fuorigioco1981 Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Η cosmokarta έχει και μάλιστα ανανεώνεται αυτόματα μόλις τελειώσουν. Νομίζω όμως ότι συμφέρει καλύτερα το cu της Vodafone. τώρα είμαι βοντα απλά θέλω να διακόψω το σύμβολαιο και να δοκιμάσω επιτέλους το περίφημο σήμα της κοσμοτε! από το 1994 ποτέ δεν ήμουν κοσμοτε έλεγα να δοκιμάσω επιτέλους! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 (edited) Απο φτηνο πακετο με ανω των 500mb /μήνα, τι προσφέρει η Cosmote στα καρτοκινητά της; Για να μην κανω συνεχομενα posts ζητωντας εξτρα πληφοροριες, οποιος θελει να συνεισφερει στην αναζήτηση μου, θα ηθελα να μου πει - ονομα πακετου - τιμη και mb που αγοραζεις - apn - διάρκεια πακετου(για χρηση του ενσωματωμενου ογκου), απο τη στιγμη της καθε ενεργοποιησης - αν η ταχύτητα ειναι 3g κι άνω, για όλο το πακέτο - τρόπος ενεργοποιησης - αν μπορώ να ενεργοποιήσω ξανά, όταν εξαντλήσω τα mb, εντός του ίδιου μήνα Edited June 17, 2014 by karib Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 - ονομα πακετου : Δεν υπάρχει πακέτο πάνω από 500ΜΒ - τιμη και mb που αγοραζεις: 5 ευρώ 500 ΜΒ - apn: internet - διάρκεια πακετου(για χρηση του ενσωματωμενου ογκου),: απο τη στιγμη της καθε ενεργοποιησης 30 ημέρες. Αν το πακέτο τελειώσει πριν τις 30 ημέρες η χρέωση είναι 1 ευρώ το ΜΒ καθώς το ημερήσιο πάσο παραμένει απενεργοποιημένο - αν η ταχύτητα ειναι 3g κι άνω, για όλο το πακέτο : 4G - τρόπος ενεργοποιησης SMS "200" στο 1330 ή κλήση στο 1330 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 - ονομα πακετου : Δεν υπάρχει πακέτο πάνω από 500ΜΒ - τιμη και mb που αγοραζεις: 5 ευρώ 500 ΜΒ - apn: internet - διάρκεια πακετου(για χρηση του ενσωματωμενου ογκου),: απο τη στιγμη της καθε ενεργοποιησης 30 ημέρες. Αν το πακέτο τελειώσει πριν τις 30 ημέρες η χρέωση είναι 1 ευρώ το ΜΒ καθώς το ημερήσιο πάσο παραμένει απενεργοποιημένο - αν η ταχύτητα ειναι 3g κι άνω, για όλο το πακέτο : 4G - τρόπος ενεργοποιησης SMS "200" στο 1330 ή κλήση στο 1330 για ενεργοπποιήση έως 30/6 μετά είναι είναι 200 mb Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 Βασιλειε ευχαριστω. Πως ονομαζεται το εν λογω πακετο; Εχω ηδη ενεργοποιημενο το daily pass. Θα απενεργοποιηθει; Δεν γινεται οποτε θελω να ενεργοποιω αυτο το πακετο που λες, και αν φτασω στα 500mb, να με γυρνά στο daily pass, με 1€/μερα, ωστε να αποφυγω υπερογκες χρεωσεις; ----- προσθήκη μηνύματος 37 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- για ενεργοπποιήση έως 30/6 μετά είναι είναι 200 mb 5ευρω-200mb? Το ξεφτιλισε η cosmote. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_v Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 για ενεργοπποιήση έως 30/6 μετά είναι είναι 200 mb Ας μην διαδίδουμε λάθος πληροφορίες. Κάθε μήνα λίγο πριν λήξει η "προσφορά" που δίνει 500ΜΒ, ανανεώνεται για 1 ή 2 μήνες μετά. Οπότε, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, το πακέτο είναι 500ΜΒ με 5Ε και όχι 200. :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gokuthelegend Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 μπορει να κανει μεχρι και 24 ωρες πάλι τζίφος, σχεδόν 40 ώρες και δεν μου έχει έρθει ακόμη κάποιος κωδικός. Κάτι μου λέει ότι δεν τους ενδιαφέρει και πολύ εκεί στην Cosmote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 πάλι τζίφος, σχεδόν 40 ώρες και δεν μου έχει έρθει ακόμη κάποιος κωδικός. Κάτι μου λέει ότι δεν τους ενδιαφέρει και πολύ εκεί στην Cosmote. αυτα ειναι αυτοματοποιημενα ,περίεργα πραγματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 για ενεργοπποιήση έως 30/6 μετά είναι είναι 200 mb Αυτή είναι η άχρηστη πληροφορία της ημέρας. Αν θέλεις να κάνεις πλήρη ενημέρωση πρέπει να μας πεις ότι ισχύει μέχρι το τέλος του μήνα για όλους τους μήνες εδώ και δύο - τρία χρόνια. Και φυσικά θα συνεχίσει να ισχύει και τον Ιούλιο και τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο και όλους τους υπόλοιπους μήνες μέχρι να αρχίσει να δίνει ακόμα περισσότερα . Η πιθανότητα να γυρίσει στα 200 ΜΒ είναι ίση με την μηδενική πιθανότητα.- Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 Αυτή είναι η άχρηστη πληροφορία της ημέρας. Αν θέλεις να κάνεις πλήρη ενημέρωση πρέπει να μας πεις ότι ισχύει μέχρι το τέλος του μήνα για όλους τους μήνες εδώ και δύο - τρία χρόνια. Και φυσικά θα συνεχίσει να ισχύει και τον Ιούλιο και τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο και όλους τους υπόλοιπους μήνες μέχρι να αρχίσει να δίνει ακόμα περισσότερα . Η πιθανότητα να γυρίσει στα 200 ΜΒ είναι ίση με την μηδενική πιθανότητα.- Μακάρι γιατί το έχω και με έχει βολέψει Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_v Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 Αυτή είναι η άχρηστη πληροφορία της ημέρας. Αν θέλεις να κάνεις πλήρη ενημέρωση πρέπει να μας πεις ότι ισχύει μέχρι το τέλος του μήνα για όλους τους μήνες εδώ και δύο - τρία χρόνια. Και φυσικά θα συνεχίσει να ισχύει και τον Ιούλιο και τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο και όλους τους υπόλοιπους μήνες μέχρι να αρχίσει να δίνει ακόμα περισσότερα . Η πιθανότητα να γυρίσει στα 200 ΜΒ είναι ίση με την μηδενική πιθανότητα.- Για να είμαστε ακριβείς, η αλήθεια είναι ότι αν η κοσμοτέ δεν σκόπευε να το κόψει ποτέ για τα επόμενα χρόνια, δεν θα ανανέωνε την προσφορά αλλά θα το έκανε σαν μόνιμο πακέτο. Οπότε η λογική του να δίνει ημερομηνία λήξης της προσφοράς κάθε τόσο και το μεγαλύτερο διάστημα που έχει πάρει παράταση η λήξη να είναι δύο μήνες, δείχνει ότι η κοσμοτέ θέλει να σταματήσει κάποια στιγμή (απροσδιόριστη) την προσφορά και απλά περιμένει την αφορμή (μια εκ των δύο ανταγωνιστικών εταιριών να το μειώσει πρώτη). Επειδή όμως έχουμε δει την κοσμοτέ να κόβει μαχαίρι διάφορα πακέτα του wu στο παρελθόν και χωρίς να πήρε αφορμή από κίνηση άλλης εταιρίας, κρατώ μικρό καλάθι για το αν κάποια στιγμή κόψει τα 500ΜΒ ή αν...αυξήσει την τιμή του πακέτου. Θυμίζω κάποια πακέτα που διέθετε στο wu με χρόνο ομιλίας προς όλους και τα έκοψε διατηρώνοντας μόνο αυτό με τα 120'. Συγκεκριμένα είχε συμπεριλάβει 100' και 100sms προς όλους στο υπάρχον πακέτο call them all plus ενώ στο call them all600 είχε συμπεριλάβει 100' προς όλους. Αυτά κόπηκαν εν μία νυκτί. Στην πορεία (πριν λίγο καιρό) έβγαλε ξανά προγράμματα με χρόνο προς όλους τα οποία μια μέρα θυμίζω ότι τα είχε εξαφανίσει μυστηριωδώς και από τη σελίδα και από το 1330. Μετά ξαναεμφανίστηκαν στο 1330 αλλά σε διαφορετική επιλογή. Με αυτό το σκεπτικό και την αντιμετώπιση της κοσμοτέ στο wu, δεν θα μπορούσα να πω με σιγουριά ότι ως το Σεπτέμβριο και όλους τους υπόλοιπους μήνες θα διατηρήσει μια προσφορά που λήγει κάθε μήνα. Η λογική της πάντως είναι να το σταματήσει ή να το ακριβύνει (όταν και όποτε), εφόσον δεν το έχει κάνει μόνιμο πακέτο αλλά προσφορά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highpriest Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 Απο φτηνο πακετο με ανω των 500mb /μήνα, τι προσφέρει η Cosmote στα καρτοκινητά της; Για να μην κανω συνεχομενα posts ζητωντας εξτρα πληφοροριες, οποιος θελει να συνεισφερει στην αναζήτηση μου, θα ηθελα να μου πει - ονομα πακετου - τιμη και mb που αγοραζεις - apn - διάρκεια πακετου(για χρηση του ενσωματωμενου ογκου), απο τη στιγμη της καθε ενεργοποιησης - αν η ταχύτητα ειναι 3g κι άνω, για όλο το πακέτο - τρόπος ενεργοποιησης - αν μπορώ να ενεργοποιήσω ξανά, όταν εξαντλήσω τα mb, εντός του ίδιου μήνα - ονομα πακετου : Δεν υπάρχει πακέτο πάνω από 500ΜΒ - τιμη και mb που αγοραζεις: 5 ευρώ 500 ΜΒ - apn: internet - διάρκεια πακετου(για χρηση του ενσωματωμενου ογκου),: απο τη στιγμη της καθε ενεργοποιησης 30 ημέρες. Αν το πακέτο τελειώσει πριν τις 30 ημέρες η χρέωση είναι 1 ευρώ το ΜΒ καθώς το ημερήσιο πάσο παραμένει απενεργοποιημένο - αν η ταχύτητα ειναι 3g κι άνω, για όλο το πακέτο : 4G - τρόπος ενεργοποιησης SMS "200" στο 1330 ή κλήση στο 1330 Σχετικά με τα παραπάνω: 1. Ισχύουν στην κοσμοκάρτα ή στο Whatsup; 2. Όταν τελειώσει το πακέτο και μείνουν ΜΒ αν ανανεώσουμε με το ίδιο πακέτο πριν την λήξη, μεταφέρονται ή χάνονται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 Οταν τελειωσει ο ογκος του πακετου, μπορει να επανελθει στο daily pass (1euro/day) που εχω ήδη ενεργοποιημενο, αυτοματα, ή οχι; Η ενεργοποιηση του πακετου, καταργει το daily pass? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 μονο στην cosmokarta δινει 200 λεπτα με 5 ευρω οπως οι αλλες εταιριες?το wu oxi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 στo whatsup παιρνεις με 5 ευρώ : 500' προς whatsup και 100' προς όλους ή 120' προς όλους. Αρα τα 200' με 5 ευρώ μόνο στην κοσμοκάρτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 (edited) Οταν τελειωσει ο ογκος του πακετου, μπορει να επανελθει στο daily pass (1euro/day) που εχω ήδη ενεργοποιημενο, αυτοματα, ή οχι; Η ενεργοποιηση του πακετου, καταργει το daily pass? Αν διάβαζες την σπάντηση μου δεν θα είχες Αυτήν την απορία @highpriest σε όλα τα πακέτα , και στα τρία ισχύουν τα ίδια για το internet Οποιαδήποτε ανανέωση πακέτου internet ανανεώνει το παλιώτερο πακέτο Όχι δηλαδη το ίδιο πακέτο αλλα οποιοδήποτε Edited June 18, 2014 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highpriest Δημ. June 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2014 Αν διάβαζες την σπάντηση μου δεν θα είχες Αυτήν την απορία @highpriest σε όλα τα πακέτα , και στα τρία ισχύουν τα ίδια για το internet Οποιαδήποτε ανανέωση πακέτου internet ανανεώνει το παλιώτερο πακέτο Όχι δηλαδη το ίδιο πακέτο αλλα οποιοδήποτε Δηλαδή ακόμη και αν ανανεώνω διαφορετικά μεταξύ τους πακέτα, τα ΜΒ μου θα προστίθενται; Καλό αυτό.Στην wind που χρησιμοποιώ τώρα έχει μεν φθηνά πακέτα με πολλά ΜΒ, αλλά ούτε καλό σήμα έχει, ούτε μπορώ να μεταφέρω τα ΜΒ στον επόμενο μήνα. Με βλέπω μετά από πολύ καιρό και πάλι με dual SIM.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. June 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2014 Αν διάβαζες την σπάντηση μου δεν θα είχες Αυτήν την απορία Εχεις, δικιο, προσπαθω να οργανωσω ολες τις πληροφοριες, καπου χαθηκα :) Κριμα ομως που δεν ισχυει το πασο μετα τη ληξη του αλλου προγραμματος. Για να μην ρωτω αλλου, υπαρχει καποια ενοτητα στο φορουμ, να μπορει κανεις να συζητησει συγκριτικα, για 'υπηρεσιες' ολων των παρόχων κινητης; Ενω για συσκευες υπαρχει το 'τεχνολογικοι διαξιφισμοι', για τα 'δικτυα' δεν βλεπω να υπαρχει κατι αναλογο, και αναγκαζομαι να ρωτω 3 φορες το ιδιο πραγμα, για τα 3 βασικα δικτυα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_v Δημ. June 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2014 Εχεις, δικιο, προσπαθω να οργανωσω ολες τις πληροφοριες, καπου χαθηκα :) Κριμα ομως που δεν ισχυει το πασο μετα τη ληξη του αλλου προγραμματος. Για να μην ρωτω αλλου, υπαρχει καποια ενοτητα στο φορουμ, να μπορει κανεις να συζητησει συγκριτικα, για 'υπηρεσιες' ολων των παρόχων κινητης; Ενω για συσκευες υπαρχει το 'τεχνολογικοι διαξιφισμοι', για τα 'δικτυα' δεν βλεπω να υπαρχει κατι αναλογο, και αναγκαζομαι να ρωτω 3 φορες το ιδιο πραγμα, για τα 3 βασικα δικτυα. Επειδή σε βλέπω ότι ρωτάς πράγματα που δεν είναι τα απαραίτητα για την επιλογή δικτύου, θα σου έλεγα να δεις τι χρήση θες να κάνεις αρχικά δηλαδή τι δίκτυο είναι οι επαφές σου. Αν είναι whatsup πας whatsup, αν είναι σκόρπιες τελείως πας ή κοσμοκάρτα ή κιου που έχουν χρόνο προς όλους, αν είναι σιγιου πας σιγιου. Τα πακέτα ίντερνετ είναι λίγο πολύ ίδια σε όλες τις εταιρίες, απλά η κοσμοτέ έχει αρκετά καλύτερο σήμα. Αυτά! Οπότε ξεκινάς με τα δίκτυα των επαφών που θα καλείς και μειώνεις τις επιλογές. Διαφορετικά σε βλέπω για κανα δίμηνο να αναλύεις τα πακέτα και ακόμα να μην έχεις καταλήξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Παιδιά δςν ξέρω αν έχει ερωτηθεί πάλι. Γίνεται σε καρτοκινητη να έχεις δίδυμη sim; θέλω να έχω μια νανο για το iphone και μια micro για την δεύτερη συσκευή μου με τον ίδιο αριθμό όμως. Αν υπάρχει πόσο κοστίζει; Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Πάρε τα MB σου... και σ΄άλλη παραλία! Το WHAT’S UP σου κάνει δώρο 200ΜΒ για 3 μέρες! Για να τα ενεργοποιήσεις στείλε δωρεάν το μήνυμα ΜΒ στο 1330 μέχρι τα μεσάνυχτα της Κυριακής 22/06! Τα MB θα ισχύουν από τη στιγμή που θα στείλεις το μήνυμα και για τις επόμενες 3 μέρες https://www.facebook.com/WhatsUpCosmote/photos/a.212364065750.170541.65572480750/10152445531325751/?type=1&relevant_count=1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Παιδιά δςν ξέρω αν έχει ερωτηθεί πάλι. Γίνεται σε καρτοκινητη να έχεις δίδυμη sim; θέλω να έχω μια νανο για το iphone και μια micro για την δεύτερη συσκευή μου με τον ίδιο αριθμό όμως. Αν υπάρχει πόσο κοστίζει; Ναι γίνεται, αν θυμάμαι καλά το κόστος είναι 10€. Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnpats Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 επειδή λογικά μέχρι τον Ιούλιο θα έχω τελειώσει από το πανεπιστήμιο με συνέπεια να μην έχω το πάσο μου,η φοιτητική προσφορά που έχω μέχρι πότε θα ισχύει; μέχρι Δεκέμβριο; το πάσο μου κανονικά έιναι εως το 2016 Η προσφορα σου θα τελειωσει το 2016 ασχετως αν εχεις πασο η οχι.εκτος και αν κανουν ξανα εγγραφες των πασο απο σεπτεμβρη.το πολυ πολυ κρατα το μεχρι το Σεπτεμβρη. Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_v Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Παιδιά δςν ξέρω αν έχει ερωτηθεί πάλι. Γίνεται σε καρτοκινητη να έχεις δίδυμη sim; θέλω να έχω μια νανο για το iphone και μια micro για την δεύτερη συσκευή μου με τον ίδιο αριθμό όμως. Αν υπάρχει πόσο κοστίζει; Θέλεις twin sim με κόστος 10Ε (2 κάρτες σιμ) αλλά το πρόβλημά σου είναι ότι θέλεις δυο διαφορετικές σε μέγεθος κάρτες (μια miro και μια νανο) και από όσο γνωρίζω, twin sim βγαίνει μόνο σε κανονικό μέγεθος. Πρέπει δηλαδή να προμηθευτείς και κόφτη κάρτας σιμ για να τις φτιάξεις μόνος σου ή να πας κάπου που να τις κόβουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Θέλεις twin sim με κόστος 10Ε (2 κάρτες σιμ) αλλά το πρόβλημά σου είναι ότι θέλεις δυο διαφορετικές σε μέγεθος κάρτες (μια miro και μια νανο) και από όσο γνωρίζω, twin sim βγαίνει μόνο σε κανονικό μέγεθος. Πρέπει δηλαδή να προμηθευτείς και κόφτη κάρτας σιμ για να τις φτιάξεις μόνος σου ή να πας κάπου που να τις κόβουν. Δεν ισχύει αυτό, 10Ε έχει η δεύτερη κάρτα που θα πάρεις σε ότι μέγεθος και αν είναι. Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts