Grogas Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 Εφ' όσον έχεις Φοιτητική ταυτότητα - πάσο, είσαι ΟΚ. μόλις είδα το καινούργιο φοιτητικο.. Δεν λέει ημερομηνία έναρξης όμως... Γνωρίζουμε κάτι; τί ημερομηνία έναρξης να λέει; Ισχύει κανονικά τώρα που μιλάμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 δεν ξερω εαν εχει απαντηθει,βλεποντας μερικες σελιδες πισω δεν ειδα κατι. μου ηρθε διπλασιασμος καρτας απο το reload it ξερουμε εαν εχει οριο ? μεχρι ποσα μπορω να βαλω δλδ? Σε αντιστοιχη ερώτηση ενός παιδιού στην σελίδα της Cosmote στο Facebook του είπαν ότι δεν υπάρχει όριο....εμενα μου είχε έρθει πριν 1-2 χρόνια τέτοιο δωρο και εβαλα 10€ και τα διπλασίασε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deko Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 Οι προσφορές που βγάζει κατά καιρούς το wu τις βλέπουμε κάπου;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 Οι προσφορές που βγάζει κατά καιρούς το wu τις βλέπουμε κάπου;;; Όλες τις προσφορές εκτός απο τις πολύ απλές όπως αυτη που τρέχει τωρα(100' προς What's up μέχρι την Δευτέρα)τις βγαζει στο site.Επισης όλες τις ανακοινώνουν στην σελίδα στο Facebook(υποθέτω και στο Twitter)όπως φυσικά και εδώ στο Forum απο τα παιδιά που έχουν δει κάπου τις προσφορές και μας ενημερώνουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristidis540 Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 Σε αντιστοιχη ερώτηση ενός παιδιού στην σελίδα της Cosmote στο Facebook του είπαν ότι δεν υπάρχει όριο....εμενα μου είχε έρθει πριν 1-2 χρόνια τέτοιο δωρο και εβαλα 10€ και τα διπλασίασε... μαλιστα ,γνωριζει κανεις μεχρι ποσο μπορω να φορτωσω την καρτα? δηλαδη εαν παω στον γερμανο η στο περιπτερο και του πω να μου κοψει μια καρτα 50 ευρω γινετε? Παράθεση siemens s35i->sony ericsson t100->siemens s65->sony ericsson k750->eten x600->htc diamond->htc diamond 2->xperia ray (ποτέ Nokia :cool:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grogas Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 (edited) μαλιστα ,γνωριζει κανεις μεχρι ποσο μπορω να φορτωσω την καρτα? δηλαδη εαν παω στον γερμανο η στο περιπτερο και του πω να μου κοψει μια καρτα 50 ευρω γινετε? yeap... Είτε με κάρτα που ζητάς από τον περιπτερά (καρτες 30 ευρώ και 20 ευρώ) ή σε κατάστημα Cosmote/Γερμανός ζητάς να σου πιστώσουν το ποσό αυτό. Edited September 15, 2013 by Grogas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 μαλιστα ,γνωριζει κανεις μεχρι ποσο μπορω να φορτωσω την καρτα? δηλαδη εαν παω στον γερμανο η στο περιπτερο και του πω να μου κοψει μια καρτα 50 ευρω γινετε? Δεν ξέρω με τις νέες μηχανές αν γίνεται να σου κόψει 50€ ο περιπτεράς αλλα στις κανονικές κάρτες πάει μέχρι 30€.Στο Γερμανο η κατάστημα ΟΤΕ,κοσμοτε κλπ γίνεται να σου βάλουν 50€ που θες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 Και μένα μου είχε έρθει διπλασιασμός πριν 2 βδομάδες οπότε πήγα στον Γερμανό και μου έβαλαν 50 ευρώ κανονικά. Τελικά πήρα 50/1.12=44,64 + 50 δώρο= 94,64 (δηλαδή από τον διπλασιασμό δεν αφαιρεί φόρο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 Και μένα μου είχε έρθει διπλασιασμός πριν 2 βδομάδες οπότε πήγα στον Γερμανό και μου έβαλαν 50 ευρώ κανονικά. Τελικά πήρα 50/1.12=44,64 + 50 δώρο= 94,64 (δηλαδή από τον διπλασιασμό δεν αφαιρεί φόρο) Αρχισε να εμφανίζεται πιο συχνά το δωρο του διπλασιασμού?Εγώ έχω 2 χρόνια να πάρω τέτοιο δωρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristidis540 Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 (edited) ωραια θα παω στον περιπτερα να ρωτησω μεχρι ποσο μπορει να κοψει. εαν δεν μπορει πανω απο 30 θα παω στον γερμανο αυριο. -edit- (τελικα ο περιπτερας μεχρι 30 μπορει να βγαλει,ετσι το αφησα να παω αυριο στον γερμανο για 50αρι) Edited September 15, 2013 by aristidis540 Παράθεση siemens s35i->sony ericsson t100->siemens s65->sony ericsson k750->eten x600->htc diamond->htc diamond 2->xperia ray (ποτέ Nokia :cool:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grogas Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 Μπορεί 30 αλλά μπορεί και αλλά 20.Πανε αγόρασε να εξυπηρετηθεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 Μπορεί 30 αλλά μπορεί και αλλά 20.Πανε αγόρασε να εξυπηρετηθεις Ναι όμως ο διπλασιασμός θα γινει σε μια κάρτα...αν λέμε αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristidis540 Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 Γιωργο εχεις δικιο με 30 + 20 ο διπλασιασμος θα πιασει μονο στο 30αρι. Παράθεση siemens s35i->sony ericsson t100->siemens s65->sony ericsson k750->eten x600->htc diamond->htc diamond 2->xperia ray (ποτέ Nokia :cool:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 Γιωργο εχεις δικιο με 30 + 20 ο διπλασιασμος θα πιασει μονο στο 30αρι. Το θυμάμαι και απο μένα αλλα αυτο είναι και το λογικό.Οποτε καλύτερα αυριο στο Γερμανο βαζεις όσο θες μέχρι 100€. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristidis540 Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 εαν βαλω 100,με βλεπω του χρονου τον σεπτεμβριο να ξαναβαζω.:innocent: Παράθεση siemens s35i->sony ericsson t100->siemens s65->sony ericsson k750->eten x600->htc diamond->htc diamond 2->xperia ray (ποτέ Nokia :cool:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_v Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 Για όποιον ενδιαφέρεται για προσφορά στην ανανέωση, παίζει και το δώρο από το e-banking της πειραιώς. Κάνει δώρο το ποσό της ανανέωσης αν είσαι ο 100ος που το κάνει στο σύστημα (κάτι τέτοιο νομίζω). Δυο φορές το πήρα μέσα σε λίγους μήνες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristidis540 Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 μεσα στο σαιτ τις πειραιως γραφει αυτα.---> Εξυπηρετούμε καρτοκινητά όλων των εταιρειών: Cosmote COSMOΚΑΡΤΑ & What's Up Επιλογή €10, €15, €20 ή €30 Παράθεση siemens s35i->sony ericsson t100->siemens s65->sony ericsson k750->eten x600->htc diamond->htc diamond 2->xperia ray (ποτέ Nokia :cool:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_v Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 Ναι, δεν έχει 5ευρη cosmote. Από το σάητ επίσης. Ο κάθε 100ός κερδίζει το χρόνο ομιλίας του! Κάθε πελάτης έχει τη δυνατότητα να κερδίσει δωρεάν την αξία του χρόνου ομιλίας του εφόσον θα τύχει να πραγματοποιήσει την 100ή κατά σειρά συναλλαγή σε κάθε ένα από τα ηλεκτρονικά κανάλια εξυπηρέτησης της winbank. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djalma Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 εαν βαλω 100,με βλεπω του χρονου τον σεπτεμβριο να ξαναβαζω.:innocent: 100 ειναι και το ανωτερο που μπορεις να βαλεις. Περυσι πετυχα διπλασιασμό και πριν λίγες μέρες έβαλα ξανά κάρτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoic Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 Ναι, δεν έχει 5ευρη cosmote. Από το σάητ επίσης. Ο κάθε 100ός κερδίζει το χρόνο ομιλίας του! Κάθε πελάτης έχει τη δυνατότητα να κερδίσει δωρεάν την αξία του χρόνου ομιλίας του εφόσον θα τύχει να πραγματοποιήσει την 100ή κατά σειρά συναλλαγή σε κάθε ένα από τα ηλεκτρονικά κανάλια εξυπηρέτησης της winbank. 1 στους 100 μόνο;! Στη ρουλέτα έχεις πιο πολλή πιθανότητα να κάτσει η μπίλια, 2-3 % :lol: "Τυράκι" είναι για να ξοδεύουμε 30αρια μου φαίνεται. Και εγώ έχω winbank αλλά δεν πρόκειται να ασχοληθώ αν είναι μόνο 1% Παράθεση Think Positive Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristidis540 Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 100 ειναι και το ανωτερο που μπορεις να βαλεις. Περυσι πετυχα διπλασιασμό και πριν λίγες μέρες έβαλα ξανά κάρτα! σωστος κι'εγω αυτο θα κανω.;) Παράθεση siemens s35i->sony ericsson t100->siemens s65->sony ericsson k750->eten x600->htc diamond->htc diamond 2->xperia ray (ποτέ Nokia :cool:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 Και μένα μου είχε έρθει διπλασιασμός πριν 2 βδομάδες οπότε πήγα στον Γερμανό και μου έβαλαν 50 ευρώ κανονικά. Τελικά πήρα 50/1.12=44,64 + 50 δώρο= 94,64 (δηλαδή από τον διπλασιασμό δεν αφαιρεί φόρο) Ο διπλασιασμός πως επιτυγχάνεται; πρέπει να ενεργοποιηθεί κάποια συγκεκριμένη υπηρεσία ή αυτόματα; Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pReHiStoRik Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 Ο διπλασιασμός πως επιτυγχάνεται; πρέπει να ενεργοποιηθεί κάποια συγκεκριμένη υπηρεσία ή αυτόματα; Δεν υπάρχει υπηρεσία είναι τυχαία ή επιλεκτική προσφορά! Απλά στέλνουν ένα μήνυμα και σου λέει ότι στην επόμενη ανανέωση η αξία της κάρτας θα διπλασιαστεί αν γίνει η ανανέωση σε ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoic Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 Δεν υπάρχει υπηρεσία είναι τυχαία ή επιλεκτική προσφορά! Απλά στέλνουν ένα μήνυμα και σου λέει ότι στην επόμενη ανανέωση η αξία της κάρτας θα διπλασιαστεί αν γίνει η ανανέωση σε ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα! Μπορείς να χρησιμοποιήσεις κανονικά τη διπλάσια αξία, και για αγορά πακέτων χρόνου ομιλίας, ίντερνετ, κλπ; Παράθεση Think Positive Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 Τα όργανα ξεκίνησαν και στην cosmote (μετά την wind) http://www.cosmote.gr/content/el/attached_files/Company/anakoinosi-COSMOKAPTA-VB300.pdf Το στοίχημα ειναι ποτε θα το ανακοινώσουν και οι άλλες δυο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts