ioanniskar Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 Προσοχή, κυκλοφορεί φάρσα για το what's up. Μου ήρθε το παρακάτω μήνυμα. http://img14.imageshack.us/img14/5482/pastebot20101122142311p.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 μαθημενοι ειμαστε πλεον. νομιζω οτι δεν θελει και πολυ μυαλο για να καταλαβεις οτι ειναι φαρσα. βεβαιως, εκανες πολυ καλα και το ανεφερες Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 ε αυτα τα μηνυματα του τυπου στειλτο σε αλλους 10,20 30 ,ειναι γνωστα σε ολους! μονο τα μικρα μπορει να την πατησουν! Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fandago Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 Ακριβως το ιδιο μηνυμα ειχε σταλει και για τη vodafone πριν καιρο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 Αυτο ηθελα johnsot-1 να σαι καλα! Να φανταστω οτι πρεπει να βαλω τις ρυθμισεις για την Cosmote η απλα απο μονο του τις παιρνει? Και παλι ευχαριστω! Οι ρυθμίσεις είναι οι παρακάτω, APN: internet Username: {κενό} Password: {κενό} Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matt21 Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 Γνωστές βλακείες. Και η πλάκα είναι πως μου το έστειλαν 2-3 παιδιά από τη σχολή που οκ ρε φίλε, 20 είσαι, πόσο τούβλο μπορεί να είσαι για να το πιστεύεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 Γνωστές βλακείες. Και η πλάκα είναι πως μου το έστειλαν 2-3 παιδιά από τη σχολή που οκ ρε φίλε, 20 είσαι, πόσο τούβλο μπορεί να είσαι για να το πιστεύεις; δεν ειναι θεμα εξυπναδας πιστευω, αλλα περισσοτερο θεμα πονηριας Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matt21 Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 Ναι σίγουρα και πονηριάς, αλλά όταν σου έρχεται ένα τέτοιο μήνυμα, με τα μισά κεφαλαία τα μισά μικρά και με ορθογραφικά, ε πως να το κάνουμε δεν το κάνεις forward :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 Πιστευω ουτε ελαχιστο μυαλο δεν χρειαζεται να καταλαβεις οτι τα μηνυματα αυτα ειναι απλα chain sms. Δεν υπαρχει περιπτωση να ζητουσε η εταιρια στην πραγματικοτητα να γινει αυτο το πραγμα. Το τι spam ειχαμε να φαμε δε λεγεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wamu Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 Αυτό που αναρωτιέμαι είναι ποιό είναι το κέρδος του φαεινού μυαλού που το πρωτοέστειλε? Δηλαδή αυτός ο άνθρωπος τι έχει κερδίσει από όλο αυτό το πράμα? Παράθεση lalista.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 Αυτό που αναρωτιέμαι είναι ποιό είναι το κέρδος του φαεινού μυαλού που το πρωτοέστειλε? Δηλαδή αυτός ο άνθρωπος τι έχει κερδίσει από όλο αυτό το πράμα? το εχει πει αλλος, δεν ειναι δικο μου. η βλακεια και το συμπαν ειναι αμετρητα.(Albert Einstein). καποιος αργοσχολος ειπε να κανει πλακα. ο καθενας με τα βιτσια του Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 Ίσως να ήθελε να χαραμίσει τα 1.500 SMS από την προσφορά. Έβλεπε ότι δεν τελειώνανε και σκέφτηκε με αυτόν τον τρόπο να τα ξοδέψει γιατί κρίμα είναι τόσα SMS να πάνε τζάμπα.:X Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 ε αυτα τα μηνυματα του τυπου στειλτο σε αλλους 10,20 30 ,ειναι γνωστα σε ολους! μονο τα μικρα μπορει να την πατησουν! και όμως το έλαβα σήμερα !!! :wacko: Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtrmsnpr Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 Άσχετο με αυτή την φάρσα,που ποτέ δεν δίνω σημασία σε τέτοια μηνύματα.. Μόλις μου ήρθε ένα sms από cosmote που γράφει, ''Η cosmote ζητά την κατανόηση σας για την εκ παραδρομής επιπλέον χρέωση αποστολής sms στις 22/11/10.Το αντίστοιχο ποσό πιστώθηκε σήμερα στο υπόλοιπο σας. '' Τί παίχτηκε;Χαμπάρι δεν πήρα δηλαδή αν δεν ερχόταν αυτό το μήνυμα,γεια σου τα φράγκα; Παράθεση - - - - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 και όμως το έλαβα σήμερα !!! :wacko: ειναι απο πενταψηφιο αριθμο η κανονικο νουμερο κοσμοτε> Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanniskar Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 Άσχετο με αυτή την φάρσα,που ποτέ δεν δίνω σημασία σε τέτοια μηνύματα.. Μόλις μου ήρθε ένα sms από cosmote που γράφει, ''Η cosmote ζητά την κατανόηση σας για την εκ παραδρομής επιπλέον χρέωση αποστολής sms στις 22/11/10.Το αντίστοιχο ποσό πιστώθηκε σήμερα στο υπόλοιπο σας. '' Τί παίχτηκε;Χαμπάρι δεν πήρα δηλαδή αν δεν ερχόταν αυτό το μήνυμα,γεια σου τα φράγκα; Ήρθε και σε άλλους. Άργησαν για κάποιο λόγο να μπουν τα 1500' + 1500 SMS με αποτέλεσμα να χρεώνει από την κάρτα. Μάλλον παραπονέθηκαν κάποιοι και πίστωσαν το ποσό που χρεώθηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 Ήρθε και σε άλλους. Άργησαν για κάποιο λόγο να μπουν τα 1500' + 1500 SMS με αποτέλεσμα να χρεώνει από την κάρτα. Μάλλον παραπονέθηκαν κάποιοι και πίστωσαν το ποσό που χρεώθηκε. πολυ θετικο το γεγονος οτι αναγνωρισαν μονοι τους το λαθος και πιστωσαν κατευθειαν το ποσο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EOL Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 Καλησπέρα παιδιά... Να ρωτήσω κάτι? Σε λίγες μέρες θα φύγω για 4 μέρες Βουλγαρία,και θέλω να ρωτήσω το εξής: Για κλήσεις προς Ελλάδα θα χρεώνομαι κανονικά με της χρεώσεις περιαγωγής κτλ,για μηνύματα όμως? Και κάτι άλλο,2 what's up που βρίσκονται και τα 2 στην Βουλγαρία,με τις χρεώσεις επικοινωνούν μεταξύ τους? Ευχαριστώ πολύ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 Και κάτι άλλο,2 what's up που βρίσκονται και τα 2 στην Βουλγαρία,με τις χρεώσεις επικοινωνούν μεταξύ τους? Ευχαριστώ πολύ... με τις χρεωσεις της περιαγωγης. δεν παιζει ρολο οτι ειναι και τα δυο whats up εφοσον ειναι στο εξωτερικο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 σε μένα ήρθε μήνυμα απο 9999 με χαρακτήρες και γράμματα και δεν καταλαβαίνω τι γραφεί :wacko: και μια απορία τα 120 λεπτά και 150 λεπτά τι σχέση έχουν.. 120 λεπτά είναι προς όλα τα δίκτυα με ελαχίστη χρέωση 3'' min 150 λεπτά είναι προς όλα τα σταθερά με ελαχίστη χρέωση 3 λεπτά και πάλι ? και ρωτάω μπορώ με whats up να έχω τα 1500 και 120 + 150 ?? και κόστος τα 1500 είναι τζάμπα με απλή ανανέωση τα 120 και 150 πως πάει στέλνω ένα sms 120 στο 1313 και 150 στο 1313 και μετά με ανανέωση 5€ έχω και τα 3 πακέτα ? ....................... :wacko: με ζάλισε ο πατέρας μου :wacko: Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 σε μένα ήρθε μήνυμα απο 9999 με χαρακτήρες και γράμματα και δεν καταλαβαίνω τι γραφεί :wacko: και μια απορία τα 120 λεπτά και 150 λεπτά τι σχέση έχουν.. 120 λεπτά είναι προς όλα τα δίκτυα με ελαχίστη χρέωση 3'' min 150 λεπτά είναι προς όλα τα σταθερά με ελαχίστη χρέωση 3 λεπτά και πάλι ? και ρωτάω μπορώ με whats up να έχω τα 1500 και 120 + 150 ?? και κόστος τα 1500 είναι τζάμπα με απλή ανανέωση τα 120 και 150 πως πάει στέλνω ένα sms 120 στο 1313 και 150 στο 1313 και μετά με ανανέωση 5€ έχω και τα 3 πακέτα ? ....................... :wacko: με ζάλισε ο πατέρας μου :wacko: Άμα είσαι what's up δεν μπορείς να ενεργοποιήσεις τα 120 λεπτά προς όλα τα υπόλοιπα δίκτυα. Μόνο μέσω Cosmoκάρτας γίνεται. Για την προσφορά των 150 λεπτών προς σταθερά δε γνωρίζω κάτι. Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtrmsnpr Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 Ήρθε και σε άλλους. Άργησαν για κάποιο λόγο να μπουν τα 1500' + 1500 SMS με αποτέλεσμα να χρεώνει από την κάρτα. Μάλλον παραπονέθηκαν κάποιοι και πίστωσαν το ποσό που χρεώθηκε. Μόνο που δεν έβαλα κάρτα για να ανανεωθούν .. Απλά είναι gtp η cote με μπουκωμένο το δίκτυο της .. Παράθεση - - - - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 Άμα είσαι what's up δεν μπορείς να ενεργοποιήσεις τα 120 λεπτά προς όλα τα υπόλοιπα δίκτυα. Μόνο μέσω Cosmoκάρτας γίνεται. Για την προσφορά των 150 λεπτών προς σταθερά δε γνωρίζω κάτι. και ωμός ξέρω κάποιων που εχει 1500 και 120 με whats up Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 και ωμός ξέρω κάποιων που εχει 1500 και 120 με whats up Δεν υπάρχει περίπτωση. Σου πουλάει παπάδες όποιος το λέει αυτό. Το πολύ πολύ να είναι επιλεκτική προσφορά, πράγμα περίεργο για την Cosmote. Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UniqueGR Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 Τα 120 λεπτά είναι μόνο για cosmoΚάρτα. Αντίστοιχα, τα 150 προς σταθερά είναι μόνο για what's up. Τώρα, σχετικά με την ελάχιστη χρέωση, αυτή είναι στα 3 λεπτά όπως συνηθίζεται στις προσφορές της καρτοκινητής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts