George6633 Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Βλέπουν το προφίλ των πελατών και τα δίνουν εκεί που βλέπουν ότι δεν καταναλώνονται. Έτσι για να νοιώθει κάποιος χαρά που έχει τόσα πολλά λεπτά, που δεν θα τα φάει βέβαια. Εμένα στη κοσμοκάρτα, 2 χρονια δεν έχει έλθει τπτ, αλλά βάζω μόνο 5€ τον χρόνο για να κρατήσω το νούμερο λόγω δουλειάς. Είμαι blacklisted που λέμε. Αν μου το έλεγες αυτο πριν ένα χρόνο θα σου έλεγα ότι δεν ισχύει...αλλα πράγματι λίγο το F2G,λίγο ότι εδώ και 3-4 μήνες εχω βαλει 5€ μόνο και ποια δεν μιλάω πολυ απο κοσμοτε αν και όλοι οι δικοί μου έχουν What's up.Δεν πειράζει.Ας έιναι...καλο δωρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Παιδιά, σχετικά με τα 500ΜΒ που δίνει το WU για κάθε ενεργοποίηση Call them all, στη σελίδα του Call them all 600 γράφει το εξής: "Και τώρα έχεις δώρο 500ΜΒ για ένα μήνα με κάθε ενεργοποίηση του πακέτου από το WHAT’S UP Αpplication." Δηλαδή εφόσον στη δική μου πλατφόρμα (Symbian) δεν υπάρχει What's up application, δεν έχω πρόσβαση στη συγκεκριμένη προσφορά; Αν ενεργοποιήσω μέσω του m.whatsup.gr δεν θα έχω τα 500ΜΒ και θα πάρω για δώρο μόνο τα 200+200 λεπτά; Για δώστε λίγο τα φώτα σας. Θένκιου. :worry: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Παιδιά, σχετικά με τα 500ΜΒ που δίνει το WU για κάθε ενεργοποίηση Call them all, στη σελίδα του Call them all 600 γράφει το εξής: "Και τώρα έχεις δώρο 500ΜΒ για ένα μήνα με κάθε ενεργοποίηση του πακέτου από το WHAT’S UP Αpplication." Δηλαδή εφόσον στη δική μου πλατφόρμα (Symbian) δεν υπάρχει What's up application, δεν έχω πρόσβαση στη συγκεκριμένη προσφορά; Αν ενεργοποιήσω μέσω του m.whatsup.gr δεν θα έχω τα 500ΜΒ και θα πάρω για δώρο μόνο τα 200+200 λεπτά; Για δώστε λίγο τα φώτα σας. Θένκιου. :worry: Επειδή και για τα WP δεν υπάρχει εφαρμογή η Cosmote λέει πως και απο το m.what's up.gr θα έχουμε τα 500mb δωρο.Δεν το έχω δοκιμάσει ακομα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 Επειδή και για τα WP δεν υπάρχει εφαρμογή η Cosmote λέει πως και απο το m.what's up.gr θα έχουμε τα 500mb δωρο.Δεν το έχω δοκιμάσει ακομα... Ωραίος. Αν ισχύει αυτό, όλα μια χαρά. Ξέρουμε αν αυτά τα 500ΜΒ ενοποιούνται με το ήδη ενεργό πακέτο internet που τυχόν έχουμε (60ΜΒ με 3€ ή 500ΜΒ με 5€), ώστε να μεταφέρονται από μήνα σε μήνα; Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 Ωραίος. Αν ισχύει αυτό, όλα μια χαρά. Ξέρουμε αν αυτά τα 500ΜΒ ενοποιούνται με το ήδη ενεργό πακέτο internet που τυχόν έχουμε (60ΜΒ με 3€ ή 500ΜΒ με 5€), ώστε να μεταφέρονται από μήνα σε μήνα; Υποθέτω και ελπίζω πως ναι,αλλα δεν γνωρίζω σίγουρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikaros21 Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 μπορεί κάποιος να έχει φοιτητικό καρτοσυμβόλαι και φοιτητικο whats up? Παράθεση w 395 --> Nokia 6303i classic --> Nokia 3720 classic --> Nokia c2-01 --> Nokia c5-00 --> Nokia Lumia 735 τώρα: Nokia Lumia 930 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LG1 Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 μπορεί κάποιος να έχει φοιτητικό καρτοσυμβόλαι και φοιτητικο whats up? ναι μπορει να εχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 Σε εμένα πάντως που έχω σύμβολαιο μου είπαν να διαλέξω ή εκπτωση στο συμβόλαιο ή whats up φοιτητικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 Σε εμένα πάντως που έχω σύμβολαιο μου είπαν να διαλέξω ή εκπτωση στο συμβόλαιο ή whats up φοιτητικό. Δεν μπορεί κανείς να έχει και τα δύο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikaros21 Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Δεν μπορεί κανείς να έχει και τα δύο αυτό είναι σίγουρο δοκιμασμένο; γιατί μέχρι πρότινος μπορούσες να έχεις 2 αριθμούς whats up Παράθεση w 395 --> Nokia 6303i classic --> Nokia 3720 classic --> Nokia c2-01 --> Nokia c5-00 --> Nokia Lumia 735 τώρα: Nokia Lumia 930 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pReHiStoRik Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 αυτό είναι σίγουρο δοκιμασμένο; γιατί μέχρι πρότινος μπορούσες να έχεις 2 αριθμούς whats up Αριθμούς wu μπορείς να έχεις όσους θέλεις! Ενεργοποιημένο στο φοιτητικό θα έχεις μόνο 1!! Δεν γίνεται δεύτερο και δεν γινόταν ποτέ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Τελικα ρε παιδια για μενα ισχυει η φοιτητικη μετα απο αυτο;; http://img.tapatalk.com/d/13/11/24/yqy3yzed.jpg Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikaros21 Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Αριθμούς wu μπορείς να έχεις όσους θέλεις! Ενεργοποιημένο στο φοιτητικό θα έχεις μόνο 1!! Δεν γίνεται δεύτερο και δεν γινόταν ποτέ! δεν γινόταν ποτέ;;; για ψάξτο λίγο παραπάνω!!! Τελικα ρε παιδια για μενα ισχυει η φοιτητικη μετα απο αυτο;; http://img.tapatalk.com/d/13/11/24/yqy3yzed.jpg πάρε τηλ στο 1330 κι αν ακούσεις τα φοιτητικά πακέτα τότε ναι :) Παράθεση w 395 --> Nokia 6303i classic --> Nokia 3720 classic --> Nokia c2-01 --> Nokia c5-00 --> Nokia Lumia 735 τώρα: Nokia Lumia 930 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 πάρε τηλ στο 1330 κι αν ακούσεις τα φοιτητικά πακέτα τότε ναι :) Τοσο μπροστα η κοσμοτε; Αναγνωριζει ποτε εχεις τα φοιτητικα; :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Τοσο μπροστα η κοσμοτε; Αναγνωριζει ποτε εχεις τα φοιτητικα; :p Ισχύει σίγουρα Κωστή.. Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Ισχύει σίγουρα Κωστή.. Thank you αγαπητε μου! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 μπορούμε να ενεργοποιήσουμε πακέτα μέσα απο το mycosmote app? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikaros21 Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Thank you αγαπητε μου! μετά από πόσες μέρες έγινε η εγγραφη αν επιτρέπεται; γιατί εγώ περιμένω 1 βδομάδα κι ακόμα τίποτα Παράθεση w 395 --> Nokia 6303i classic --> Nokia 3720 classic --> Nokia c2-01 --> Nokia c5-00 --> Nokia Lumia 735 τώρα: Nokia Lumia 930 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 μετά από πόσες μέρες έγινε η εγγραφη αν επιτρέπεται; γιατί εγώ περιμένω 1 βδομάδα κι ακόμα τίποτα Έκανες εγγραφή στο πρόγραμμα ή ανανέωση; Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Να το ποστάρω και δω.:) Παιδιά έκανα ανανέωση τα στοιχεία μου αλλά μου ήρθε μήνυμα πριν κάτι μέρες που λέει ότι τα δικαιολογητικά για την εγγραφή στην φοιτητική προσφ. είναι ελλιπή και να πάω σε ένα κατάστημα να το ξανακάνω. Τεσπα δεν έδωσα σημασία γιατί δεν καίγομαι και ιδιαίτερα να τρέχω κάθε λίγο και λιγάκι στον Γερμανό. Και σήμερα πρωί μου σκασε μηνυματάκι" Σε ενημερώνουμε οτι λάβαμε επιτυχώς τα νέα δικαιολογητικά για την φοιτητική προσφορά του WU. Άρα είμαι κομπλέ τώρα; Εδω ειναι ο, τι εγινε με μενα. Εκανε 15 μερες χοντρικα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikaros21 Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Έκανες εγγραφή στο πρόγραμμα ή ανανέωση; ανανέωση... Παράθεση w 395 --> Nokia 6303i classic --> Nokia 3720 classic --> Nokia c2-01 --> Nokia c5-00 --> Nokia Lumia 735 τώρα: Nokia Lumia 930 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boombastic Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Η πλοήγηση μόνο στο m.whatsup.gr (πχ να βάλεις κωδικό για το reloaded) χρεώνεται ή είναι δωρεάν ?? Παράθεση ΙΦ ΓΙΟΥ ΑΡ ΓΚΡΙΚ, ΠΛΙΖ ΡΑΪΤ ΙΝ ΓΚΡΙΚ ΕΝΤ ΜΠΙ ΠΡΑΟΥΝΤ ΟΦ ΓΙΟΡ ΛΑΝΓΚΟΥΪΤΖ. ΓΟΥΕΝ ΓΙΟΥ ΡΑΙΤ ΙΝ ΓΚΡΙΚΛΙΣ, ΙΤ ΛΟΥΚΣ ΔΑΤ ΣΤΙΟΥΠΙΤ. ΘΕΝΚΙΟΥ :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Η πλοήγηση μόνο στο m.whatsup.gr (πχ να βάλεις κωδικό για το reloaded) χρεώνεται ή είναι δωρεάν ?? Το θεμα ειναι οτι μολις ανοιξεις τα δεδομενα για να κανεις αυτη τη διαδικασια θα αρχισουν να αποστελλονται και να λαμβανονται kb απο αλλες εφαρμογες. Οποτε την χρεωση δεν την γλιτωνεις Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikaros21 Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Το θεμα ειναι οτι μολις ανοιξεις τα δεδομενα για να κανεις αυτη τη διαδικασια θα αρχισουν να αποστελλονται και να λαμβανονται kb απο αλλες εφαρμογες. Οποτε την χρεωση δεν την γλιτωνεις Αν έχεις smartphone ναι αλλιώς όχι Παράθεση w 395 --> Nokia 6303i classic --> Nokia 3720 classic --> Nokia c2-01 --> Nokia c5-00 --> Nokia Lumia 735 τώρα: Nokia Lumia 930 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Αν έχεις smartphone ναι αλλιώς όχι Σωστά, επηρεάστηκα από τον πώς λειτουργεί το πράμα στο Android.:rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts