Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα!

Πως μπορώ να μάθω αν κάποιος αριθμός είναι what's up???

Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας!

#edit#

Παιδιά το βρήκα!!Κι απλά για να υπάρχει κι εδώ....

Για να μάθεις αν ο χρήστης που θέλεις να καλέσεις είναι χρήστης WHAT’S UP, στείλε δωρεάν το μήνυμα WU αριθμός κινητού στο 1314.

• Απαντήσεις 44,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

thanx man!

Παρακαλώ.:)

Φαίνεται πως το 1314 "κόλλησε".Κάλεσα πριν από λίγο για να μάθω το υπόλοιπο μου και ενώ στην αρχή έπαιζε το διαφημιστικό ξαφνικά διακόπηκε και μετά από ελάχιστα δευτερόλεπτα άρχιζε να παίζει σε Fast Forward.Το ίδιο και το μενού του 1314.Ευτυχώς το υπόλοιπο μου το είπε κανονικά αλλιώς δεν θα είχα καταλάβει τίποτα.Πλάκα είχε πάντως.:lol::lol::lol::lol:

Χτες πηρα τηλ στο CCare της Cosmote οπου μετα απο λιγο λεει οι γραμμες ειναι κατειλλημένες δοκιμαστε ΑΡΓΟΤΕΡΑ !! και βεβαια χρεωσε ΚΑΝΟΝΙΚΑ τα 0,12 λεπτα. Το εκανα ξανα και ξανα 5 φορες και παντα το ιδιο. Ετσι πηρα απο το σταθερο που αν και forthnet που σου δινει χρονο ομιλιας προς κινητα, στο 6971001313 και σε κληση 14 λεπτων συνολικα, απο τα οποια 6-7 αναμονη, με χρεωσε κανονικα σχεδον 2 ευρω. Ετσι μετα απο αυτο που ηθελα να ρωτησω τους ειπα το ονομα μου και το τηλεφωνο μου και ειπα οτι ειναι η πιο ΒΡΩΜΕΡΗ ΕΤΑΙΡΙΑ γιατι δε με αφηνε σε αναμονη στην κληση των 0,12 λεπτων και να ειναι δικια μου η επιλογη αν θα κλεισω η οχι, αλλα στη χρεωσιμη κληση με αφησε κανονικα σε αναμονη και ξερουμε ολοι πολυ καλα οτι εχουν τροπο και ξερουν ποτε παιρνεισ απο κινητο η σταθερο. Για μενα αυτο ειναι πολυ γυφτια.
[85]IPHONE(6)3G-3GS-4-5-5s-6plus[NOKIA(42)1100 6110 6150 6210 6310i 3210 3310 3330 8210 8310 8810 8850 7650 3510 3100 5100 5140 3200 6610 6600 7200 2650 7260 6101 6230 6670 3230 6111 N71 5300 6290 6300 N76 1650 5220 6303i c2-03 202 206 301 515 225] [ERICSSON z200 v800 w800i T280i 337 388 768 788 t20 t20s t28][sHARP G400 G30i G25 G703 GX29 GX770] [PANASONIC (3)] [sAMSUNG 5522 7722 8262 9060][XIAOMI RN2-3-4-5A-5 MIMAX1-2-3 MI MIX][POCO F2-X3]

παιδια ενεργοποιησα την υπηρεσια 2009 στις 26 φεβρουαριου...μετα ξαναεβαλα καρτα γυρω στις 20 μαρτιου...ομως ο χρονος ομιλιας μου(τα 1000 λεπτα) δεν ανανεωθηκε....και σημερα που ξαναεβαλα καρτα μου λεει οτι θα ενεργοποιηθει ξανα τον αλλο μηνα..ξερει κανεις τι εγινε??να βαλω plus γιαυτον το μηνα??

Ειχα ακριβως το ιδιο προβλημα αλλα οταν τους ειπα στο 1313 οτι παρανομα με χρεωσαν 3 αποτυχημενες κλησεις στην εξ.πελατων μου επεστρεψαν τα 0.36 λεπτα. Αυτο ειναι παρανομο εφοσον δεν συνδεεσαι με την εξ.πελατων και σε πεταει εξω δεν μπορει να σε χρεωσει. Παρε στο 1313 και πες τους το.

Χτες πηρα τηλ στο CCare της Cosmote οπου μετα απο λιγο λεει οι γραμμες ειναι κατειλλημένες δοκιμαστε ΑΡΓΟΤΕΡΑ !! και βεβαια χρεωσε ΚΑΝΟΝΙΚΑ τα 0,12 λεπτα. Το εκανα ξανα και ξανα 5 φορες και παντα το ιδιο.

Ακόμα γίνεται αυτό και δεν λέει κανείς τίποτα;;; :mad:

Καλά, δεν έχουν γίνει καταγγελίες στην ΕΕΤΤ γι' αυτό το θέμα;

Οι υπάλληλοι σε κατάστημα επέμεναν ότι πλέον γίνεται αυτό που λέει ο soublaki-3, ότι δηλαδή

"χρεώνεσαι από τη στιγμή που μιλάς με τον εκπρόσωπο της εταιρίας, και όχι στην αναμονή... "

αλλά δεν κάθησα ποτέ να το τσεκάρω. Όταν θέλω κάτι πάω σε κατάστημα και παίρνω από εκεί το CC...

αλλά δεν κάθησα ποτέ να το τσεκάρω. Όταν θέλω κάτι πάω σε κατάστημα και παίρνω από εκεί το CC...

Εγώ αν θέλω κάτι πέρνω στο σταθερό ή στέλνω fax. :rolleyes:

Καλησπέρα παιδιά. Είχα ενεργοποιήσει την υπηρεσία "1000" στις 13/3. Στις 28/3 έβαλα 3 ευρώ και μετά από κλήση στο 1314 είδα πως το υπόλοιπό μου ήταν κάπου 6,5 ευρώ. Σήμερα στέλνω συνεχώς μηνύματα "ΥΠΟΛ" στο 1313 για να δω υπόλοιπο χρόνου και μηνυμάτων αλλά απάντηση δεν παίρνω. Δοκίμασα πάνω από 7-8 φορές. Μετά έκανα κλήση στο 1314 για να δω το νέο μου υπόλοιπο και βλέπω ότι παραμένει στα 6,5 ευρώ. Αυτό σημαίνει πως η ανανέωση των "1000" θα γίνει στις 13/4; Γιατί δεν λειτουργεί η υπηρεσία σμσ ερώτησης υπολοίπου στο 1313;

Γιατί δεν λειτουργεί η υπηρεσία σμσ ερώτησης υπολοίπου στο 1313;

1314 θέλεις να πεις.Τέλος Πάντων.Η ενημέρωση μέσω sms είναι χάλια μετά την προσφορά του 2009.Επίσης χθες το βράδυ δεν λειτουργούσε ούτε η ανανέωση μέσω sms και η επιλογή "3" για την ανανέωση στο 1314.Χάλια τα πράγματα.:(:(

Περίμενε λιγάκι...

Μέχρι το βράδυ θα σκάσουν οι απαντήσεις για το υπόλοιπο στο κινητό σου.Αργουυυυυυυυυυυυν λιγάκι.

Οσο για την ενεργοποίηση των λεπτών, αν κατάλαβα καλα περιμένεις να σου δεσμεύσει χρήματα? Γιατί αν είναι έτσι, κάνεις λάθος. Αν έκανες την ανανέωση τον Μαρτιο, έχεις τα λεπτά το Απρίλο.

Περίμενε λιγάκι...

Μέχρι το βράδυ θα σκάσουν οι απαντήσεις για το υπόλοιπο στο κινητό σου.Αργουυυυυυυυυυυυν λιγάκι.

Έλεγξα το πρωί να δω μήπως μου ανανέωσαν το υπόλοιπο και αφού είδα ότι δεν είχαν μπει ακόμα τα λεφτά πήρα το 1314 και επιτέλους μου ζήτησε να της πω τους κωδικούς που αναγράφονται στην κάρτα ανανέωσης χρόνου ομιλίας.:)

Ναι κάνουν κάποιο διάστημα για να έρθουν τα απαντητικά μηνύματα, αλλά σήμερα αργούν λίγο παραπάνω.

Υπομονή :)

1314 θέλεις να πεις.Τέλος Πάντων.

Μα το μήνυμα "ΥΠΟΛ" το στέλνουμε στο 1313 κι όχι στο 1314 :shifty:

Παιδιά η εξυπηρέτηση πελατών έχει καταρρεύσει. Βγάζει μήνυμα υπερφόρτωσης δικτύου...

Εγώ θέλω να μάθω αν έχει γίνει ανανέωση του χρόνου και μηνυμάτων με νέο πακέτο "1000". Ξεκίνησα 13/3, έβαλα πάλι 3 ευρώ στις 30/3 και τώρα δεν ξέρω αν η ανανέωση αρχίσει από 1/4 (σήμερα) ή από 13/4. Στέλνω μήνυμα "ΥΠΟΛ" στο 1313 αλλά μου απαντά μόνο ότι "το αίτημα καταχωρήθηκε" και δεν στέλνει πρόσθετο μήνυμα με τις λεπτομέρειες για υπόλοιπο χρόνου και μηνυμάτων.

Εκτός αυτού, ένας φίλος μου ξεκίνησε το πακέτο 22/2, δεν έβαλε 3 ευρώ έως 28/2 αλλά στις 22/3. Τώρα δεν ξέρει αν το πακέτο ενεργοποιήθηκε από σήμερα.

Με λίγα λόγια ΜΠΑΧΑΛΟ...

Ετσι όπως τα περιγράφεις, και σε σένα και στο φίλο σου ενεργοποιήθηκαν από σήμερα 1000' και μηνύματα. Απλώς εσύ έχεις μέχρι 13/4 ΚΑΙ το υπόλοιπο από τον προηγούμενο μήνα(δηλαδή 1*** λεπτά)

Εννοείς πως μέχρι 13/4 12:00 ισχύει το παλιό πακέτο και από 13/4 μετά τις 12:00 ξεκινάει το καινούργιο αυτόματα;

Πάντως συνεχίζω να στέλνω το ΥΠΟΛ στο 1313 και μέχρι τώρα προσπάθησα πάνω από 15 φορές χωρίς αποτέλεσμα :(

λοιπον εγω 27 του μηνα ειχα βαλει 3 ευρω καρτα και μου ηρθε μηνυμα οτι απο την πρωτη μερα του επομενου μηνα θα εχω τα 1000 λεπτα και ςμς κανονικα. σημερα το μεσημερι μετα τισ 3 εστειλα 8 μηνυματα σε κινητα watshup και με χρεωσε κανονικα.

περνω τηλ στην εξηπηρετηση πελατων, το λεω, και μου λεει η κοπελα πες μου τα νουμερα που εστειλες τα μηνυματα να δω αν ειναι watshup. τις τα λεω μου λεει ειναι κανονικα watshup τα νουμερα και δεν θα επρεπε να χρεωθεις γτ η υπηρεσια σου ειναι ενεργοποιημενη απο την 4 το απογευμα.

και μου λεει δεν μπορει θα εστειλες και σε αλλα νουμερα που δεν ειναι watshup, τις λεω δεν ξερω που εστειλα??? μονο σε αυτα εστειλα και ειμαι σιγουρος... μου λεει δεν μπορω να κανω τιποτα, ζητα αναλυτικο λογαριασμο με χρεωση 2.50 ευρω. τις λεω τι θα πληρωσω και απο πανω? δικο σας ειναι το λαθως. μου λεει ετσι ειναι και δεν γινεται διαφορετικα.

Δωσε μου να μιλισω με καποιον υπεθυνο της λεω μετα... δεν γινεται μου λεει. Το ονομα σου δωσε μου, Ξυδους μου λεει... Τι ξυδους τις κανω? το αλο? μου λεει Ξυδους, μονο ετσι με λενε και το κλεινω.

στελνω μηνυμα μετα ΥΠΟΛ στο 1313 , μου στελνει εχετε ακομα 1000 λεπτα και 995 μυνηματα.. οκ λεω, στελνω μετα απο αυτο παλι ενα μηνημα σε μια φιλη μου που εχει watshup και παλι βλεπω οτι με ξανα χρεωνει 0,05 λεπτα, στελνω μηνυμα παλι ΥΠΟΛ στο 1313 και παλι τα ιδια, εχετε 1000 λεπτα και 995 μυνηματα..

Τι να κανω τωρα ? υπαρχει τροπος να μπορω να βρω το δικιο μου?

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ:

Για τους κατόχους καρτοκινητής της cosmote που έχουν τον κωδικό χρήστη μπορούν πλέον να εγγραφούν στο cosmote myaccount κρατώντας την ανωνυμία τους. Η έγγραφη γίνεται σχεδόν άμεσα και απλά. Μπορούν να πλοηγηθουν στο μενού του myaccount δωρεάν αρκεί να κάνουν χρήση για την σύνδεση στο ίντερνετ των ρυθμίσεων wap. To url του νέου wap portal cosmote my account μπορούν να το λάβουν στο κινητό τους στέλνοντας μήνυμα της λέξης my στο 1333.

@OculatusAbis

Εννοώ ότι μέχρι 13-4 θα έχεις 1000 λεπτά ΣΥΝ ότι υπολοιπο έμεινε από του Μαρτιο.Αυτό μόνο για τώρα. Απο εκεί και μετά το υπόλοιπο δεν μεταφέρεται στον επόμενο μήνα.

@ababapanos

Πιστέω ότι πρέπει να μπεις στον κόπο να ξανακαλέσεις και να κάνεις αίτημα αμφισβήτησης για τη χρέωση. Αν κρίνω από όσα γράφεις, μάλλον η κοπέλα που έπεσες είναι ελαφρώς ΑΔΑΗΣ.