Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Βλέπουν το προφίλ των πελατών και τα δίνουν εκεί που βλέπουν ότι δεν καταναλώνονται.

Έτσι για να νοιώθει κάποιος χαρά που έχει τόσα πολλά λεπτά, που δεν θα τα φάει βέβαια.

Εμένα στη κοσμοκάρτα, 2 χρονια δεν έχει έλθει τπτ, αλλά βάζω μόνο 5€ τον χρόνο για να κρατήσω το νούμερο λόγω δουλειάς. Είμαι blacklisted που λέμε.

Αν μου το έλεγες αυτο πριν ένα χρόνο θα σου έλεγα ότι δεν ισχύει...αλλα πράγματι λίγο το F2G,λίγο ότι εδώ και 3-4 μήνες εχω βαλει 5€ μόνο και ποια δεν μιλάω πολυ απο κοσμοτε αν και όλοι οι δικοί μου έχουν What's up.Δεν πειράζει.Ας έιναι...καλο δωρο.

• Απαντήσεις 44,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Παιδιά, σχετικά με τα 500ΜΒ που δίνει το WU για κάθε ενεργοποίηση Call them all, στη σελίδα του Call them all 600 γράφει το εξής:

"Και τώρα έχεις δώρο 500ΜΒ για ένα μήνα με κάθε ενεργοποίηση του πακέτου από το WHAT’S UP Αpplication."

Δηλαδή εφόσον στη δική μου πλατφόρμα (Symbian) δεν υπάρχει What's up application, δεν έχω πρόσβαση στη συγκεκριμένη προσφορά;

Αν ενεργοποιήσω μέσω του m.whatsup.gr δεν θα έχω τα 500ΜΒ και θα πάρω για δώρο μόνο τα 200+200 λεπτά; Για δώστε λίγο τα φώτα σας. Θένκιου. :worry:

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Παιδιά, σχετικά με τα 500ΜΒ που δίνει το WU για κάθε ενεργοποίηση Call them all, στη σελίδα του Call them all 600 γράφει το εξής:

"Και τώρα έχεις δώρο 500ΜΒ για ένα μήνα με κάθε ενεργοποίηση του πακέτου από το WHAT’S UP Αpplication."

Δηλαδή εφόσον στη δική μου πλατφόρμα (Symbian) δεν υπάρχει What's up application, δεν έχω πρόσβαση στη συγκεκριμένη προσφορά;

Αν ενεργοποιήσω μέσω του m.whatsup.gr δεν θα έχω τα 500ΜΒ και θα πάρω για δώρο μόνο τα 200+200 λεπτά; Για δώστε λίγο τα φώτα σας. Θένκιου. :worry:

Επειδή και για τα WP δεν υπάρχει εφαρμογή η Cosmote λέει πως και απο το m.what's up.gr θα έχουμε τα 500mb δωρο.Δεν το έχω δοκιμάσει ακομα...

Επειδή και για τα WP δεν υπάρχει εφαρμογή η Cosmote λέει πως και απο το m.what's up.gr θα έχουμε τα 500mb δωρο.Δεν το έχω δοκιμάσει ακομα...

Ωραίος. Αν ισχύει αυτό, όλα μια χαρά. Ξέρουμε αν αυτά τα 500ΜΒ ενοποιούνται με το ήδη ενεργό πακέτο internet που τυχόν έχουμε (60ΜΒ με 3€ ή 500ΜΒ με 5€), ώστε να μεταφέρονται από μήνα σε μήνα;

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Ωραίος. Αν ισχύει αυτό, όλα μια χαρά. Ξέρουμε αν αυτά τα 500ΜΒ ενοποιούνται με το ήδη ενεργό πακέτο internet που τυχόν έχουμε (60ΜΒ με 3€ ή 500ΜΒ με 5€), ώστε να μεταφέρονται από μήνα σε μήνα;

Υποθέτω και ελπίζω πως ναι,αλλα δεν γνωρίζω σίγουρα.

μπορεί κάποιος να έχει φοιτητικό καρτοσυμβόλαι και φοιτητικο whats up?
w 395 --> Nokia 6303i classic --> Nokia 3720 classic --> Nokia c2-01 --> Nokia c5-00 --> Nokia Lumia 735 τώρα: Nokia Lumia 930

Σε εμένα πάντως που έχω σύμβολαιο μου είπαν να διαλέξω ή εκπτωση στο συμβόλαιο ή whats up φοιτητικό.

Σε εμένα πάντως που έχω σύμβολαιο μου είπαν να διαλέξω ή εκπτωση στο συμβόλαιο ή whats up φοιτητικό.

Δεν μπορεί κανείς να έχει και τα δύο

Δεν μπορεί κανείς να έχει και τα δύο

αυτό είναι σίγουρο δοκιμασμένο; γιατί μέχρι πρότινος μπορούσες να έχεις 2 αριθμούς whats up

w 395 --> Nokia 6303i classic --> Nokia 3720 classic --> Nokia c2-01 --> Nokia c5-00 --> Nokia Lumia 735 τώρα: Nokia Lumia 930

αυτό είναι σίγουρο δοκιμασμένο; γιατί μέχρι πρότινος μπορούσες να έχεις 2 αριθμούς whats up

Αριθμούς wu μπορείς να έχεις όσους θέλεις! Ενεργοποιημένο στο φοιτητικό θα έχεις μόνο 1!! Δεν γίνεται δεύτερο και δεν γινόταν ποτέ!

Τελικα ρε παιδια για μενα ισχυει η φοιτητικη μετα απο αυτο;;

http://img.tapatalk.com/d/13/11/24/yqy3yzed.jpg

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αριθμούς wu μπορείς να έχεις όσους θέλεις! Ενεργοποιημένο στο φοιτητικό θα έχεις μόνο 1!! Δεν γίνεται δεύτερο και δεν γινόταν ποτέ!

δεν γινόταν ποτέ;;; για ψάξτο λίγο παραπάνω!!!

Τελικα ρε παιδια για μενα ισχυει η φοιτητικη μετα απο αυτο;;

http://img.tapatalk.com/d/13/11/24/yqy3yzed.jpg

πάρε τηλ στο 1330 κι αν ακούσεις τα φοιτητικά πακέτα τότε ναι :)

πάρε τηλ στο 1330 κι αν ακούσεις τα φοιτητικά πακέτα τότε ναι :)

Τοσο μπροστα η κοσμοτε; Αναγνωριζει ποτε εχεις τα φοιτητικα; :p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τοσο μπροστα η κοσμοτε; Αναγνωριζει ποτε εχεις τα φοιτητικα; :p

Ισχύει σίγουρα Κωστή..

:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

Thank you αγαπητε μου!

μετά από πόσες μέρες έγινε η εγγραφη αν επιτρέπεται; γιατί εγώ περιμένω 1 βδομάδα κι ακόμα τίποτα

μετά από πόσες μέρες έγινε η εγγραφη αν επιτρέπεται; γιατί εγώ περιμένω 1 βδομάδα κι ακόμα τίποτα

Έκανες εγγραφή στο πρόγραμμα ή ανανέωση;

:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

Να το ποστάρω και δω.:)

Παιδιά έκανα ανανέωση τα στοιχεία μου αλλά μου ήρθε μήνυμα πριν κάτι μέρες που λέει ότι τα δικαιολογητικά για την εγγραφή στην φοιτητική προσφ. είναι ελλιπή και να πάω σε ένα κατάστημα να το ξανακάνω. Τεσπα δεν έδωσα σημασία γιατί δεν καίγομαι και ιδιαίτερα να τρέχω κάθε λίγο και λιγάκι στον Γερμανό. Και σήμερα πρωί μου σκασε μηνυματάκι" Σε ενημερώνουμε οτι λάβαμε επιτυχώς τα νέα δικαιολογητικά για την φοιτητική προσφορά του WU. Άρα είμαι κομπλέ τώρα;

Εδω ειναι ο, τι εγινε με μενα. Εκανε 15 μερες χοντρικα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έκανες εγγραφή στο πρόγραμμα ή ανανέωση;

ανανέωση...

Η πλοήγηση μόνο στο m.whatsup.gr (πχ να βάλεις κωδικό για το reloaded) χρεώνεται ή είναι δωρεάν ??
ΙΦ ΓΙΟΥ ΑΡ ΓΚΡΙΚ, ΠΛΙΖ ΡΑΪΤ ΙΝ ΓΚΡΙΚ ΕΝΤ ΜΠΙ ΠΡΑΟΥΝΤ ΟΦ ΓΙΟΡ ΛΑΝΓΚΟΥΪΤΖ. ΓΟΥΕΝ ΓΙΟΥ ΡΑΙΤ ΙΝ ΓΚΡΙΚΛΙΣ, ΙΤ ΛΟΥΚΣ ΔΑΤ ΣΤΙΟΥΠΙΤ. ΘΕΝΚΙΟΥ :)

Η πλοήγηση μόνο στο m.whatsup.gr (πχ να βάλεις κωδικό για το reloaded) χρεώνεται ή είναι δωρεάν ??

Το θεμα ειναι οτι μολις ανοιξεις τα δεδομενα για να κανεις αυτη τη διαδικασια θα αρχισουν να αποστελλονται και να λαμβανονται kb απο αλλες εφαρμογες. Οποτε την χρεωση δεν την γλιτωνεις

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το θεμα ειναι οτι μολις ανοιξεις τα δεδομενα για να κανεις αυτη τη διαδικασια θα αρχισουν να αποστελλονται και να λαμβανονται kb απο αλλες εφαρμογες. Οποτε την χρεωση δεν την γλιτωνεις

Αν έχεις smartphone ναι αλλιώς όχι

Αν έχεις smartphone ναι αλλιώς όχι

Σωστά, επηρεάστηκα από τον πώς λειτουργεί το πράμα στο Android.:rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC]