Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στο ΠΛΑΙΣΙΟ κοστίζει 4 ευρώ. Εναλλακτικά, πάρε ένα άλλης εταιρείας(καλύτερα βόνταφον, γιατί νομίζω η wind έχει ελάχιστο χρόνο παραμονής 2 μήνες) και κάνε φορητότητα σε κοσμοτε! Δεν ξέρω κάτι άλλο!

Σε 2 καταστήματα του Πλαισιο που πήγα δεν έιχαν και μάλλον δεν πρέπει να φέρνουν στα καταστήματα πλέον

• Απαντήσεις 44,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Τα 100 λεπτά κάθε Δευτέρα εμένα πάντως μου έρχονται κανονικά στο ένα μου νούμερο που έχω ενεργό πακέτο CallThemUp600. Στο άλλο δεν μου έχει έρθει, πιστεύω λογικά.

Όσο για την προσφορά των 500ΜΒ με τον Gold του ReloadIt για ανανέωση με 10€, ισχύει όσες ανανεώσεις κι αν κάνουμε; Αν έχω περίσσεια χρήματα στο πορτοφόλι μου (που λέει ο λόγος :p ) και θέλω να βάλω και δεύτερο 10ρικο, θα μου δώσει κι άλλο κωδικό για άλλα 500ΜΒ;

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Χθες πόσταρα ένα κείμενο με πηγή, που ανέφερε για τα πρόστιμα που έφαγαν όλες οι εταιρίες καρτοκινητής για τις κρυφές χρεώσεις mobile internet. Το κείμενο-θέμα διεγράφη χωρίς εξήγηση. Γιατί άραγε; Έχει αναφερθεί κατά κόρον ειδικά στο θέμα της κοσμοτέ. Θεωρήθηκε off-topic? Τότε θα έπρεπε να θεωρηθούν off-topic και όλα τα ποστ που αναφέρουν το φαινόμενο με τις χρεώσεις. Περίεργα πράγματα!

Χθες πόσταρα ένα κείμενο με πηγή, που ανέφερε για τα πρόστιμα που έφαγαν όλες οι εταιρίες καρτοκινητής για τις κρυφές χρεώσεις mobile internet. Το κείμενο-θέμα διεγράφη χωρίς εξήγηση. Γιατί άραγε; Έχει αναφερθεί κατά κόρον ειδικά στο θέμα της κοσμοτέ. Θεωρήθηκε off-topic? Τότε θα έπρεπε να θεωρηθούν off-topic και όλα τα ποστ που αναφέρουν το φαινόμενο με τις χρεώσεις. Περίεργα πράγματα!
υπάρχει σχετικό θέμα που ανέβηκε και στην αρχική σελίδα του myphone

υπάρχει σχετικό θέμα που ανέβηκε και στην αρχική σελίδα του myphone

Α μάλιστα! Δεν το 'χα προσέξει. Πάντως καλό είναι να υπάρχει κι εδώ. Υπάρχουν άτομα που δεν διαβάζουν την κεντρική. Εγώ δεν την έχω διαβάσει ποτέ!

Έκανα αίτημα φορητότητας από συμβόλαιο Wind σε Cosmocarta.

Μου είπαν πως θα μου στείλουν με courier μια νέα sim.

Θα ήθελα να ρωτήσω αν όταν πηγαίνει κανείς σε κάρτα υπάρχουν τίποτα όροι που υπογράφει.

Ο courier δηλαδή θα μου φέρει μόνο μια sim ή και χαρτιά που θα πρέπει να υπογράψω?

| Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra |

Έκανα αίτημα φορητότητας από συμβόλαιο Wind σε Cosmocarta.

Μου είπαν πως θα μου στείλουν με courier μια νέα sim.

Θα ήθελα να ρωτήσω αν όταν πηγαίνει κανείς σε κάρτα υπάρχουν τίποτα όροι που υπογράφει.

Ο courier δηλαδή θα μου φέρει μόνο μια sim ή και χαρτιά που θα πρέπει να υπογράψω?

Ο κούριερ, αν δεν κάνω λάθος, το μόνο χαρτί που θα σου δώσει για να υπογράψεις, θα είναι αυτό της ΕΕΤΤ για να γίνει ταυτοποίηση του αριθμού σου. Αυτό το χαρτί δεν έχει σχέση με την παραμονή σου στο δίκτυο ούτε σε δεσμεύει για κάτι.

Μάλιστα...

Ευχαριστώ.

| Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra |

Κλασσική Cosmote, δεν με ειδοποίησε ότι λήγει το πακέτο με τα μαζεμένα mb που είχα μαζέψει από την προσφορά του Αυγούστου. Βέβαια, 2 μηνύματα διαφημιστικά μου τα στείλανε κάποιες ώρες νωρίτερα. Κάρτα από μένα τέλος. Μπορώ να πάρω τηλέφωνο να διαμαρτυρηθώ τίποτα? Έχει νόημα?

Κλασσική Cosmote, δεν με ειδοποίησε ότι λήγει το πακέτο με τα μαζεμένα mb που είχα μαζέψει από την προσφορά του Αυγούστου. Βέβαια, 2 μηνύματα διαφημιστικά μου τα στείλανε κάποιες ώρες νωρίτερα. Κάρτα από μένα τέλος. Μπορώ να πάρω τηλέφωνο να διαμαρτυρηθώ τίποτα? Έχει νόημα?

Κάνε αίτημα στο τεχνικό τμήμα και θα σου επιστραφούν. Υπάρχει συνυπαιτιότητα. Τσεκαρισμένο. Για περισσότερα στείλε pm.

στείλε τους ένα email...τζάμπα θα χάσεις τον χρόνο σου με τα τηλέφωνα, αφού τουλάχιστον με email θα το έχεις και γραπτώς.;)

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! Το email που να το στείλω? Είμαι εξωτερικό και επιστρέφω σε 4 μέρες Ελλάδα οπότε το email είναι ορθότερη λύση πιστεύω.

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! Το email που να το στείλω? Είμαι εξωτερικό και επιστρέφω σε 4 μέρες Ελλάδα οπότε το email είναι ορθότερη λύση πιστεύω.

http://cosmote.gr/cosmoportal/cosmote.portal?_nfpb=true&_pageLabel=T06&catName=Communication_Form&extra=contact_form

Και για τα sms που δεν ειδοποιούν απαράδεκτο. Στις άλλες εταιρίες ειδοποιούν ή τα ίδια; Βέβαια μπορεί να πει κανείς ότι αν έχεις ενεργοποιημένο πακέτο ομιλίας&sms τότε από την ειδοποίηση ότι τα λεπτά λήγουν, αντιλαμβάνεσαι ότι την ίδια μέρα λήγουν και τα μηνύματα. Όταν τελειώνουν όμως; Και πάλι δεν θα έπρεπε να ειδοποιούν;

Επίτηδες δεν ειδοποιούν 100%.

Βάζετε πάντα καλού κακού μια υπενθύμιση στο κινητό σας τη μέρα που λήγουν ή μια μέρα πριν λήξουν.

Αυτο πιστευω και εγω.

Εγω βαζω ειδοποιηση στο κινητο μου κ ετσι δεν τα χανω.

Νομιζω μονο στην Vodafone και cosmote μεταφερονται,

ΣΤην wind οχι

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Η wind ειδοποιεί άμεσα, και στα λεπτά και στα μηνύματα και στο ίντερνετ

Έχεις δίκιο , ουτε μια φορά δεν μου έτυχε να μην με ειδοποιήσει η WIND

Αλλά σε αυτήν την εταιρεία δεν μπορείς να μεταφέρεις τον χρόνο σου ή τα ΜΒ σε επόμενο μήνα...

Η ειδοποίηση δεν έρχεται όταν έχει ενεργοποιηθεί πακέτο από το reload it. Ετσι για παράδειγμα όταν το πακέτο λήγει την 15/11 και πριν ενεργοποίησεις πακέτο reload it που θα λήγει στις 18/11 τότε δεν θα έρθει μήνυμα στις 17/11. Είναι ένα πρόβλημα που θα πρέπει να ληθει. Για τον λόγο αυτό συνιστώ την προσοχή σε όσους παίρνουν δώρο Internet πόσο μάλιστα τώρα που δίνει 500 Mb για ένα μήνα. Edited by alany

Σε μενα 17/11 εληγε το πακετο των 500 mb και δεν μου ηρθε καμια ειδιποιηση.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τα 500 mb που δίνει σαν επιλογή δώρου τα σπάει. Όσο για την ενημέρωση που λέτε υπάρχει πλέον η εφαρμογή what's upp που λέει τα πάντα για τα πακέτα και δώρα..

:D

Άρης

Follow me

Τα 500 mb που δίνει σαν επιλογή δώρου τα σπάει. Όσο για την ενημέρωση που λέτε υπάρχει πλέον η εφαρμογή what's upp που λέει τα πάντα για τα πακέτα και δώρα..

ναι αλλα μονο μεσω ιντερνετ και οχι wifi και αν δεν εχεις mb τοτε σε χρεωνει 1 ευρω για πλοηγηση για να ενημερωθεις :mad:

Sony Ericcson Xperia X10 mini E10i

MiniCM10 4.0.1:D