wirelesslover Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Από αύριο ή μεθαύριο ενεργοποιείται η κοσμοκάρτα μου (διέκοψα το συμβόλαιο). Με ενδιαφέρει να χρησιμοποιώ τα 5€ για 200 λεπτά προς όλα τα δίκτυα και άλλα 5 € για τα 200 ΜΒ. Επειδή έχω μπερδευτεί ελαφρώς (18 χρόνια τώρα είχα πάντα συμβόλαιο) μπορείτε να μου διευκρινίσετε πώς είναι ο καλύτερος τρόπος να κάνω αυτές τις ενεργοποιήσεις; Ήμουν σίγουρος ότι όποτε αγοράζω πχ. 20 €, μπορούσα να στείλω μήνυμα ώστε από αυτά 5 € να πάνε πχ. στις κλήσεις, άλλα 5 στο ίντερνετ (οπότε πες ότι περισσεύουν με το φόρο γύρω στα 7-8€ ή κάτι τέτοιο) και κατόπιν, ό,τι από τα δύο τελειώσει πρώτο, να στείλω εκ νέου sms και να χρησιμοποιήσω άλλα 5€ για ανανέωση. Αλλά ο πωλητής του ΟΤΕ με μπέρδεψε λίγο, λέγοντάς μου ότι με κάθε αγορά χρόνου μπορείς μια φορά να στείλεις sms για ομιλία ή ίντερνετ (ή, ενδεχομένως, για να μην είμαι άδικος, εγώ κατάλαβα λάθος τι μου είπε). Επίσης, πως ό,τι περισσεύει από τα χρήματα που έχω αγοράσει, μένει ως χρόνος ομιλίας μόνο πέραν εκείνων που προσφέρουν τα 5ευρα και τέλος μου είπε και κάτι για αυτόματες ανανεώσεις, οπότε τα έμπλεξα τελείως και είπα να φύγω και να ρωτήσω εδώ. Θα μπορούσε κάποιος να κάνει ένα ρεζουμέ του πώς συμφέρει να γίνονται οι ανανεώσεις για τα 200 ΜΒ και τα 200 λεπτά; Ή, να με παραπέμψει σε κάποιο ποστ που ήδη επεξηγείται αυτό; 200 λεπτά - 5 ευρώ 500mb - 5 ευρώ Παράθεση 0.04/λεπτό προς όλους 0.03/sms προς όλους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Για καινούριες κάρτες η αυτόματη ανανέωση είναι ενεργοποιημένη. Αυτό σημαίνει ότι κάθε φορά που τελειώνουν τα 200 λεπτά ενεργοποιείτε καινούριο πακέτο 200 λεπτών. Είναι βολικό , Αν θές να το απενεργοποιήσης καλείς 1330 και πατάς 1-2 . Με την ίδια διαδικασία θα το ενεργοποιήσης ξανά όποτε χρειαστείς Μόλις λοιπόν βάλεις κάρτα , και με την προϋπόθεση ότι έχεις υπόλοιπο πάνω από 5 ευρώ, θα ενεργοποιηθεί αυτόματα το πακέτο των 200 λεπτών Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LG1 Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Μιας και το έφερε η κουβέντα η αυτόματη ανανέωση είναι αξιόπιστη; Είναι real time; Πχ. αν κάποιος μιλάει στο κινητό του έχουν απομείνει ας πούμε 5 λεπτά ομιλίας από το πακέτο των 200 λεπτών που είχε αγοράσει, τότε εν μέσω ομιλίας ενεργοποιείται νέο πακέτο 200 λεπτών ώστε να μην αρχίσει να τρώει καταλάθος από το υπόλοιπο της κάρτας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Παιδιά, να ρωτήσω τι γίνεται στην περίπτωση που σου κάνει δώρο το SuperShare τα 100ΜΒ και έχεις ήδη ενεργοποιημένο πακέτο για ίντερνετ; Σου τα μηδενίζει όλα μετά τις δύο μέρες; Έπαθα πριν καιρό κάτι αντίστοιχο με το ReloadIt. Επιλέγω σαν δώρο τα ΜΒ και σε μια βδομάδα που έληξαν, μου μηδένισε όλα τα μαζεμένα που είχα. Είναι το ίδιο εδώ; Βέβαια η ενημέρωση με μήνυμα μου λέει δύο ημερομηνίες λήξης, μια για το αγορασμένο πακέτο και μία για το δώρο. Το έχει τσεκάρει κανένας; Να ξέρω να βάλω κι άλλο πακέτο πριν λήξουν, μην κλαίω τα μαζεμένα GΒ και στα δύο κινητά μου. :worry: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosal Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 οκ, ευχαριστώ, τρία ερωτήματα με τις τελευταίες απορίες μου: α) Οι αυτόματες «φορτίσεις» (σε χρήματα) γίνονται από τον ΟΤΕ όπου αγοράζουμε όποιο ποσό θέλουμε και μπαίνει στο λογαριασμό μας ή και με τις κάρτες που παίρνουμε από τα περίπτερα, σταθερού ποσού; β) Είναι αυτόματα ενεργοποιημένες (στις καινούργιες cosmoκάρτες) και οι ανανεώσεις στα ΜΒ ή μόνο στις κλήσεις ομιλίας; γ) Είδα ότι 500 ΜΒ με 5 € είναι μέχρι τέλος Απριλίου, ή κάνω λάθος; Παράθεση Samsung Galaxy A52s Samsung Tab S2 9.7 LTE Samsung Watch4 Classic PCs & laptop ubuntu 22.10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Α)αυτόματη φόρτιση γίνεται μόνο αν έχεις οικογενειακό πακέτο και είναι 15 ευρώ Οι αγορές από περίπτερο δεν είναι αυτόματες ( προφανώς ) Β) όχι Γ) ναι μετά θα είναι ίσα ή ακόμα περισσότερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Ερωτησουλα για το COSMOTE Easy Transfer: Αν στειλω απο συμβολαιο ανανεωση χρονου σε καρτοκινητο cosmote... το καρτοκινητο ειναι σαν να εχει κανει κανονικα ανανεωση δηλαδη θα εχει πχ 20 ευρω τα οποια θα τα χρησιμοποιησει οπως θελει? (πχ αγορα πακετο ομιλιας sms η ιντερνετ?) Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Ερωτησουλα για το COSMOTE Easy Transfer: Αν στειλω απο συμβολαιο ανανεωση χρονου σε καρτοκινητο cosmote... το καρτοκινητο ειναι σαν να εχει κανει κανονικα ανανεωση δηλαδη θα εχει πχ 20 ευρω τα οποια θα τα χρησιμοποιησει οπως θελει? (πχ αγορα πακετο ομιλιας sms η ιντερνετ?) Λογικο δεν ειναι να τα κανει οτι θελει?? Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 Αλλο τι μπορει να φαινεται λογικο και αλλο τι ισχυει πραγματικα.. και σε αλλη εταιρεια υπαρχει το share σε μοναδες αλλα δεν μπορεις να κανεις αγορα πακετων (vodafone) γιατι το δοκιμασα. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 Αλλο τι μπορει να φαινεται λογικο και αλλο τι ισχυει πραγματικα.. και σε αλλη εταιρεια υπαρχει το share σε μοναδες αλλα δεν μπορεις να κανεις αγορα πακετων (vodafone) γιατι το δοκιμασα. Λάθος δοκιμή έκανες . Για ξαναδοκίμασε το . Εγώ κάνω Sharing και στον γυιό και στην γυναίκα μου στην Vodafone και ενεργοποιούν κανονικά τα πακέτα. Και στην Cosmote μια χαρά ενεργοποιούνται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 Πιθανοτατα.Ωραια λοιπον αυτο ηθελα να μαθω ευχαριστω. :) Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikaros21 Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 Αν έχεις φοιτητική προσφορά κι έχεις τον αριθμό σου στο οικογενειακό πακέτο κοσμοτε, με κάθε μεταφορά από 10 ευρώ και πάνω, θα έχεις και το +20% και τα φοιτητικά προνόμια; Παράθεση w 395 --> Nokia 6303i classic --> Nokia 3720 classic --> Nokia c2-01 --> Nokia c5-00 --> Nokia Lumia 735 τώρα: Nokia Lumia 930 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 Αν έχεις φοιτητική προσφορά κι έχεις τον αριθμό σου στο οικογενειακό πακέτο κοσμοτε, με κάθε μεταφορά από 10 ευρώ και πάνω, θα έχεις και το +20% και τα φοιτητικά προνόμια; Το 20% το παίρνεις με κάθε μεταφορά από συμβόλαιο του οικογενειακού . Τα φοιτητικά προνόμια από 10 ευρώ και πάνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikaros21 Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 Το 20% το παίρνεις με κάθε μεταφορά από συμβόλαιο του οικογενειακού . Τα φοιτητικά προνόμια από 10 ευρώ και πάνω ναι αλλά τα προνόμια θα τα εχω αν κάνω μεταφορά ή μόνο το μπόνους; Παράθεση w 395 --> Nokia 6303i classic --> Nokia 3720 classic --> Nokia c2-01 --> Nokia c5-00 --> Nokia Lumia 735 τώρα: Nokia Lumia 930 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 Καλησπέρα σε όλους, Έχω στην κατοχή εκτός από την σύνδεσή μου συμβολαίου και 2 παλιές συνδέσεις Cosmoκάρτα εκ των οποίων η μια δεν είχε χρήση (ανανέωση) για μήνες. Τυχαία την προηγούμενη εβδομάδα με πληροφόρησαν από την Cosmote ότι στην εν λόγο γραμμή είχαν μπει φραγές λόγω της μη χρήσης της, με προτρέπουν να κάνω μια ανανέωση για να μπορέσουν να φύγουν οι φραγές και να επανέλθει η γραμμή στα φυσιολογικά της. Το κάνω μια των 10€, όλα ok και ρωτάω την υπάλληλο της τηλεφωνικής εξυπηρέτησης αν μπαίνοντας οι φραγές υπήρξε κάποια επίπτωση στα προνόμια της γραμμής (300 λεπτά δώρο με κάθε ανανέωση 10€ κτλ), το ελέγχει στο σύστημα και μου απαντάει όχι, ισχύουν κανονικά. Και κάπου εδώ αρχίζει το παράλογο...μιλώντας σε άλλη υπάλληλο την Δευτέρα για ενεργοποίηση μιας υπηρεσίας στην γραμμή, μου λέει ότι το προνόμιο 300 λεπτά δώρο με κάθε ανανέωση 10€ χάθηκε λόγω των φραγών και το μόνο που ισχύει πια είναι 200 λεπτά με 5€.....:mad: Της εξηγώ τί είχε ειπωθεί με την πρώτη συνάδελφό της, με βάζει στην αναμονή και μου λέει ότι θα ψάξουν να βρούν την συνομιλία μου με την πρώτη υπάλληλο και άν έχει γίνει κάποιο λάθος θα δούν τί θα κάνουν... Γνωρίζεται άν ισχύει αυτό που μου συνέβει ; Το γράφει κάπου στο site της Cosmote ; Ευχαριστώ προκαταβολικά και συγνώμη για το μακροσκελές. :O Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 ναι αλλά τα προνόμια θα τα εχω αν κάνω μεταφορά ή μόνο το μπόνους; Το 20% το παίρνεις με κάθε μεταφορά από συμβόλαιο του οικογενειακού . Τα φοιτητικά προνόμια από 10 ευρώ και πάνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_v Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 (edited) Καλησπέρα σε όλους, Έχω στην κατοχή εκτός από την σύνδεσή μου συμβολαίου και 2 παλιές συνδέσεις Cosmoκάρτα εκ των οποίων η μια δεν είχε χρήση (ανανέωση) για μήνες. Τυχαία την προηγούμενη εβδομάδα με πληροφόρησαν από την Cosmote ότι στην εν λόγο γραμμή είχαν μπει φραγές λόγω της μη χρήσης της, με προτρέπουν να κάνω μια ανανέωση για να μπορέσουν να φύγουν οι φραγές και να επανέλθει η γραμμή στα φυσιολογικά της. Το κάνω μια των 10€, όλα ok και ρωτάω την υπάλληλο της τηλεφωνικής εξυπηρέτησης αν μπαίνοντας οι φραγές υπήρξε κάποια επίπτωση στα προνόμια της γραμμής (300 λεπτά δώρο με κάθε ανανέωση 10€ κτλ), το ελέγχει στο σύστημα και μου απαντάει όχι, ισχύουν κανονικά. Και κάπου εδώ αρχίζει το παράλογο...μιλώντας σε άλλη υπάλληλο την Δευτέρα για ενεργοποίηση μιας υπηρεσίας στην γραμμή, μου λέει ότι το προνόμιο 300 λεπτά δώρο με κάθε ανανέωση 10€ χάθηκε λόγω των φραγών και το μόνο που ισχύει πια είναι 200 λεπτά με 5€.....:mad: Της εξηγώ τί είχε ειπωθεί με την πρώτη συνάδελφό της, με βάζει στην αναμονή και μου λέει ότι θα ψάξουν να βρούν την συνομιλία μου με την πρώτη υπάλληλο και άν έχει γίνει κάποιο λάθος θα δούν τί θα κάνουν... Γνωρίζεται άν ισχύει αυτό που μου συνέβει ; Το γράφει κάπου στο site της Cosmote ; Ευχαριστώ προκαταβολικά και συγνώμη για το μακροσκελές. :O Πιθανώς μετά τις φραγές και την εκ νέου ενεργοποίηση της κοσμοκάρτας σου, να μεταφέρθηκες αυτόματα στη νέα κοσμοκάρτα στην οποία υπάρχει το πακέτο 200' με 5Ε και όχι τα 300'. Η πρώτη υπάλληλος ίσως να έκανε λάθος σε αυτό που σου είπε εφόσον στην πράξη βλέπεις ότι δεν έχεις τα 300'. Δεν αξίζει να ασχοληθείς περαιτέρω, αν έτσι γίνεται μετά τη φραγή του αριθμού (αυτόματη μετάβαση στη νέα κοσμοκάρτα), δεν θα σου το αλλάξουν επειδή μια υπάλληλος δεν σε πληροφόρησε σωστά εκείνη τη στιγμή. Άλλωστε ως εκείνη τη στιγμή μπορεί να μην "φαινόσουν" στη νέα κοσμοκάρτα αλλά στην παλιά οπότε και να μην είναι καν λάθος της υπαλλήλου. Στην τελική, το πακέτο 200' με 5Ε μια χαρά βολεύει και δεν προϋποθέτει 10Ε κάθε μήνα. Edited March 26, 2014 by kostas_v Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 Μπορω να εχω μια micro sim και μια κανονικη sim και αν ναι με τι κοστος? Αλλιως ποια ειναι η διαδικασια να κανω μια κανονικη sim σε micro? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
openopen Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 Μπορω να εχω μια micro sim και μια κανονικη sim και αν ναι με τι κοστος? Αλλιως ποια ειναι η διαδικασια να κανω μια κανονικη sim σε micro? Twin sim 10 ευρω κοστος , πας σε καταστημα Cosmote και το κανεις... αυτο ειχα κανει πριν 3 μηνες περιπου... Παράθεση :w00t: Στο χώρο αυτό υπήρχε Ο.Π.Χ που παραβαίνει την Εικόνα. :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Πιθανώς μετά τις φραγές και την εκ νέου ενεργοποίηση της κοσμοκάρτας σου, να μεταφέρθηκες αυτόματα στη νέα κοσμοκάρτα στην οποία υπάρχει το πακέτο 200' με 5Ε και όχι τα 300'. Η πρώτη υπάλληλος ίσως να έκανε λάθος σε αυτό που σου είπε εφόσον στην πράξη βλέπεις ότι δεν έχεις τα 300'. Δεν αξίζει να ασχοληθείς περαιτέρω, αν έτσι γίνεται μετά τη φραγή του αριθμού (αυτόματη μετάβαση στη νέα κοσμοκάρτα), δεν θα σου το αλλάξουν επειδή μια υπάλληλος δεν σε πληροφόρησε σωστά εκείνη τη στιγμή. Άλλωστε ως εκείνη τη στιγμή μπορεί να μην "φαινόσουν" στη νέα κοσμοκάρτα αλλά στην παλιά οπότε και να μην είναι καν λάθος της υπαλλήλου. Στην τελική, το πακέτο 200' με 5Ε μια χαρά βολεύει και δεν προϋποθέτει 10Ε κάθε μήνα. Δεν νομίζω ότι είναι τόσο απλά τα πράγματα γιατί: 1) Δεν υπάρχει πουθενά γραμμένο ότι μπορεί μπορούν να κάνουν αυτή την αλλαγή, πράγμα που το παραδέχτηκαν και οι ίδιοι σε κλήση που μου έκαναν χτές το βράδυ για να με ενημερώσουν ότι το θέμα έχει μπεί σε διαδικασία ελέγχου. 2) Το ένα πακέτο με το άλλο δεν καμία σχέση, στο ένα σου δίνουν δώρο τα 300 λεπτά και τα 10€ μένουν στην κάρτα για να χρησιμοποιηθούν όπως ο καθένας θέλει (πακέτο internet ή μηνυμάτων κτλ). Ενώ στο άλλο απλά αγοράζεις με τα 5€ τα 200 λεπτά. Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikaros21 Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Το 20% το παίρνεις με κάθε μεταφορά από συμβόλαιο του οικογενειακού . Τα φοιτητικά προνόμια από 10 ευρώ και πάνω Άρα με κάθε μεταφορά από 10 ευρώ και πάνω θα έχω και τα δυο έτσι; Παράθεση w 395 --> Nokia 6303i classic --> Nokia 3720 classic --> Nokia c2-01 --> Nokia c5-00 --> Nokia Lumia 735 τώρα: Nokia Lumia 930 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekMu Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Ειναι κανεις που εκανε την προσφορα με την ευρωπαικη καρτα νεων και αν ξερει να μας πει σιγουρα αν ειναι μονο για μια φορα (ενα μηνα) η ενεργοποιηηση του φοιτητικου η για οσο υσχιει θα το εχει κανονικα? Γιατι κατι ακουστικε οτι δεν θα υσχιει και θα υσχισι μονο για μια φορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Ειναι κανεις που εκανε την προσφορα με την ευρωπαικη καρτα νεων και αν ξερει να μας πει σιγουρα αν ειναι μονο για μια φορα (ενα μηνα) η ενεργοποιηηση του φοιτητικου η για οσο υσχιει θα το εχει κανονικα? Γιατι κατι ακουστικε οτι δεν θα υσχιει και θα υσχισι μονο για μια φορα Όλοι οι υπάλληλοι και γενικα απο την Κοσμοτε λένε συνέχεια για 1 μήνα και ότι θα βγει ανακοίνωση αμεσα.Περιμενουμε.Εμενα λήγουν τα πακέτα αρχες Απριλίου και περιμένω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekMu Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Όλοι οι υπάλληλοι και γενικα απο την Κοσμοτε λένε συνέχεια για 1 μήνα και ότι θα βγει ανακοίνωση αμεσα.Περιμενουμε.Εμενα λήγουν τα πακέτα αρχες Απριλίου και περιμένω. αν ειναι ευκολο ενημερωσε μας μολισ ληξουν τι εγινε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Καλησπέρα σε όλους, Έχω στην κατοχή εκτός από την σύνδεσή μου συμβολαίου και 2 παλιές συνδέσεις Cosmoκάρτα εκ των οποίων η μια δεν είχε χρήση (ανανέωση) για μήνες. Τυχαία την προηγούμενη εβδομάδα με πληροφόρησαν από την Cosmote ότι στην εν λόγο γραμμή είχαν μπει φραγές λόγω της μη χρήσης της, με προτρέπουν να κάνω μια ανανέωση για να μπορέσουν να φύγουν οι φραγές και να επανέλθει η γραμμή στα φυσιολογικά της. Το κάνω μια των 10€, όλα ok και ρωτάω την υπάλληλο της τηλεφωνικής εξυπηρέτησης αν μπαίνοντας οι φραγές υπήρξε κάποια επίπτωση στα προνόμια της γραμμής (300 λεπτά δώρο με κάθε ανανέωση 10€ κτλ), το ελέγχει στο σύστημα και μου απαντάει όχι, ισχύουν κανονικά. Και κάπου εδώ αρχίζει το παράλογο...μιλώντας σε άλλη υπάλληλο την Δευτέρα για ενεργοποίηση μιας υπηρεσίας στην γραμμή, μου λέει ότι το προνόμιο 300 λεπτά δώρο με κάθε ανανέωση 10€ χάθηκε λόγω των φραγών και το μόνο που ισχύει πια είναι 200 λεπτά με 5€.....:mad: Της εξηγώ τί είχε ειπωθεί με την πρώτη συνάδελφό της, με βάζει στην αναμονή και μου λέει ότι θα ψάξουν να βρούν την συνομιλία μου με την πρώτη υπάλληλο και άν έχει γίνει κάποιο λάθος θα δούν τί θα κάνουν... Γνωρίζεται άν ισχύει αυτό που μου συνέβει ; Το γράφει κάπου στο site της Cosmote ; Ευχαριστώ προκαταβολικά και συγνώμη για το μακροσκελές. :O Να πληροφορήσω την παρέα ότι τελικά το θέμα μου είχε αίσιο τέλος. Μου τηλεφώνησε χτες το απόγευμα μια δεσποινίδα υπεύθυνη του τμήματος καρτοκινητής και μου είπε ότι όντως έχω δίκιο και θα μου επαναφέρουν την κομμένη υπηρεσία μέσα στην επόμενη μισή ώρα, όπως και έγινε. Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts