achillesgk Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Εχω κατάστημα με μηχανάκι από εταιρεία που βγάζει κάρτες, και χθες μου στείλαν μήνυμα που γράφει (από Δευτέρα 16 Ιουνίου σταματά η διάθεση καρτών από τις τρεις εταιρίες κινητής, των 5 ευρώ οι συγκεκριμένες κάρτες θα υπάρχουν μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων).Εγώ ρωτώ είναι τακτική τις εταιρίας που έχει το μηχάνημα, η είναι από τις εταιρίες τις κινητής. Και από τις 3? Έχει παραγίνει το κακό με τα καρτέλ. Απορώ τι κάνει η ΕΕΤΤ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gokuthelegend Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Επειδής είναι λίγο δύσκολο να διαβάσω όλες τις σελίδες, μπορείς κάποιος να μου απαντήσει άμεσα με μια απλή απάντηση στην παρακάτω ερώτηση; Αφορά χρήστες κινητής What's Up. Έχει καταφέρει κανείς να κάνει online ανανέωση μέσω της σελίδας http://www.whatsup.gr; Εγώ ακόμη παλεύω το θέμα με τον λογαριασμό, δεν γίνεται τίποτα. Είχα κάνει λογαριασμό παλιότερα, δοκίμασα να μπω αλλά δεν έμπαινε. Επέλεξα "Ξέχασα τον κωδικό μου", και υποτίθεται θα μου στέλναν sms ή email αλλά έχουν περάσει ώρες και δεν έχω λάβει ακόμη τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steve9 Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Επειδής είναι λίγο δύσκολο να διαβάσω όλες τις σελίδες, μπορείς κάποιος να μου απαντήσει άμεσα με μια απλή απάντηση στην παρακάτω ερώτηση; Αφορά χρήστες κινητής What's Up. Έχει καταφέρει κανείς να κάνει online ανανέωση μέσω της σελίδας http://www.whatsup.gr; Εγώ ακόμη παλεύω το θέμα με τον λογαριασμό, δεν γίνεται τίποτα. Είχα κάνει λογαριασμό παλιότερα, δοκίμασα να μπω αλλά δεν έμπαινε. Επέλεξα "Ξέχασα τον κωδικό μου", και υποτίθεται θα μου στέλναν sms ή email αλλά έχουν περάσει ώρες και δεν έχω λάβει ακόμη τίποτα. Και σε εμενα ακριβως το ιδιο γινεται. Τους εστειλα και mail με το προβλημα και μου ειπαν να επικοινωνησω με την εξυπηρετηση,αλλα τελικα προτιμησα να παω να βαλω απο το περιπτερο. ( :p ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gokuthelegend Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 (edited) Επειδής είναι λίγο δύσκολο να διαβάσω όλες τις σελίδες, μπορείς κάποιος να μου απαντήσει άμεσα με μια απλή απάντηση στην παρακάτω ερώτηση; Αφορά χρήστες κινητής What's Up. Έχει καταφέρει κανείς να κάνει online ανανέωση μέσω της σελίδας http://www.whatsup.gr; Εγώ ακόμη παλεύω το θέμα με τον λογαριασμό, δεν γίνεται τίποτα. Είχα κάνει λογαριασμό παλιότερα, δοκίμασα να μπω αλλά δεν έμπαινε. Επέλεξα "Ξέχασα τον κωδικό μου", και υποτίθεται θα μου στέλναν sms ή email αλλά έχουν περάσει ώρες και δεν έχω λάβει ακόμη τίποτα. Και σε εμενα ακριβως το ιδιο γινεται. Τους εστειλα και mail με το προβλημα και μου ειπαν να επικοινωνησω με την εξυπηρετηση,αλλα τελικα προτιμησα να παω να βαλω απο το περιπτερο. ( :p ) Α, επίσης να σημειώσω ότι σε κάποια φάση πριν από καιρό, μου έβγαλε μήνυμα σχετικά με λάθος ταυτοποίηση στοιχείων. Δεν θυμάμαι τι είχα κάνει