billerr Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Πρόσφατα γύρισα 3 συνδέσεις σε κοσμοκαρτα και δήλωσα τις δυο απο αυτές στο mycosmos για να ελέγχω το υπόλοιπο μου απο εκεί. Oταν πήγα να δηλώσω το τρίτο νούμερο μου έβγαλε μήνυμα "Σφάλμα: Η καταχώριση του συγκεκριμένου αριθμού δεν είναι δυνατή." Πήρα στο τηλεφωνικό κέντρο και μου είπαν οτι οι κοσμοκαρτες δεν συνδέονται στο mycosmote και οτι απο λάθος έχουν συνδεθεί τα αλλα δυο νούμερα που εχω. Τελικά τι ισχύει εσείς τα βλέπετε η μ~!@#$ς μου έλεγε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Πρόσφατα γύρισα 3 συνδέσεις σε κοσμοκαρτα και δήλωσα τις δυο απο αυτές στο mycosmos για να ελέγχω το υπόλοιπο μου απο εκεί. Oταν πήγα να δηλώσω το τρίτο νούμερο μου έβγαλε μήνυμα "Σφάλμα: Η καταχώριση του συγκεκριμένου αριθμού δεν είναι δυνατή." Πήρα στο τηλεφωνικό κέντρο και μου είπαν οτι οι κοσμοκαρτες δεν συνδέονται στο mycosmote και οτι απο λάθος έχουν συνδεθεί τα αλλα δυο νούμερα που εχω. Τελικά τι ισχύει εσείς τα βλέπετε η μ~!@#$ς μου έλεγε; Λάθος σε πληροφόρησαν, πρόσφατα έβαλα στο mycosmote τις 2 συνδέσεις μου Cosmoκάρτα . Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 και εγω εχω ενα whatsup μεσα στο mycosmote (απο την εποχή που λεγοταν myaccount αν θυμαμαι καλα) αλλα οταν μπαινω δεν βλέπω ουτε υπολοιπο ουτε τιποτα,που υπάρχει το λαθος? :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yoda Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 και εγω εχω ενα whatsup μεσα στο mycosmote (απο την εποχή που λεγοταν myaccount αν θυμαμαι καλα) αλλα οταν μπαινω δεν βλέπω ουτε υπολοιπο ουτε τιποτα,που υπάρχει το λαθος? :( Μία από τα ίδια κι εγώ... Δύο συμβόλαια που έχω μου τα δείχνει κανονικά. Δύο cosmoκάρτες ΔΕΝ μου τις δείχνει καθόλου (ούτε με αφήνει να τις καταχωρήσω) Παράθεση May The Force Be With You... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wirelesslover Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 η αλήθεια είναι οτι σε αυτό η κοσμοτε είναι πολύ πίσω... Παράθεση 0.04/λεπτό προς όλους 0.03/sms προς όλους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billerr Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Η αλήθεια είναι οτι ουτε αυτοί ξέρουν. Τα δυο νούμερα που δηλωθήκαν αμέσως στο mycosmote ηταν cosmote25 και έγιναν κοσμοκαρτα. Αυτο που δεν μπαίνει ηταν με μηδενικό πάγιο. edit. Που το θυμήθηκα το mycosmos; My cosmote ήθελα να γράψω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lyricmyth Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Πρόσφατα γύρισα 3 συνδέσεις σε κοσμοκαρτα και δήλωσα τις δυο απο αυτές στο mycosmos για να ελέγχω το υπόλοιπο μου απο εκεί. Oταν πήγα να δηλώσω το τρίτο νούμερο μου έβγαλε μήνυμα "Σφάλμα: Η καταχώριση του συγκεκριμένου αριθμού δεν είναι δυνατή." Πήρα στο τηλεφωνικό κέντρο και μου είπαν οτι οι κοσμοκαρτες δεν συνδέονται στο mycosmote και οτι απο λάθος έχουν συνδεθεί τα αλλα δυο νούμερα που εχω. Τελικά τι ισχύει εσείς τα βλέπετε η μ~!@#$ς μου έλεγε; εγω εχω βαλει εναν φρογκ και εναν whatsup κανονικα μου γραφει υπολοιπο χρηματων και τα υπολοιπα των πακετων που εχω ενεργοποιησει.βεβαια καλο θα τανε να κανε καποια στιγμη ονλαιν accound για τα καρτοκινητα της τυπου cu,f2g,Q. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelakis4 Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 εγω εχω βαλει εναν φρογκ και εναν whatsup κανονικα μου γραφει υπολοιπο χρηματων και τα υπολοιπα των πακετων που εχω ενεργοποιησει.βεβαια καλο θα τανε να κανε καποια στιγμη ονλαιν accound για τα καρτοκινητα της τυπου cu,f2g,Q. Οντως το mycosmote ειναι πολυ πισω σε σχεση με τα apps των αλλων εταιριων. Αντε να δουμε ποτε θα το φτιαξουν. Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexandros50 Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Γεια σας φιλοι μου , εχω μια ερωτηση.Ειμαι καινουργιος στον κοσμο των καρτοκινητων Πριν περιπου 2 μηνες εβαλα What's up , κατι που νομιζω πως ζητουσε ανανεωση 10 ευρω καθε μηνα. Κατι που δεν εκανα. Τωρα , αν ανενωσω την καρτα μετα απο 2 μηνες, θα εχω ακομα what's up η θα πρεπει να πληρωσω το κοστος αλλαγης παλι ; Τι προτεινετε ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuperMarioGR Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Γεια σας φιλοι μου , εχω μια ερωτηση.Ειμαι καινουργιος στον κοσμο των καρτοκινητων Πριν περιπου 2 μηνες εβαλα What's up , κατι που νομιζω πως ζητουσε ανανεωση 10 ευρω καθε μηνα. Κατι που δεν εκανα. Τωρα , αν ανενωσω την καρτα μετα απο 2 μηνες, θα εχω ακομα what's up η θα πρεπει να πληρωσω το κοστος αλλαγης παλι ; Τι προτεινετε ; η συνδεση σου ισχύει για 1 χρόνο χωρίς να υπάρχει προϋπόθεση ανανέωσης κάθε μήνα παρά μόνο στο τέλος του 12μηνου για να συνεχίσεις να διατηρείς τον αριθμό. εννοείται πως θα έχεις whats up χωρίς καμία χρέωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Μόλις έβαλα (πρώτη φορά - καινούργιος αριθμός) μια κάρτα 10€ στο what's up. Παίζουν κάποια δωράκια; Π.χ. το reload it δεν παίζει; Δεν μου έχει έρθει κάποιος κωδικός. EDIT: Άκυρο το reload it, μόλις μου το έστειλε. Έχει τίποτα άλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_v Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Κάποιος που γράφει παραπάνω ότι έβαλε στο mycosmote ένα φρογκ και του δείχνει κανονικά το υπόλοιπο, τι εννοεί; Μήπως κάνει κάποιο λάθος; Στο mycosmote δεν περνούν καθόλου αριθμοί φρογκ... Μόλις έβαλα (πρώτη φορά - καινούργιος αριθμός) μια κάρτα 10€ στο what's up. Παίζουν κάποια δωράκια; Π.χ. το reload it δεν παίζει; Δεν μου έχει έρθει κάποιος κωδικός. EDIT: Άκυρο το reload it, μόλις μου το έστειλε. Έχει τίποτα άλλο; Όχι, μόνο reload it! Πρόσφατα που πήρα νέο αριθμό καρτοκινητό vodafone σαν νέα σύνδεση, ήταν πολύ καλό το δώρο. Ενεργοποιώντας το πακέτο 200' με 5Ε μου έκανε δώρο επιπλέον 200' για ένα μήνα. ;) 400' προς όλους με μόλις 6Ε κάρτα και χωρίς να πληρώσεις τον αριθμό. Διόλου άσχημο νομίζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss567 Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Κάποιος που γράφει παραπάνω ότι έβαλε στο mycosmote ένα φρογκ και του δείχνει κανονικά το υπόλοιπο, τι εννοεί; Μήπως κάνει κάποιο λάθος; Στο mycosmote δεν περνούν καθόλου αριθμοί φρογκ... . My cosmote https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.cosmote.myaccount.widget&hl=en Μπορείς να δες υπόλοιπα χωρίς log in , (πρέπει να έχεις την κάρτα που θέλεις να ελέγξεις στην συσκευή) και σε 3g και σε wifi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_v Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Αααα έτσι μόνο. Από pc δεν γίνεται λοιπόν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Παιδιά θέλω να πάρω μία βεβαίωση ότι το κινητό είναι στο όνομά μου. Γίνεται αν πάω στον Γερμανό; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Παιδιά θέλω να πάρω μία βεβαίωση ότι το κινητό είναι στο όνομά μου. Γίνεται αν πάω στον Γερμανό; Ναι Κωστή γίνεται στο Γερμανό :) Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Ναι Κωστή γίνεται στο Γερμανό :) Και πώς το ζητάω μην με περάσουν για εξωγήινο Μητσάκο.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Και πώς το ζητάω μην με περάσουν για εξωγήινο Μητσάκο.:) Μια βεβαίωση ότι είναι στο όνομά σου :) Θα τι πιάσουν με την μία και σε 2 λεπτά είσαι έτοιμος!! Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yoda Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Eχω cosmocarta και έχω ήδη ενεργοποιήσει το 1 λεπτό το λεπτό από παλιά. Αν αλλάξω τα 2 νούμερα με 2 νέα θα πληρώσω το νέο χαράτσι του 5ευρω ή είναι μόνο για την ενεργοποίηση της υπηρεσίας? Παράθεση May The Force Be With You... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Eχω cosmocarta και έχω ήδη ενεργοποιήσει το 1 λεπτό το λεπτό από παλιά. Αν αλλάξω τα 2 νούμερα με 2 νέα θα πληρώσω το νέο χαράτσι του 5ευρω ή είναι μόνο για την ενεργοποίηση της υπηρεσίας? Κι εγώ στην ίδια κατάσταση είμαι. Μόνο η αυτοψία θα δείξει. Σε 2 καταστήματα που ρώτησα, μου είπαν ναι - όχι. :lol: Πιστεύω πως δεν θα χρεώσουν γιατί είναι ήδη ενεργοποιημένη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yoda Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Σε 2 καταστήματα που ρώτησα, μου είπαν ναι - όχι. :lol: Aρα το συμπληρώνουμε Χ το δελτίο :lol: Η cosmote είναι άπαιχτη... Κι εγώ στη εξυπηρέτηση πελατών κάθε φορά που καλώ για κάποιο θέμα παίρνω και διαφορετική απάντηση... Αμα ξέρει κανείς ρε παιδιά στα σίγουρα ας μας πει κι εμάς... Παράθεση May The Force Be With You... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Σύμφωνα με την ανακοίνωση που είχε βγει,η ενεργοποίηση της υπηρεσιας ειναι αυτή που χρεωνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myphone-fan Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Eχω cosmocarta και έχω ήδη ενεργοποιήσει το 1 λεπτό το λεπτό από παλιά. Αν αλλάξω τα 2 νούμερα με 2 νέα θα πληρώσω το νέο χαράτσι του 5ευρω ή είναι μόνο για την ενεργοποίηση της υπηρεσίας? Κι εγώ στην ίδια κατάσταση είμαι. Μόνο η αυτοψία θα δείξει. Σε 2 καταστήματα που ρώτησα, μου είπαν ναι - όχι. :lol: Πιστεύω πως δεν θα χρεώσουν γιατί είναι ήδη ενεργοποιημένη. Αν κάποιος έχει ανάγκη να αλλάξει τους αριθμούς που έχει ήδη δηλώσει, ας καλέσει στο 1330 για να δοκιμάσει και -αν πρόκειται να χρεωθεί- θα υπάρχει προειδοποίηση. Το πιο ασφαλές είναι να το κάνει κάποιος με υπόλοιπο κάτω από 5€, ώστε αν χρεώνεται η αλλαγή να μην ολοκληρωθεί η διαδικασία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
knaison Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Αν κάποιος έχει ανάγκη να αλλάξει τους αριθμούς που έχει ήδη δηλώσει, ας καλέσει στο 1330 για να δοκιμάσει και -αν πρόκειται να χρεωθεί- θα υπάρχει προειδοποίηση. Το πιο ασφαλές είναι να το κάνει κάποιος με υπόλοιπο κάτω από 5€, ώστε αν χρεώνεται η αλλαγή να μην ολοκληρωθεί η διαδικασία. Μόλις άλλαξα κανονικά τους 2 αριθμούς επιλογής σε κοσμοκάρτα που έχω. Οι αριθμοί ήταν δηλωμένοι πριν το "χαράτσι" των 5 ευρώ στις 17/3/14 από την κοτε. Επιβεβαιώνω ότι για τους παλιούς που έχουν ήδη ενεργοποιημένη την υπηρεσία πριν τις 17/03/14, 0,01/λεπτό σε 2 αριθμούς και επιθυμούν να τους αλλάξουν, μπορούν να το κάνουν άφοβα χωρίς καμιά χρέωση 5 ευρώ. Παράθεση __________ Αν οι εκλογές άλλαζαν κάτι θα ήταν παράνομες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myphone-fan Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Μόλις άλλαξα κανονικά τους 2 αριθμούς επιλογής σε κοσμοκάρτα που έχω. Οι αριθμοί ήταν δηλωμένοι πριν το "χαράτσι" των 5 ευρώ στις 17/3/14 από την κοτε. Επιβεβαιώνω ότι για τους παλιούς που έχουν ήδη ενεργοποιημένη την υπηρεσία πριν τις 17/03/14, 0,01/λεπτό σε 2 αριθμούς και επιθυμούν να τους αλλάξουν, μπορούν να το κάνουν άφοβα χωρίς καμιά χρέωση 5 ευρώ. Σ' ευχαριστούμε!!!:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts