Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

έχω κάνει ανανέωση των στοιχείων για την φοιτητική προσφορά εδώ και 2 βδομάδες, δεν μου έχει έρθει μήνυμα αν έγινε δεκτή ή όχι, η προθεσμία λήγει σε 15 μέρες, έχω επικοινωνήσει ουκ ολίγες φορές με την εξυπηρέτηση είτε τηλεφωνικώς είτε από το facebook και μου είπαν ότι από το facebook ότι δεν έχουν λάβει τα στοιχεία μου, εγώ έκανα πάλι την ανανέωση των στοιχείων και μου έβγαλε αυτό http://prntscr.com/27k7lh

έχει τύχει σε κανέναν κάτι παρόμοιο;;;

Τι έτος είσαι; Εγώ είμαι έβδομο και έκανα ανανέωση πριν ένα μήνα. Δεν μου ήρθε ποτέ μήνυμα και όταν πήγα σε ένα κατάστημα cosmote να ρωτήσω τι γίνεται μου είπαν ότι δεν το δέχτηκαν γιατί η φοιτητική μου ταυτότητα δεν έχει ισχύ ειδικού εισιτηρίου. Μετά είδα τους όρους χρήσης και όντως γράφει ότι πρέπει να είσαι στα βασικά χρόνια φοίτησης.

• Απαντήσεις 44χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Εγω παντως 8 ετος ανανεωθηκα κανονικα..;)

Τι να πω μάλλον εδώ στη Θεσσαλονίκη είναι πιο αυστηρή η Cosmote. Η φοιτητική σου ταυτότητα λέει πάνω Ημερομηνία λήξης; Εμένα δε λέει και εκεί κόλλησαν.

Τι να πω μάλλον εδώ στη Θεσσαλονίκη είναι πιο αυστηρή η Cosmote. Η φοιτητική σου ταυτότητα λέει πάνω Ημερομηνία λήξης; Εμένα δε λέει και εκεί κόλλησαν.

Δεν εχω καν φοιτητικη ταυτοτητα. Με μια τυπικη βεβαιωση σπουδων πηγα..

Απλα ειναι χαζουληδες εκει στον Γερμανο ρε συ.. Πηγα σε εναν και δ το δεχτηκε. Πηγα σε αλλον και το δρχτηκε. Το δηλωσα και ονλαιν και τελικα δικαιωθηκα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν εχω καν φοιτητικη ταυτοτητα. Με μια τυπικη βεβαιωση σπουδων πηγα..

Απλα ειναι χαζουληδες εκει στον Γερμανο ρε συ.. Πηγα σε εναν και δ το δεχτηκε. Πηγα σε αλλον και το δρχτηκε. Το δηλωσα και ονλαιν και τελικα δικαιωθηκα!

Θα δοκιμάσω κι εγώ με βεβαίωση να δω τι θα γίνει. Ευχαριστώ για την ιδέα.

Θα δοκιμάσω κι εγώ με βεβαίωση να δω τι θα γίνει. Ευχαριστώ για την ιδέα.

Κανε τη διαδικασια και μεσω του site και πηγαινε και σε αλλον Γερμανο.;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κι εμένα το ίδιο μου βγάζει.. Είμαι 8ο έτος.. Είτε προσπαθώ με την ακαδημαική ταυτότητα είτε με βεβαίωση σπουδών.. Ρώτησα στο facebook και μου είπαν ότι δεν έχουν λάβει τα στοιχεία μου, αλλά στην online φόρμα μου βγάζει ότι έχω υποβάλει ήδη το αίτημα.. Πήγα στο Γερμανό και αφού είδε ότι ο αριθμός είναι στο όνομα μου, μου είπε να περιμένω 15 μέρες.. Τι στο καλό.. :worry:

Βέβαια στο site του what's up γράφει πως όσοι είναι γραμμένοι στην προσφορά με τη νέα ακαδημαική ταυτότητα μεταφέρονται αυτόματα, και όσοι δεν το είχαν κάνει θα πρέπει να κάνουν την ανανέωση με αυτή.. Εγώ όταν γράφτηκα την είχα περάσει την ακαδημαική ταυτότητα μου.. Να ανανεώθηκε αυτόματα; Αλλού βέβαια διαβάζω ότι όλοι πρέπει να κάνουν ανανέωση.. Μπέρδεμα.. Και στο τέλος βλέπω να την κάνω τη προσφορά.. :(

Be the change you wish to see in the world! 🧿

Ένα μπάχαλο με τις φοιτητικές προσφορές... Τα καταστήματα έχουν επιβαρυνθεί με έξτρα δουλειά και έξτρα κόστος αναλώσιμων σε μια διαδικασία που δεν τους αποφέρει κανένα κέρδος (διόλου τυχαίο ότι πολλούς τους στέλνουν σε άλλο κατάστημα ή τους προτείνουν να το κάνουν από το ίντερνετ) ενώ οι συνδρομητές επίσης ταλαιπωρούνται επειδή πάνε 2 και 3 φορές στα καταστήματα για να υποβάλουν εκ νέου τα δικαιολογητικά και αποτέλεσμα να περνούν μέρες και βδομάδες χωρίς να λάβουν κανένα ενημερωτικό sms. Με λίγα λόγια, η εταιρία δεν ήταν καθόλου έτοιμη λειτουργικά να μπει σε αυτή τη διαδικασία και δεν είναι ούτε τώρα (λόγω του τεράστιου μεγέθους συνδρομητών του wu) με αποτέλεσμα την ταλαιπωρία όλων. Προτείνω υπομονή (μεγάλη ίσως) σε όσους έχουν μπει σε αυτή τη διαδικασία και το λέω γιατί βλέπω συνεχείς ερωτήσεις για το ίδιο θέμα. Πολλοί μάλιστα ρωτούν γιατί δεν έχουν λάβει μήνυμα ότι μπήκαν στην προσφορά ενώ έκαναν εγγραφή μια και δυο μέρες πριν. Είναι άλλοι που περιμένουν 1 μήνα παιδιά... Ας περάσει ένας μήνας και μετά ξαναρωτάτε. ;) Edited by kostas_v

Αν περασει ενας μηνας θα χουν χασει την προσφορα! :p

Δεν ξερω το προηγουμενο εξαμηνο που ειχα γραφτει (παλι με βεβαιωση καθως δεν δικαιουμαι πασο) μια χαρα ειχαν γινει ολα τσακ μπαμ μεσα σε λιγη ωρα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Και εγώ είχα βάλει πέρυσι την προσφορά με ακαδημαϊκή ταυτότητα ενώ έχω περάσει τα βασικά χρόνια, και φέτος ενώ πήγα να ξανακάνω δε με δεχόταν και δεν ξανα ασχολήθηκα. Αν μου την αφαιρέσουν την προσφορά, απλά θα πάω στην voda που μου δίνει και αυτή και δε ρωτάει και πολλά πολλά.

Μάλλον ξεχνάνε οι υπεύθυνοι των εταιριών ότι με τόσα smartphone οι φοιτητές τα sms τα στέλνουν μέσω whatsapp/viber/skype/facebook και οι κλήσεις ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ βοηθάνε να φεύγει κόσμος από το δίκτυό τους. :cool:

Ελπίζω να έρθει γρήγορα η μέρα που θα έχουν καταντήσει όλοι τους απλοί ISP για τα smartphone μας. :lol:

Ακριβώς αυτό...Το να μπορείς και συ να απαντας στο τηλέφωνο μόνο κέρδος ειναι απο οτι να τους παίρνεις μόνο εσύ.Και ούτε μπορείς να υποχρεώσεις κάποιον να αλλαξει δίκτυο.

μα χαρα απανταω,οποιος θελει με παιρνει και χρεωνεται αυτος,δικο του το προβλημα,οπως χρεωνομαι και εγω,δεν ειναι τσαμπα το f2g,αυτος κοιταζει την τσεπη του και εγω την δικη μου.

εγω θελω να κανω την δουλεια και οχι να κοιταζω το μπλα....μπλα χωρις νοημα,απλα για να περασει η ωρα

εδω μιλαμε για παραδειγμα,οτι για να δωσω παραγγελια μπορει να χρειαστει να καλεσω σε σταθερο μιση ωρα και ......

αμα δεν σας βολευει εσας ΔΕΝ σημαινει οτι δεν βολευονται αλλοι η οτι ειναι κακο πακετο το f2g

μην τα ισοπεδωνεται ολα,ΔΕΝ εχουμε ολοι τις ιδιες προταιρεοτητες

σορυ για την παρεμβαση αλλα ετσι ειναι,σταματαω εδω!!

φιλικους χαιρετισμους στο forum

μα χαρα απανταω,οποιος θελει με παιρνει και χρεωνεται αυτος,δικο του το προβλημα,οπως χρεωνομαι και εγω,δεν ειναι τσαμπα το f2g,αυτος κοιταζει την τσεπη του και εγω την δικη μου.

εγω θελω να κανω την δουλεια και οχι να κοιταζω το μπλα....μπλα χωρις νοημα,απλα για να περασει η ωρα

εδω μιλαμε για παραδειγμα,οτι για να δωσω παραγγελια μπορει να χρειαστει να καλεσω σε σταθερο μιση ωρα και ......

αμα δεν σας βολευει εσας ΔΕΝ σημαινει οτι δεν βολευονται αλλοι η οτι ειναι κακο πακετο το f2g

μην τα ισοπεδωνεται ολα,ΔΕΝ εχουμε ολοι τις ιδιες προταιρεοτητες

σορυ για την παρεμβαση αλλα ετσι ειναι,σταματαω εδω!!

φιλικους χαιρετισμους στο forum

Εννοείται πως ΔΕΝ γίνεται να έχουμε όλοι τις ίδιες προτεραιότητες και αναγκες!! :)

Ένα μπάχαλο με τις φοιτητικές προσφορές... Τα καταστήματα έχουν επιβαρυνθεί με έξτρα δουλειά και έξτρα κόστος αναλώσιμων σε μια διαδικασία που δεν τους αποφέρει κανένα κέρδος (διόλου τυχαίο ότι πολλούς τους στέλνουν σε άλλο κατάστημα ή τους προτείνουν να το κάνουν από το ίντερνετ) ενώ οι συνδρομητές επίσης ταλαιπωρούνται επειδή πάνε 2 και 3 φορές στα καταστήματα για να υποβάλουν εκ νέου τα δικαιολογητικά και αποτέλεσμα να περνούν μέρες και βδομάδες χωρίς να λάβουν κανένα ενημερωτικό sms. Με λίγα λόγια, η εταιρία δεν ήταν καθόλου έτοιμη λειτουργικά να μπει σε αυτή τη διαδικασία και δεν είναι ούτε τώρα (λόγω του τεράστιου μεγέθους συνδρομητών του wu) με αποτέλεσμα την ταλαιπωρία όλων. Προτείνω υπομονή (μεγάλη ίσως) σε όσους έχουν μπει σε αυτή τη διαδικασία και το λέω γιατί βλέπω συνεχείς ερωτήσεις για το ίδιο θέμα. Πολλοί μάλιστα ρωτούν γιατί δεν έχουν λάβει μήνυμα ότι μπήκαν στην προσφορά ενώ έκαναν εγγραφή μια και δυο μέρες πριν. Είναι άλλοι που περιμένουν 1 μήνα παιδιά... Ας περάσει ένας μήνας και μετά ξαναρωτάτε. ;)

εγώ περιμένω πάνω από 2 βδομάδες αλλά το θέμα είναι ότι μετά από τις 15 μέρες τί γίνεται; θα χάσω την προσφορά επειδή αυτοί αργούν να τα ελέγξουν; το πιο γελοίο είναι ότι μιλάς στην σελίδα στο facebook, λένε θα σε πάρουν τηλέφωνο, δεν σε παίρνουν, παίρνεις μετά τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση, λένε πάλι θα σε καλέσει κάποιος, σε παίρνουν μετά στις 3 το μεσημέρι και αν δεν το προλάβεις ή δεν το ακούσεις μετά δεν σε ξαναπαίρνουν ποτέ... μετά γιατί να μην πας στην βονταφον που μέσα σε μια μέρα σε δέχονται;

w 395 --> Nokia 6303i classic --> Nokia 3720 classic --> Nokia c2-01 --> Nokia c5-00 --> Nokia Lumia 735 τώρα: Nokia Lumia 930

μετά γιατί να μην πας στην βονταφον που μέσα σε μια μέρα σε δέχονται;

Πας στην Βόντα και είσαι άρχοντας. Πρέπει να καταλάβουν οι εταιρίες ότι τους πληρώνουμε και περιμένουμε ανθρώπινη και σωστή αντιμετώπιση/εξυπηρέτηση. Αν δεν είναι σε θέση να καλύψουν αυτά τα δύο πραγματάκια και ταλαιπωρούν τον κόσμο, τότε τρώνε μαύρο και βάζουν μυαλό. Θα είχα πάει ήδη στην Βόντα αν οι κολλητοί μου δεν ήταν ζώα να επιμένουν στο Whats Up. Αλλά που θα πάει θα τους αλλάξω γνώμη...:devil:

[sIGPIC][/sIGPIC]

μια ερώτηση για όσους γνωρίζουν,απενεργοποιησα τη υπηρεσία internet day pass για να μην χρεώνομαι 1 ευρώ,αν ενεργοποιήσω κάποιο πακέτο internet λογικα θα μπαίνω όσο εχω υπόλοιπο σε mb οταν τελειώσουν τι γίνεται,έχει ενεργοποιηθει ξανά το day pass η απλά δεν θα μπορώ να μπω αφού έχουν τελειώσει τα mb?

μια ερώτηση για όσους γνωρίζουν,απενεργοποιησα τη υπηρεσία internet day pass για να μην χρεώνομαι 1 ευρώ,αν ενεργοποιήσω κάποιο πακέτο internet λογικα θα μπαίνω όσο εχω υπόλοιπο σε mb οταν τελειώσουν τι γίνεται,έχει ενεργοποιηθει ξανά το day pass η απλά δεν θα μπορώ να μπω αφού έχουν τελειώσει τα mb?

Με την απενεργοποίηση του ημερήσιου πάσο, σταματάει και η σύνδεση με το ίντερνετ, οπότε με την ενεργοποίηση πακέτου mobile internet, ενεργοποιείται εκ νέου το πάσο.

Με την απενεργοποίηση του ημερήσιου πάσο, σταματάει και η σύνδεση με το ίντερνετ, οπότε με την ενεργοποίηση πακέτου mobile internet, ενεργοποιείται εκ νέου το πάσο.

δηλαδή αν ξεχάσω να ενεργοποιήσω εκ νέου πακέτο ιντερνετ θα χρεώνομαι 1 ευρώ την μέρα,ωραία τακτική έχει η κοσμοτε ενώ θα μπορούσε να έχει αυτόματη ενεργοποίηση πακέτου ιντερνετ όπως έχει η βονταφον

δηλαδή αν ξεχάσω να ενεργοποιήσω εκ νέου πακέτο ιντερνετ θα χρεώνομαι 1 ευρώ την μέρα,ωραία τακτική έχει η κοσμοτε ενώ θα μπορούσε να έχει αυτόματη ενεργοποίηση πακέτου ιντερνετ όπως έχει η βονταφον

Δεν είμαι σίγουρος αν υπάρχει αυτόματη ενεργοποίηση του πακέτου mobile internet, αλλά και πάλι, ενημερώνεσαι και όταν τελειώνουν τα mb, αλλά και όταν πρόκειται να λήξει το πακέτο, οπότε ξέρεις πότε να το ενεργοποιήσεις ξανά.

Δεν είμαι σίγουρος αν υπάρχει αυτόματη ενεργοποίηση του πακέτου mobile internet, αλλά και πάλι, ενημερώνεσαι και όταν τελειώνουν τα mb, αλλά και όταν πρόκειται να λήξει το πακέτο, οπότε ξέρεις πότε να το ενεργοποιήσεις ξανά.

δυστυχώς δεν υπάρχει,ακόμη και να με ενημερώσει οτι τελειώνουν υπάρχει περίπτωση μέχρι να ενεργοποιήσω εκ νέου να κάνει update πχ ο καιρός ή κάποιο mail με αποτέλεσμα να χρεωθώ το 1 ευρώ

δυστυχώς δεν υπάρχει,ακόμη και να με ενημερώσει οτι τελειώνουν υπάρχει περίπτωση μέχρι να ενεργοποιήσω εκ νέου να κάνει update πχ ο καιρός ή κάποιο mail με αποτέλεσμα να χρεωθώ το 1 ευρώ

Το ενημερωτικό μήνυμα έρχεται μία μέρα πριν τη λήξη του πακέτου, οπότε, αν έχεις διαθέσιμο υπόλοιπο ενεργοποιείς το πακέτο ή αν δεν θες να χρεωθείς, μπορείς μέχρι να το ενεργοποιήσεις ξανά να κλείσεις τα δεδομένα από το κινητό σου.

Το ενημερωτικό μήνυμα έρχεται μία μέρα πριν τη λήξη του πακέτου, οπότε, αν έχεις διαθέσιμο υπόλοιπο ενεργοποιείς το πακέτο ή αν δεν θες να χρεωθείς, μπορείς μέχρι να το ενεργοποιήσεις ξανά να κλείσεις τα δεδομένα από το κινητό σου.

ναι,μπορώ να το κάνω,απλά λέω οτι θα ήταν πολύ ποιο εύκολο αν υπήρχε δυνατότητα αυτόματης ενεργοποιησης όπως έχει στην ομιλία

υγ. μήπως ξέρεις αν μπορώ να ενεργοποιήσω το πακέτο απο την εφαρμογή myCosmote?

ναι,μπορώ να το κάνω,απλά λέω οτι θα ήταν πολύ ποιο εύκολο αν υπήρχε δυνατότητα αυτόματης ενεργοποιησης όπως έχει στην ομιλία

υγ. μήπως ξέρεις αν μπορώ να ενεργοποιήσω το πακέτο απο την εφαρμογή myCosmote?

Δεν έχω χρησιμοποιήσει τη συγκεκριμένη εφαρμογή, αλλά πακέτα mobile internet υπάρχουν κανονικά στην εφαρμογή του Whatsup.

Δεν έχω χρησιμοποιήσει τη συγκεκριμένη εφαρμογή, αλλά πακέτα mobile internet υπάρχουν κανονικά στην εφαρμογή του Whatsup.

ok,ευχαριστώ

Η προσφορα της κοσμοκαρτας για 300' με 2 ανανεωσεις των 10€ το μηνα, επεκτεινεται μεχρι 15/1.

Kαι το πακετο 5e--->500MB μεχρι τις 31/1

Kαι το πακετο 5e--->500MB μεχρι τις 31/1

Αυτο με νευριάζει στην Κοσμοτε...η κάθε προσφορά πρέπει να εχει ημερομηνία λήξης η οποία παρατείνεται ανάλογα με το αν παραμένει και στις αλλες εταιρίες.Οσον αφορα τα 500mb γιατί βαζουν ημερομηνία λήξης?Ειναι δυνατόν να λήξει και να πάει ξανά 200mb όταν πχ η Wind δινει 1GB με 5€ και συνεχώς αναβαθμίζει περιοχές??...τελος πάντων