ακριβώς αλλά νευρίασα και τα παράτησα. Και βασικά εγώ πλέον στο περίπτερο πάω μόνο για κάρτες (γαριδάκια, περιοδικά και άλλα τέτοια ψιλικά δεν αγοράζω), θέλω να φορτώνω το κινητό μέσω ίντερνετ για να γλιτώσω την ταλαιπωρία να πηγαίνω στο περίπτερο μόνο και μόνο για να πάρω κάρτα. Τι βλάκες είναι εκεί στην Cosmote, στην Wind η εγγραφή στην σελίδα τους κράτησε ούτε 5 λεπτά και φόρτισα το 2ο κινητό μου μέσω κάρτας Visa μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα. Στην Cosmote τι κόλλημα έχουν; Edited June 15, 2014 by gokuthelegend Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkat Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Ανανέωση μέσο πιστωτικής κάρτας μπορεί να κάνει κάποιος από την εφαρμογή της Cosmote... Δεν χρειάζεται εγγραφή στο myaccount Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_v Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Ε ρε γέλιο που θα πέσει έτσι και καταργήσουν τις 5ευρες.... Σε κατάστημα δηλαδή από πόσο θα βάζεις; Από 5, 6 ή αναγκαστικά από 10; :wacko: Οκ, το θεωρώ εντελώς χαζό να κάνουν κάτι τέτοιο. Δεν έχουν σκεφτεί ότι θα χάσουν κόσμο και από τα καρτοκινητά γιατί πολλοί που απλά συντηρούν αριθμούς για να μην τους χάσουν, θα τους γυρίσουν σε μηδενικό πάγιο και καθάρισαν. Κάτι χιλιάδες 5ευρα το χρόνο χαμμένα δηλαδή. :) Να δω τι άλλο θα σκεφτούν για να αναγκάσουν τους συνδρομητές να το γυρίσουν σε σύνδεση! Είναι τόσο μεγάλη η ζημιά σε συνδέσεις τους τελευταίους μήνες, σε όλες τις εταιρίες, που κάθονται και σκέφτονται τέτοιους φασιστικούς τρόπους να βγάλουν όλο και περισσότερα χρήματα από τα καρτοκινητά. Γιατί σου λέει, τι άλλη επιλογή έχει ο άλλος; Από τη σύνδεση έφυγε, θα φύγει και από την κάρτα; Όχι. Η δε ΕΕΤΤ κοιμάται ύπνο βαθύ, δεν ασχολείται με τίποτα. Κι αυτό, επειδή θα γίνει κι από τις τρεις εταιρίες, θα περάσει και απολύτως νομότυπα. Πάντως έτσι που το σκέφτομαι και επειδή ως αυτή την ώρα δεν έχει δοθεί καμία παρόμοια ενημέρωση για κατάργηση των ανανεώσεων με 5ευρώ στα καταστήματα, μάλλον μόνο για περίπτερα θα ισχύσει. Στα καταστήματα δεν θα αλλάξει το any value. Οπότε η λύση για αντίποινα είναι να ανανεώνουμε στα καταστήματα και κανείς να μην πάρει 10ευρη κάρτα αν δεν την χρειάζεται. Βέβαια έτσι θα "στριμωχτούν" τα περίπτερα που κάτι βγάζουν από τις κάρτες αλλά τι να κάνουμε. Προτιμώ να δώσω στις εταιρίες ένα μάθημα. Και είμαι βέβαιος ότι όλοι όσοι πεισματικά δεν έβαζαν πάνω από 6ευρώ το μήνα, το ίδιο θα κάνουν και τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuperMarioGR Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Ε ρε γέλιο που θα πέσει έτσι και καταργήσουν τις 5ευρες.... Σε κατάστημα δηλαδή από πόσο θα βάζεις; Από 5, 6 ή αναγκαστικά από 10; :wacko: Οκ, το θεωρώ εντελώς χαζό να κάνουν κάτι τέτοιο. Δεν έχουν σκεφτεί ότι θα χάσουν κόσμο και από τα καρτοκινητά γιατί πολλοί που απλά συντηρούν αριθμούς για να μην τους χάσουν, θα τους γυρίσουν σε μηδενικό πάγιο και καθάρισαν. Κάτι χιλιάδες 5ευρα το χρόνο χαμμένα δηλαδή. :) Να δω τι άλλο θα σκεφτούν για να αναγκάσουν τους συνδρομητές να το γυρίσουν σε σύνδεση! Είναι τόσο μεγάλη η ζημιά σε συνδέσεις τους τελευταίους μήνες, σε όλες τις εταιρίες, που κάθονται και σκέφτονται τέτοιους φασιστικούς τρόπους να βγάλουν όλο και περισσότερα χρήματα από τα καρτοκινητά. Γιατί σου λέει, τι άλλη επιλογή έχει ο άλλος; Από τη σύνδεση έφυγε, θα φύγει και από την κάρτα; Όχι. Η δε ΕΕΤΤ κοιμάται ύπνο βαθύ, δεν ασχολείται με τίποτα. Κι αυτό, επειδή θα γίνει κι από τις τρεις εταιρίες, θα περάσει και απολύτως νομότυπα. Πάντως έτσι που το σκέφτομαι και επειδή ως αυτή την ώρα δεν έχει δοθεί καμία παρόμοια ενημέρωση για κατάργηση των ανανεώσεων με 5ευρώ στα καταστήματα, μάλλον μόνο για περίπτερα θα ισχύσει. Στα καταστήματα δεν θα αλλάξει το any value. Οπότε η λύση για αντίποινα είναι να ανανεώνουμε στα καταστήματα και κανείς να μην πάρει 10ευρη κάρτα αν δεν την χρειάζεται. Βέβαια έτσι θα "στριμωχτούν" τα περίπτερα που κάτι βγάζουν από τις κάρτες αλλά τι να κάνουμε. Προτιμώ να δώσω στις εταιρίες ένα μάθημα. Και είμαι βέβαιος ότι όλοι όσοι πεισματικά δεν έβαζαν πάνω από 6ευρώ το μήνα, το ίδιο θα κάνουν και τώρα. υπάρχει καμιά σχετική είδηση ή απλά φήμες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gokuthelegend Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Ανανέωση μέσο πιστωτικής κάρτας μπορεί να κάνει κάποιος από την εφαρμογή της Cosmote... Δεν χρειάζεται εγγραφή στο myaccount Πως γίνεται αυτό; Μπορείς να μας δείξεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_v Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 υπάρχει καμιά σχετική είδηση ή απλά φήμες? Σχετική είδηση όχι αλλά αν δεις την κουβέντα από την αρχή, κάποιος καταστηματάρχης που διαθέτει μηχανάκι με κωδικούς ανανέωσης μας ανέφερε ότι οι 5ευρες κάρτες θα σταματήσουν να "παράγονται" από αύριο και θα υπάρχουν μόνο τα αποθέματα. Δεν νομίζω να έχει λόγο να μας γράψει ένα τέτοιο ψέμα. Προφανώς ανακοινώσεις από τις εταιρίες δεν θα γίνουν ακόμη αφού ενδεχομένως τα "αποθέματα" μπορεί να είναι τέτοια που θα διαρκέσουν για μήνες ή μπορεί να περάσει στο ντουκου λόγω του ότι από καταστήματα θα μπορούν να γίνουν ανανεώσεις από 5ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkat Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Πως γίνεται αυτό; Μπορείς να μας δείξεις; Στην εφαρμογή COSMOTE My Account πηγαίνεις στην επιλογή υπηρεσίες και από εκεί επιλέγεις την ανανέωση χρόνου ομιλίας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gokuthelegend Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Στην εφαρμογή COSMOTE My Account πηγαίνεις στην επιλογή υπηρεσίες και από εκεί επιλέγεις την ανανέωση χρόνου ομιλίας... Δηλαδή πρέπει να έχω smartphone για να κάνω ανανέωση χρόνου; Τέλος πάντων, δεν πειράζει, θα προσπαθήσω να βγάλω άκρη με την εξυπηρέτηση πελατών, ευχηθείτε μου καλό κουράγιο μπας και καταφέρουμε τον λογαριασμό στο http://www.whatsup.gr. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_v Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Είναι επίσημο. Ήρθε ενημέρωση και στα καταστήματα. Από σήμερα σταματούν οι κάρτες των 5ευρώ από όλες τις εταιρίες. Θα υπάρχουν αποθέματα κωδικών έως ότου εξαντληθούν. Αυτό πρακτικά θα επηρεάσει τα περίπτερα και τις ανανεώσεις μέσω ίντερνετ (viva, telesuite, winbank πειραιώς κλπ). Από καταστήματα θα γίνεται κανονικά ανανέωση 5ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LG1 Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Είναι επίσημο. Ήρθε ενημέρωση και στα καταστήματα. Από σήμερα σταματούν οι κάρτες των 5ευρώ από όλες τις εταιρίες. Θα υπάρχουν αποθέματα κωδικών έως ότου εξαντληθούν. Αυτό πρακτικά θα επηρεάσει τα περίπτερα και τις ανανεώσεις μέσω ίντερνετ (viva, telesuite, winbank πειραιώς κλπ). Από καταστήματα θα γίνεται κανονικά ανανέωση 5ευρώ. Ούτε ξυστές θα υπάρχουν πια; :( Ξέρεις; Τι έγινε ρε παιδιά στον ύπνο μας έπιασαν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_v Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Ούτε ξυστές θα υπάρχουν πια; :( Ξέρεις; Τι έγινε ρε παιδιά στον ύπνο μας έπιασαν; Όχι. Μόνο μέχρι να τελειώσουν τα αποθέματα. Ούτε online θα υπάρχει δυνατότητα ανανέωσης 5Ε. Μόνο μέσω καταστημάτων θα γίνεται. Στον ύπνο δε λες τίποτα. Και εντελώς σιωπηλά! Ακόμα δεν έχουν βγάλει ανακοίνωση για τους συνδρομητές! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 (edited) Μόλις έκανα μέσω easy transfer (απο το συμβολαιό μου) 5 ευρώ, όλα οκ. Μάλιστα το νούμερο ήτανε frog με διπλασιασμό και μπήκανε 10 ευρώ Edited June 16, 2014 by lefkaditis Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gokuthelegend Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Επειδής είναι λίγο δύσκολο να διαβάσω όλες τις σελίδες, μπορείς κάποιος να μου απαντήσει άμεσα με μια απλή απάντηση στην παρακάτω ερώτηση; Αφορά χρήστες κινητής What's Up. Έχει καταφέρει κανείς να κάνει online ανανέωση μέσω της σελίδας http://www.whatsup.gr; Εγώ ακόμη παλεύω το θέμα με τον λογαριασμό, δεν γίνεται τίποτα. Είχα κάνει λογαριασμό παλιότερα, δοκίμασα να μπω αλλά δεν έμπαινε. Επέλεξα "Ξέχασα τον κωδικό μου", και υποτίθεται θα μου στέλναν sms ή email αλλά έχουν περάσει ώρες και δεν έχω λάβει ακόμη τίποτα. Και σε εμενα ακριβως το ιδιο γινεται. Τους εστειλα και mail με το προβλημα και μου ειπαν να επικοινωνησω με την εξυπηρετηση,αλλα τελικα προτιμησα να παω να βαλω απο το περιπτερο. ( :p ) Α, επίσης να σημειώσω ότι σε κάποια φάση πριν από καιρό, μου έβγαλε μήνυμα σχετικά με λάθος ταυτοποίηση στοιχείων. Δεν θυμάμαι τι είχα κάνει ακριβώς αλλά νευρίασα και τα παράτησα. Και βασικά εγώ πλέον στο περίπτερο πάω μόνο για κάρτες (γαριδάκια, περιοδικά και άλλα τέτοια ψιλικά δεν αγοράζω), θέλω να φορτώνω το κινητό μέσω ίντερνετ για να γλιτώσω την ταλαιπωρία να πηγαίνω στο περίπτερο μόνο και μόνο για να πάρω κάρτα. Τι βλάκες είναι εκεί στην Cosmote, στην Wind η εγγραφή στην σελίδα τους κράτησε ούτε 5 λεπτά και φόρτισα το 2ο κινητό μου μέσω κάρτας Visa μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα. Στην Cosmote τι κόλλημα έχουν; Πως γίνεται αυτό; Μπορείς να μας δείξεις; Στην εφαρμογή COSMOTE My Account πηγαίνεις στην επιλογή υπηρεσίες και από εκεί επιλέγεις την ανανέωση χρόνου ομιλίας... Δηλαδή πρέπει να έχω smartphone για να κάνω ανανέωση χρόνου; Τέλος πάντων, δεν πειράζει, θα προσπαθήσω να βγάλω άκρη με την εξυπηρέτηση πελατών, ευχηθείτε μου καλό κουράγιο μπας και καταφέρουμε τον λογαριασμό στο http://www.whatsup.gr. Τελικά επικοινώνησα μέσω της online φόρμας της επίσημης ιστοσελίδας χθες, και μου απάντησαν σήμερα. Μου έγραψαν ότι αν δεν θυμάμαι τα στοιχεία μου (email, username και password), τότες να κάνω εγγραφή με διαφορετικό email και username. Το έκανα αυτό, η διαδικασία ολοκληρώθηκε κανονικά, αλλά στο τέλος μου εμφανίστηκε ένα μήνυμα που έλεγε ότι το password θα μου σταλθεί με sms. Ακόμη περιμένω, δεν έχει έρθει κάποιο sms. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Πήγαινε και πάτα εκεί που λέει ξέχασα τoν κωδικό πρόσβασης, και θα σου έρθει καινούριο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gokuthelegend Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Πήγαινε και πάτα εκεί που λέει ξέχασα τoν κωδικό πρόσβασης, και θα σου έρθει καινούριο Τζίφος, το έκανα αλλά πάλι λέει ότι ο νέος κωδικός θα σταλεί με sms στο κινητό. Φυσικά τόση ώρα δεν έχει έρθει τίποτα στο κινητό. Θα περιμένω και αύριο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Τζίφος, το έκανα αλλά πάλι λέει ότι ο νέος κωδικός θα σταλεί με sms στο κινητό. Φυσικά τόση ώρα δεν έχει έρθει τίποτα στο κινητό. Θα περιμένω και αύριο. μπορει να κανει μεχρι και 24 ωρες Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 ποιες ειναι η καλυτερες προσφορες ιντερνετ απο κοσμοκαρτα και whats up? Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makarios91 Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 επειδή λογικά μέχρι τον Ιούλιο θα έχω τελειώσει από το πανεπιστήμιο με συνέπεια να μην έχω το πάσο μου,η φοιτητική προσφορά που έχω μέχρι πότε θα ισχύει; μέχρι Δεκέμβριο; το πάσο μου κανονικά έιναι εως το 2016 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 ποιες ειναι η καλυτερες προσφορες ιντερνετ απο κοσμοκαρτα και whats up? καλησπερα στην whats up υπαρχει η προσφορά για ενεργοποιήσεις έως 30/06/2014 500ΜΒ για 1 μήνα μόνο με με 5€! στο πακετο Internet Monthly Pass 200 . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Επειδή ενδιαφέρομαι να έρθω σε καρτοκινητο κοσμοτε έχει επιλογή όπως οι άλλες δύο εταιρείες για 200 λεπτά με 5 ευρώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Διάβασε εδώ. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Επειδή ενδιαφέρομαι να έρθω σε καρτοκινητο κοσμοτε έχει επιλογή όπως οι άλλες δύο εταιρείες για 200 λεπτά με 5 ευρώ; Η cosmokarta έχει και μάλιστα ανανεώνεται αυτόματα μόλις τελειώσουν. Νομίζω όμως ότι συμφέρει καλύτερα το cu της Vodafone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts