Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ή περιμένεις το τρόλεϋ της Cosmote, ή ανεβαίνεις στην Vodafone με καλά νέα πακέτα και καλό δίκτυο ή ανεβαίνεις στην WIND με καλές βασικές χρεώσεις αλλά υποδεέστερο δίκτυο... :lol:

Σε ολους εχω παει. Τελευταια ημουν στη Voda και εφυγα γιατι ειχαν παρατησει το ala carte. Με το που εφυγα εβγαλαν τα super πακετα. Τωρα σκεφτομαι οτι αν γυρισω Voda θα βγαλει η Cosmote κανα πακετο και θα ειμαι παλι για φορητοτητα...

• Απαντήσεις 44,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ελευθερη αγορα υπαρχει , κανεις το πιο συμφερον για την τσεπη σου. αν και προσωπικα πιστευω οτι θα απαντησει σε συντομο χρονικο διαστημα

Και εγω πιστευω οτι η Κοσμοτε απλα ακολουθει καθυστερημενα τις εξελιξεις..και οτι κανει το κανει οχι για να πρωτοπορισει απλα να μην χασει μαζικα πελατες..

Θα συμφωνήσω μαζί σας. Άλλωστε τα έχουμε πει χίλιες φορές. Η Cosmote δεν πρωτοπορεί γιατί πολύ απλά... είναι η Νο.1! Όταν είσαι ο καλύτερος, σε ανταγωνίζονται οι άλλοι, δεν ανταγωνίζεσαι εσύ αυτούς! Αυτός είναι ο νόμος της αγοράς και αυτό είναι που την έκανε "τεμπέλα" στο να δημιουργεί καινούρια πακέτα και να μην πρωτοπορεί. Ακόμα και το πακέτο 2009 του whats up με τα 1000'+1000 sms, το δημιούργησαν αγγαρεία (επειδή το έκανε και η κόκκινη) αλλά πήραν όλο τον κόσμο! Δεν είναι τυχαία αυτά τα πράγματα..

Θα συμφωνήσω μαζί σας. Άλλωστε τα έχουμε πει χίλιες φορές. Η Cosmote δεν πρωτοπορεί γιατί πολύ απλά... είναι η Νο.1! Όταν είσαι ο καλύτερος, σε ανταγωνίζονται οι άλλοι, δεν ανταγωνίζεσαι εσύ αυτούς! Αυτός είναι ο νόμος της αγοράς και αυτό είναι που την έκανε "τεμπέλα" στο να δημιουργεί καινούρια πακέτα και να μην πρωτοπορεί. Ακόμα και το πακέτο 2009 του whats up με τα 1000'+1000 sms, το δημιούργησαν αγγαρεία (επειδή το έκανε και η κόκκινη) αλλά πήραν όλο τον κόσμο! Δεν είναι τυχαία αυτά τα πράγματα..

η ανεση της πρωτιας σου δινει καποια περιθωρια εφησυχασμου, αυτο ειναι δεδομενο. ποσο μαλλον οταν η αποσταση απο την δευτερη θεση ειναι πολυ μεγαλη. ειναι ομως ασχημο να παραμελεις τοσες χιλιαδες συνδρομητες, αυτους μαλιστα που σε εχουν φερει στην πρωτη θεση, και να εχεις παψει εδω και καιρο να προσφερεις πρωτοποριακα πακετα και πολυ ανταγωνιστικες προσφορες, ολα αυτα που εκανες δηλαδη τα προηγουμενα χρονια και σε εφεραν στην πρωτη θεση.

[sIGPIC][/sIGPIC]

η ανεση της πρωτιας σου δινει καποια περιθωρια εφησυχασμου, αυτο ειναι δεδομενο. ποσο μαλλον οταν η αποσταση απο την δευτερη θεση ειναι πολυ μεγαλη. ειναι ομως ασχημο να παραμελεις τοσες χιλιαδες συνδρομητες, αυτους μαλιστα που σε εχουν φερει στην πρωτη θεση, και να εχεις παψει εδω και καιρο να προσφερεις πρωτοποριακα πακετα και πολυ ανταγωνιστικες προσφορες, ολα αυτα που εκανες δηλαδη τα προηγουμενα χρονια και σε εφεραν στην πρωτη θεση.

Έτσι ακριβώς! Εγώ προσωπικά δεν αλλάζω ούτε αν με πληρώσουν οι άλλες δυο (υπάρχουν πολλοί σαν εμένα και ίσως εκεί να βασίζονται) αλλά για το καλό της γενικά, πρέπει να αφυπνιστεί σαν εταιρία από πλευράς marketing. Κάθε άλλο παρά χαμένη θα βγει αν κάνει κάποιες καλές προσφορές.

Πάω να κάνω επέκταση, πατάω το 1 (ή το 2)

και μου λέει πως το υπόλοιπο μου δεν είναι αρκετό για να πραγματοποιηθεί η κλήση και μου λέει να πάρω το 1315 για να κάνω επέκταση.

WTF;

Πάω να κάνω επέκταση, πατάω το 1 (ή το 2)

και μου λέει πως το υπόλοιπο μου δεν είναι αρκετό για να πραγματοποιηθεί η κλήση και μου λέει να πάρω το 1315 για να κάνω επέκταση.

WTF;

Δοκίμασε το γραπτό μήνυμα.

ΕΠ [κενό] 1 για 1€ και ΕΠ [κενό] 2 για 2€.

Πρέπει να έχεις τουλάχιστον 20 λεπτά υπόλοιπο.

Στελνω μερικα sms και περιμενω τις αναφορες. 15 λεπτα=> μιση ωρα=> 40 λεπτα....λεω ας κανω μια αναπαντητη στον παραληπτη και τσουπ!!! μου ρχονται καπακι ολες οι αναφορες!! Οποτε αν βλεπετε και αργουν οι αναφορες απο τα μηνυματα που στειλατε καντε αναπαντητη! Ας το βγαλει στο δελτιο τυπου η κοσμοτε!

Στελνω μερικα sms και περιμενω τις αναφορες. 15 λεπτα=> μιση ωρα=> 40 λεπτα....λεω ας κανω μια αναπαντητη στον παραληπτη και τσουπ!!! μου ρχονται καπακι ολες οι αναφορες!! Οποτε αν βλεπετε και αργουν οι αναφορες απο τα μηνυματα που στειλατε καντε αναπαντητη! Ας το βγαλει στο δελτιο τυπου η κοσμοτε!

και εγω ειχα αυτο το προβλημα, εβαλα την καρτα σιμ απο την συσκευη, την ξαναεβαλα και το προβλημα λυθηκε

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το «Call Them All 600 Plus 600 SMS» διπλασιάζεται και προσφέρει 1.200 λεπτά και 1.200 SMS προς όλο τον κόσμο του WHAT’S UP

1.200 λεπτά ομιλίας και videoκλήσεων αλλά και 1.200 SMS προς όλο τον κόσμο του WHAT’S UP απολαμβάνουν πλέον οι συνδρομητές της νεανικής καρτοκινητής της COSMOTE, με κάθε ενεργοποίηση της υπηρεσίας “Call Them All 600 Plus 600 SMS”.

Η νέα προσφορά του WHAT’S UP, που διπλασιάζει τις δωρεάν μονάδες της υπηρεσίας “Call Them All 600 Plus 600 SMS”, ισχύει αυτόματα για κάθε ενεργοποίηση της υπηρεσίας μέχρι τις 31 Οκτωβρίου 2009. Η διάρκεια ισχύος των δωρεάν μονάδων είναι 30 ημέρες και το κόστος της υπηρεσίας παραμένει στα 7 €. Υπενθυμίζεται ότι η υπηρεσία “Call Them All 600 Plus 600 SMS” ενεργοποιείται με την δωρεάν αποστολή του μηνύματος PLUS στο 1313.

Γιατί στο WHAT’S UP με τόσο μεγάλη παρέα όλα είναι δυνατά.

Να ρωτήσω κι εγω με τη σειρά μου... Στέλνω δλδ το PLUS για να διπλασιάζονται και " καπάκια " να στείλω 600 για να μπούν και να διπλασιαστούν? :O Ρωτάω γιατί πέρσι με μια περίπου ίδια προσφορά πλήρωνες ενεργοποίηση συν το 600άρι...

Επίσης, θα διπλασιάζεται ο χρόνος μέχρι τέλους του μήνα Οκτώβρη? :O

Χαζές ερωτήσεις, αλλά ρωτάω, για να ξέρω αν χρειαστεί ν' αγοράσω 2 κάρτες των 5 :p

Ευχαριστώ εκ των προτέρων:)

Ψαχνω και ξαναψαχνω το site της cosmote αλλα δεν βρισκω τιποτε. Υπαρχει πουθενα καποιο email ή φορμα επικοινωνιας για να επικοινωνησει κανεις μαζι τους????

Δεν μπορω να πιστεψω οτι δεν μπορω να βρω κατι, δεν μπορω να πιστεψω πως δεν υπαρχει!

Ψαχνω και ξαναψαχνω το site της cosmote αλλα δεν βρισκω τιποτε. Υπαρχει πουθενα καποιο email ή φορμα επικοινωνιας για να επικοινωνησει κανεις μαζι τους????

Δεν μπορω να πιστεψω οτι δεν μπορω να βρω κατι, δεν μπορω να πιστεψω πως δεν υπαρχει!

για δες εδω

http://www.whatsup.gr/contact

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδια με αυτη η προσφορα στην κοσμοκαρτα τον Σεπτεμβρη που ελεγε να βαλουμε 5 ευρω ωστε τους 2 επομενους μηνες να μας δωσει 2ευρω /μηνα τι γινεται?

Εβαλα εγω 5 ευρω απο καταστημα Γερμανος αλλα μπηκαν 4.46. Μη μου πειτε οτι επειδη δεν μπηκαν 5 ευρω εχασα την προσφορα???Παντως ακομη δεν μου εχουν μπει τα 2 ευρω τον Οκτωβρη!!

για δες εδω

http://www.whatsup.gr/contact

Eλπιζω να ειναι και για κοσμοκαρτα γιατι εβγαλαν την φορμα απο το κεντρικο τους site.

Παιδια με αυτη η προσφορα στην κοσμοκαρτα τον Σεπτεμβρη που ελεγε να βαλουμε 5 ευρω ωστε τους 2 επομενους μηνες να μας δωσει 2ευρω /μηνα τι γινεται?

Εβαλα εγω 5 ευρω απο καταστημα Γερμανος αλλα μπηκαν 4.46. Μη μου πειτε οτι επειδη δεν μπηκαν 5 ευρω εχασα την προσφορα???Παντως ακομη δεν μου εχουν μπει τα 2 ευρω τον Οκτωβρη!!

Μία από τα ίδια και με μένα

Μία από τα ίδια και με μένα

Εγώ κάρτα των 5€ έβαλα τον Σεπτέμβρη και πριν από μια εβδομάδα περίπου, μου προστέθηκαν 2€ στον λογαριασμό μου.

Εγώ κάρτα των 5€ έβαλα τον Σεπτέμβρη και πριν από μια εβδομάδα περίπου, μου προστέθηκαν 2€ στον λογαριασμό μου.

Με φορο εβαλες? δλδ σου μπηκαν 4.46??

Αν δεν έχω χάσει το λογαριασμό, κι εγώ το ίδιο έκανα, έβαλα 4,46 το Σεπτέμβρη και το 2€ μπήκε κάποια μέρα του Οκτώβρη.

Αν δεν έχω χάσει το λογαριασμό, κι εγώ το ίδιο έκανα, έβαλα 4,46 το Σεπτέμβρη και το 2€ μπήκε κάποια μέρα του Οκτώβρη.

επιβεβαιωνω και εγω. δεν χρειαζεται ανανεωση ανω των 5 ευρω. και με πενταρα καρτα γινεται η δουλεια

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά για mms στέλνουμε mms στο 1333 αποθηκεύουμε τις ρυθμίσεις και σε 24 ώρες θα υπάρχει η δυνατότητα να δέχομαι και να στέλνω;

Παιδιά για mms στέλνουμε mms στο 1333 αποθηκεύουμε τις ρυθμίσεις και σε 24 ώρες θα υπάρχει η δυνατότητα να δέχομαι και να στέλνω;

Σχεδον αμεσως!

Για τα 1000 καθε μηνα βρε παιδια τι εγινε κ μου λεει οτι η υπηρεσια δν βρεθηκε για να μαθω ποσα εχω?

Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801)

Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta

Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V.

Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz

Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD

Για τα 1000 καθε μηνα βρε παιδια τι εγινε κ μου λεει οτι η υπηρεσια δν βρεθηκε για να μαθω ποσα εχω?

Μπορείς να γίνεις λίγο πιο σαφής έτσι ώστε να μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε; Καταρχήν έχεις ενεργοποιημένη την υπηρεσία; Και αν ναι, στέλνεις ΥΠΟΛ στο 1313 και σου απαντάει αυτό που λες;

Μπορείς να γίνεις λίγο πιο σαφής έτσι ώστε να μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε; Καταρχήν έχεις ενεργοποιημένη την υπηρεσία; Και αν ναι, στέλνεις ΥΠΟΛ στο 1313 και σου απαντάει αυτό που λες;

ακριβως !

Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801)

Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta

Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V.

Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz

Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD

ακριβως !

Τότε είναι προφανές ότι πρόκειται για κάποια δυσλειτουργία του δικτύου λόγω αυξημένου φόρτου ως συνήθως. Χθες ένας φίλος έστειλε το ίδιο μήνυμα για ενημέρωση υπολοίπου και του ήρθε πρώτα η απάντηση και κάνα δίωρο μετά την απάντηση του ήρθε το "το αίτημά σας καταχωρήθηκε"! Πιστεύω ότι θα σου έρθει η απάντηση. Αν θέλεις ξαναδοκίμασε, δε χάνεις τίποτα.