gavronikos Δημ. January 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2009 Είδα διαφήμιση της cosmote που απαντά στις άλλες δύο.1000 λεπτά ομιλίας ή βίντεο κλήσεων και 1000sms μόνο με 1 ευρώ το χρόνο για όλο το 2009. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aGka8l Δημ. January 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2009 Ενεργοποίησα καινούρια κάρτα και μου είπε Ο ΑΡΧΙΚΟΣ ΔΩΡΕΑΝ ΧΡΟΝΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ .ΑΝΑΝΕΩΣΕ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΞΑΝΑ Μετά έβαλα 3 ευρώ και αγόρασα την υπηρεσία πληρώνοντας 1 ευρώ . Τώρε με το μύνημα ΥΠΟΛ στο 1314 μου λέει ότι έχω 1000 λεπτά και 1000 sms μέχρι 27/02/2009 . Πολύ καλό υπαρχει καρτα των 3 ευρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. January 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2009 υπαρχει καρτα των 3 ευρω? Υπάρχει. Αλλά αν δεν βρίσκεις πήγαινε σε κάποιο κατάστημα και κάνε μία ανανέωση. Πολύ βολικό πακέτο μιας και τα χρήματα που δίναμε για το call600 θα πάνε στο cosmotemyview μιας και θα ανανεώνουμε υποχρεωτικά τον χρόνο ομιλίας και έτσι θα έχουμε και internet. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aGka8l Δημ. January 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2009 ωραια, αλλα μ φαινετε παραξενο , σε χρεωνει 1 ευρω μονο τη 1η φορα? μετα δε σε χρεωνει ξανα στην επομενη ανανωεση? και κατι αλλο εγω πχ π το ενεργοποιησα σημερα ,επομενη ανανεωση πρεπει να τη κανω 1 μηνα μετα ? η αμα σε 10 μερες βαλω καρτα 8α ξαναενεργοποιηθουν αυτοματα μετα τις 27/2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasDj_2 Δημ. January 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2009 Απλα απιστευτη προσφορά!!! ΜΠΡΑΒΟ COSMOTEEE!!!!! Μόλις μου έδωσες ένα πολύ καλό λόγο για να σταματήσω να σκέφτομαι να κάνω φορητότητα!! είσαι χρόνια μπροστά!!! (Κάνε και κανα καλό πακετάκι internet για καρτοκινητά, και θα ανέβεις ακόμα περισσότερο στην εκτίμησή μου!) Παράθεση Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. January 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2009 ωραια, αλλα μ φαινετε παραξενο , σε χρεωνει 1 ευρω μονο τη 1η φορα? μετα δε σε χρεωνει ξανα στην επομενη ανανωεση? και κατι αλλο εγω πχ π το ενεργοποιησα σημερα ,επομενη ανανεωση πρεπει να τη κανω 1 μηνα μετα ? η αμα σε 10 μερες βαλω καρτα 8α ξαναενεργοποιηθουν αυτοματα μετα τις 27/2? Κοίτα να το ενεργοποιήσεις τώρα (29/01/09) θα έχεις 1000 λεπτά και 1000 sms μέχρι 31/01/09. Για να έχεις από 01/02/2009 καινούργια 1000 λεπτά και 1000sms θα πρέπει μέχρι 31/01/2009 να κάνεις μία ανανέωση χρόνου ομιλίας. Έτσι με αυτόν τον τρόπο την 01/02/2009 θα έχεις τα παραπάνω λεπτά και sms μέχρι 28/02/2009. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. January 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2009 Κοίτα να το ενεργοποιήσεις τώρα (29/01/09) θα έχεις 1000 λεπτά και 1000 sms μέχρι 31/01/09. Για να έχεις από 01/02/2009 καινούργια 1000 λεπτά και 1000sms θα πρέπει μέχρι 31/01/2009 να κάνεις μία ανανέωση χρόνου ομιλίας. Έτσι με αυτόν τον τρόπο την 01/02/2009 θα έχεις τα παραπάνω λεπτά και sms μέχρι 28/02/2009. Λάθος, δεν πάει έτσι. Δες εδώ: Ενεργοποίησα καινούρια κάρτα και μου είπε Ο ΑΡΧΙΚΟΣ ΔΩΡΕΑΝ ΧΡΟΝΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ .ΑΝΑΝΕΩΣΕ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΞΑΝΑ Μετά έβαλα 3 ευρώ και αγόρασα την υπηρεσία πληρώνοντας 1 ευρώ . Τώρε με το μύνημα ΥΠΟΛ στο 1314 μου λέει ότι έχω 1000 λεπτά και 1000 sms μέχρι 27/02/2009 . Πολύ καλό Ένα ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ στην COSMOTΕ!!!!! :D:D:D:D Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aGka8l Δημ. January 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2009 αφου στο υπολοιπ μ λεει μεχρι 27/2 8α ειναι ο χρονος μ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. January 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2009 Λάθος, δεν πάει έτσι. Δες εδώ: Ένα ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ στην COSMOTΕ!!!!! :D:D:D:D Σε μένα και στην αδελφή μου λέει μέχρι 31/01/2009. Δεν ξέρω τι παίζει. Το ΥΠΟΛ το στέλνουμε στο 1313 και όχι στο 1314. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
selena Δημ. January 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2009 ειδα κ εγω τη διαφημιση, καιρος ηταν να απαντησει κι η Cosmote! αλλα γιατι δεν υπαρχει πουθενα καποια ενημερωση; ουτε στο site της ουτε κι εδω ενα ξεχωριστο topic στα νεα;:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. January 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2009 Eίναι σίγουρα και βιντεοκλήσεις μέσα στα 1000; Γιατί αναφέρει μόνο ομιλία στο ΥΠΟΛ 1313... :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount76533 Δημ. January 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2009 Λάθος, δεν πάει έτσι. Δες εδώ: Ένα ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ στην COSMOTΕ!!!!! :D:D:D:D Πάντως και η κοσμοτέ ζητάει τις ανανεώσεις των τριών ευρώ το μήνα, που θεωρούσες απαράδεκτες από την tim. :p Κατά τα άλλα, κι εγώ το βρίσκω πολύ ελπιδοφόρο που και η cosmote έβγαλε αντίστοιχο πακέτο. Έχουμε και λέμε λοιπόν. Tim : 46 ευρώ συνολικά, από τα οποία τα 36 μένουν για άλλες χρήσεις στον λογαριασμό. 1000 λεπτά και 1000 sms. Ισχύει προς όλα τα καρτοκινητά tim. Χρέωση ανά τρίλεπτο. Vodafone : 45 ευρώ συνολικά, από τα οποία τα 36 μένουν για άλλες χρήσεις στον λογαριασμό. 1000 λεπτά για ομιλία και βιντεοκλήσεις, 1000 sms/mms και 30Mbs στο Vodafone Live. Ισχύει για κλήσεις προς καρτοκινητά Vodafone Cu. Ελάχιστη χρέωση τρία λεπτά, με χρέωση ανά δευτερόλεπτο μετά από αυτή. Cosmote : 37 ευρώ συνολικά, από τα οποία τα 36 μένουν για άλλες χρήσεις στον λογαριασμό. 1000 λεπτά για ομιλία και βιντεοκλήσεις, 1000 sms. Iσχύει προς καρτοκινητά Cosmote What's up. Ελάχιστη χρέωση τρία λεπτά, με χρέωση ανά δευτερόλεπτο μετά από αυτή. Η tim/wind, που ήταν η πρώτη με προσφορά αυτού του είδους, έχει το πλεονέκτημα ότι ισχύει για όλα τα καρτοκινητά της εταιρίας και το σημαντικό μειονέκτημα ότι χρεώνει ανά τρίλεπτο από την αρχή μέχρι το τέλος της κλήσης. Η Cosmote δίνει την υπηρεσία πιο φθηνά από όλους, ενώ η Vodafone δίνει τις περισσότερες υπηρεσίες. Επειδή όμως τα 36 ευρώ για άλλες χρήσεις δεν είναι και αμελητέα ποσότητα, ας αναφέρουμε και τις χρεώσεις για κλήσεις προς άλλα δίκτυα που έχει το κάθε προγραμμα. Tim F2G : 0,0065€/δευτερόλεπτο χωρίς ελάχιστη χρέωση. Cosmote What's up : 0,0059€/δευτερόλεπτο με ελάχιστη χρέωση 30 δευτερολέπτων. Vodafone CU : 0,0058€/δευτερόλεπτο με ελάχιστη χρέωση 30 δευτερολέπτων. Προσωπικά θα αγοράσω μια κάρτα what's up και θα συνεχίσω να χρησιμοποιώ και την F2G μου. To πιο ελκυστικό πρόγραμμα για κάποιον που θα πάρει νέο καρτοκινητό νομίζω ότι είναι αυτό του what's up. Πριν βγει το πρόγραμμα της cosmote σκόπευα να πάρω ένα cu ως δεύτερο καρτοκινητό. Πριν βγει οποιοδήποτε από τα τρία προγράμματα σκόπευα να πάρω ένα iphone με την επιδότηση 300 ευρώ της Vodafone για προγράμματα των 40 ευρώ. Τώρα θα αισθανόμουν κάπως βλάκας να πληρώνω 40 ευρώ τον μήνα για ένα πρόγραμμα που δίνει 100 λεπτά ομιλίας, κι ας ισχύουν για όλα τα δίκτυα. Αρκετά μας έχουν αρμέξει με τα συμβόλαια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. January 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2009 ας το εβαζε κ 5ευρω αν ειχε MB. κ καιρος ειναι να υπαρχει μια ανανεωση σε αυτο το τομεα τωρα που αναμενεται να φερει κ το iphone η cosmote κ το καλοκαιρι το G1. περισσοτερα προγραμματα καθως κ χρησιμοποιηση πακετων για καρτοκινητα. Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount76533 Δημ. January 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2009 ας το εβαζε κ 5ευρω αν ειχε MB. κ καιρος ειναι να υπαρχει μια ανανεωση σε αυτο το τομεα τωρα που αναμενεται να φερει κ το iphone η cosmote κ το καλοκαιρι το G1. περισσοτερα προγραμματα καθως κ χρησιμοποιηση πακετων για καρτοκινητα. Eγώ πάντως δεν ελπίζω τίποτα σ'αυτό τον τομέα. Όταν δεν προσφέρθηκαν σοβαρά πακέτα με το μεγάλο "μπαμ" της κυκλοφορίας του iphone (ίσα-ίσα που οι ανταγωνιστές, όπως η wind, κατήργησαν κι αυτά που είχαν!), δεν περιμένω βελτίωση με το g1 ή το pre. Μακάρι να έχω άδικο, αλλά εδώ και δύο χρόνια ακούμε "εσωτερικές πληροφορίες" για προσιτό mobile internet, και εδώ και δύο χρόνια αποδεικνύονται όλες μπαρούφες. Με αποκορύφωμα φυσικά την... εσωτερική πληροφόρηση για την Apple που θα "υποχρέωνε όλους τους διανομείς του iphone 3g να το προσφέρουν με flatrate internet". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
denom Δημ. January 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2009 Ψιλο απογοητεύτηκα να πω την αλήθεια . Περίμενα έναν δωρεάν όγκο δεδομένων μαζί με το πακέτο για το στοιχειώδες browsing . Θεωρώ το 1 ευρό στάχτη στα μάτια και απλό κράχτη ,τπτ παραπάνω. Σκεπτόμενος ότι θα πρέπει να δίνω και 4 ευρώ τον μήνα για ιντερνετ θέλω σύνολο 37+4*12 = 85 ευρώ στο έτος. Σχεδόν τα 2πλάσια από ότι χρεώνει η βοντα (45Ε). Είναι και πάντως ανάλογα και τις ανάγκες σου. @gtlzs πολύ ωραίο το ποστ σου με την συνολική εικόνα των πακέτων και τις τιμές τους/χρεώσεις του, μπράβο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. January 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2009 Πάντως και η κοσμοτέ ζητάει τις ανανεώσεις των τριών ευρώ το μήνα, που θεωρούσες απαράδεκτες από την tim. :p Όχι φίλε, κάνεις μεγάλο λάθος. Δεν το είπα ποτέ αυτό. Τα 3€ καλά κάνει και τα βάζει αλλά γιά θυμίσου λίγο τι βλέπεις στην διαφήμηση. Στην αρχή δεν έλεγε τίποτα για 3€ και τέτοια. Ούτε καν ψιλά γράμματα δεν είχε. Αν ήταν όλα οκ, δεν θα αντιδρούσε τόσος κόσμος ούτε θα παρέμβαινε το ΣΕΕ για να τους βάλει μυαλό. Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laser Δημ. January 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2009 Πάντως οι περισσότεροι φίλοι μου έχουν What's Up και αυτό είναι που κάνει την προσφορά της Cosmote καλύτερη απο των υπολοίπων. Τα 1000 λεπτα και τα 1000 sms θα πιάσουν τόπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelakis4 Δημ. January 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2009 Μολις εληξε το Call600 μου και περιμενα πως και πως την απαντηση της Cosmote. Ενα μεγαλο μπραβο για την απαντηση.Και μονο 1 Ευρω ειναι πολυ καλο :D Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. January 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2009 Μολις εληξε το Call600 μου και περιμενα πως και πως την απαντηση της Cosmote. Ενα μεγαλο μπραβο για την απαντηση.Και μονο 1 Ευρω ειναι πολυ καλο :D Πάντως και να έχει κάποιος ενεργοποιημένο το call600 μπορεί να ενεργοποιήσει την υπηρεσία call2009. Ο χρόνος που έχεις από το call600 δεν χάνεται και λειτουργεί συμπληρωματικά. Πρώτα καταναλώνονται τα λεπτά χρόνου ομιλίας από το call2009 και μετά τα λεπτά από το call600. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metkosas Δημ. January 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2009 άν μετατρέψω μία κοσμοκάρτα σε whatsup χάνοντε όλες οι υπηρεσείες που έχω στην γραμμή μου και χρειάζοντε ξαναενεργοποίηση; π.χ. ειδοποίηση κλήσεων,mms,myview....... to cosmote email xanete kai auto? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. January 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2009 Η tim/wind, που ήταν η πρώτη με προσφορά αυτού του είδους, έχει το πλεονέκτημα ότι ισχύει για όλα τα καρτοκινητά της εταιρίας και το σημαντικό μειονέκτημα ότι χρεώνει ανά τρίλεπτο από την αρχή μέχρι το τέλος της κλήσης. Η Cosmote δίνει την υπηρεσία πιο φθηνά από όλους, ενώ η Vodafone δίνει τις περισσότερες υπηρεσίες. Επειδή όμως τα 36 ευρώ για άλλες χρήσεις δεν είναι και αμελητέα ποσότητα, ας αναφέρουμε και τις χρεώσεις για κλήσεις προς άλλα δίκτυα που έχει το κάθε προγραμμα. Tim F2G : 0,0065€/δευτερόλεπτο χωρίς ελάχιστη χρέωση. Cosmote What's up : 0,0059€/δευτερόλεπτο με ελάχιστη χρέωση 30 δευτερολέπτων. Vodafone CU : 0,0058€/δευτερόλεπτο με ελάχιστη χρέωση 30 δευτερολέπτων. H wind έχει 0,0042€ το λεπτό στο φθηνότερο της πακέτο αυτό το 0,0065 που το βρήκες δεν υπάρχει πουθενά. Οπότε για μόνιμη χρήση συμφέρει περισσότερο απ΄όλα και επειδή λογικά λόγω της δέσμευσης τιμής θα περάσει σε λίγο καιρό τις μειώσεις της Q/frog θα συμφέρει ακόμα περισσότερο. Το πιο συμφέρον πακετάκι παντως είναι της voda λόγω mms και κυρίως λόγω ιντερνετ, περίεργο που η cosmote δεν έβαλε λίγα MB μέσα... Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. January 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2009 άν μετατρέψω μία κοσμοκάρτα σε whatsup χάνοντε όλες οι υπηρεσείες που έχω στην γραμμή μου και χρειάζοντε ξαναενεργοποίηση; π.χ. ειδοποίηση κλήσεων,mms,myview....... to cosmote email xanete kai auto? Μετά την αλλαγή θα χάσεις μόνο τις υπηρεσίες της Cosmoκάρτας (1' το λεπτό,45' δωρεάν λεπτά χρόνο ομιλίας''.Οι ρυθμίσεις των mms,η ειδοποίηση κλήσεων και όλες οι άλλες υπηρεσίες της Cosmote θα παραμείνουν στη γραμμή σου.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metkosas Δημ. January 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2009 Μετά την αλλαγή θα χάσεις μόνο τις υπηρεσίες της Cosmoκάρτας (1' το λεπτό,45' δωρεάν λεπτά χρόνο ομιλίας''.Οι ρυθμίσεις των mms,η ειδοποίηση κλήσεων και όλες οι άλλες υπηρεσίες της Cosmote θα παραμείνουν στη γραμμή σου.:) έστειλα αλπακ και έγινε whatsup αλλα μετα μου ήρθε ένα μύνημα που ελεγε στειλε W για νέο whatsup έστειλα W και μου ήρθε απάντηση: λάθος πληκτρολόγηση. τί είναι αυτό το νέο whatsup? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grsaint13 Δημ. January 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2009 Δηλαδή ρε παιδιά για να καταλάβω.Βάζοντας μια καινούρια κάρτα των 3Ευρώ την 1/2 και στέλνοντας το μήνυμα,θα έχω για ΄πολο το μήνα τα λεπτά και τα sms; Παράθεση grsaint13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. January 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2009 Tim : 46 ευρώ συνολικά, από τα οποία τα 36 μένουν για άλλες χρήσεις στον λογαριασμό. 1000 λεπτά και 1000 sms. Ισχύει προς όλα τα καρτοκινητά tim. Χρέωση ανά τρίλεπτο. Πιο συγκεκριμένα, με την ενεργοποίηση αποκτάς άμεσα 1.000 δωρεάν λεπτά ομιλίας και 1.000 δωρεάν SMS προς WIND F2G με ισχύ 30 ημέρες, ενώ κάθε μήνα του 2009 σε περιμένουν εντελώς δωρεάν ακόμα 1.000 λεπτά ομιλίας και 1.000 SMS προς F2G με ισχύ όλο το μήνα, mono pros free to go oxi pros ola ta kartokinhta tim.den ine ola ta kartokinita free2go Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts