telit Δημ. June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 Λογικα αν βγεις χωρις να επιλεξεις δωρο κ ξανακανεις reload θα στην βγαλει την επιλογη 100mb. Αν μπεις στη λίστα με τα δώρα δε φαίνεται πουθενά δώρο internet ! :worry: http://www.whatsup.gr/reloadit/prizes Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laziokos Δημ. June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 στειλανε στην γυναικα σημερα δωρο gold κωδικο γιατι λεει σαν σημερα ενεργοποιησε το whats up... της εβαλα τα 120 λεπτα για 7 μερες..πιρν απο 2-3 μερες ειχε βαλει το μηνιαιο πακετο...λογικα καταναλωνει πρωτα τα λεπτα που ληγουν πρωτα ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 Αν μπεις στη λίστα με τα δώρα δε φαίνεται πουθενά δώρο internet ! :worry: http://www.whatsup.gr/reloadit/prizes Εγω παντως πριν καμια βδομαδα που εβαλα καρτα το ειχε, τωρα αν το εβγαλανα ειναι για γελια, αλλα τι να κανεις που αναγκαστηκα χρησιμοποιεις κ ενα w.u. αφου εισαι αποκωμενος χωρις αυτο. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 Εγω παντως πριν καμια βδομαδα που εβαλα καρτα το ειχε, τωρα αν το εβγαλανα ειναι για γελια, αλλα τι να κανεις που αναγκαστηκα χρησιμοποιεις κ ενα w.u. αφου εισαι αποκωμενος χωρις αυτο. οντως δεν υπαρχει πλεον στην λιστα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 (edited) Αν αντιλήφθηκα σωστά, η τηλεοπτική διαφήμιση για το reload it που είδα σήμερα δεν αναφέρει κάτι για MB. Μονο λεπτά, sms, ποδήλατα, φωτογραφικές μηχανές. Το προσεξε και κανένας άλλος; edit: την προσεξα τη διαφήμιση χτες και γράφει MB, τελικά. Edited June 14, 2012 by tseapis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djalma Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 Τι κολλήματα τρώει το δίκτυο της Cosmote :mad: Έχω στείλει sms για να ενημερωθώ για το υπόλοιπό μου και αρνείται να έρθει απάντηση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 Αν αντιλήφθηκα σωστά, η τηλεοπτική διαφήμιση για το reload it που είδα σήμερα δεν αναφέρει κάτι για MB. Μονο λεπτά, sms, ποδήλατα, φωτογραφικές μηχανές. Το προσεξε και κανένας άλλος; Βασικά έχει κερδίσει κανίς αυτά τα δώρα εκτός sms.min.mb :lol: .. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 Βασικά έχει κερδίσει κανίς αυτά τα δώρα εκτός sms.min.mb :lol: .. εγω ποτε . και δεν θυμαμαι να εχει αναφερει ποτε κανεις Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djalma Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 Εγώ 2 φορές διπλασιασμό επόμενης ανανέωσης αλλά ξέρω και άτομο που κέρδισε ένα ποδήλατο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 Ρε παιδια να σας πω μια εμπειρια που εζησα.. Ειχα παει τις προηγουμενες 5ημερες σε ενα νησακι, οχι ιδιαιτερα μεγαλο, γυρω στου 2000 κατοικους, ε γνωρησαμε κοσμο, μαγαζια, οι παντες, μα οι παντες ομως τα βασικα τους τηλεφωνα ειναι whats up! Ε σε καποια φαση συζηταγα με εναν ντοπιο, ε του λεω πολυ 698 βλεπω παντου, γυρναει κ μου κανει "α να ξερεις εδω ειναι το νησι του whats up!!!" χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 Ε πεδία πότε αυξήθηκε ξανά κόστος επέκτασης υπόλοιπου θυμάμαι ήταν 0.30€ το έκαναν φέτος 0.35€ και σήμερα που χρειάστηκα βλέπω 0.40€ Πάνε καλά :wacko: Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnyskar Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 Αν μπεις στη λίστα με τα δώρα δε φαίνεται πουθενά δώρο internet ! :worry: http://www.whatsup.gr/reloadit/prizes Παταγα επομενα, επομενα, επομενα.... Και διαπιστωσα και γω πρωτον οτι δεν βλεπω το ιντερνετ στη λιστα :mad: (ΕΛΕΟΣ???) λες και εχουν κανα αξιολογο πακετο να αγορασεις..ο διπλασιασμος που κανανε τα 120 μπ επρεπε να ειναι μονιμος για να μη πω για τα 500 που παιρναμε περυσι..επρεπε ναναι 2ο πακετο. και τελος παρατηρησα οτι εχει πολλα -μωρε μπραβο- δωρα, πολλα ομως! Και καλα η αληθεια ειναι. Δεν θα με χαλαγε μια μπαλα ποδοσφαιρου/ μπασκετ/ ρακετα/ποδηλατο και δεν ξερω γω τι αλλο. Μονο που εκτος απο ενα 3ευρο που κερδισε η κοπελα μου δεν εχω δει αλλον να παιρνει δωρο..απο πολλους με γουατσαπ. Χωρια οτι εχει 100 νικητες αλλες φορες ειδα με τις κληρωσεις, απλα δεν λεει ποτε και ποσα κερδιζονται απο αυτα τα δωρα! Το αλλο που παρατηρησα ειναι οτι μερικα δωρα τα εβγαζε και στα γκολντ και στα σιλβερ. Παράθεση Nokia 3210-3510-7360-6233-7230-701-Xiaomi Redmi Note 4 3/32 Snapdragon - Xiaomi Redmi Note 10 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 Τι έπαθε το m.whatsup.gr;! Στο my whatsup μου βγάζει μόνο τους αριθμούς των υπολοίπων σε άσπρο φόντο χωρίς να μπορώ καν να δω ημερομηνίες λήξης των πακέτων κ.λπ. Το ίδιο και από το sensation και από το explorer οπότε δεν είναι θέμα browser. Συμβαίνει και σε άλλους; Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosr78 Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 Είχα αρκετό καιρό πριν MyAccount για την Κοσμοκάρτα και μετά το κατάργησαν. Ξέρετε αν η Cosmote συνεχίζει να μη δίνει MyAccount για τα καρτοκινητά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 μου ηρθε μηνυμα πριν απο λιγο οτι αν αγορασω τα 600 λεπτα θα μου δωσουν ενα gold κωδικο. δεν πειραζει,τους τον χαριζω. και να εβαζα 600 λεπτα σημα δεν εχω για να τα μιλησω! Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 Στην διαφημηση του reload αναφερει για δωρεαν ΜB... Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi32 Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 Δοκιμασα πριν 2 εβδομαδες και δεν δουλευει το myaccount για τα καρτοκινητα. Κριμα Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 μου ηρθε μηνυμα πριν απο λιγο οτι αν αγορασω τα 600 λεπτα θα μου δωσουν ενα gold κωδικο. δεν πειραζει,τους τον χαριζω. και να εβαζα 600 λεπτα σημα δεν εχω για να τα μιλησω! gold κωδικος και κοροιδιες Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superuser_78 Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 Πω πω!Τι γίνεται.. Ευτυχώς το γύρισα σε wind και σώθηκα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. June 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2012 gold κωδικος και κοροιδιες Μα γιατί το λες αυτό, καλοκαίρι ήρθε...πως θα πάρουν τα δώρα οι υπάλληλοι τους και πως θα πληρώσουν τις διαφημίσεις τους στην τηλεόραση; ;) Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. June 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2012 Μα γιατί το λες αυτό, καλοκαίρι ήρθε...πως θα πάρουν τα δώρα οι υπάλληλοι τους και πως θα πληρώσουν τις διαφημίσεις τους στην τηλεόραση; ;) εντωμεταξυ βγαλανε και διαφημιση. για να δειξουν ποσο ωραια δωρο δινουν. αναθεμα αν τα κερδισε ποτε κανεις Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. June 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2012 gold=silver καμιά διαφορά Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. June 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2012 Φαίνεται πως δεν τους ενδιαφέρει στην Κοτέ αν χάσουν κάποιο πελάτη. Έκανα αίτηση φορητότητας την Τρίτη από what's up σε cu, με πήραν την Τετάρτη τηλέφωνο και το μόνο που με ρώτησαν είναι ο λόγος για τον οποίο φεύγω. Και να φανταστείτε ότι έβαζα και μέχρι 40€/μήνα. Δεν πειράζει. Έτσι κι αλλιώς θα έφευγα, αλλά περίμενα κάποια προσφορά. Κρίμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. June 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2012 Φαίνεται πως δεν τους ενδιαφέρει στην Κοτέ αν χάσουν κάποιο πελάτη. Έκανα αίτηση φορητότητας την Τρίτη από what's up σε cu, με πήραν την Τετάρτη τηλέφωνο και το μόνο που με ρώτησαν είναι ο λόγος για τον οποίο φεύγω. Και να φανταστείτε ότι έβαζα και μέχρι 40€/μήνα. Δεν πειράζει. Έτσι κι αλλιώς θα έφευγα, αλλά περίμενα κάποια προσφορά. Κρίμα. Εγώ είχα οικογενειακό συμβόλαιο 60 και 35. Μου δώσανε επιδότηση 3 και 2.5 αντίστοιχα. Έκανα διακοπή κ δεν πήρε κανένας τηλέφωνο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. June 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2012 Εγώ είχα οικογενειακό συμβόλαιο 60 και 35. Μου δώσανε επιδότηση 3 και 2.5 αντίστοιχα. Έκανα διακοπή κ δεν πήρε κανένας τηλέφωνο.... παιδια μη σκατε. Αυτοι χανουν, οχι εσεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts