Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μαθηματικοί θα γίνουμε με αυτούς που μπλέξαμε :lol:

Εγώ πάντως περιμένω να δω τι θα κάνει και η q/wind :shifty: Είμαι καλυμμένος μέχρι 3/3, και μετά βλέπουμε, η q λογικά θα είναι πιο ανταγωνιστική.

• Απαντήσεις 44,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

πανω κατω παιδια ολα τα ιδια ειναι.και φετος και περσι.απλα μην χαλατε την καρτα σας και βαλτε δευτερο αριθμο(frog,q)για να παιρνετε και κανενα τηλ εκτος δικτυου σας.εγω το εχω κανει απο περσι.

60 ευρω χαλασαμε περσι με 5 ευρω το μηνα 60 θα χαλασουμε και φετος

τρεις 20αρες καρτες που κανουν 53.5 με τους φορους παιρνεις 3 φορες το plus με καθε ανανεωση και 8 φορες το αγοραζεις αντε να κολλησεις και στο τελος του χρονου καμια 5ευρη καρτα.8 επι 7 56 ευρω.

Ξεκολλάτε! Αντιγραφή του κόκκινου δικτύου είναι. Η μοναδική διαφορά είναι ότι στην ανανέωση των 5 ευρώ η βονταφον δίνει και 100 sms ή Mb ενώ η κοσμοτέ δίνει μόνο 300 λεπτά μέσω του reload της. Εννοείτε η άλλη διαφορά είναι η ίδια που και πριν είχε, ότι όταν κάνεις ανανέωση πάνω από 10 ευρώ στην βονταφον, τα τσάμπα λεπτά είναι για όλη την βόνταφον. Από κει και πέρα η διαφορές είναι ένα ευρώ πάνω ένα κάτω. Εγώ θέλω να δω πώς θα κινηθεί η Q που έως 7/2 ισχύει με 1 ευρώ 1500 λεπτά και sms προς Q και Wind και 100 Mb. Αν την κρατήσει και μετά, τότε θα είναι πολύ ανταγωνιστική και μάλλον θα πάω στην παρέα της.

Και η άλλη διαφορά είναι οτι έχει 1500+1500 στα 5 ευρώ!!! Άρα που είναι το ίδιο ρε φίλε?

Ρε παιδιά μου ήρθε πριν λίγο ένα μήνυμα από ένα φίλο που λέει ότι είναι από το what's up και ότι αν στείλω το συγκεκριμένο μήνυμα σε 15 κατόχους του ίδιου πακέτου, η προσφορά θα ισχύει για όλο το 2011... :-/

Μπορεί να γίνει κατι τέτοιο ή είναι καμιά λαλακία;

Προσωπικά δεν το πιστεύω αλλά θα ήταν πολύ καλό.

Το έχει λάβει κανείς άλλος;

Ρε παιδιά μου ήρθε πριν λίγο ένα μήνυμα από ένα φίλο που λέει ότι είναι από το what's up και ότι αν στείλω το συγκεκριμένο μήνυμα σε 15 κατόχους του ίδιου πακέτου, η προσφορά θα ισχύει για όλο το 2011... :-/

Μπορεί να γίνει κατι τέτοιο ή είναι καμιά λαλακία;

Προσωπικά δεν το πιστεύω αλλά θα ήταν πολύ καλό.

Το έχει λάβει κανείς άλλος;

ρε παιδια κατι τετοια χαζα μυνηματα πως τα πιστευεται ? δε μπορω να καταλαβω αν δεν ειναι απο την cosmote η την καθε cosmote μην πιστευεται τπτ !

ελπιζω να αλλαξει αυτο που εκανε η cosmote αλλιως θα χασει παρα πολυ κοσμο!

Kαι εκτός αυτού δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα για νέο πακέτο, τουλάχιστον δεν έχω ακούσει εγώ ...

Γνωρίζει κανένας τίποτα ???? Εγώ προσωπικά είχα βολευτεί πάρα πολύ τα τελευταία 3 χρόνια, δεν θα κάτσω με την What's Up αν δεν βγάλουν καινούργιο πακέτο με τις ανανεώσεις κάρτας ....

Nokia N9 & S.E.X. Play User x )

Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις !

Kαι εκτός αυτού δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα για νέο πακέτο, τουλάχιστον δεν έχω ακούσει εγώ ...

Γνωρίζει κανένας τίποτα ???? Εγώ προσωπικά είχα βολευτεί πάρα πολύ τα τελευταία 3 χρόνια, δεν θα κάτσω με την What's Up αν δεν βγάλουν καινούργιο πακέτο με τις ανανεώσεις κάρτας ....

δεν υπαρχει κατι αλλο μπορεις με 5 ευρο να παρεις πακετο τον 600 λεπτων αλλα χωρις sms .

εγω θα ελεγα ολοι να κανουμε ενα τηλ στ 13838 και να του πουμε οτι δεν μας αρεσει ολο αυτο που εκαναν μπας και αλλαξει τπτ !!!

αν δεν αλλαξει με βλεπω για Q...

5 ευρώ τα 600 λεπτά ???? Δεν τρελάθηκα ακόμα ... Με 2 ευρώ παράπάνω η CU έχει 1200 λεπτά μοιρασμένα σε κλήσεις και βίντεο κλήσεις, 1200 sms ή mms και 30 Mb internet ...

εγω δεν πιστευω (δυστυχως) οτι θα χασει κοσμο η κοσμοτε. Σκεφτειτε τωρα ποσες χιλιαδες teenagers θα πρεπει να τραβολογανε τους γονεις τους για νεα ταυτοποιηση σε αλλη εταιρια! Ο γονιος θα πει 'δε βαριεσαι, παρε x'tra 5 ευρω/μηνα να τελειωνει η μπουγαδα'..

μιλουσα με τον teenage ξαδερφο μου χθες και μου ειπε 'σιγα μην αλλαξουμε ολη η παρεα εταιρια τωρα. Θα βαζουμε 10 και θα παιρνουμε το μπονους. Τον άλλο μηνα θα βαζουμε 7 και παλι τσαμπα'.

και εγω συμφωνω σιγα μην αλλαξουν! η wind τα εδινε δωρεαν ολο το 2010 και δεν το πηρε κανεις χαμπαρι!

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

εγω δεν πιστευω (δυστυχως) οτι θα χασει κοσμο η κοσμοτε. Σκεφτειτε τωρα ποσες χιλιαδες teenagers θα πρεπει να τραβολογανε τους γονεις τους για νεα ταυτοποιηση σε αλλη εταιρια! Ο γονιος θα πει 'δε βαριεσαι, παρε x'tra 5 ευρω/μηνα να τελειωνει η μπουγαδα'..

μιλουσα με τον teenage ξαδερφο μου χθες και μου ειπε 'σιγα μην αλλαξουμε ολη η παρεα εταιρια τωρα. Θα βαζουμε 10 και θα παιρνουμε το μπονους. Τον άλλο μηνα θα βαζουμε 7 και παλι τσαμπα'.

Kαι εγω συμφωνώ μαζί σου δεν νομιζω να χάσει πελάτες και σε αυτό πατάει, ειχα πάρα πολλά χρόνια vodafone και αναγκαστικά το γύρισα σε cosmote αφοί ολοι οι γνωστοί μου είχανε cosmote....

Εχω και δικαστήριο με την εν λόγω εταιρία...:mad:

Nova only Edge SA For Ever.. 

Ιντερνετ της προκοπης να δωσουν, κι απο λεπτα ομιλιας και sms χορτασαμε πια...

δεν ζουμε στο 1998

ελεος

δεν ζουμε στο 1998

ελεος

εδω μας κόβουν τα λεπτά ομιλίας και τα sms και έχουν φτάσει τις τιμές στο θεό στα συμβόλαια και στα καρτοκινητά και εσύ θες και ιντερνετ της προκοπής;; Ελλάδα είναι εδώ φίλε μου που νομίζεις ότι βρίσκεσαι;;;

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

ρε παιδιά αν με κάθε ανανέωση παίρνουμε 600 λεπτά, θα βάζουμε και τo sms them all με 5 ευρώ και ουσιαστικά θα έχουμε ότι είχαμε κ πριν...απλά λιγότερο χρόνο ομιλίας και λιγότερα μηνύματα...δε νομίζω να υπήρχε κανείς που να ξεπερνούσε το πολύ τα 800 λεπτά/μηνύματα το μήνα...τι είχαμε τι χάσαμε...

ρε παιδιά αν με κάθε ανανέωση παίρνουμε 600 λεπτά, θα βάζουμε και τo sms them all με 5 ευρώ και ουσιαστικά θα έχουμε ότι είχαμε κ πριν...απλά λιγότερο χρόνο ομιλίας και λιγότερα μηνύματα...δε νομίζω να υπήρχε κανείς που να ξεπερνούσε το πολύ τα 800 λεπτά/μηνύματα το μήνα...τι είχαμε τι χάσαμε...

Ναι, αλλά πριν μας έμεναν τα 5 euro για άλλα δίκτυα ;)

δεν ζουμε στο 1998

ελεος

ανάλογα τις ανάγκες του καθενός βασικά.

πάντως δε βλέπω να γίνεται κάτι τέτοιο. να δώσουν μπορεί. της προκοπής δε θα είναι.

και για να γίνω λίγο γραφικός: εδώ δε θα έχουμε να φάμε σε λίγο το ιντερνετ στο κινητό μας μάρανε.

ομιλία σε όλους θέλουμε και όχι προσφορές για 16χρονα (...στείλε στην παρέα σου και μίλα με την παρέα σου και λοιπές χαζομάρες........).

δε γίνεται να έχουμε 2-3 κινητά και ανάλογα ποιον θα καλέσουμε να επιλέγουμε και κινητό.

Ναι, αλλά πριν μας έμεναν τα 5 euro για άλλα δίκτυα ;)

και τώρα 5 ευρώ δε θα μας μένουνε; αν βάλεις 10 ευρώ, παίρνεις αμέσως τα 600 λεπτά χωρίς να πληρώσεις τίποτα. Βάζεις και τα μηνυματάκια με 5 ευρώ...οπότε πάλι 5 ευρώ για τα υπόλοιπα δίκτυα μένουνε....έτσι δεν είναι;εκτός και αν έχω εγώ καταλάβει λάθος τις προσφορές :wacko:

και τώρα 5 ευρώ δε θα μας μένουνε; αν βάλεις 10 ευρώ, παίρνεις αμέσως τα 600 λεπτά χωρίς να πληρώσεις τίποτα. Βάζεις και τα μηνυματάκια με 5 ευρώ...οπότε πάλι 5 ευρώ για τα υπόλοιπα δίκτυα μένουνε....έτσι δεν είναι;εκτός και αν έχω εγώ καταλάβει λάθος τις προσφορές :wacko:

Ναι αλλα πριν εβαζες 5 ευρω καρτα επερνες 1500 κ 1500 κ σου μενανε αυτα τα 5 ευρω...τωρα θα βαζεις 10 για 600',θα χαλας κ τα 5 απο αυτα για 600 sms και θα μενεις με 5 ευρω...ειναι 5 ευρω το μηνα παραπανω κ με λιγοτερα απο τα μισα λεπτα κ sms...

5 ευρώ τα 600 λεπτά ???? Δεν τρελάθηκα ακόμα ... Με 2 ευρώ παράπάνω η CU έχει 1200 λεπτά μοιρασμένα σε κλήσεις και βίντεο κλήσεις, 1200 sms ή mms και 30 Mb internet ...

Αν δεν έχεις γύρο σου CU τι νόημα έχει

εδω μας κόβουν τα λεπτά ομιλίας και τα sms και έχουν φτάσει τις τιμές στο θεό στα συμβόλαια και στα καρτοκινητά και εσύ θες και ιντερνετ της προκοπής;; Ελλάδα είναι εδώ φίλε μου που νομίζεις ότι βρίσκεσαι;;;

Ευρωπαϊκή Ένωση της μλκ

:ninja:

Αν δεν έχεις γύρο σου CU τι νόημα έχει

Δεν πρόκειται να επιβραβεύσω μια εταιρία αγοράζοντας τα πακέτα της ... Και σε αυτό βοηθάει ότι δεν έχουν όλοι στον κοινωνικό μου περίγυρο What's Up .... Και να χαν, πάλι εγώ δεύτερη κάρτα θα βάλω, τώρα ψάχνομαι, Wind ή CU, και θα τα κόψω τα πολλά πολλά με την What's Up αν είναι να τα αφαιρέσουν έτσι ...

Βλέπω να κλειδώνει το θέμα μιας και πολλά post είναι εκτός θέματος. Αν κάποιος έκανε κατά μέσο όρο μια α.ανεωση χρόνου ομιλίας το μήνα για όλο το 2010 θα έχει αρκετά χρήματα για να αγοράσει κάποιο πακέτο και να την βγάλει καθαρή για αρκετό καιρό ακόμα.

Πάντως ο Ελληναρας θέλει από την μια να τα έχει όλα τζάμπα και από την άλλη να μην κάνει η εταιρεία καμία απόλυση προσωπικού να μην αυξήσει τις τιμές. Τα θέλει όλα δικα του.

Δεν πρόκειται να επιβραβεύσω μια εταιρία αγοράζοντας τα πακέτα της ... Και σε αυτό βοηθάει ότι δεν έχουν όλοι στον κοινωνικό μου περίγυρο What's Up .... Και να χαν, πάλι εγώ δεύτερη κάρτα θα βάλω, τώρα ψάχνομαι, Wind ή CU, και θα τα κόψω τα πολλά πολλά με την What's Up αν είναι να τα αφαιρέσουν έτσι ...

Είσαι τυχερός στο δικό μου όλοι είναι πράσινοι και εγω εχω μπλε και γαλάζιο παλιά είχα κόκκινη αλλά αναγκαστικά να αλλάξω:mad:

:ninja:

θα μπορούσε να έδινε τα δωρεαν λεπτα του call them all ή reload προς όλη την cosmote. Τότε πιστεύω οχι μόνο δεν θα έχανε αλλά θα τραβούσε κι άλλους στο δίκτυό της. ;) Δεν λέω για 1500 αλλά τουλάχιστον 500.. Θα ήταν πολύ καλό... Edited by beba