Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εντελη με την Ευρωπαικη Καρτα Νεων και το WhatsUp ενω γραφτηκα και ενεργοποιηθεικα 01/03 και εχω τα φοιτητικα πακετα μου λενε απο την σελιδα τους στο fb οτι ισχυουν για ενα μηνα απο την εγραφη μου και οτι μετα ισχυει αλλη προσφορα για την οποια θα ενημερωθω εγκαιρα. Οταν γραφτηκα στο 13838 δε μου ειπαν για ενα μηνα αλλα οσο ισχυει η καρτα νεων που εχω και οσο υπαρχουν τα φοιτητικα πακετα. Ξερει κανεις τι ισχυει με σιγουρια;
ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

• Απαντήσεις 44χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Και εμένα στο 13838 μέχρι τον Ιούνιο που τελείωνε η προσφορά μου είπανε. Τι προσφορά σου είπανε για τον άλλο μήνα;

Και εμένα στο 13838 μέχρι τον Ιούνιο που τελείωνε η προσφορά μου είπανε. Τι προσφορά σου είπανε για τον άλλο μήνα;

Δε μου ειπαν, θα την μαθω λεει εγκαιρα. Ξερω γω ο θεος και η ψυχη τους, 01/03 ενεργοποιηθεικα 01/04 θα ξερουμε σιγουρα. Εγω πιστευω οτι λενε λαλακιες στο fb γιατι οταν εστειλα το φαξ για να γραφτω ηθελαν να δουν ποτε ληγει η καρτα.

Ότι κάνει η vodafone κάνει και η κοσμοτε με την κάρτα νέων αυτο βλέπω να κάνει , κάτι για διπλασιασμό μάλλον το βλέπω να έρχετε. Κάτι άλλο Νέα προσφορα στο whats up με το call the mall super share κάθε φορά που χαρίζεις εξήντα λεπτά στους φίλους σου δωρο 100sms και 100mb internet ! Ισχύει μέχρι 31 μαρτίου !

Μα είναι λογικό αν δώσει τα φοιτητικά πακέτα σε όλους μέχρι 30 ετών είναι τεράστια χασούρα! Εκτός και αν τα δώσει μόνο για φέτος δηλαδή μέχρι Ιούνιο που λήγουν και τα φοιτητικά! Τα ίδια με την βοντά θα κάνει διπλασιασμό!

Και τα φοιτητικα παντως που ληγουν τον Ιουνιο,λογικα θα βγαλουν καινουρια πακετα οπως και περσι.

Θα ισχύει από 17/03/2014. Δες εδώ.;)

κ εμεις που το εχουμε ηδη; ισχυει "αναδρομικα" δλδ;

θα σταματησει να λειτουργει μεχρι να πληρωσουμε;

edit: τωρα ειδα οτι η συγκεκριμενη ερωτηση υπαρχει κ στο λινκ, αλλα δεν ξερει μαλλον κανεις, για να δουμε..

Edited by patrickdrd

εγω καταλαβαίνω οτι θα ισχύσει για αυτούς που το ενεργοποιούν απο 17/3 και μετα.

εγω καταλαβαίνω οτι θα ισχύσει για αυτούς που το ενεργοποιούν απο 17/3 και μετα.

Ετσι ακριβως!!!

Στο what's up με το call them all supershare τι γίνεται αν κάποιος φίλος μου στείλει 60 λεπτά και του τα ξαναστειλω πίσω; θα πάρουμε ο καθένας 2 φορές τα δωρεάν mb και SMS?

Υπάρχει περίπτωση να γυρίσουμε what's up νούμερο, σε φοιτητικό, με το πάσο του ανιψιού μου?

Λογικα θα μπορεις.

Το νούμερο όμως ανήκει σε μένα και δεν είμαι φοιτητής

Πως μπορεί να γίνει?

Παρε το 13838 και ρωτα η μπες στο http://www.cosmote.gr και πατα να σε καλεσουν αυτοι και ρωτατους.

Το νούμερο όμως ανήκει σε μένα και δεν είμαι φοιτητής

Πως μπορεί να γίνει?

Μπορείς να κάνεις μεταβίβαση του αριθμού σου στο όνομα του ανιψιού σου κι αυτός με την σειρά του να ενεργοποιήσει την φοιτητική προσφορά με το πάσο του.;)

να ρωτησω εαν καποιος εχει φοιτητικο νουμερο whats up και εχει αλλαξει νουμερο και την παλια σημ την εχει πεταξει. μπορει να κανει φοιτιτικο νουμερο το νεο του νουμερο; .

να ρωτησω εαν καποιος εχει φοιτητικο νουμερο whats up και εχει αλλαξει νουμερο και την παλια σημ την εχει πεταξει. μπορει να κανει φοιτιτικο νουμερο το νεο του νουμερο; .

Ζητα να διαγραφει η φοιτητικη προσφορα στο αλλο νουμερο και να μπει στο καινουργιο.

Ζητα να διαγραφει η φοιτητικη προσφορα στο αλλο νουμερο και να μπει στο καινουργιο.

απο το τμημα εξυπηρετησης πελατων; ή μπορουμε και μεσω skype ; επισης για να διαγραφει και να μπει στο νεο νουμερο . στην φοιτητικη προσφορα απαιτειται να βαζουμε καρτα 10 ευρω για να παιρνουμε 600 λεπτα προς wu και 600 mb internet ; ή δεν ειναι υποχρεωτικη ανανεωση και μπαινουν αυτοματα οπως και στην φοιτητικη προσφορα του cu ; .

απο το τμημα εξυπηρετησης πελατων; ή μπορουμε και μεσω skype ; επισης για να διαγραφει και να μπει στο νεο νουμερο . στην φοιτητικη προσφορα απαιτειται να βαζουμε καρτα 10 ευρω για να παιρνουμε 600 λεπτα προς wu και 600 mb internet ; ή δεν ειναι υποχρεωτικη ανανεωση και μπαινουν αυτοματα οπως και στην φοιτητικη προσφορα του cu ; .

10 ευρω τον προηγούμενο μήνα και στα δίνει αυτά που λες στον επόμενο μήνα!

Εχει κανα προβλημα το 3G της cosmote; υπολειτουργει σημερα. Το 4G απο την αλλη παει καλυτερα. (Κεντρο Αθηνας)
[sIGPIC][/sIGPIC]

Μια και το νήμα αφορά την καρτοκινητή να κάνω και εδώ το ερώτημά μου μπας και κάποιος ξέρει να μου πει.

Πήρα χθες ένα Xiaomi Mi2 και πήγα σήμερα να ενεργοποιήσω ένα πρόγραμμα δεδομένων κοσμοτέ (500ΜΒ/μήνα) αλλά για κάποιο λόγο δεν μπορεί να μου στείλει τις ρυθμίσεις του ίντερνετ. Στο 13838 που παίρνω, απλώς μου ξαναστέλνουν το ίδιο μήνυμα (πως δεν μπορούν να σταλούν οι ρυθμίσεις ίντερνετ). Ξέρει κανείς τι γίνεται?

Αλήθεια στο 13838 πλεον είναι με αναγνώριση φωνής ? (δεν μου φάνηκε να απαντά φυσικό πρόσωπο).

Παναγιώτης

Edit :

Το θέμα της σύνδεσης το έλυσα, πήγα στη σελίδα της κοσμοτέ, και έκανα ένα νέο σημείο σύνδεσης με τα στοιχεία που είχε για το Huawei P1 και μετά έκανα επανεκκίνηση και δούλεψε (ίσως απο την αρχή να ήθελε απλά και μόνο επανεκκίνηση).

Edited by aboulafia
Λύση !
Xiaomi Redmi Note 3 Pro <- LG G2 (D802) <- Xiaomi Mi2s

Cosmote σαν να λέμε εφορία?

Λοιπόν να σας πω τι τραβάω για μια προσφορά που δεν υπάρχει στο F2G αλλιως θα την έκανα εκεί και σιγά μην έσκαγα τωρα.Την προηγουμενη βδομάδα πήρα τηλέφωνο και ρώτησα αν οποιος έχει την Ευρωπαϊκή κάρτα νέων εχει καμια προσφορά στο What's up.Μου λένε ναι έχει τα φοιτητικά πακέτα.Τρεχω εγω να βγαλω κάρτα και 1 μερα πριν έρθει μαθαίνω ότι αλλαζει η προσφορά και τα φοιτητικά πακέτα ισχύουν για 1 μήνα.Λεω δεν πειράζει,τους παίρνω Τηλ μου ενεργοποιούν την προσφορά αλλα μέσα σε 2 βδομαδες πρέπει να στείλω με Φαξ φωτοτυπία ταυτότητας και κάρτας νέων.Και δω αρχίζει το επόμενο μαρτύριο.Σημερα τα στέλνω με φαξ και μετά απο μισή ώρα με παίρνουν Τηλ και μου λένε ότι δεν είναι αυτοί αρμόδιοι και δεν μπορούν να κάνουν κατι μέσω φαξ.Οι 2 τρόποι είναι μέσω site να ενεργοποιήσω την φοιτητική προσφορά η μέσω καταστήματος.Ελα ομως που εγω δεν ειμαι φοιτητής της το εξηγώ στο τηλέφωνο και λέω οτι στο Site ζητάνε επίπεδο σπουδών και δικαιολογητικά οποτε δεν μπορώ να κανω κατι.Δεν γνωριζω ακριβως να σας πω λεει.Και μετα απο 2-3 αναμονες καταληγουμε στους αρχικους τροπους.10 τηλέφωνα με την εξυπηρέτηση,καμια βοήθεια.Οταν στην Vodafone στέλνεις τον κωδικό της κάρτας σε έναν 4ψηφιο και σε 10 δευτερόλεπτα ειναι όλα οκ πως να μην την συγκρίνω με την εφορία.Σορρυ αν σας ζάλισα απλα προσέξτε όσοι ενδιαφέρεστε για την προσφορά γιατι δεν ξέρουν τι τους γίνεται!! :)

whats up.Σημα μετριο μιας και το εχω τσεκαρει με 5 συσκευες.

3G για κλαματα.

Χρεωσεις?αστρονομικες......

Ειχα 0,95 λεπτα υπολοιπο.πηρα ενα τηλεφωνο,συνολικη διαρκεια,πρωτα το "εχετε 1 λεπτο και 25 δευτερολεπτα",και μετα μιλησα για 15 δευτερολεπτα,ειπα την χρονοβορα και τρομερη ατακα "παρε μου ψωμι" και απαντησει "ενταξει" και το κλεισαμε.

Απατεωνες?ληστες?ξεφτυλες? στην επομενη προσπαθεια μου λιγο αργοτερα να στειλω σεν sms δεν εφευγε......

Κοιταω το υπολοιπο και ειναι μειων 0,07 λεπτα!!!!!!!

Δηλαδη χρεωθηκα 1 ευρω(350 δραχμες) για 15 δευτερολεπτα,ενω το συστημα ελεγε οτι με το υπολοιπο μου θα μπορω να μιλησω πανω απο λεπτο......

Και για να μην προτρεξουν μερικοι,εχω 5-6 χρονια το whats up και γενικα καρτοκινητο 15 και βαλε χρονια.

23 δραχμες το δευτερολεπτο.......

Και ποτε,σε εποχη τρελλης κρισης!ρουφανε αδιστακτα αιμα,ενω σαν εταιρια παραμενει γενικως στην κατω της μετριτητας....

huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64

[sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ!

συνεχεια στις χρεωσεις...

χανω συνεχεια καποια 9λεπτα-10λεπτα.. δηλ

εχω κοσμοκαρτα και χωρις να κανω οτιδηποτε στο κινητο μεσα σε λιγες ωρες στο υπολοιπο

εμφανιζει να χανονται 8,9 10 λεπτα απ το υπολοιπο..

Στελνω ΣΜΣ στο 1314 δηλαδη που ειναι χωρις χρεωση -στο 1330 το ξερω εχει- και

τελικα χανω καποια λεπτα μεσα στο μηνα ετσι..--δεν ειναι στρογγυλεμα υπολοιπου ποσου

πως μπορω να δω κατι αναλυτικα?

μονο με τηλ στο 1314 και χρεωση γι αυτο?

ευχαριστω