Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όταν ολοκληρωθεί το αίτημα φορητότητας (3 εργάσιμες), μπορείς να κάνεις τη νέα σύνδεση σε όποιο όνομα θες αλλά θα χρειαστεί οπωσδήποτε και η παρουσία της μητέρας σου.

Εγώ όταν ήθελα να αλλαξω τα στοιχεία απο το ονομα του πατέρα μου στα δικα μου σε ενα καταστημα Γερμανος,μου ζητησανε την ταυτότητα του πατέρα μου και όχι απαραίτητα τον ίδιο.Ειναι κάτι που το δέχονται ανεπίσημα τα καταστήματα?Σίγουρα θα πρέπει να κάνει αίτηση η μητέρα του φίλου,απλως λέω για το μετά αν υπάρχει τέτοια εναλλακτική με ταυτότητα για αλλαγή στοιχείων.

• Απαντήσεις 44,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Εγώ όταν ήθελα να αλλαξω τα στοιχεία απο το ονομα του πατέρα μου στα δικα μου σε ενα καταστημα Γερμανος,μου ζητησανε την ταυτότητα του πατέρα μου και όχι απαραίτητα τον ίδιο.Ειναι κάτι που το δέχονται ανεπίσημα τα καταστήματα?Σίγουρα θα πρέπει να κάνει αίτηση η μητέρα του φίλου,απλως λέω για το μετά αν υπάρχει τέτοια εναλλακτική με ταυτότητα για αλλαγή στοιχείων.

Είναι υποχρεωτική η παρουσία του κατόχου της γραμμής για να υπογράψει τα χαρτιά της μετάβασης ..

Είναι υποχρεωτική η παρουσία του κατόχου της γραμμής για να υπογράψει τα χαρτιά της μετάβασης ..

...εκτός εαν υπάρχει εξουσιοδότηση (με γνήσιο υπογραφής)...

κατήργησα την εφαρμογή του whats up από το xperia x8 και τώρα που μπαίνω στο market δεν την βρίσκω. ξέρει κανείς τι να κάνω να την ξανακαταβέσω; στο fb μου είπαν να ρωτήσω την σόνυ
w 395 --> Nokia 6303i classic --> Nokia 3720 classic --> Nokia c2-01 --> Nokia c5-00 --> Nokia Lumia 735 τώρα: Nokia Lumia 930

κατήργησα την εφαρμογή του whats up από το xperia x8 και τώρα που μπαίνω στο market δεν την βρίσκω. ξέρει κανείς τι να κάνω να την ξανακαταβέσω; στο fb μου είπαν να ρωτήσω την σόνυ

https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.cosmote.whatsup&hl=el :)

Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801)

Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta

Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V.

Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz

Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD

και πως μπορώ να την εγκαταστήσω την εφαρμογή στο κινητό; παταω εγκατάσταση από το όπερα μίνι και δεν γίνεται κάτι

w 395 --> Nokia 6303i classic --> Nokia 3720 classic --> Nokia c2-01 --> Nokia c5-00 --> Nokia Lumia 735 τώρα: Nokia Lumia 930

και πως μπορώ να την εγκαταστήσω την εφαρμογή στο κινητό; παταω εγκατάσταση από το όπερα μίνι και δεν γίνεται κάτι

Μέσω πλειστορ άνοιξέ το λινκ.

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Androidoθαυμάστρια.

Μέσω πλειστορ άνοιξέ το λινκ.

δηλαδή;;;;

Σορρυ λάθος μου,μπαίνω μέσω tapatalk όταν ανοίγω ένα λινκ του στορ με ρωτάει αν θέλω να το ανοίξω με τον περιγητη η με το στορ

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Androidoθαυμάστρια.

προσπάθησα να μπω με οπερα (java) στο m.whatsup.gr και με χρέωσε 1 ευρω. Υπήρχε ένα σταθερό τηλ. με το οποίο επικοινωνουσες με την εξυπηρέτηση κινητής,το θυμάται κανείς? Υπάρχει περίπτωση να μου πιστώσουν το 1 ευρω? Το κινητό μου είναι απλό αλκατελ (όχι σμαρτφον) οπότε δεν μπορεί να με χρέωσε για κάποια άλλη εφαρμογή...

Σορρυ λάθος μου,μπαίνω μέσω tapatalk όταν ανοίγω ένα λινκ του στορ με ρωτάει αν θέλω να το ανοίξω με τον περιγητη η με το στορ

το xperia x8 όμως έχει το μάρκετ όχι το στορ

το xperia x8 όμως έχει το μάρκετ όχι το στορ

το ίδιο πράγμα ειναι.μπες στο μαρκετ και κανε μια αναζήτηση της εφαρμογής.θα την βρεις

προσπάθησα να μπω με οπερα (java) στο m.whatsup.gr και με χρέωσε 1 ευρω. Υπήρχε ένα σταθερό τηλ. με το οποίο επικοινωνουσες με την εξυπηρέτηση κινητής,το θυμάται κανείς? Υπάρχει περίπτωση να μου πιστώσουν το 1 ευρω? Το κινητό μου είναι απλό αλκατελ (όχι σμαρτφον) οπότε δεν μπορεί να με χρέωσε για κάποια άλλη εφαρμογή...

138 38 καλείς (από σταθερό)...σίγουρα στο πιστώσουν...αλλά συμβαίνει αρκετές φορές και πρέπει να έχεις την υπομονή να καλείς όταν το κάνει αυτό στο κινητό (του καθενός).

138 38 καλείς (από σταθερό)...σίγουρα στο πιστώσουν...αλλά συμβαίνει αρκετές φορές και πρέπει να έχεις την υπομονή να καλείς όταν το κάνει αυτό στο κινητό (του καθενός).

είπαν οτι θα το πιστώσουν επειδή είναι 1η φορά ως προειδοποίηση και οτι το κινητό μπορεί να επιχείρησε να συνδεθεί στην σελίδα που επισκέφτηκα τελευταία φορα. Αυτό βέβαια δεν παίζει με την καμμία (η οπερα απο java δεν ανοιγει καποια homepage,ούτε είναι ρυθμισμένο να ανοιξει την τελευταία σελίδα,συνδεεται μόνο οταν δώσεις url) αλλά δεν είχα όρεξη να κάτσω να το συζητήσω άλλο.

το ίδιο πράγμα ειναι.μπες στο μαρκετ και κανε μια αναζήτηση της εφαρμογής.θα την βρεις

το θέμα είναι ότι από την στιγμή που κατήργησα την εφαρμογή δεν την βρίσκω στο μάρκετ πια.

το θέμα είναι ότι από την στιγμή που κατήργησα την εφαρμογή δεν την βρίσκω στο μάρκετ πια.

αν μπεις στο μάρκετ και κάνεις αναζήτηση την λέξη whats up δεν σου εμφανίζει τίποτα;;;;;

Συγνώμη αλλά ο Opera χρησιμοποιεί proxy , οπότε δεν μπήκες στο m.whatsup.gr , σε διεύθηνση στην Ολλανδία μπήκες.

αν μπεις στο μάρκετ και κάνεις αναζήτηση την λέξη whats up δεν σου εμφανίζει τίποτα;;;;;

ακριβώς. Γι αυτό ρωτάω

Μου ήρθε μήνυμα στο κινητό να κάνω την ανανέωση στην φοιτητική προσφορά μέχρι τέλος του μήνα, αλλά πήγα να την ξανακάνω και μου έλεγε ότι το αίτημα έχει υποβληθεί ήδη.. Να ήταν απλά ενημερωτικό το μήνυμα; Μπορώ να μάθω από κάπου αν έχει γίνει όντως η ανανέωση;

Be the change you wish to see in the world! 🧿

Συγνώμη αλλά ο Opera χρησιμοποιεί proxy , οπότε δεν μπήκες στο m.whatsup.gr , σε διεύθηνση στην Ολλανδία μπήκες.

οπως και να εχεις κανεις από τους 2 δεν το ηξερε (ούτε εγω ούτε η κοσμοτε),το ευρω τελικά το πήρα πίσω. Αν εμπαινα απο τον ενσωματωμενο browser του κινητου θα είχα το ίδιο πρόβλημα?

Παιδιά η μετατροπή κανονικής σιμ σε μικρο είναι δωρεάν?

Παιδιά η μετατροπή κανονικής σιμ σε μικρο είναι δωρεάν?

5 ευρώ για καινούργια, δωρεάν αν κόψεις αυτήν που έχεις.

5 ευρώ για καινούργια, δωρεάν αν κόψεις αυτήν που έχεις.

Σε κατάστημα κοσμοτέ ή γερμανός έτσι?

Σε κατάστημα κοσμοτέ ή γερμανός έτσι?

Για αντικατάσταση ναι. Για να στην κόψουν μπορούν να βρουν καμιά δικαιολογία για να μη το κάνουν.

Έχει κανείς το προηγούμενο apk της whatsup πριν την προχθεσινή μεγάλη αναβάθμιση για Android με έκδοση 2.1;

Την ψάχνω διότι σε reset που έκανα στο παλιό κινητό τώρα η εν λόγω εφαρμογή δεν παίζει..

Galaxy Note 2 , Galaxy tab s 10.5