι μεσα σε δευτερολεπτα πηγε ι καρτα μου απο 35ευρώ στα 0,01. Αυτό είναι πραγματικά ληστεια, συνέβει και σε αλλους 2 γνωστους μου. Φυσικά δεν υπάρχει επιλογή να το απενεργοποιήσεις οπότε εαν σου τελειώσει το πακετο που έχεις πριν προλαβεις να κλείσεις τα δεδομένα στο κινητό σου απλα η cosmote σου αδειάζει όλο το υπόλοιπο της κάρτας σου. Πρέπει να έχουν κλέψει έτσι εκατομμύρια ευρώ. Απορώ πως τους αφήνει το ΙΝΚΑ να κλέβουν έτσι τον κοσμο... cosmote ποτέ ξανά. Έφυγα για wind.
  3. Μερικές πληροφορίες για Νέα Υόρκη από δικές μου εμπειρίες με I-phone... AT&T vs T-mobile Η ATT είναι σαφώς πιο ακριβή, εώς και 2-3 φορές. Οι λογαριασμοί ποτέ δεν έρχοντε ισόποσοι, είναι πολλές σελίδες και γενικά ακαταλαβίστικοι. Πάντα υπάρχουν περίεργες χρεώσεις που δεν έχεις ιδέα απο πού προήλθαν. Αρκετές φορές έφαγα ώρες στο τηλέφωνο με την εξυπ. πελατών για να σβηστούν κάποιες απο αυτές που ήταν λανθασμένες... Μιάς και οι λογαριασμοί φούσκωναν μηνα με το μήνα, αποφάσισα να το γυρίσω σε T-Mobile με το prepaid $50 το μήνα unlimited voice-text-internet. Καλό ακούγεται ε; Καθώς η Τ-Μοb δεν υποστηρίζει (ακόμα) 3g στα iphone, μια σελίδα κάνει 1 λεπτό να φορτώσει. Google maps καμία ελπίδα, refresh κάθε 5 λεπτά αν είσαι τυχερός. Η ποιότητα των κλήσεων πολύ μέτρια, η κάλυψη επίσης. Η άποψη μου, αν θέλεις το I-phone να δουλεύει σαν I-phone η T-Mobile δεν είναι επιλογή. Υποστηρίζει όμως 4g με άλλες συσκευές αλλά δε γνωρίζω λεπτομέρειες. Τρίτη επιλογή για συσκευές Motorola-HTC (Android 4G) και φυσικά και I-Phone(unlocked!!!) είναι η Verizon Wireless, που την έχουν αρκετοί γνωστοί μου. Στις τιμές είναι στα επίπεδα της ΑΤ&Τ (πανάκριβη) αλλά κατά τη γνώμη μου μακράς η καλύτερη σε ποιότητα δικτύου.
  4. ---------------------Downstream-----Upstream SNR Margin----------43.5 dΒ------31.0 dB Line Attenuation --10.5 dB-------7.0 dB Data Rate-----------2048 kbps-----256 kbps μπορεί κάποιος να μου πει τι γίνεται εδώ; Πρόσφατη σύνδεση στην Αμμουλιανή που μόλις πριν λιγους μήνες αρχίσανε να εξυπηρετούνε. Φυσικα δεν έχουνε πορτες για 24αρα. Άθλιες επιδόσεις, ειδικά όταν έχει πάνω από 1 συσκευή η γραμμή... θυμίζει isdn.
×
×
  • Create New...