Diafanos_21 Δημ. May 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2010 Καμμία εταιρεία πλέον δεν δίνει δωρεάν Internet , απίθανο το βλέπω να δώσει το whats up Κάνεις λάθος, δίνει η q (ή wind αν θες). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. May 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2010 Προφανώς εσείς κάνεται λάθος. Η Q δεν δίνει δωρεάν Internet το χρεώνει 1 ευρώ. και ένα ευρώ μπορεί να είναι ασήμαντο ποσό, δωρεάν πάντως δεν είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stpanos Δημ. May 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2010 Προφανώς εσείς κάνεται λάθος. Η Q δεν δίνει δωρεάν Internet το χρεώνει 1 ευρώ. και ένα ευρώ μπορεί να είναι ασήμαντο ποσό, δωρεάν πάντως δεν είναι Ενώ η Cote που δε δίνει καθόλου είναι καλύτερη; Απορώ πραγματικά πώς μένετε σε μια τόσο προβληματική εταιρία. Αν και επιτέλους αρκετοί γνωστοί μου αρχίζουν και εγκαταλείπουν το Wup που το είχαν ως δεύτερο. Επιτέλους!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myphone-fan Δημ. May 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2010 Ενώ η Cote που δε δίνει καθόλου είναι καλύτερη; Απορώ πραγματικά πώς μένετε σε μια τόσο προβληματική εταιρία. Αν και επιτέλους αρκετοί γνωστοί μου αρχίζουν και εγκαταλείπουν το Wup που το είχαν ως δεύτερο. Επιτέλους!!! Άντε, μακάρι να ακολουθήσουν κι άλλοι, μήπως και αναγκαστεί η Cosmote να αναβαθμίσει το άθλιο (για τα καρτοκινητά) δίκτυό της...:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. May 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2010 Εχει βγαλει κατι ωραια δωρακια το whats up, με καθε ανανεωση σου στελνει ενα κωδικο μπαινεις στο http://www.whatsup.gr τον συμπληρωνεις και στανταρ θα παρεις κατι, εγω με μια 5ευρη καρτουλα πηρα 60μνματα προς ολους! Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grsaint13 Δημ. May 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2010 (edited) Εχει βγαλει κατι ωραια δωρακια το whats up, με καθε ανανεωση σου στελνει ενα κωδικο μπαινεις στο http://www.whatsup.gr τον συμπληρωνεις και στανταρ θα παρεις κατι, εγω με μια 5ευρη καρτουλα πηρα 60μνματα προς ολους! Δώσε ακριβές link! EDIT:ΟΚ,το βρήκα.Το θέμα είναι ότι έβαλα κάρτα ανανέωσης εχθές και δε μου ήρθε κάποιος κωδικός... Edited May 12, 2010 by grsaint13 Παράθεση grsaint13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. May 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2010 Δώσε ακριβές link! Ανανεωσε το χρονο σου και θα σου στειλουν οδηγιες, η μπες http://www.whatsup.gr και πατα reload it! Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nantia_rd Δημ. May 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2010 Καλησπέρα, Έχω ως δεύτερο αριθμό ένα cosmoκάρτα και παλιότερα όταν έκανα ανανέωση θυμάμαι που έδινε 45 λεπτά δωρεάν ομιλίας. Αυτό ισχύει ακόμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoulikomirmigot Δημ. May 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2010 Δώσε ακριβές link! EDIT:ΟΚ,το βρήκα.Το θέμα είναι ότι έβαλα κάρτα ανανέωσης εχθές και δε μου ήρθε κάποιος κωδικός... Που ειναι ρε παιδια? Δεν βλεπω τιποτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diafanos_21 Δημ. May 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2010 Παιδιά το what's up reloaded μοιάζει με μεγάλη πρόκληση.Κατ' αρχήν είναι ένα μεγάλο κίνητρο για να ανανεώνεις τον χρόνο ομιλίας σου γιατί σε περιμένει ένα δώρο, είτε silver είτε gold.. Το θέμα είναι πόσο σίγουρο είναι ότι θα κερδίσεις το δώρο αυτό και τι πιθανότητες έχεις να κερδίσεις δώρα μεγάλης αξίας (πχ laptop) με μια ανανέωση αξίας μόνο 10 ευρώ??? Κερδίζεις πάντα δώρο??? Αυτήν την στιγμή βρίσκομαι στην Q και δεν θα το σκεφτώ πολύ να βρεθώ με φορητότητα στο what's up αν πραγματικά όντως κερδίζεις συνέχεια με κάθε ανανέωση.. Αναμένουμε πληροφορίες λοιπόν από τους συνδρομητές what's up... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. May 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2010 Που ειναι ρε παιδια? Δεν βλεπω τιποτα! http://www.whatsup.gr/reloadit Στείλτε το μήνυμα reload στο 1313 για να εγγραφείτε στην υπηρεσία και θα πάρετε το πρώτο δωράκι σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoulikomirmigot Δημ. May 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2010 Κερδισα και γω 30 sms προς ολους.. Πως και περναει στο ντουκου αυτο και δεν διαφημιζεται?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. May 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2010 Σημερα εβαλα απο περιεργεια μια καρτα των 20ευρω, εκανα reload και μου εδωσε 100μνματα προς ολους. Τα καλα δωρα δε νομιζω οτι θα τα δωσουν ευκολα.. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasDj_2 Δημ. May 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2010 Κι εγώ γράφτηκα, και έκανα και μια ανανέωση, και μου έδωσε 100sms πρός what's up, και 30sms πρός όλους Παράθεση Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. May 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2010 Εγώ πάντως γράφτηκα στην υπηρεσία χωρίς να κάνω ανανέωση, μου ήρθε ο κωδικός, τον πληκτρολογήσα και μου έδωσε να διαλέξω μια από τις τρεις επιλογές που είχε. - 60' ομιλίας προς What's up για 7 ημέρες - 100 SmS προς What's up για 7 ημέρες - 30 SmS προς όλα τα δίκτυα για 7 ημέρες Διάλεξα τα 60' ομιλίας και μάλιστα έλεγξα αν προστίθενται στα υπάρχοντα της προσφοράς 1.500' & 1.500 SmS με κάθε ανανέωση και όντως προστέθηκαν αλλά για 7 ημέρες. Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TypeRS Δημ. May 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2010 Εμένα με την εγγραφή μου έδωσε 3 ευρώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. May 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2010 Εμένα με την εγγραφή μου έδωσε 3 ευρώ... Πολυ καλο το δωρο και παρα πολυ καλη η ολη ενεργεια Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. May 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2010 Πριν λίγο και με κάρτα ανανέωσης 10€ μου έδωσε δώρο 6€. Τα καλύτερα νέα λέγονται από στόμα σε στόμα. Όποιος έχει καλή μνήμη θα θυμάται φαντάζομαι ότι το call600 άργησε να διαφημιστεί αλλά και όταν αυτό έγινε όλες οι διαφημίσεις για 2 χρόνια ήταν μόνο μουσική και εικόνες, καθόλου λόγια και η επιτυχία του είναι γνωστή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diafanos_21 Δημ. May 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2010 Άραγε πόσες φορές πρέπει να ανανεώσεις για να κερδίσεις το laptop sony vaio ή την βιντεοκάμερα???? Και θα υπάρχει η υπηρεσία αυτή μέχρι τότε?? Ιδού το ερώτημα... Είμαι στο τσακ να κάνω φορητότητα αλλά δεν πέφτω τόσο εύκολα... :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. May 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2010 Άραγε πόσες φορές πρέπει να ανανεώσεις για να κερδίσεις το laptop sony vaio ή την βιντεοκάμερα???? Και θα υπάρχει η υπηρεσία αυτή μέχρι τότε?? Ιδού το ερώτημα... Είμαι στο τσακ να κάνω φορητότητα αλλά δεν πέφτω τόσο εύκολα... :lol: Οσες μερσεντες εδωσε η βοντα αλλους τοσους υπολογιστες θα δωσει και η κοτε. Κανενα μνμ μπορει να δωσει αλλα μεχρι εκει. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diafanos_21 Δημ. May 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2010 Οσες μερσεντες εδωσε η βοντα αλλους τοσους υπολογιστες θα δωσει και η κοτε. Κανενα μνμ μπορει να δωσει αλλα μεχρι εκει. Εννοείς με το vodafone pointmania?? Αυτό πάντως δεν υπάρχει πια.. δύσκολοι καιροί-δεν είναι για δώρα τωρα.. η cosmote πάντως πιστεύω ότι ποντάρει στον μεγάλο αριθμό συνδρομητών του what's up άσχετα αν το δίκτυο της είναι προβληματικό.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasSTi Δημ. May 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2010 Με κάθε ανανέωση υποτίθεται οτι έχουμε call them all 1500 για ένα μήνα. Υπάρχει κανένας τρόπος να δούμε τι υπόλοιπο χρόνου ομιλίας έχουμε? Σα να μη μου τα λέει καλά η cosmote.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boulbos Δημ. May 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2010 Φαντάζομαι λες για το υπόλοιπο του χρόνου από το Call Them all 1500, έτσι? Αν στείλεις Υ ή ΥΠΟΛ ή YPOL στο 1313, θα σου πει! (Καααααααααααάποια στιγμή!:lol:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nantia_rd Δημ. May 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2010 Καλησπέρα, Έχω ως δεύτερο αριθμό ένα cosmoκάρτα και παλιότερα όταν έκανα ανανέωση θυμάμαι που έδινε 45 λεπτά δωρεάν ομιλίας. Αυτό ισχύει ακόμα; Καμιά ιδέα για το παραπάνω; :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. May 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2010 Ισχύει ακόμα , Αλλά μπορείς να γραφτείς και στην νέα προσφορά που δίνει 120 λεπτά με ισχύ 1 μήνα με χρέωση ανά 3 λεπτά , καλώντας ξανά το 1317. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts