eatmydust Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 τι εννοείς ; πήρεσ τηλ το 1313 και σε χρέωσε 24 λεπτά ;. Ή κάτι άλλο ; δεν εποιασα!. Johnny, εννοώ ότι δε χρειάζεται να χρεωθεί στην εξυπηρέτηση πελατών από τη στιγμή που μπορεί να το κάνει και μόνος του μέσα από το site;) Ανάλογα την εντολή. Αν στείλεις OPEN ή Ε πάντως δεν χρεώνεσαι. Για τις υπόλοιπες εντολές και χρεώσεις δες εδώ http://goo.gl/i4Ga Μια φορά το ενεργοποιώ και μετά θα έχω για πάντα ενεργοποιημένη αυτή την υπηρεσία;:worry: Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 Johnny, εννοώ ότι δε χρειάζεται να χρεωθεί στην εξυπηρέτηση πελατών από τη στιγμή που μπορεί να το κάνει και μόνος του μέσα από το site;) Μια φορά το ενεργοποιώ και μετά θα έχω για πάντα ενεργοποιημένη αυτή την υπηρεσία;:worry: Η υπηρεσία θα παραμείνει ενεργή όσο την χρεισιμοποιείς . Αν δεν την χρησιμοποιήσεις 6 μήνες θα διαγραφεί , και μετά μπορείς να ξαναγραφτείς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 Παλιοτερα, οι 'ξυστες' cosmoκαρτες ειχαν πανω μια αναγραφομενη ημερομηνια ληξης. Ποτε δεν καταλαβα το γιατι. Ξερει κανεις? Τωρα, με τις 'εκτυπωμενες' απο εκτυπωτη, δεν αναγραφουν. Δηλαδη, μπορω να βαλω την cosmoκαρτα μετα απο 5 χρόνια, κι ας την αγορασα σημερα? Μπορει καποιος να μου πει τι ισχυει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
connectionman Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 (edited) Παλιοτερα, οι 'ξυστες' cosmoκαρτες ειχαν πανω μια αναγραφομενη ημερομηνια ληξης. Ποτε δεν καταλαβα το γιατι. Ξερει κανεις? Τωρα, με τις 'εκτυπωμενες' απο εκτυπωτη, δεν αναγραφουν. Δηλαδη, μπορω να βαλω την cosmoκαρτα μετα απο 5 χρόνια, κι ας την αγορασα σημερα? Μπορει καποιος να μου πει τι ισχυει? και οι εκτυπωμενες γραφουν ημερομηνια ληξης ακουστε τωρα.. το πρωι εκανα το λαθος και μπηκα internet μεσω wap χωρις να εχω βαλει το προγραμμα των 60mb με 3€ Δεν μπηκα με το cosmote internet Με χρεωσε 12€ το 1 mb ενω στο cosmote internet ειναι 1€ το 1 mb Κριμα τα € μου.. Edited September 2, 2010 by Petros the Great Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων. Χρησιμοποίησε την Τροποποίηση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 Τα λάθη πληρώνονται... Ελπίζω να έβαλες το πρόγραμμα τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arkas2004 Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 στην cosmokarta δινουν 2 ώρες δωρεάν προς όλα τα δίκτυα, για ένα ολόκληρο μήνα, με κάθε ανανέωση από 10€ και πάνω η απορια μου ειναι η εξης.οταν λεει δικτυα εννοει μονο το δικτυα εντος ελλαδας η και εξωτερικου?επειδη δεν διευκρινιζει γιαυτο ρωταω.οποιος ξερει ας βοηθησει επειδη θελω να κανω κλησεις σε εξωτερικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_1983petra Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 στην cosmokarta δινουν 2 ώρες δωρεάν προς όλα τα δίκτυα, για ένα ολόκληρο μήνα, με κάθε ανανέωση από 10€ και πάνω η απορια μου ειναι η εξης.οταν λεει δικτυα εννοει μονο το δικτυα εντος ελλαδας η και εξωτερικου?επειδη δεν διευκρινιζει γιαυτο ρωταω.οποιος ξερει ας βοηθησει επειδη θελω να κανω κλησεις σε εξωτερικο Μόνο εντός ελλάδας Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 και οι εκτυπωμενες γραφουν ημερομηνια ληξης Κι εγω σου λέω ξανά οτι δεν έχουν! (το ξανακοιταξα παλι οταν διαβασα την απαντηση σου-μα καλα, στραβος ειμαι?) Αν δεν εχουν, δεν ληγουν? (και γιατι να ληγουν δεν το καταλαβα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 γραφουν αλλα αν δεν γραφει ισυχει 2 χρονια απο την ημερομηνια εκτυπωσης! και να την κρατησεις θα σου χαλασει η αποδειξη αφου ειναι θερμικη σε κανενα 3μηνο! Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 Η υπηρεσία θα παραμείνει ενεργή όσο την χρεισιμοποιείς . Αν δεν την χρησιμοποιήσεις 6 μήνες θα διαγραφεί , και μετά μπορείς να ξαναγραφτείς Vasileie ή όποιος άλλος μπορεί να απαντήσει. Από χρεώσεις τι παίζει? Χρεωνόμαστε τίποτα για την ενεργοποίηση ή είναι όλα εντελώς δωρεάν? Απ' όσα θυμάμαι παλιά που το χρησιμοποιούσα, δε με χρέωνε τίποτα. Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 Δωρεάν είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 Έχω μια απορία: έχει κερδίσει άραγε κάποιος ένα από τα μεγάλα δώρα του "reload"; Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 Μεγάλα ακριβώς όχι , αλλά κέρδισα 2 εισιτήρια για την Riyanna Και δύο φορές από 6 ευρώ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 Έχω μια απορία: έχει κερδίσει άραγε κάποιος ένα από τα μεγάλα δώρα του "reload"; κανονικα θα επρεπε να δημοσιευονται λιστες με τα αρχικα οσων εχουν κερδισει τα πολυ μεγαλα δωρα. Για να μπαινουμε και εμεις σε πονηρες σκεψεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 Έχεις δίκιο. Θα έπρεπε να ανακοινώνονται και ποια από τα μεγάλα δώρα έχουν ήδη δοθεί. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 Γ.Κ Κέρδισε 1 αυτοκίνητο. σ.σ δουλεύει στην cosmote :) τα ποιό πάνω είναι φανταστικά σενάρια. Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 Χθες εβαλα μια καρτα των 10 ευρω και το βραδυ που πηρα να δω ποσο εχω με ειχε παει στο 1 ευρω με μονο μια κληση 1-2 λεπτων προς whats up που κανονικα δεν θα επρεπε να χρεωνομουν γιατι ισχυουν τα 1500. Αργοτερα το βραδυ επερνα και μου ελεγαν την μια οτι εχω 3,5 ευρω την αλλη 4 και μετα 1,5. Εψαξα στο site για να βρω καποιον αριθμο εξυπηρετησης αλλα το μονο που βρηκα ηταν το 1313 που δεν εβγαλα ακρη με τις μαγνητοφωνημενες οδηγιες οποτε θα ηθελα να μαθω αν ξερετε που πρεπει να παρω για να ρωτησω. Παράθεση All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 Θα πάρεις στο 1313 και θα πατήσεις 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 Έρχομαι να επιβεβαιώσω κι εγώ τις λάθος χρεώσεις που γίνονται από την Cosmote ενώ στέλνω σε what's up αριθμούς με χρεώνει από την κάρτα. Γνωρίζω ότι η μόνη λύση είναι το 1313 ώστε να το στείλουν στο τεχνικό τμήμα αλλά φαίνεται παράξενο όλο αυτό από τη στιγμή που με την Cosmote δεν υπήρχαν τέτοια κρούσματα παλαιότερα. Επίσης, σήμερα μου ήρθε μήνυμα από την Cosmote ενημερώνοντάς με ότι από 9/9/2010 ΔΕΝ θα ισχύει πλέον η υπηρεσία του Bonus SMS.:X Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silmarien Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 Έρχομαι να επιβεβαιώσω κι εγώ τις λάθος χρεώσεις που γίνονται από την Cosmote ενώ στέλνω σε what's up αριθμούς με χρεώνει από την κάρτα. Γνωρίζω ότι η μόνη λύση είναι το 1313 ώστε να το στείλουν στο τεχνικό τμήμα αλλά φαίνεται παράξενο όλο αυτό από τη στιγμή που με την Cosmote δεν υπήρχαν τέτοια κρούσματα παλαιότερα. Ενα χρονο πριν η Cosmote με χρεωσε για μια κληση σε Whats up 25 ευρω. Με πηγε στα -15.... Περιμενα 2 μηνες να μου πιστωσουν το υπολοιπο μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astek Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 Καλησπερα σας,εχω cosmote what's up,και εδω και τρεις ημερες με καλουνε με αποκρυψη αριθμου το σηκωνω και ακουγεται ενα "ενας τονος σαν να με ιχογραφει" μεσα σε 4 λεπτα με εχει παρει 30 φορες και συνεχιζει!μιλησα με την εξυπηρετηση πελατων Cosmote τα κεντρικα και μου ειπαν οτι πρεπει να κανω μια υπευθυνη δηλωση απο καταστημα cosmote.Στην περιοχη που μενω δν υπαρχει καταστημα cosmote,και μου ειπε να παω να το κανω μεσω αστυνομια κλπ..κατι τετοιο..Εχει τυχη σε κανεναν ? μπορει καποιος να με βοηθησει??? Π.Σ μπορει να ειναι μεσα Υ/Η και να υπαρχει καποιο τετοιο προγραμμα ?? Π.Σ μπορω να κανω φραγη μονο στην αποκρυψη αριθμου? Ευχαριστω,απαντηστε γρηγορα...εχω προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wamu Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 Υπάρχει υπηρεσία εξουδετέρωσης απόκρυψης αριθμού όπου τη ζητάς εγγράφως στη γραμμή σου. Αν δεν πρόκειται για το βασικό σου νούμερο , θα σου πρότεινα να αλλάξεις και να ηρεμήσεις. Παράθεση lalista.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wamu Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 Έχω μια απορία: έχει κερδίσει άραγε κάποιος ένα από τα μεγάλα δώρα του "reload"; Δεν έχω κερδίσει κάτι καλύτερο από 100 SMS προς όλους με διάρκεια 7 ημερών!!! Παράθεση lalista.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 Δεν έχω κερδίσει κάτι καλύτερο από 100 SMS προς όλους με διάρκεια 7 ημερών!!! Ακριβως το ιδιο και με γυρω στα 20reload που εχω κανει. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morgan21 Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 Δουλεια δεν εχουν μερικοι και ενοχλουν τον κοσμο. Υπαρχουν και προγραμματα για διαφορες συσκευες που οριζεις ανεπιθυμητα νουμερα μαζι και ολες τις αποκρυψεις και τους πεταει εξω. Και οποτε θελεις τους ξαναδεχεσε Παράθεση iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts